Hvordan tjene ekstra penger?
 Penger vil aldri bli overflødig. Så, uten mye arbeid å sette en viss mengde av egen lomme hver enige. Selvfølgelig, for å få millioner uten innsats og raskt er svært vanskelig, men noen bemerkelsesverdige inntjening å sikre at alt er mulig.
 1. Organiser selge fornybare ressurser. Under vospolnyaemыmy ressurser mener vi blod og hår. Kvinner er lettest å selge hår, men menn kan også prøve å selge sine egne. Hair kjøpt en minimum lengde - 20 cm. Jo lengre hår, slik at de er naturligvis mer kostbare. Prisen som du selger håret avhenger av deres farge og kvalitet. Uansett var heller ikke det garanterer en engangsgevinst på 10.000 rubler. Du kan donere blod hver friske, voksne mennesker. Du kan få 400 til 500 rubler, og som en bonus - to fortjente helg. Husk, ved lov må du to dager med hvile i svært neste dag levering, og uten tap av lønn.

 2. Også organisere og salg av ikke-fornybare ressurser. "Å selge noe unødvendig, må det først kjøpe noe ubrukelig" - som dokumentert av en spøk. Men det er ingenting. Til enhver tid kan du finne noe som du egentlig ikke trenger alt dette og selge det, sier gjennom auksjon. Gjennom nettauksjoner, slik at du sparer tid. Du kan selge frimerker, barnets samlingen, som du mistet interessen eller ikke har tid og muligheter, eller plater av dataspill, som alle nivå du flere ganger allerede passert.
 3. Prøv å tjene status. Inntjening på status - nytte av hvem du er. Som en student som bruker alle rabatter, vil du kunne spare penger du vil bruke på reise eller for å abonnere på treningsstudio. Hvis du ikke klarer å fungere, og du sitter hele dagen med sitt eget barn, får ekstra og nabolag barnet, ikke gratis selvfølgelig. Slike fordeler kan få nesten hva som helst, vi må bare tenke og vise litt fantasi. Innvilges, vil du leve i kløver, tjener ovenfor beskrevet metode, men betydelig fylle budsjettet fortsatt mulig.  
Ikea for å få en femili?
 Selskapet IKEA, Kamprad grunnla Ynhvarom, ser sin viktigste oppgave: ". Bytt til det bedre hverdag for mange mennesker" Gruppen av selskaper omfatter 298 butikker i 26 land. Selskapets arbeid er knyttet til hjem forbedring. Hjem Ikea har råd til både studenter og har vært i livet til mennesker. Møbler og hjem tilbehør selskapet er enkel montering, rimelig, mangfold, bredde av farger og teksturer. IKEA har organisert en klubb. I Ikea femili klubben kan du bli med, med kortet. Hvordan og hvor du skal få en Ikea femili
 Det er to alternativer for å få kart Ikea:
 1.  Online Ikea. Online Ikea er det en del på Club Ikea. Sign-up dine data kan være direkte på nettsiden. Inngangsdata blir ofte bedt om å registrere seg på nettstedet (brukernavn, passord, e-postadresse, personlig informasjon) vil tillate deg å bli med i klubbens medlemmer Ikea.
   Butikken Ikea. På IKEA butikker er stor rack informasjon. IKEA-ansatte, som arbeider innenfor områdene informasjon, vil svare på eventuelle spørsmål kundene på plasseringen av et produkt, til tilgjengeligheten av stillinger katalogen lagrer plasseringen av avdelinger i butikken. I tillegg vil de ansatte hjelpe deg arrangere medlemsklubben Ikea femili. Du må fylle ut spørreskjemaet i papir eller elektronisk form. Når du fyller ut informasjonen Ikea ansatt vil gi deg et kart. Utsteder kortene finner sted i butikken på kjøpstidspunktet. Som betaler i kassen, vil du være i stand til å presentere sine kort, og få rabatter og bonuser. En hyggelig øyeblikk når kortet er det faktum at det er helt gratis.
   Bonuser som tilbys av kortet eierskap Ikea femili
  1.  Rabatter. Ikea femili klubbens medlemmer kan kjøpe enkelte produkter til spesialpriser. Utvalget av varer der rabatter, oppdatert månedlig. Informasjon om produkter til spesialpriser for de heldige eierne av kort Ikea femili bli funnet i Ikea. Med en katalog kan bli funnet i butikker eller bedrifter, eller ved å gå til nettsiden Ikea.
    Mesterklasser, konkurranser, bursdager. For eiere klubbkort Ikea arrangerer jevnlig en rekke arrangementer. For eksempel, i Ikea holdt mastker klasser viet til interiørdesign. Hvis du ønsker å lære å planlegge et kjøkken eller bad, velge bakgrunnsbilde eller organisere belysningen i huset - delta på workshops. Tidsplan for hendelser presenteres på nettsiden (innen butikker over hele).
    Veldedighet. Hvert medlem av klubben Ikea automatisk bli medlemmer veldedighetsarrangement. Når din klubb kort passere gjennom kontanter, anfører selskapet automatisk 05 rubler til veldedighet. Dermed hvert medlem av klubben deltar i veldedighetsarrangement, bare å sette ut et kart og uten å bruke tid eller ekstra midler.
    Returer, utveksling av varer Ikea. Innehavere av klubb kortene har spesielle vilkår for retur og bytte varer kjøpt - 90 dager fra kjøpsdato. Det er noen begrensninger. På dem du konsultere eksperter Ikea-butikk.
    Siste nytt. Alle klubbens medlemmer Ikea angitt i søknaden din kontaktinformasjon, vil være i stand til å få nyheter om interessante hendelser eller produkter av klubben.
    Deltakelse i salg. Ikea femili kortholdere har en unik mulighet til å kjøpe varer til rabatterte priser selv før deres salg.
    Rabatt fra klubben. Club-medlemmer kan få rabatter på partnerselskaper Ikea. Hver by har sine egne betingelser for spesialtilbud. Alle aktiviteter er oppført på nettstedet.
    Gratis kopp kaffe eller te i restauranten. I svensk restaurant som ligger midt i butikken Ikea, kan alle klubbkortholdere kjøpe høy kvalitet ferdigmat til spesialpriser. I tillegg har hver medlem av klubben er avhengig gratis kopp kaffe eller te.
    Tilgang til online magasin. Online magasin Ikea - denne utgaven oppdateres minst en gang i måneden. Den inneholder: interessante ideer om interiør; bilder av ekte bygninger dekorert med møbler og andre elementer Ikea; Selskapet oppdateringer og mye mer. Eksklusiv tilgang til online magasin for medlemmer Ikea.
    Kredittkortgrensen. Innehavere av klubbkort kan få kreditt i banken-partner på gunstige vilkår. Evne til å designe møbler på kreditt kan beregnes direkte på butikken.
    Bli medlem i klubben Ikea og få et klubbkort er ikke vanskelig. Du trenger bare å fylle ut et spørreskjema. Kjennetegn Club Card gir eieren fordelene når du besøker butikken. Lage et kort er en fordel hvis du er en hyppig gjest i veggene Ikea-butikker. I tillegg er klubbkort utstedes vederlagsfritt. Medlemskap i klubben gjør det mulig ikke bare å få rabatter, lære om ny butikk, men for å gjøre gode ting. Du kan engasjere seg i veldedighet, tilbringer et minimum av tid.  
Hvordan beregne fødselspermisjonHvordan beregne fødselspermisjon interessert i mange kvinner som planlegger graviditet eller allerede er gravid. I de senere årene, betaler regjeringen mye oppmerksomhet for å øke fruktbarheten. En av de viktigste faktorene som øker fruktbarheten er materiell støtte til familier som har barn ble født. Som støtte disse familiene er innført fødselsattester og foreldre kapital. Også kontantytelser inkluderer ferie i løpet av svangerskapet. Siden januar 2014, den første bestillingen av beregning ferie under svangerskapet endret. Men i hele 2014, kan du regne med å selge graviditet både gammel og ny måte, og du kan velge den metoden som er mer lønnsomme. Å lære å beregne fødselspermisjon, forteller du dine favoritt site nyttige tips.
Som fødselspermisjon beregnes ved den gamle metoden.
- For å få den gjennomsnittlige inntekter, inntjening ta de siste 12 månedene, og dele det med antall dager.
- Den resulterende beløpet multiplisert med antall dager på fødselspermisjon måneder i det beløpet de må være 140. Hvis opplevelsen på din siste jobb mindre enn 12 måneder, må du beregne gjennomsnittlig inntjening for perioden faktisk virket.
- Total månedlig betaling beløpet kan ikke overstige 6105 hryvnia.
- Beregningen av inntekten tatt hensyn til premie, men ikke fanges ferie og sykefravær.
- Hvis den totale lengden på mindre enn seks måneder, er gjennomsnittlig lønn beregnet basert på minstelønn i 1041 UAH 30 dager.
Som beregnes ved fødselspermisjon ny måte.
Hvordan beregne fødselspermisjon- For å beregne fødselspermisjon på en ny måte, for å beregne de totale inntektene for de siste to årene, mens inntektene trukket penger betalt inn Social Security Fund. Den resulterende sum blir dividert med 730 dager.
- Den totale mengden av fødselspermisjon for en ny måte bør ikke overstige 64 000 tusen hryvnia.
- Den nye måten beregningen er laget kun til mødre som opplever mer enn seks måneder.
- Hvis den totale lengden på mindre enn seks måneder, er bistand beregnes med en sats på 4,5 millioner USD.
- Det samme beløpet belastes alle som har lønn under minimum.
Regnskap selskap, er nachyslyayuschaya fødselspermisjon forpliktet til å kreve kvinner går i fødselspermisjon, fødselspenger beregnes på to måter. Kvinnen på sin skjønn velger den ønskede beregningsmetode.
Hvordan beregne fødselspermisjon i 2013
Hvordan beregne fødselspermisjonI 2013, prosedyren for beregning fødselspermisjon helt forandret - hvis den 1 januar 2013 teller fødselspermisjon kan både nye og gamle reglene, siden 1. januar fødselspermisjon kan beregnes bare på de nye reglene. Det er verdt å merke seg at tidligere reglene var lønnsomt for mange kvinner enn ny, på grunn av dette før 1. januar 2013 hoved fødselspermisjon beregnes under de gamle reglene. Å foreta innbetalinger holdt av den gamle metoden for beregning, det var nok til å skrive en uttalelse. Men i slutten av 2013 ble nye regler innført viktige endringer, og nå er de nesten like gunstig for beregningen, som de gamle reglene i kraft før 1 januar 2013. Så mye å bekymre seg endringene ikke verdt nerver bør bli henvist til andre situasjoner.
Betaling av fødselspermisjon etter de gamle reglene
Ifølge kravene til føde betalinger som er før 1. januar 2013 for å beregne mengden av fødselspermisjon ble tatt hele beløpet av inntektene for de siste tolv månedene. Mengden av inntekt bør omfatte alle betalinger, inkludert påløpte premie. Etter beregning av summen av alle betalinger delt på totalt antall kalenderdager som ble tilskrevet denne perioden. Antar ekskludert de dager da kvinnene ikke fungerte (på grunn av sykdom eller i ferier).
Betaling av fødselspermisjon etter de nye reglene
Hvordan beregne fødselspermisjonBetaling av fødselspermisjon etter de nye reglene blitt mye enklere og mer gjennomsiktig. For å beregne støtten må ta hensyn til alle inntekts kvinner i de siste to årene, som betalte premiene. Beløpet som må deles med 730. Dette er mengden av gjennomsnittlig daglig inntjening vil være nødvendig for å beregne fødselspermisjon.
Hvordan beregne fødselspermisjon betaling i 2013
Derfor, for å beregne mengden av fødselspenger må telle som alle ble betalt premie. Å ha dette beløpet dividerer du den ved 730. Dette vil være den gjennomsnittlige daglige inntjeningen. Dermed den gjennomsnittlige daglige inntjeningen kan ikke være mindre enn minstelønn. Følgelig er svangerskapsomsorg fordelen ikke mindre enn den minste månedslønn. Maksimal størrelse fødselspermisjon omsorg den samme for alle fag Ukraina er UAH 8.656 million.
Prosedyren for beregning av fødselspenger
- La oss starte med summering av alle kostnadene for de to foregående kalenderår. I beregningen ta ferie og bonuser, men ekskludert fra beregningen av ytelser og sykefravær.
- Man bør ta et beløp som ikke skal overstige 99.725.000 USD.
- Den resulterende beløpet skal deles på 730.
- Det er fortsatt mengden av fødselsomsorgen. Det kan beregne antall dager pomnozhyvshpy fødselspermisjon sykehuset på gjennomsnittlig inntjening.
I henhold til lovene i Ukraina, i fødselspermisjon Singleton graviditet er 140 dager (uten komplikasjoner) komplikasjoner - 156 dager, og i flere svangerskap - 194 dager.
Så nå vet du hvordan du skal beregne fødselspermisjon. Lykke til favorittstedet nyttige tips.
Яндекс.Метрика