Hvordan å snakke med noen mennesker?
 Vi lever i et samfunn og en integrert, vanligvis trenger vi bare å lære å kommunisere med andre. Vi trenger å kommunisere er at det ikke føre til ulike typer konflikter. Terapeut A.H.Dobrovych identifisert seks hovedregler som gjør det mulig å kommunisere med hvem som helst, selv med fremmede og finne felles språk med dem.
 1. Du må lære å smile. Ansiktet - et kort. Tross alt, når du møter noen, særlig ta hensyn til ansikt. Naturligvis er frastøtende uttrykk mørke, kulde og serdytosti. Som du forstår det, derimot, involvere folk må begynne å lære å smile hjertelig. Selvfølgelig, dette er ikke alltid mulig, og så før du starter en samtale, kan du prøve å tenke på noe godt.
 2. Du må lære å ta hensyn til andre. Ofte vår uoppmerksomhet uforsonlig miljø. Lær å observere alt som skjer rundt deg.
 3. Det skal utvikle evnen til å lytte til andre. En av de viktigste ferdighetene. Foretrekker dialog. Folk liker ikke når folk, som du vil "sprekke" uten ende, eller å stille spørsmål, som avhør og lytting. Om du kan få et dårlig inntrykk.
 4. Lær deg å si "nei" uten å fornærme samtalepartner. Det utsatt utstyrssvikt. Det må være til stede i form av humor og vitser av fornektelser. Å nekte en person, ville det være bedre å nevne en god grunn mer enn overbevisende.
 5. Ikke gå til konflikt. Bedre å være stille og ikke for å være en provokasjon.
 6. Lær å oppmuntre andre. Ros og oppfordrer dem til rett tid  
Hvordan å spare penger?
 Du virkelig ønsker å kjøpe noe, men du har ingen nødvendige mengden av penger til å kjøpe det, det står at det er på tide å begynne å engasjere opphopning. Etter å ha lest denne artikkelen, er jeg sikker på at du kunne gjøre det, og drømmen vil bli realisert i virkeligheten.
 1. Prøv mindre å få banklån kan fortsatt være så mye som mulig i det minste ha kredittkortbetaling.
 2. For hver lønning trenger å forsinke del, best - sette dem på passbook (og hvis du holder dem hjemme, vil du i alle fall finne - hva du skal bruke det).
 3. Prøv litt tålmodighet med kampanjer i kafeer og restauranter.

 4. Prøv å gjøre så lite som mulig utgifter til mobilkommunikasjon.
 5. I en tid begrense deg fra å kjøpe dyre varer. (Car, etc.)
 6. Prøv å ikke kjøpe spontant. Det vil si, hvis du har en besettelse kjøpe noe som allerede er i butikken, og du tror at denne tingen for deg - Det viktigste, kjøpe en, men neste gang. Så du vil vurdere sine utgifter i neste gang.
 7. Hvis du begynner å føle at pengene flyte som vann inn i en bunnløs fartøy. I dette tilfellet, skrive ned alle dine kjøp, og du vil kunne sammenligne sine inntekter med utgifter. Til slutt, så du vet nøyaktig hva og hvor pengene gikk.
 8. Mer tur til fots, mindre Move på offentlig transport. På denne måten vil du ikke bare styrke din helse, men også spare penger til sparing.  
Hvordan lære å redde familien budsjettet?
 Ifølge en visdom ikke huske hvem som sa det spiller ingen rolle hvor mye penger du tjener, det viktigste som du bruker. Dette betyr at uansett hva du tjener, hvis disse pengene er brukt uvørent, de vil du aldri gå glipp av. Situasjonen når lønn er ikke nok penger og de må ta av kredittkortet ditt gjeld eller spørre venner, kjente for mange. Men det er ganske atypisk for folk som vet hvordan de skal redde familien budsjett. Alle kan lære dette.
 Grunnleggende regler for familiens sparepenger
Uansett familiens budsjett, det kan og bør planlegges slik at man har nok penger til alt du trenger, og forble noen beløp som kan bli utsatt for å kjøpe store elementer, fritid, barnas utdanning, etc.
Familiens sparepenger, som alle andre, krever nøyaktig planlegging. Å vite hvor mye penger vil gå til familien budsjett i løpet av måneden, lage en nøyaktig oversikt over obligatorisk utgifter: hvor mye penger du bruker på mat, nødvendigheter, nytte betalinger, betaling for barnehage. Det bør være så presise tall er basert på en klar kunnskap om hvordan, for eksempel, din familie tilbringer per måned på kjøp av kjøtt, brød, melk, hygiene som avgifter for offentlige tjenester, etc.
Du vil finne at er en anstendig mengde. Det er viktig å kvitte seg med det. Sørg for å velge fra denne delen betyr at det må settes inn på kontoen. Dette er for å være sikker. Men "regnværsdag" som per gevinst dyrt shopping, rekreasjon, behandling og trening.
Og deretter de resterende beløp å bruke på at de fleste i dag trenger familiemedlemmer. Beste avgjørelsen på bekostning av familierådet.
 De viktigste "fiender" av familiens sparepenger
Du kan ikke lære å redde familiens budsjett, blir ufritt. Ikke fri fra adware fra forskanset stereotypier av begjær "å være Joneses».
For å forstå hvor mye du er avhengig av når det gjelder kostnader pålagt standarder ganske enkle: det jevnere du praksis plan utarbeidet utgifter familie midler, jo friere du er fra utenfor innflytelse. Hvis du måned etter måned ute av stand til å bruke penger bare på det som opprinnelig var planlagt, kan du anser deg selv en helt uavhengig person.
Derimot, hvis i tillegg til eller i stedet for den planlagte kjøp dem du fortsetter å kjøpe som opprinnelig ikke hadde tenkt og ikke virkelig trenger og familien din, kan du si at du mangler autonomi og uavhengighet i beslutnings tilbringe familiens budsjett. I dette tilfellet, kan du lære hvordan du lagrer så hardt.
Du kan ikke ignorere den psykologisk komponent for å bruke penger tjent. Så lære å gjøre rett - dette vil spare deg fra unødvendige kjøp.
Ikke tenkt på å gå til butikken betale dagen. Bringe penger hjem. Se i den kompilerte månedlig plan. Det første til side et beløp som skulle fylle opp bankkontoen din. Sette beløpet på husholdningenes utgifter. Pengene til overs til å bruke på noe nyttig for noen hjemme eller med familiemedlemmer.
Regelen i butikken for å kjøpe noe bare for hva du gikk. Ved første, en hjelp handleliste. Selv om det er en eller to. Se oss selv det nøyaktige navnet på hva du ønsker å kjøpe i matbutikken, vil du rett og slett avstå fra unødvendige kostnader. Å gå til butikken, aldri ta den ekstra penger - ikke utsett deg selv for unødvendig fristelse.
Reklame - motorsalg, og han intetanende kjøpere. Ikke popadaytesya agnet. Hvis butikken er fristende lukter av nybakte brød og røkt pølse, betyr ikke dette som utstråler duften av ferskt brød mel med høy kvalitet og velsmakende pølse. Smelling kjemiske sprøytemidler, som er mye brukt i alle avdelinger av store butikker. Ikke la deg lure! Ikke kjøp det du ikke trenger.
Enda mer akutt er det reklamebransjen varer og klær. Ulike merker tilbyr oss ting ofte av dårlig kvalitet, noe som raskt mister sitt opprinnelige utseende, noe som gjør kjøpe nye klær. Derfor kjøper slike ting preferanse bør gis ikke så mye en trend som kvalitet og funksjonalitet.
I din makt for å gi opp unødvendige kostnader som utføres på gleden av leverandører og produsenter. I stedet, en glede, kan du lære hvordan du kan spare familien budsjett, og dette vil bidra til sunn fornuft og streng overholdelse av planlegging.  
Hvordan lage bilder?
 Du tar bilder i lang tid, har du mestret profesjonell teknikk og bildene dine blir stadig hyllet ikke bare mennesker, men også kritikk på de fleste områder? Det er på tide å kombinere forretninger med fornøyelse, nemlig å tegne din hobby til en kilde til ekstra inntekt.
 1. I tillegg oppretter du et godt bilde du må lære deg å gi dem "gode kommersielle arter." Du må undersøke arbeidet i den grafiske redaktører som Photoshop eller Lightroom. De viser deg hjelp i ulike smutthull Amendment bilder, legg dem lysstyrke og uttrykksfullhet. Men du bør alltid huske at bildet redaktør er sekundært. Selve bildet må først være kvalitativ og korrekt.
 2. Reklame. I dette tilfellet hadde du en sjef, PR manager, og direkte utøver - ansatt. Du må bruke nok tid og energi til PR-folk til å se deg, virkelig godt fotografi. Her dine uunnværlige hjelpere kan være din familie og venner, og selvfølgelig Internett. Opprett en gruppe i det sosiale. nettverk, registrer på den berømte bilde portaler skrive om deg selv, la kontaktinformasjon og legg til eksempler på arbeidet ditt. I fremtiden er det ønskelig å skape et personlig område. Det vil være din telefonkort.
 3. Portfolio. Alle mennesker ønsker å se hva du har å tilby dem. Sørg for å gjøre det beste valget, som du ser, bilder og angi din egen portefølje, som du plasserer på din hjemmeside og sosiale. nettverk. Jevnlig fylle den med ferske bilder fordi ditt nivå kontinuerlig forbedre.
 4. Fortsett å lære. Konkurransen i bildet er veldig stort. Du bør seriøst tenke på sin faglige utvikling, hvis du bestemmer deg for å gjøre virkelig alvorlig bilde virksomhet som et yrke.
 5. Plasser de rimelige priser. Finn midten bakken. Du trenger ikke å blåse opp prisnivået, men på samme tid, trenger ikke å vike, innstillingen redusert til absurde prisene. Det bør likestilles med satsene for dine kolleger.
 6. Organiser kreativ gratis foto session. De vil fylle lommen, men vil legge til din portefølje frisk og vakre bilder, som deretter tiltrekke seg oppmerksomheten til et stort antall kunder.  
Яндекс.Метрика