Sommer - det er på tide å forlate, avslappende ferie og en vakker brunfarge. På denne tiden, de fleste av oss prøver å slappe av til maks, ikke angret det ingen penger, ingen tid. Disse intensjoner og prinsipper åpne for driftige folk mange muligheter, fordi turistene kan meget vel gjøre, spesielt hvis de slappe av på feriestedet. Tross alt, er de neppe til å sammenligne hvordan den reelle prisen på et produkt, enn si lagre for sine barn eller koner.
 Så i dag vårt papir er helt viet til inntjening i sommer. I stor grad, gi råd, vil vi fokusere på unge mennesker, men disse tipsene kan godt komme og voksne som ønsker å tjene maksimalt penger.
Hvordan lage sommer

 4 måter hvordan du kan tjene penger i sommer
 Jeg må si det ideelle stedet for en levende vil ty byen der det er mange attraksjoner eller (enda bedre) tilgang til sjøen, innsjøen eller andre vannkilder. Siden det er på slike steder vil fokusere turister med penger.

 Å selge iskrem. En av de mest solgte produktene i noen stranden er iskrem! I varmen alltid vil ha noe kaldt, men de fleste er usannsynlig is vil like, men deilig iskrem - det. Blir det veldig enkelt: kjøpe en spesiell pakke som er i stand til å holde temperaturen, og det også komponere kjøpt iskrem. Ta denne posen til stranden, og begynner å vandre langs stranden, og tilbyr ferier kjøpe iskrem. Prøv å ikke bringe et bredt spekter og stort antall. For eksempel: Ta 5 stykker iskrem kopper, frukt og choc. Dette beløpet er nok til å selge og lære fordelene av turister. Hvis iskrem er ferdig, kan du alltid å kjøre til butikken og gå på salg. Prisen på iskrem kan trygt løfte to ganger markedet. For eksempel, i stedet for en dollar stykket spør - 2. Etter å ha solgt 100 enheter en dagkrem, vil du tjene $ 100 og $ 3000 per måned. Virkeligheten, selvfølgelig, kan variere betraktelig, men de er helt opp til deg!

 Å selge drinker. Drinker er et annet produkt i varmen solgt "en stor suksess! ". De kan også tjene ganske godt. Her vil du også trenge en spesiell termo-pack, men i tillegg, gjør deg klar for en alvorlig byrde, som bæres av 10-20 flasker i varmt vær - fysisk svært vanskelig, særlig tenåringer. Mens grådighet inntjening kan være en stor motivasjon. Prislapp også kan øke to ganger, spesielt hvis du går fra stranden, hvor butikker og boder vil være langt borte fra rekreasjon. Kjøpe drikke, i prinsippet, som iskrem, det beste på engros-basis eller i supermarkeder, der det er en stor margin, og i kystnære butikker som selger varer bør derfor nødt til å gå med en stor margin, så hvis du gjør det vil øke, drikker ikke akkurat kjøpe . Og dessuten, ikke glem om konkurransen, som vil mest sannsynlig bli mye "fisk" sted.

 Å selge sigaretter, alkohol og taranku. Denne kombinasjonen er usannsynlige ting som tenårings årslønn, men dette er svært kompleks er fornøyd voksne og eldre mennesker som ønsker å ikke bare estetisk nytelse, men også smake. Sigarettrøyking er vanligvis nødvendige varer når de ender.

 Utdeling av flygeblad, brosjyrer og annen annonsering. Å tiltrekke folk til forretningen er vanskelig, spesielt turister som ikke er spesielt godt orientert i byen og ikke vet hvor du skal gå bedre. Fordeling av salgsfremmende brosjyrer - i stor grad øker antall salg eller besøkende institusjon (restauranter, barer, badeland, etc.). Så her har du to alternativer - enten finne annonser som trenger folk til å dele ut flyers, eller gå rundt på sine egne institusjoner og tilby sine tjenester, herunder blant annet: et sett med tekstannonser, skrive ut på papir og deler ut brosjyrer reisende. Lage kort er ganske enkelt - viktigst å vite at jeg må sette annonsering og hvordan å tegne. Print sample-kort kan være i hvilken som helst datamaskin lab, det er print og reprodusere. Så er det bare å kutte kortene på hvert ark og gi dem en pause.

Hvordan lage sommer
 Disse metodene gjør en million i sommer du absolutt ikke vil fungere, men du kan være i stand til å gi seg med en ny bærbar PC, telefon eller klær for høsten. I tillegg til økonomiske fordeler, bør ta hensyn til det emosjonelle. Tross alt, hvis du går på stranden for å tjene penger, tjene ikke bare god, men god hvile, og viktigst vil I erfaring som vil hjelpe deg i den fremtidige verdien av pengene på riktig måte.
 Vi ønsker i sommer for å tjene penger for alle dine ønsker!  
 Kanskje det ville være vanskelig å finne folk som har gitt opp sine virksomheter som en potensiell mulighet til å endelig stoppe "arbeid på onkel" og begynne å engasjere seg bare de tingene som bringer glede eller ekstra inntekt. I prinsippet er grunnlaget for enhver bedrift skremmende enkelt - du trenger å kjøpe eller lage til en pris og selge det samme produktet til en høyere prislapp. Men som de sier i følgende situasjoner: "Djevelen er i detaljene! ". Det er fra dem vil avhenge av suksessen til en bedrift. Vi begynner vår samtale det fra begynnelsen, nemlig å svare på spørsmålet "  Hvordan du starter din bedrift? ".
Hvordan å starte en bedrift
 Vi vet at forretningsfolk som verdsetter sin tid, så vi vil ikke skrive mye mer, bare gi en sekvens av handlinger:

 Finn ideen om å selge varer eller tjenester indikasjon på at etterspørselen i dag.

 Sjekk antall konkurrenter og et grovt estimat av sine inntekter.

 Beregne hvor mye penger som trengs for å starte og beregne omtrentlig profitt.

 Lær hvordan du lovlig oppdagelsen av denne virksomheten, og hvordan det blir gjort riktig.

 Velg et passende sted i byen for salg av varer.

 For å gjøre reklamekampanje.

 Utvikle en forretningsplan.

 Ansette personale, leie et rom og betale alle avgifter.

 Starte en bedrift arbeid!

Hvordan å starte en bedrift
 Forhåpentligvis disse tipsene vil hjelpe deg å starte din bedrift. Lykke til!  
 IDOMA personer med kjent filmskuespiller anbefalte innbyggerne til å holde pengene sine i en sparebank, hvis de har. Men hvis på tidspunktet for utgivelsen av filmen folk hadde penger, noe som ikke bare gjelder de løpende kostnadene, men også det faktum at de satt i en besparelse kontanter, er det vanskelig å spare penger og enda vanskeligere å bestemme hvor og hvordan best å holde sine sparepenger. Dette spørsmålet og vi vil svare via kommunene finansielle eksperter.
 Innholdet i artikkelen:

 Hva butikk besparelser

 I hvilken valuta for å holde pengene sine

 Hvor bedre å spare penger
Hvor og hva du skal spare penger

 Hva butikk besparelser
 Du har vunnet eller besluttet å spare penger og tenke hva som er best å holde besparelser? - Dette er et meget interessant spørsmål, fordi den avhenger ikke bare besparelse, men evnen til å akkumulere seg. Hvis du har "ekstra" penger, er det bedre å investere den i noe eller trenger å bruke på varer, samt opphopning av penger er alltid, men lite, men risikoen.
 Først må du finne ut hvor mye du har tenkt å akkumulere, hyppigheten og størrelsen på påfyll, og formålet med opphopning. Hvis du bygger på lang sikt og ikke planlegger å fjerne oppsamlet, ekspertene anbefaler å holde pengene sine i gull. Gold - en "valuta" som ikke er forferdelig svinger kurs, og i tillegg er det å holde pengene i gull vil hjelpe deg å ikke bare miste akkumulert, men flere av økningen. Men alt dette hvis du har tenkt å sette av penger på lang sikt. Hvis dataene du har sparepenger mål fra om kjøp, og du vil ikke samle noen år, er gull ikke ditt valg.
 Hvis du bor i overflod, har du en sum penger for "regnværsdag" og eventuelle uforutsette beredskap utgifter, da deres penger er best å investere i noe, så de vil ikke bare samle, men også lønnsomt. Dette kan enten være åpne en depositumskonto i banken og investere i noe, investere i egen virksomhet eller som snakker, kjøpe aksjer eller verdipapirer, etc. Et annet alternativ - er å kjøpe fast eiendom, du kan deretter selge eller donere leie og motta en månedlig inntekt.
 Og, selvfølgelig, den mest vanlige måten å lagre sine sparepenger - penger. Fordelen med besparelser i penger - kan du bruke når som helst, uten å måtte kontanter.
Hvor og hva du skal spare penger

 I hvilken valuta for å holde pengene sine
 I hvilken valuta bedre å spare penger? Spesifikt, hva du skal spare penger - veldig vanskelig, som den politiske og økonomiske situasjonen i verden er ikke så stabil som å kalle en valuta i dag, i morgen hun kunne starte problemer. Gjerne, velge hvilken valuta for å spare de pengene du trenger fra verden eller nasjonalt.
 Før du bestemmer deg for hvilken valuta for å beholde pengene, ser du: dynamikken i en bestemt valuta, verdens nyheter, det land som valuta. Hvis landet er stabil, mindre svingninger og dynamikk selv øke verdien av valutaen, og deretter velge det.
 Dollar, dollar, euro?
 De fleste russere velger å lagre sine sparepenger fra følgende valutaer: rubler, dollar eller euro. La oss se på hver av disse valutaene og søke mer lukrative alternativer.
 Dollar
 Som valuta for lagring, rubler et ganske godt alternativ, spesielt hvis du får inntekt i rubler, som du ikke vil medføre kostnader i form av renter på valutaveksling. Situasjonen i landet er stabil, og olje og gass vil vare lenge
 Dollar
 America - supermakt, og dens valuta er dollaren er valutaen for hele verdensøkonomien. Til tross for de økonomiske problemene i USA og en enorm statsgjeld, gjorde dollaren ikke gi sin stilling, selv om en "boble". Hold besparelser i dollar som er best for lang, og først da å fokusere på situasjonen. Akkumulering av langsiktige investere dollar i en litt farlig, men fortsatt mulig.
 Euro
 Euro - valutaen i EU, det verste valuta til å lagre sine sparepenger. Først av alt, er ustabilt av valuta en dårlig økonomisk situasjon for enkelte EU-land. Kanskje du har hørt om den vanskelige økonomiske situasjonen i Hellas, som lenge har vært i en tilstand av konkurs. Det var et stort antall forutsetninger og selv europeiske politikere uttrykte ideen om utelukkelse av Hellas fra euroområdet, men det er ikke gitt ut og holdt med kredittkort. Hvis Hellas kommer fra området av EU (enten selvstendig eller gjennom sine unntak), kan det føre til en kjedereaksjon truer eksistensen av hele eurosonen. Ikke så langt fra Hellas, Italia og Spania har gått. Den andre grunnen til at du ikke bør holde sine sparepenger i euro - en konflikt innenfor EU selv, blant medlemslandene. Derfor anbefaler vi ikke at du holder din sparing i euro.
Hvor og hva du skal spare penger
 Yuan
 Yuan er valutaen i Kina, der er konsentrert all verdens produksjon. Kina er faktisk en grand land der produksjonen er den absolutte majoriteten av varer som sendes til nesten alle land, og Kina er på de facto bundet verdensøkonomien. Mange bedrifter har investert og vil investere i monteringshall i Kina. I tillegg har USA selv er i gjeld til Kina. Derfor er yuan en veldig god valuta for å lagre sine sparepenger.
 I hvilken valuta bedre å spare penger
 Eksperter anbefaler å holde sine sparepenger i flere valutaer, for eksempel i rubler og dollar eller i rubler og yuan. Fordi besparelsene ikke er konsentrert i en valuta, vil du ikke være redd for svingninger.
 Mange tenker på å spare penger i det digitale valuta eller ikke. For sin del, anbefaler vi ikke dette, fordi hvis du ikke har direkte inntekter i digital valuta, vil du miste en stor andel av sine sparepenger på inngang og utgang.

 Hvor bedre å spare penger
 Når du har bestemt deg, hva butikk besparelser bør bestemme hvor fordelaktig å spare penger. Til dags dato, oftest for å holde penger ved hjelp av tre alternativer: leiligheter, og bankinnskudd boks.
 Leilighet - den enkleste måten å oppbevare penger, fordi du vet at pengene du har på hånden og så mange mennesker så stille. Men dette er den farligste måten, som om leiligheten din er gjennomsyret angripere, så er det sannsynlig at de vil være i stand til å finne og stjele besparelser hvis du ikke har spesielle fasiliteter for sikker oppbevaring.
 Banken din sparing vil være trygg mens du kan øke din sparing, men fortsatt er det en liten sannsynlighet for at noe kunne skje med banken der du holder besparelser.
 Bankboks - noe mellom lagrings besparelser i en leilighet i banken. Du betaler for leie bank celle og holde det pengene sine. Ulempen er den eneste betaling for leie celle sannsynligheten for at noe skal skje med depotet bank - svært lav.
Hvor og hva du skal spare penger
 Hvor og hvordan du kan spare penger hjemme
 Alternativer for lagring av penger, under madrassen, i bildet, i buffeten i en kiste, etc. - Feil valg. Spare penger hjemme er bedre på et hemmelig sted eller på en trygg måte ikke rikke og åpen. Kostnaden av safen er ikke for høy, men du sørger for at sparepengene sine, og i tillegg kan trygt oppbevare verdisaker og dokumenter. Vær spesielt oppmerksom på installasjons plasseringen av safen og dens slott.
 Hvor å spare penger i Feng Shui
 Her, for eksempel, anbefaler Feng Shui heve penger for en grunn, og å sette konkrete mål og: kjøp av hvitevarer, møbler, reparasjon, leilighet, bil, ferie etc. Også, Feng Shui anbefaler å holde penger under madrassen, ikke i skapet og andre steder folk elsket og spesielle røde konvolutter. Faktisk lenge blitt oppfordret til å holde pengene sine i de røde boksene, men på grunn av deres ubehag mer praktisk alternativ er røde konvolutter.
 Disse konvoluttene inneholder din karakter, noe som vil bidra i form av opphopning av midler. For eksempel, hvis du samler inn penger til betaling av gjeld (lån eller boliglån), så er det best å bruke en konvolutt med hieroglyf som betyr "rettferdighet". Hvis du samler inn penger til et bestemt formål, så er det best å sette på konvoluttsymbol "rikdom". Vi bestemte oss for å spare penger på visse utgifter, for eksempel en tur til sjøen, så dette passer konvoluttsymbol "velstand".
 Også anbefaler Feng Shui holde penger i sektoren - den sør-øst og øst. Som for lagring, anbefaler filosofien Feng Shui som velger enten sikker eller skuff eller tabeller, som er stengt på låsen.  
Яндекс.Метрика