Kvinners arbeidDet har lenge vært vanlig å dele arbeidet inn i mannlige og kvinnelige. Med bruk av ulike yrker, de også ble delt inn i mannlige og kvinnelige. Imidlertid kan den nåværende situasjon sies at "alt blandet opp i huset Oblonskyh." Selvfølgelig, nå kan du høre "ikke en kvinne som er rett", men denne setningen høres mindre og mindre.
Kvinners rett
Selv 100 år siden var det et spørsmål om kvinner bo hjemme og være opptatt med husarbeidet. Hvis hun jobbet, og i de samme områdene som hjemmet - for å sy, prybyratysya, lage mat, vaske gulvet. Å se en kvinne i vitenskap eller bedriftsøkonomi var ganske fantastisk. Men tidene forandrer seg, betyr fremgang ikke stå stille! Vaskemaskiner, halvfabrikata, apparater - som alle betydelig frigjorte kvinner fra den daglige rutinen. Tid for å gjenopprette livet og komfort å bruke mye mindre og kvinner søkt hva de gjør. Deres vakre hodet tilbake mot arbeid på Feng Sjua.
Kvinner var trygg på å prøve nye til yrket og lykkes. Selvfølgelig er det vondt menn. Her begynte delingen av yrker i "mannlig" og "kvinnelige". Med stor overraskelse for en mann begynte å legge merke til at vakre damer lett inkluderes i den intellektuelle sfære: jus, vitenskap, administrasjon, økonomi. Tidligere dumme husmødre bli vellykkede direktører i store selskaper, kjente advokater.
Kvinnenes yrke
Det er svært vanskelig å fastslå nøyaktig punktet hvor begynner "manns jobb". Aktiv utvikling av økonomien og skape nye forretningsområder, som er mindre viktig hva sex vil være deres representant. De designere, ledere, fagfolk, salgsagenter - det er kvinner så vel som menn. I ledige stillinger for jobber ikke lenger sette ønsket sex av kandidaten. Selv i slike yrker som en "driver" for mange kvinner. I damene mens du sitter bak rattet i det meste private biler, men i Europa, sympatisk drivere på lønn blir mer og mer for hvert år.
Men det er områder der kvinner er fortsatt dårligere enn menn, det er arbeid knyttet til tungt fysisk arbeid. Ikke rart det kalles sterkere sex "sterk" kvinne kan bedre tåler stress, men vazheznu logge overføring fra ett sted til et annet vil det bli problematisk. Forstår også her er det eksempler på kvinners intervensjon. Husk de modige tanter i oransje vester, som er varme og kulde, wielding brekkjern Pudov, sette asfalt. Det er på disse, sannsynligvis, og sa at det «vil stoppe hesten i full galopp."
Kvinners arbeid?
Og her og behandle det viktigste spørsmålet: "Hva trenger vi for å stoppe denne hesten? "Not too far eller damer i jakten på" bedre "? Se nøye, fordi kvinnen er engasjert i tungt fysisk arbeid blir mer som en mann. For det er ikke så lett gangart, grasiøs gester aura av sjarm og mystikk. Det kommer og noe skummelt, er ikke det et kompliment og invitere til en kopp kaffe.
Er det verdt det unødvendig tvist miste sin kvinnelighet ... skylden leksjonen "ikke for kvinner" begynne når glemme seg selv og familien, begynner kvinnen å klatre på karrierestigen.  
Sykehus barnepassKanskje det ikke er en mann som ikke benytte anledningen til å ta en medisinsk omsorg leverandøren. Tross alt, når babyen er syk, er hans mor klar til å kaste alt i verden å være der og liksom avlaste staten av det syke barnet. Dessverre er det mange skruppelløse arbeidsgivere som ikke ønsker å betale sykefravær til omsorg for barn. Å bære, i deres syn, unødvendige økonomiske tap de er villige til å gå selv til en ansatt som ofte går til sykehuset. Hva du skal gjøre, som i dette tilfellet, å ta vare på en syk baby og ikke miste jobben din? Dette og andre spørsmål vil vi svare i vår dagens artikkel.

Registrering av sykefravær for barnepass

Ifølge loven en syk kan få noen slektning som bryr seg for barnet, bortsett fra at det kan være mor og far, bestemor, bestefar, tante, etc. Og bekrefte graden av forholdet og samboerskap med et sykt barn er ikke nødvendig. Det eneste som er nødvendig for utførelsen av sykehusbehandling for et barn - et pass, og alt annet i legeattesten er fylt med voksne ord.
Sykefravær for barnepass er gitt i tilfelle at barnet ditt:
- Mindre enn 7 år og pasienter med akutt forverring av kronisk sykdom eller sykdom er poliklinisk eller døgnbehandling av dele rom med noen slektninger, eller er i karantene - i perioden;
- 7-15 år for noen sykdom som krever poliklinisk eller døgnbehandling av rooming forhold - ikke mer enn 15 dager;
- Opp til 15 år, og det har en positiv hivstatus eller alvorlige blodsykdommer, brannskader, kreft, mens det må legges inn på sykehus med rooming forhold - i løpet av hele perioden av sykdommen;
- Opp til 15 år, og han fikk alvorlige komplikasjoner fra vaksiner krever poliklinisk eller døgnbehandling av rooming forhold - for hele perioden;
- I 15 år har barnet en funksjonshemming og pasienter med akutt forverring av kronisk sykdom eller sykdom som krever poliklinisk eller innleggelse rooming med noen fra slektninger - i løpet av hele perioden av sykdommen;
- Over 15 år for noen sykdom poliklinisk behandling han trenger - ikke mer enn tre dager, kan den medisinske kommisjon strekker seg opp til en uke;

Videre legeattesten må oppgis grunnen til at du bryr leverandør, fordi det vil avgjøre antall sykehus, vil du betale i et år:

- Forkjølelse, hvis barnet er mindre enn 7 år, du får betalt for 60 dager;
- Hvis barnet er 7-15 år, og han led forkjølelse, vil du betale 45 kalenderdager;
- Over 15 år - betaling vil være 30 kalenderdager;
- Når et barn har en funksjonshemming, betalte 120 dager.
All data overskrider rammen er ikke betalt, så å si, du vil være sykemeldt for egen regning. Hvor et barn under 15 år gammel og har en positiv HIV-status, en ondartet svulst eller post-vaksinasjons komplikasjoner, er det innbetaling for hele perioden av sykdommen. Innleggelse omsorg er betalt i henhold til lønn og tjenestetid, og ved poliklinisk betaling er gjort bare for de første 10 dagene og de resterende 50% av beløpet.
Når en medisinsk utstedes

Sykefravær for barnepass er ikke gitt:

- Et barn over 15 år, er innlagt på sykehus;
- Ved kronisk sykdom i remisjon;
- Hvis en slektning som har omsorg for barnet, har de fleste mødre ikke trenger å forlate fra jobb, kan det være grunn til å forlate egen regning, årlig ferie, fødselspermisjon.
I tilfelle de ovennevnte perioder ende, og barnet får ikke bedre, brev til sykepleie utgitt siden den teoretiske start fungerer.
Dersom familien sykt barn både da laget ett sykefravær. Hvor en andre (tredje, etc.) syk babyen når den første ikke er gjenopprettet, brevet er også fortsatt en sykdom, men det åpner så antallet når syke først, og stenger når alle gjenvunnet. Dette arket skal være oppført navnene på alle alder og barn gjenopprette. Under visse omstendigheter (lang sykdom) Brev sykdom kan utføres vekselvis i ulike familiemedlemmer.

Non-standard situasjoner under barnepass

I livet noen ganger er det situasjoner som går utover noen standarder, men trenger å vite hva du skal gjøre og hvilke handlinger som må ta. La oss analysere noen av disse situasjonene. Den første er dette: min mor gikk til årlig ferie og da babyen begynte å skade, selvfølgelig, at hennes sykehus ingen vil. Men gjør barnet omsorg, mor og seg selv fanget, og deretter begynte å ta vare på de syke far, som samtidig ikke planlagt ferie. I dette tilfellet, bør moren utarbeide et brev av sykdom og deretter la den flyttes eller utvides i en tid før det gjorde vondt. Pappa er i sin tur kan bli syk barnepass fra tallene, som min mor åpnet hennes brev av sykdom.
En annen vanlig situasjon - min mor er på sykehuset for barnepass, og denne gangen får hun til sykehuset. Kan arrangere en medisinsk pleie baby med noens andre slektninger? Ja, det kan, men bare hvis mor stenger henne "ferie" for barnepass og vil utstede et normalt sykefravær. Så alle som har slektninger kan åpne et sykehus for barnepass.
Og til slutt, hvis du er i en situasjon hvor en eller annen grunn ikke ønsker å åpne en medisinsk barnepass, bør du umiddelbart kontakte politimesteren lege på sykehuset, eller leder av Internal Medicine avdeling.  
Reglene for en vellykket person
 Hver person har sin egen spesielle måte å suksess. Men suksess prinsipper er universelle for alle. Uansett hva vi ikke engasjere seg i uansett hva vi prøver å gjøre det bra, er det noen generell nødvendig å overholde reglene.
 Regel ett. Ta det fulle ansvar.
 En vellykket mann kan være den eneste som alltid tar ansvar. Vellykkede mennesker er alltid veldig arkitekt av sin egen lykke. Å forbedre livet ditt, må du fullt kontroll. Selv om vi tror at noen hindrer oss eller gjør oss lykkes på egen hånd før vi oversette skylden for våre feil i politikere, stat, familie eller disfavør av skjebne, vil vi ikke lykkes. Kan lykkes eneste som helt kontroll over sin egen skjebne og liv. Du må akseptere det faktum at alle hendelser som skjer med oss, er et resultat av våre reaksjoner på tidligere hendelser. Og hvis vi ikke liker våre resultater - vi trenger å endre sin reaksjon på disse hendelsene. Analysere ditt liv - helse, karriere, familie og din økonomiske situasjon og trekke paralleller med dine tanker, følelser og handlinger. Spør deg selv - eller dine feil kan alt dette er et direkte resultat av dine tanker og handlinger? Og hvis så, så hvem er det som hindrer deg å oppnå mer? Tenk hva som ville skje hvis du endrer dine egne tanker og handlinger mot suksess. Tenk deg? Deretter gå videre til neste regelen. 
 Andre regel. Tro på deg selv.
Reglene for en vellykket person
 Beslutter at vi er i stand til å endre sine liv selv og lykkes, må vi tro på deg selv. Tvil i våre evner og muligheter det er bare vår tvil og ikke mer. Vi omgir oss selv den informasjonen som er forenlig med våre følelser og forventninger. Hvis vi har tro på suksess, vil vi omgi seg med den type informasjon som ville være i tråd med vårt ønske om å lykkes, og vil avvise alt som kan så tvil eller hint for å mislykkes. Hvis vi vurdere vår skjebne venn og alliert, ikke en snikende tyv, så vil det være vår venn. Tro på deg selv og tro på lykken. Tro at du har alle de nødvendige kvaliteter og muligheter for realisering av dine mål.
 Tredje regel. Prytyahyvayte bra.
Reglene for en vellykket person
 Hos oss er det alltid hva vi mener. Så ikke tenk på hva vi ønsker, ellers vil det skje. Hvis du tenker på noe i lang tid, tiltrekker det lignende tanker, og dermed gjøre tiltak for å implementere dine ideer. Så hvorfor tenke på de fattige? Det er bedre å tenke på god og tiltrekke seg gode tanker. Tenk på hva du vil, ikke på hva du frykter eller prøve å unngå. Suksess tiltrekker suksess. En vellykket mann tiltrekker vellykkede mennesker. Prøv å være i deres selskap, hvis du bestemmer deg for å oppnå et godt resultat. Kvitte seg med unødvendig og tro at du innpodet i barndommen. Noen ganger er de helt i strid med vårt ønske om å være vellykket, forårsaker oss frykt og tvil om riktigheten av vårt valg, og tvinger oss til å bli for alltid dømt til stagnasjon i denne fantastiske, full av muligheter verden.
 Regel Four. Ikke vær redd for å mislykkes.
Reglene for en vellykket person
 Ikke mist motet hvis du mislykkes besøkt. Husk ting - det er ikke vår fiende som ønsker å ødelegge oss. Svikt - en venn av oss som ønsker å lære oss. Lær hvordan å ikke gjøre og lære dem hvordan de skal gjøre det. Så gjør som du lærte tilbakeslag. Noen negativ hendelse som du møtte på vei til suksess, analysere og merke på papir: i denne feilen er positiv, hva det lærte du hvordan du kan rette på situasjonen. Denne tilnærmingen ikke klarte å tillate deg å løse alle, selv de vanskeligste problemet og dermed få uvurderlig erfaring.
Reglene for en vellykket person
 Regel nummer fem. Den positive stemningen.
 Du kan ikke bli en vellykket mann, så lenge du ikke tillate deg selv som. Gi deg selv tillatelse til å lykkes. Fordi ingen andre enn deg selv, ikke vil være i stand til å vurdere din evne til å vurdere hendelser som inntreffer til deg. Visste du ser verden som du ønsker å se, og bare du selv gi vurdering av hva som skjer. Tillat deg selv å bli rik, glad og sunn. Og livet umiddelbart gi deg det du ønsker. Og husk det viktigste - alle med fingertuppene.  
Яндекс.Метрика