Intervju. Vanskelige spørsmål under intervjuet

 Under intervjuet, ønsker arbeidsgiver å vite om søkeren som mulig. Derfor ty til ulike triks
 Personell ofte spør vanskelige spørsmål under intervjuet. Dette gjøres for å skape forvirring i kandidaten provosere ham til spontane reaksjoner og vurdere hvordan den vil oppføre seg i en kritisk situasjon. Så, før du svarer, tror hvorfor stille slike spørsmål.

 Forholdet til sjefen


 Spørsmål: "Hvorfor har du ikke vært i stand til å snakke med ledelsen på samme sted?
 Hva er haken? Selve spørsmålet tyder på at du kolliderte med ledelsen
 Hva skal man si? Fortelle at den tidligere sjefen du var normal samarbeid, men du innser at du trenger å selv utvide horisonter og sendte CV til dette selskapet.

 Spørsmålet om selvfølelse


 Spørsmål: "List dine store feil."
 Hva er haken? Den vanligste svaret - hyperotvetstvennost og workaholism. Sier det samme som du mistenker for uærlighet.
 Hva skal man si? Snakker bare på de svakheter som positivt påvirke. For eksempel kan en leder være pratsom og altfor pedantisk advokat.

 I stress


 Spørsmålet "I et nytt land stjal deg en koffert.
 Hva vil du gjøre? "Hva er fangsten Formålet med denne og liknende saker -?.. Å simulere ekstrem situasjon Arbeidsgiveren prøver å finne ut hvordan du vil løse problemet Og avgjør din fremtidige rolle i selskapet, er du en leder, lagspiller eller en enslig stjerne.
 Hva skal man si? Reflekterende svar keruysya logikk, ikke følelser. For eksempel si: «De stjeler ting - sving til politiet."

 Provoserende


 Spørsmål: "Hvorfor er du på 30 (3540) år og ikke bli leder?"
 Hva er haken? Finn ut dine karriereambisjoner.
 Hva skal man si? Hvis du ønsker å være en leder, sier noe sånt som: "Jeg pleide å foretrekke faglig utvikling, studerte strukturen på innsiden og nå klar til å lede laget."

 Et lite firma eller selskap?


 Omfanget av selskapet hvor åpen stilling direkte relatert til lojalitet til intervjueren søkeren. For eksempel, er de som står på bunnen av en karrierestige det lettere å få en liten bedrift eller en liten bedrift.
? I dette tilfellet, mest sannsynlig, vil en liten konkurranse og intervju opptre leder. For en kandidat med en sjanse terskel for å erklære seg som profesjonell verdt. Husk at små bedrifter ofte mangler trening. Hvis du ønsker å få et sete, fortelle arbeidsgiveren at du er lett trainee, og hvis du trenger å lære noe, gjør det uten problemer.
? Skal finne sted i et stort holdingselskap, må du jobbe hardt. De fleste krav til kandidatenes anerkjente selskaper så høye at valget er gjennomført i flere etapper. Husk, det er ofte praktisert i selskaper stressende intervju og spørre vanskelige spørsmål til kandidatene. Grunnen til avslaget kan være noen ting som foreldet manikyr.
 Vær forberedt på at du setter for å holde alvorlig prøvetid, men dersom de blir akseptert, vil være i stand til å regne med en rekke premier og bonuser.  
Hva slags jobb du velge? Hvordan velge en jobb?

 Det viktigste i valg av jobb - tune inn for å vinne.
 Velge en karriere kvinne skal kunne lytte til deg selv, være ærlig og åpen med seg selv først. Det er ikke bare menn vantro titt på kvinner som tør å erobre toppene av toppledelsen. Veldig forlokkende mulighet til å bo under påskudd av de fleste stereotypier der allerede begynt å fange ånden og svimmel fra prospektet.
 Husk, karrierer - Banen av bevegelsen - en mann bygger seg selv, i samsvar med sine egne mål, ønsker og holdninger, tar selvfølgelig hensyn til særegenheter i det omkringliggende virkelighet. Karriere tar tid og krefter, mot og begeistring, og viktigst av alt, en klar forståelse av målene. Uvilje kvinner gjøre visse ofre for karrieren absolutt hindrer sin forfremmelse. Til tross for virkningen av stereotypier anbud kvinne til slutt seg selv bør bestemme valget av en sti av selvrealisering.
 Så hvis du velger en karriere for deg selv, ta følgende råd for å hjelpe deg å gjøre din vei framgangsrik.
 1. Først av alt, Definere klare mål. Hvilket yrke er det du gjør? Og kanskje enda viktigere - for hvem du gjør en karriere? Målet ditt kan være den posisjonen du ønsker å ta, og selskapet der du ønsker å jobbe. Det må være spesifikk, siden målet - et bilde av det ønskede resultat.
 2. Analysere dine styrker og svakheter. Kjenne dine sterke sider vil gi deg tillit og styrke til første trinn. En kunnskap om svakheter fortelle deg noe å jobbe, hva bør forbedres for å bli sterkere. Det er bedre hvis en slik analyse vil hjelpe deg å lage profesjonelle, og dermed sikre habilitet og kompetent organisasjon prosess.
 3. Du må kanskje råd om karriereveiledning. For eksempel vil mange kvinner på grunnlag av forordningen eller bestemme starte en yrkeskarriere etter en lang pause, føler at deres smak og ønsker har endret seg. Slik konsultasjon vil hjelpe avgjøre ikke bare ønskelig og mest hensiktsmessige omfanget av sin kapasitet, men også gi et inntrykk av hva som er i dag situasjonen i arbeidsmarkedet.
 4. Det er viktig har ferdighetene til vellykket selv. Du bør være i stand til å lønnsomt og intelligent gi informasjon om deg selv i din CV, selvsikkert forhandle under intervjuet med arbeidsgiver. Bildet av en vellykket kvinne ingen detaljer, kjole, stemme, kunnskap om virksomheten etikette, dokumenter og anbefalinger - alt dette krever nøye forberedelser.
 5. Vær forberedt foreta regelmessige investeringer i sin faglige kompetanse : Delta på kurs, opplæring, personlig utvikling og opplæring, coaching, og så videre D. Dette er viktig ikke bare på grunn av dagens arbeidsmarked konkurranse.. Mange arbeidsgivere foretrekker fortsatt unge fagfolk. Dermed en kvinne hvis karriere, som vi har sett, "blomstrer" i 35-40 år, er det ofte nødvendig å gjøre dobbelt så mye krefter på å gjøre et valg arbeidsgiver var på hennes side.
 6. Sørg for å kjenne dine rettigheter Etter å ha undersøkt ikke bare Arbeiderpartiet Code, men også lære hvor du kan få flere råd. Kunnskap om sine rettigheter - er en utmerket forebygging av ulovlige tiltak fra arbeidsgiver. I tillegg vil det sikkert gi deg selvtillit.
 7. Vær klar over viktigheten av vie nok tid for avslapning og sosialt samvær med familie og venner. Dette er hva som alltid vil gi deg energi og støtte. Ønsker ikke å overta 100% av alle tilfeller og på jobb og hjemme. Symptom forretningskvinne ikke totalansvar for alt, og muligheten til å styre tiden og ønsker. Dikteren Marina Tsvetaeva skrev at "suksess - en fangst." Ikke glem det!

 Valget: velge bedre jobb?


 Noe det alltid synes at "vel der vi ikke gjør det." Og betale mer lønn, bedre arbeidsforhold og ofte vi ikke setter pris på de kjente fordelene stukket mangler knyttet til arbeidsforhold. Og se etter et bedre sted. Men å flytte fra en struktur til en annen, ser vi at det ikke er perfekt sted. La oss se på de ulike typer arbeid og prøve å finne ut hva som er nærmere deg.
 Den første varianten. Stat. Statlige virksomheter i økende grad endre deres status, skaffe nye eiere og, ifølge prognoser, vil denne trenden fortsette i årene som kommer. Men kommunale barnehager, skoler, sykehus, biblioteker fortsatt forsvinner fra våre liv.
 Og det er alltid behov for arbeidskraft. Lave lønninger, sier du? Faktisk er det antatt at statsforetak ikke tjene mye. Men la oss se på fordelene ved et slikt valg.
 Først vil du alltid være trygg på at i tilfelle sykdom du betale for sykefravær, kan du stole på union tur. Sekund, lønn er ikke "konvolutt" positiv innvirkning på størrelsen på din fremtidige pensjon. Et annet sterkt argument: "offentlig sektor" heve lønn, noe som gjør kvoter for inflasjon og en økning i mengden av eksistensminimum.
 Ikke alle privat firma gjennomføre en slik indeks. Det skjer ofte at kom til å jobbe i den private entreprenøren, et år du vil finne at prisen på mat og husly økt og sjef tror ikke du heve lønn. Arbeid i regjeringen strukturen har sine fordeler, og hvis du foretrekker stabilitet, bør du vurdere dette valget lett.
 En annen viktig faktor - helligdager i virksomhetene er helt i tråd med Arbeiderpartiet Code, og i mange tilfeller det gi sommer. Hvis anerkjente private selskaper prøver å overholde alle juridiske krav, kan den "private shop" neppe forvente en månedlig ferie. Uke sommer uke i vinter - som (i beste fall) og alle de andre.
 Ofte, holdt regjeringen deltids senior studenter: få erfaring, studier og dermed beskyttet av staten "- ikke noe problem utgitt i økten, ser gjennom fingrene hvis de får i løpet av dagen å forberede seg til eksamen og så videre. Etter eksamen, bestemmer de seg - bo og gjøre en karriere i offentlig tjeneste (med svært avsidesliggende, men mulig forventning om å oppnå topplasseringer, pensjoner og ulike fordeler) eller velge hardt, men ofte rask karriere oppgang i privat struktur med uregelmessig arbeidstid , lunger, men stort potensial.
 Alternativ to. Et utenlandsk selskap. Arbeide for utlendinger, som alle andre, har sine fordeler og ulemper. Det er vanskelig å forutsi på forhånd hva som vil være større.
 Med et klart pluss - hvit lønn, noen ganger en halv til to ganger høyere enn de nasjonale strukturer, passerer strenge arbeidskraft kode, trygdeytelser, evnen til å tilegne seg ferdigheter og ledelse til internasjonale standarder. Utlendinger trenger ikke spare penger og samarbeidstrening, noe som blir sett på som en investering i konkurranseevne ansatte. Fordelene med utenlandske arbeidsgivere inkluderer også strukturert og stabil virksomhet.
 Snakker om mangler og vanskelighetene med utlendinger, bør det bemerkes begrensninger karriere. Hovedkvarter på slike selskaper vanligvis i utlandet, og i våre landkontorer åpne bare liten tilstedeværelse. Og dine profesjonelle muligheter vil være begrenset til denne lokale struktur.
 Strukturering av utenlandske selskaper blir også alvorlig ulempe. Hovedkontoret frigjør "topp" nøkkelferdige løsninger som reduserer muligheten for initiativet. I tillegg er prosedyren for karriereutvikling for formell, for eksempel til enhver posisjon du trenger trene en fast tid før det anses oppgradering.
 Gjør deg klar for hard konkurranse i laget, nesten alle ansatte er dedikerte til karriereutvikling, det er de som er villige til å gå "over likene", til tross for kanonene av Conduct.
 Hvis lederen er fast bestemt på å utvikle en karriere i selskapet, på et tidspunkt må han ta avgjørelser om å flytte utenlands. På den ene side, bryter det nye bakken, men på den annen - utgjør noen trussel, siden det er nødvendig ikke bare for å tilpasse seg til omgivelsene, men også til å motstå hard konkurranse.
 Legg merke til det faktum at etter 10-15 år i vestlige selskaper passer inn i det nasjonale bedriftsmiljø er praktisk talt umulig. Ofte folk som tør å en slik overgang, på jakt etter muligheter til å komme tilbake, fordi det tar effekt beryktede forskjell mentalitet. Et arbeid i østlige selskaper generelt ekstremt vanskelig for europeere psykologisk. Det er svært vanskelig å klatre opp stigen, spesielt kvinner.
 "I tråd" mange utlendinger kan også legge for formell stil på arbeidet, registrert siste detalj atferdsregler som forbyr eventuelle avvik med kontor kode.
 Alternativ tre. Small Business. Denne inntekten er høyere enn i regjeringen, selv om den offisielle lønn er ofte minstekravet ved lov. Mens mange gründere skjule reell inntekt og gi lønn til ansatte, utenom roll. Så du må tenke seriøst på hva du kan forvente å pensjonere seg senere. I stedet, i det minste.
 Og på sykepenger må glemme betalt ferie. En "master" på noe punkt du kan slippe enda egentlig ikke forklare hvorfor.
 Fordelene med en slik ansettelse kan bemerkes om hjemlige forhold i en liten gruppe. Vanligvis er det ingen stridigheter og intriger. Med kommandoen kan du vanligvis forhandle hvis du ønsker å forlate for en time eller en dag eller to for å vie løse presserende problemer i familien.
 Alternativ fjerde. Egen sjef. Det er bare det at folk foretrekker kjærlig og proaktiv. Det er to alternativer: Prøv deg i rollen fahivtsya- "frilanser", som gir ulike typer tjenester til store selskaper (f.eks, design) eller bygge opp virksomheten som et eget eierskap. Registrer deg nå PP er lett og ikke for dyrt. Bare trenger å definere omfanget av entreprenørskap talent. Så først tilbringe en liten markedsundersøkelse, undersøke om etterspørselen etter disse tjenestene at du kommer til å tilby. God idé å finne ut hvor mye konkurranse i det valgte arbeidsfelt.
 Hvis du ikke er sikker på at rollen til den private entreprenøren kan forsørge seg selv økonomisk, er det bedre å feile på først. En måned eller to vil vise hvordan riktig var ditt valg. Utvilsom fordel PP - sin uavhengighet. Du bestemmer hva og hvordan å lage en levende, ikke har overlegen på seg selv og distribuere sine inntekter.
 Men de fleste har til å betale skatt, skatt inspeksjonsrapport til og være ansvarlig for alt det harde arbeidet risikerer eneeier.
 Alternativ femte. Arbeide i nettverket eller i selskap med direkte salg. Network Marketing, eller MAM, som det heter i vårt samfunn er ofte gjenstand for hard kritikk, selv om han er en av de mest kraftfulle former for næringsvirksomhet: verden har mer enn 3000 MLM selskaper. De, så vel som en hvilken som helst økonomisk pyramide, er vinneren alltid den som er nærmere begynnelsen på køen, som er på toppen av pyramiden. Derfor går den eneste virkelige rikdom til grunnleggeren av nettverket.
 Åpenbare ulemper med denne metoden for å tjene to. I - de første, de fleste MLM selskaper til å betale for registreringsavgift. Vær forsiktig: i retur for pengene sine, får du ikke et produkt eller en tjeneste, og bare vage løfter om fremtidige inntekter bør tenke ti ganger før avskjed med penger.
 Og det andre punktet: å selge noe, du må ha utholdenhet og evner selger. Hvis du er av natur mann er lukket og forvarsel, å tilpasse seg de samme egenskapene av nettvirksomheten vil være vanskelig. Legg merke til at du må gå mye katalog eller prøver av produkter for organisasjoner. Og etter mye vandring og forsøk på å selge varene ikke utelukke muligheten for å bo alene med partiet kjøpte sine egne penger "utmerket middel mot aldring."
 Perfekt initiativ og avslappet husmødre og unge mødre som sitter i fødselspermisjon. Det er også god butikk for ekstra inntekt og en måte å skaffe seg nye venner.
 Alternativ sjette. Frivillighet. Det er mange frivillige organisasjoner, hvis viktigste oppgave - å hjelpe vanskeligstilte, eldre, foreldreløse, funksjonshemmede, hjemløse dyr. Hvis du føler behov for å gi en bit av varme til de som trenger det, så ta kontakt med Røde Kors og andre frivillige organisasjoner. Du kan realisere dine beste åndelige kvaliteter: medfølelse, vilje til å hjelpe sine naboer. Å jobbe som frivillig, ikke nødvendigvis å ha utdanning, vil du lære en sykepleier eller sykepleiere som arbeider i feltet. Det er også utsikter til opplæring i utlandet. Men hvis du bare er interessert i det materielle spørsmålet, så vil du bli skuffet: den frivillige symbolsk lønn eller ikke-eksisterende.
 Det viktigste - gjennomføring av prosjekter som tar sikte på å hjelpe folk (eller dyr), og muligheten til å reise til ulike land for å møte likesinnede mennesker.
 Hver av disse alternativene er fordeler og ulemper. Det er derfor det er nødvendig å prøve seg i hvert fall i noen områder i forhold til hva du virkelig passe. Enhver profesjonell erfaring er nyttig hvis du forstår at det er en oppgave for sin egen vekst og utvikling bestemme i øyeblikket.
 Når du bestemmer hvor du skal jobbe (som i mange andre tilfeller) på våre sinn påvirker sosiale stereotypier. Tenk på grunnleggende.
 GSM butikken. Arbeid for studenter. Det krever ikke spesielle ferdigheter. Egnet for kortvarig karriere er neppe mulig. Penger er ikke nok.
 Faktisk ble det enighet om at studenter - gode arbeidstakere, hovedsakelig på grunn av sin ungdom: aktiv og upretensiøs. Derfor er noen enkel jobb for studentene god, så vel som en god student for enkel betjening. Skjønnhet tilkobling - ikke unntaket, men det er hensiktsmessige og andre relativt unge dersom de er høflige, dynamisk og kan fornuftig snakke om mobilnettet utstyr og eksisterende tariffer.
 Når det gjelder arbeidet med konsulenter mobiltelefoner kan akseptere det faktum at ansettelseskunnskaper er nødvendig, men de er nødt til å kjøpe - søvnige fluer er ikke i stand til å fange den rette mengden av informasjon og "delikat" otvorachyvayuschyesya når kundene trenger hjelp, dukke opp kraftig. Generelt, vanligvis fungerer det i mange selskaper, fikk en jobb lett, lett tapt - uten å ville jobbe erfaring, utdannelse og ferdigheter alltid nok verne dem vil ikke.
 Penger litt, men det kommer an på hvis klokketårn, i store nettverk ekspeditør konsulent selv uten mye erfaring eller utdanning fortsatt tjener mer enn vanlige ansatte i offentlige institusjoner.
 Med hensyn til karriere, er påstanden sann bare dårlige utsikter i små individuelle butikker på mobilteknologi. Så her faglig vekst er vanskelig, om bare å sitte på ett sted. Tross alt, plager ingen å få erfaring og vokse videre i et annet selskap. I et stort nettverk av salonger er interesserte i hovedsak energiske og motiverte ansatte som kommer til å vokse, som er oppmuntret - gjennom utvikling av nettverk og åpning av nye butikker alltid har mulighet til å flytte til en høyere posisjon. I tillegg omfanget av mobil kommunikasjon - stedet hvor en ung alder er ikke en kontraindikasjon for ansvar og karriere - er ikke uvanlig 22-års herskere.
 Supermarkeder. Arbeide for andre byer. Ansatte - billig arbeidskraft. Lønn vokse sakte. Raising - en sjeldenhet.
 Faktisk, supermarkeder er forskjellige, og personalpolitikken i stor grad avhenger av eier, hans tankesett, intensjoner og dens historie. I internasjonalt nettverk supermarked ansatte holdning - den samme tradisjon som alle andre. Utlendinger er regulert - fra uniformer til å smile på grunn av arbeids aksjen kan være kjent på forhånd til nærmeste krone. Alt de feilberegnet og vurderes - hvor mange ganger badekåpe endre hvem og hvor mye det re det tar et pulver.
 Den franske og tyskerne er menneskelige oppsett der veksten er anslått personalet på forhånd hvis ikke skje, selvfølgelig, noe ekstraordinært. Selv i sin atferd, vil utøvende ansatt vokse i samme takt som den som er definert lederskap lenge før et ønske om å jobbe i dette selskapet. I gjennomsnitt lønnsøkningen skjer hvert år eller to, ikke inkludert indeksregulering på grunn av inflasjon.
 Noe annet fungerer i lokale supermarkeder - de er mer som dagligvarebutikker sovjettiden, i rettferdighet, skal vi si, forbedret type.
  
 
 
 
 
   
Яндекс.Метрика