Intervjuet med arbeidsgiver. Intervju tips

 Og her er du invitert til intervju. I morgen venter en alvorlig samtale, noe som kan bli et vendepunkt i karrieren. På det avhenger om du arbeider i dette selskapet eller ikke. Nerver er anstrengt, Hough forhånd skalv, kan du ikke tenke på noe annet, og ikke gå til å slappe av? I dette tilfellet, en amerikansk psykolog, forfatter av mange bøker og artikler om leting etter Katherine Hansen mener at for å ikke perenervuvaty før intervjuet, må du planlegge din dag til dag fremover. Det er hvordan det bør se ut tidsplanen for å intervjue (forutsatt at det var planlagt for 9 am):
 08:00: Gå der i morgen vil bli intervjuet. Dette vil hjelpe deg å finne transport og tid på veien. Hvis du går med bil - razvedaete hvor det er bedre å parkere i morgen. Hvis en eller annen grunn gjør en prøveturen ikke fungerer, må lære ruten på kartet estimat varianter bypass trafikkork. Men det beste av turen, selv på andre tidspunkter.
 09:00: Ideelt vi kommer til stedet på 8:45. Manglende undergrave den meget profesjonell og attraktiv kandidat. Hvis zapiznytesya, mest sannsynlig vil du fortsatt akseptert, men igjen en ubehagelig ettersmak. Han fremstår som vil ta den endelige avgjørelsen. Så hvis det tok mer tid enn du forventet, bør du vurdere det i morgen og forlate huset før.
 Inn i bygningen og Seek kontor, som vil intervjue i morgen for å føle seg trygg. Legg merke til hvordan de ansatte er kledd, hvordan de samhandler med hverandre og besøkende. Nå gå hjem og tenke at intervjuet var allerede den beste måten for deg.
 10:00: Hvis hjemreisen kom til å tenke på spørsmål om fremtiden for intervjuet - det er på tide å løse dem. Hvis du ringer igjen og sjekke listen over nødvendige dokumenter eller selve møtet, nei du ikke slå på den.
 Forretningskleskode
 Nå kan du gå utseende. Den viktigste fasen av karrieren din suksess - riktig valg av klær. Dette betyr avskjed med komfortable jeans og joggesko og gå på forretningsreise kleskodeSom bør iverksettes nå, mens du er på jakt etter arbeid. Enig, er det usannsynlig ditt kandidatur er av spesiell interesse, hvis du vil vises for et intervju i et bredt strømmer bukser og skjorte favoritt, knapt dekker de "strategiske" områder.
 Klassisk snitt, strenge bedrift dress pinstripe, snø-hvit bluse og elegant båt vil gjøre deg til en ekte dame. Utformingen av jakken bør understreke verdighet av figuren, skjule feil og godt kombineres med andre klær fra garderoben din. Elegant skjerf - den eneste lyse detaljer som du har råd til i en bedrift dress.
 For ikke å føle seg "blå strømpe" ganske mye "utvanne" alvorlig stil smykker usynlig. Sølvkjede og små øredobber fremheve din kvinnelighet mye bedre enn naken mage og rennende bukser.
 Klær, sko, smykker - alt dette må være like hensiktsmessig å snakke business, men rett og slett ren. Så inspisere klær for overholdelse flekker, hull, sammenbrudd og andre små irriterende problemer. Vask hvor ett slag om nødvendig.
 12:00: War Krig og lunsj timer. Og resten gjør ikke vondt på noen måte.
 13:00: Tenk problemene som du tror du putter, og svarene dine. Til intervju og kan stille vanskelige spørsmål. I motsetning til konvensjonelle - utdanning, erfaring, plassering - en utspekulert hemmelig triks. De bedt om å se reaksjonen kandidat uventet situasjon for ham, sjekk oppfinnsomhet, kreativitet, språkkunnskaper. Vurdere det tester som ikke er nødvendig å ta anstøt - de må tas opp.
 Vurdere de mest typiske vanskelige spørsmål i intervjuet
 Hva er dens ulemper?
 Dette spørsmålet er for vidd og sans for proporsjoner. Ikke prøv ostroumnychat, sier bravo, du lat eller utsatt for offisielle romaner. Bedre å le det bort moderat, for eksempel: "Jeg er så zarabatыvayus som ikke lenger føle tidens gang." Eller nøytralt svar: "Jeg har sikkert feil, men de påvirker ikke driften."
 En ekte mangler ikke gi noen påskudd.
 Hvorfor har du forlatt det forrige stedet?
 Det viktigste er å aldri ozyvaytesya dårlig om en tidligere offiser eller kolleger - er tvilsom og stygg. Det er best å si at det var ingen utsikter for profesjonell eller karriereutvikling. Du kan referere til de samme plikter og rutine, men geografisk upraktisk, ikke arrangert tidsplan - og bedre hvis alt dette er sant. Bare ved å velge ett av disse svarene, må vi være sikker på at karriere vekst, og andre oppgaver i det nye selskapet all right.
 Ønsket om å få mer bedre å si det mildt, så det var forresten, de sier, penger - ikke den eneste årsaken til endringen. Mange arbeidsgivere eller annen grunn liker å tenke at alle ansatte jobber for den gode ideen.
 Hvor lenge må vi planlegger å jobbe?
 Spørsmål til vurdering oppriktighet. Svaret passer "For å svare på dette spørsmålet, jeg har litt arbeid og se om du liker personale, interessante oppgaver må bestemme om jeg tett atmosfære i laget. Hvis alle liker, så disse vil være en lang og gjensidig fordelaktig. "
 Del dine prestasjoner?
 Verifisering av selvtillit og mental helse. Fortell oss om hvordan økt salg implementert prosjektet fått en forfremmelse. Hvis sverhdostyzhenyy din ikke er oppført, kan du fortelle at på samme sted du mestrer et nytt dataprogram, økt nivå av fremmedspråk. Det viktigste - å vise din evne til kreativ og faglig vekst.
 Når du beveger deg stor produksjon belastning?
 Sjansene er du forberedt for behandling. Spør en counter-spørsmål: "Hva er mulig behandling? Hvilken lengde? Hvor mange ganger i måneden? "Hvis du er fornøyd, trygt si," Til en stor industriell last er klar. "
 Hvis du vlashtovuyetesya i en stor organisasjon, vil du sannsynligvis bli spurt: "Hva vet du om vårt firma? »
 Dette spørsmålet ekkel bare for lat. For et minimum av selskapet der vlashtovuyeshsya, må du vite minst kjent med sitt nettsted. Og må ikke forveksles med den andre selskap ikke gå mer enn to intervju dagen.
 Hvorfor du ønsker å jobbe hos oss?
 Vanligvis en videreføring av spørsmålet "Selskapet" - et forsøk på å endelig få ned kandidaten forvirret og trekke fra det noen hemmelig grunn av ansettelse. Om penger i utgangspunktet bedre å være taus. Du har fått trøst: selskapet i mange år på markedet, og dette tyder på stabilitet (dette er hva du vil), selskapet - en revolusjonerende i markedet (dette er hva du vil), er det interessant å jobbe på dette feltet, lykkelig stilling, plikter, komfortabel kontor, og så videre. s.
 Ideelt du har forberedt svarene på forhånd skriftlig. Nå målet ditt er ikke å lære dem utenat, bare lese spørsmålene og vet hvordan de best kan svare på dem.
 14:00: Har noen fra hjemmet for å gjennomføre et intervju med deg. For større sannsynlighet kledd akkurat som kommer til å kle for dette intervjuet. En følgesvenn kan sette pris på i den utstrekning og antrekket ditt, og ditt ord, tale og oppførsel.
 15:00: Prøv å slappe av, lese noe, få yoga, lytte til musikk, ta et bad. I tillegg har du sannsynligvis samlet mange tilfeller unntatt forberede seg til intervjuet. Glem det på den tiden.
 17:00: Vær oppmerksom på utseendet ditt. Neppe kjemper fargelegging i ansiktet eller pinne i forskjellige retninger hår hjelpe deg i å finne arbeid. Først av alt må tenke på lidenskapene heller konservative arbeidsgivere. Den perfekte frisyre, manikyr og ansikts - essensielle komponenter i moderne forretningskvinne bilde. Forbered morgenen kosmetolog makeup. Eller bør avansere skjønnhetssalong?
 18:00: Middag unngå matvarer som kan føre til dårlig fordøyelse og søvnløse netter.
 19:00: Siste sjekke alle papirer knyttet til intervjuet i morgen. Plassere de nødvendige dokumentene på senteret eller bare en veske. Igjen Vurdere svarene på forventede spørsmål.
 20:00: Lukk øynene og forestille seg hvordan intervjuet skal foregå. Prøv det kan gjøres mer nøye, og siden du har kommet til kontoret og slutter farvel.
 21:00 Gi hjernen slappe av, se på TV, lese blader. Liker du å strikke eller brodere? Brodere og strikke for moro. Glem tidspunktet for intervjuet.
 23:00: Det er på tide å sove. Hvis du går til sengs senere, og du kan ikke sove - fortsatt ligge ned og lese noe i sengen. Dersom du på dette tidspunktet du vanligvis sove lenge, trenger du ikke en bok å sovne raskt, til tross for din nervøsitet.
 06:00: Rise! Rene tenner, ta en dusj. Ikke glem deodorant, parfyme, men ikke overdriv. Vil forme håret. Det er lurt å gjøre en slik frisyre til ansikt var åpen. Bright maling på negler og en liten mengde kosmetikk vil hjelpe deg å gjøre et godt inntrykk og forsikre potensielle sjefen i dine alvorlige intensjoner.
 07:00: Kanskje du også vzvolnovannы til frokost som vanlig. Men du fortsatt trenger noe å spise. Frukt, sjokolade, kaffe hjelp til å holde lunsj, når alt vil være over, og du vil gå tilbake til appetitt.
 Nå kle på seg. Sørg for at du - perfekt. Men det gjorde ikke ødelegge den følelsen, sette et par tights bag (hvis du hadde på seg tights), nål og tråd fargen du ønsker, servietter, kam, hårspray gel, kosmetisk og noe for frisk pust. Tross alt det vil passe i en veske, sørg for at alle nødvendige dokumenter portefølje (hvis tilgjengelig) og den opprinnelige av din CV. Ikke glem mobiltelefonen i tilfelle noe uventet skjer og du må ringe og advarer om at litt sent.
 08:00: Du kommer til å ha en kjent rute. Men føler du trygg på at du ikke trenger å vite veien og se etter på kontoret?
 08:45: Her er du også på plass. Umiddelbart sendt til dametoalettet til igjen undersøke dens utseende. Hvis det er noe galt i vesken det noe å rette på situasjonen. Deretter gå videre til intervju. Presentere Sekretær og jeg vil føre med seg (eller henne) vennlig samtale. Etter intervjuet eller HR-sjef
 kan be sekretæren som gjorde inntrykk på ham.
 09:00: Ikke bekymre deg, og ikke vær nervøs. Intervjuet vil være stor, og du representerer dager siden.
 In Room inn trygt, rolig si hei og ikke gi spenning Bla til stolen. Vi vet at det første inntrykket er dannet i løpet av sekunder, og i 75% av tilfellene er sant. Så, gjør det bare her og nå, vil det ikke være en annen. Ikke å bli åpnet, ingen krysset armene, bøyd tilbake og se på skjeve. Holdning lik, bekymret blikk.
 Du kan gjøre et par komplimenter, ros interiør, hvis han fortjener det. Dette vil fjerne spenningen og gjøre kommunikasjonen mindre formell.
 Mest sannsynlig vil du bli spurt først å presentere oss. Det viktigste - ikke lyve og ikke vær redd! Prøver ikke å gjenta innholdet i din CV, konsentrere seg om faktorer som med fordel karakterisert deg som en profesjonell og tilfredsstille kravene til den ledige stillingen. Historien om personvern hvis dette er det første møtet med arbeidsgiver, er det ønskelig å minimere. Det bør følge talen ord-parasitter bør ikke høres.
 Hold pause før du svarer på et vanskelig spørsmål - at du kan vise at du vet hva han er verdt, og er ikke lett å forvirre. I tillegg er det noen ganger intervjuet viktigere enn innholdet av svarene på spørsmålene snikende, og dens presentasjon. Vær rolig, svarer selvsikkert, ytrer klart ordene, et annet spørsmål. Ingenting å være redd for deg - det beste.
 Men så kom svaret, og intervjueren er taus. Ikke ta det personlig. Bedre forventnings stille og spørre: "Har jeg noe å legge til? »
 På slutten, kan du bli tilbudt et spørsmål. Dersom søkeren ikke blir det tolket som mangel på interesse. Spør noe om bedriftskultur, angir fremtidige forpliktelser, bare ikke spør hvor ofte øke lønninger. Denne samtalen er bedre å utsette det øyeblikket når du gjør et jobbtilbud.  
Яндекс.Метрика