Nylig, mer og mer kan du møte mennesker som lenge har gått til å arbeide hjemme, gi opp kontoret bryr seg. Og det virkelig har ganske mange fordeler: Du trenger ikke å bruke tid på veien og i store byer er et reelt problem, kan du sette opp en fleksibel timeplan, og hjemme, som du vet, og vegger hjelpe fordi produktiviteten øker vesentlig sammenlignet med kontor stil.
Hvordan å organisere ditt hjemmekontor

 Men at alt var akkurat trenger å organisere ditt hjemmekontor til alle plusser ikke lagt store ulemper.

 Hvordan å organisere ditt hjemmekontor?


 Så, hvor du skal begynne? Uansett hva du gjør, frilanser eller kanskje starte en forretningsmann, du definitivt trenger personlige plass som skal brukes utelukkende til forretningsformål.
 Dette vil tillate deg å riktig administrere sin tid, forbedre ytelsen og tillate veldrevet virksomhet. Så det første du må gjøre når organisere ditt hjemmekontor bestemmes med plasseringen i hjemmet der det vil bosette din arbeidsplass.

 Selvfølgelig, det ideelle - et eget rom som kan være en stor møblere alle nødvendige møbler og kontorutstyr, men dette er ikke alltid tilgjengelig.

 Så bestemme seg for en plass i leiligheten, som er den mest rolig og hvor du vil minst forstyrre din husstand. Hvis du bor i en to-etasjes hus, det perfekte stedet - det er under trappen. Denne effektiv bruk av plass i huset, i tillegg, hvis det er et databord og sette noen møbler, de kan ikke ødelegge den allerede etablerte hjemmemiljø.
Hvordan å organisere ditt hjemmekontor

 Men i dette tilfellet er det nødvendig å ta vare på godt lys, som er naturlig, selvfølgelig, er minimal. Hvis dette ikke er passende, og i flat plass, kan vi ty til den glidende transformator. Når du trenger å jobbe, du bare legge det som en mappe og gjør at en gang han ikke stresser inn i øynene.
 Vanligvis i slike tilfeller den sentrale delen er PC-bord og en liten hylle på hver side som kan imøtekomme arbeids bibliotek.
 I alle fall bør arbeidsområdet være begrenset fra boligkvarter, vil det være et signal for husholdningen som ikke kan være der for å bryte når noen er fordi for noen grunn mange hjem beboerne er av den oppfatning at hvis en person jobber hjemme, kan det være til enhver tid løsne fra arbeidet.
Hvordan å organisere ditt hjemmekontor

 Til hjemmekontor hell passe inn i interiørdesign og dens plassering bør vurderes nøye. Lær ideer på internett, se hvordan organisert arbeidsplass på kontoret eller med venner.

 Forresten, er et godt valg for hjemmekontor sin plassering på dør garderobeskap.

 Et stort pluss for denne beslutningen - ett trekk, og du begrenset omverdenen, kan trygt konsentrere seg om arbeid og mindre - et dårlig lys, men det sikkert løst problemet.

 Hva du skal gjøre i en liten leilighet?


 Dersom en slik luksus som et eget driftsvinkel utillatelig for nå, kan du gjøre den vanlige stativ som du kan plassere alle papirer, og PC-bord. Det er modifikasjoner tabeller med flere add-ons og hyller, som enkelt passer alle kontorrekvisita.
 Disse tabellene er selges i alle møbelforretninger, og kaller dem et "hjemmekontor". Pluss dette alternativet - kompakthet og rimelig, og negative - arbeidet ditt område på en full gjennomgang av alle problemene umiddelbart åpenbare. Men dette kan løses ved skjermer eller persienner. Disse løsningene lar inngjerdet i arbeidstiden "av denne verden" og føler deg komfortabel.

 Hvis du bor i en leilighet, kan datamaskinen pulten kontoret visuelt redusere plassen allerede liten, hjem.

 Det er grunnen til at det er viktig å utforske den estetiske delen av spørsmålet, for eksempel, å bruke møbler med metallinnlegg, kan det visuelt gi rommet "luft" type. Du kan bruke de opprinnelige fargene og ideer på design, snu hjørnet nå et kunstverk som vil være en god dekorasjon for rommet ditt.
Hvordan å organisere ditt hjemmekontor

 Kjøp kurver og bokser


 Betydningen av et hjemmekontor spiller en streng orden og bestilling, som nok mange kjent situasjon hvor en haug av verdipapirer ikke kan finne en meget viktig brikke, og så er hvert 15. minutt. Og ting er dårlig orden og separasjonssoner. Du kan kjøpe spesielle containere eller esker som vil holde jobben i orden.
Hvordan å organisere ditt hjemmekontor

 For estetisk tilfredsstillelse, bedre bruke søte kurver og bokser, fordi, som du vet, sans for skjønnhet inspirerer folk rundt fremtidige kreative seire. Hvis det er for mange bokser dannet, for eksempel papir, prøve vev for møbler og andre ting, de bør markere, og tenk om rekkefølgen av som alltid var praktisk å få en spesiell kurv.
 Ethvert kontor, selv hjemme bør organiseres etter bestemte regler til ulike menneskelige behov var fornøyd og anses som i en vanlig kontor. Må organiseres og gjort spesielle celle, som alltid vil bli holdt visse typer dokumenter eller gjenstander som celler for CDer, bokser for postering fakturaer og så videre.
Hvordan å organisere ditt hjemmekontor

 Flere anbefalinger


 •  Bra for hjemmekontor møbler, riktig organisering og utforming av kontorrekvisita og annen virksomhet - er det veldig viktig for effektiv lekser, men det er noen viktige punkter som må vurderes for høy produktivitet.

 •  Plukk diskusjonsforumet. Dermed trenger du ikke å stadig huske på ulike viktige notater og avtaler alle vil alltid være foran øynene dine.

 •  Ikke akkumuleres overflødig papir. På slutten av uken, kreves betale 15 minutter av gangen for å avhende alle utdaterte poster og dokumenter som ikke er nødvendige stund. Ellers vil all oppsamlet avfall papir konstant akkumuleres på skrivebordet ditt, forstyrrer finne noe virkelig viktig i øyeblikket.

 •  Hold. Hjemmekontor bør ikke avvike fra den vanlige, hvis du velger å arbeide, for eksempel fra 10 til 18 og deretter erklære sin husstand, på dette tidspunktet du "på jobb", og du kan ikke bli plaget av små ting. Og, selvfølgelig, følg denne samme timeplan.
 •  Mange kvinner er nå engasjert i virksomheten. Og med ganske vellykket. Det handler fortsatt mente at bare menn med deres iboende tilbakeholdenhet og sunn fornuft kan administrere bedrifter og til å organisere sine selskap. Moderne damer, til tross for den emosjonelle nå imponerende suksess i næringslivet. Stil forretningskvinne forplikter seg til mye. Hvorfor ikke bare lage en stor sum penger, er det viktig å være i stand til å oppføre seg ordentlig og er i samsvar med deres status.
  Stil forretningskvinne, forretningskvinne bilde

   Bildet av en forretningskvinne gradvis dannet. For å lykkes i enkelte område av virksomheten må være i stand til å håndtere kompleksitet, for å ta vanskelige avgjørelser, og dermed være en kvinne.

   Hva virksomhet bildet?


   Alle er på bildet. Noen han gjennomført og unik, mens andre - ikke interessant og selv meningsløst. Bilde av mannen hovedsakelig dannet avhengig ikke bare av sin smak og indre fred, men også om hva han gjorde i livet. Arbeid påvirker oss enorm innvirkning.
   Bildet av en virksomhet kvinne er forskjellig fra bilde førskolelærere.

   En kvinne som klarer bygger sin karriere, forskjellige egenskaper som beherskelse av følelser, utdanning, selvfølelse, stivhet, rask respons, rasjonalitet, og mange andre aktiviteter.

   Det kan bli lagt merke til i mengden av mennesker, ikke bare på grunn av sterk karakter. Først, forretningskvinne bemerkelsesverdig på grunn klær, frisyrer og holdning. For personen som engasjert i virksomheten, forutsatt sine egne regler for utseende og oppførsel.
  Stil forretningskvinne, forretningskvinne bilde

   Hva er stilen forretningskvinne?


   Noen kvinner kan spørre, hvorfor skal overleve på grunn av stilen. Normal treg Kan du tjene penger, og det er nok. Men mange dokumentert erfaring av kvinner ansatt i virksomheten, hvis utseende er langt fra perfekt du bare ikke ønsker å samarbeide seriøse folk.
   Vi oppdager det store mysteriet som sier at kvinner i næringslivet er ofte ikke nok tid for hyggelige ting som form, spa- og shoppingturer. På grunn av dette dramatisk påvirket deres kvinner, sårbar sjel. Så aldri glemme at vi må leve i nuet, og derfor bruke penger på seg selv.
   Stil skapt forretningskvinne basert på hennes klær, manikyr, sminke, hår, sko, tilbehør og atferd. La oss detalj på noen punkter.
  Stil forretningskvinne, forretningskvinne bilde

   Hva bør være klær forretningskvinne


   Forretningskvinne bør kle seg i strenge klær. Dette betyr ikke at ting må være kjedelig. Lysstyrken og friskhet sammen kan oppnås ved å farge snarere enn ved eksponering av den kvinnelige kroppen.
   Den viktigste delen av den kvinnelige, business garderobe er drakten. Det er vanskelig å oppnå anerkjennelse i bransjen, deltar på et møte i shorts og ballett leiligheter. Ingen grunn til å tro at drakten er kjedelig og holder ned bevegelser klær. Moderne pantsuits være luksuriøse. På jobb må du ha på moteklær. Ingen beholdning av bestemors bryst. Bedre å ha to dyre og stilig dress enn ti billigste forferdelig kutt. Jakke og bukse bør sitte perfekt på kroppen din hvis et sted noe pinner eller bøyd, bør du holde denne ting i butikken.

   I drakten virksomhet kvinne bør ikke være lyse pyntegjenstander. Broderte vinger av en ørn på ryggen er best igjen for en fottur i klubben.

   Rette linjer, slank silhuett - det er trofast følges bedrift dress. Det bør være pene knapper og ingen blonder og rysj. Legg en feminin touch og fortynne solid dress kan skyldes sympatiske bluser og sko.
  Stil forretningskvinne, forretningskvinne bilde

   Bedrift dress forretningskvinne trenger ikke være den bukse. Jakke og skjørt ser mer interessant og feminin. Blyant skjørt vil gi enhver kvinne av eleganse.
   I forretningskvinne bør være mye av skjorter og bluser. De kan være i en annen farge. Det viktigste kravet for skjorter - en mangel på transparente og blonder inserts. Expose gjennom en gjennomsiktig bluse BH heller enn på sitt arbeid.
   Ikke vær redd for å bruke tettsittende kjole. Et utmerket alternativ streng, svart kjole. Selv om det være kneet og du har en lukket brystet området, men det er helt gjenta konturene av kroppen din, får du sexy business antrekk.
   Ting ekte forretningskvinne må være ren, strykes og stilig. Ingen på jobben bør ikke se ditt undertøy og dratt tights. Alltid tenke gjennom hensiktsmessigheten av de nye klærne. Ikke ha sjokkerende ting til å fungere.

   Hva sko er forretningskvinne


   Forretningskvinne har alltid å gå på hælene. Denne tilstanden er den samme uansett årstid. Sko, sko og igjen - er nummer én sko i virksomheten garderoben. Selv om du må få til å fungere på snø, alltid ta med sko til perevzutysya.
   De oppdatere noen klær og lage sofistikert kvinne. Farge sko bør være monotont og harmoni av farger alt sammen. Du må være minst fem par sko. Husk, ikke spare på sko. Alltid overvåke statusen som for tiden er på din føtter skodd.

   Hvordan bør kle?


   Frisyre kvinne som har vært i bransjen burde ikke være overraskende. Vybryti whisky-farget låser og punk kombinert med en bedrift dress - en ekte horror. Håret bør være elegant. Ikke nødvendigvis alltid tie håret i hestehale. Til arbeid være fint og rett hår og søt bølge.
   Det viktigste som på håret var ikke merkbar tilstedeværelse av gel og neglelakk, spesielt for bedre å ikke gjøre kompliserte frisyrer. Ideal - en ren, lett slo hår.
  Stil forretningskvinne, forretningskvinne bilde

   Hvilket tilbehør bør være


   De bør ikke være synlig. De mer beskjedne klær, kan de mer massive tilbehør bli satt i arbeid. Generelt, er den viktigste allierte business klokke, armbånd, ring. De må bære en shtuchtsi. Fem armbånd på én arm egnet for sommerfester.
   Også ikke glem at forretningskvinne skal være trygge. Selv om din sjel torturert erfaring, ingen vil ha å gjette. Bare se sterk, rett rygg og et godt tempo. Forretnings dame bør alltid være sterk, ellers umulig å oppnå suksess.  
  Яндекс.Метрика