Leiligheter til leie for første gang

 Faktisk, leie en leilighet enkel. Men ikke for første gang. Besøkende turister ofte tillate en masse feil. Basert på flyet, toget, de ser folk med skilt i hånden, som er skrevet "Lei en leilighet for en kort tid. Billig ". Den eneste fordelen med slike avtaler - en latterlig pris. Men til slutt folk kan få noe som er neppe leilighet. Mer presist passer navnet "ly". Som et resultat av folk skjemme deg selv hele resten ærlig patetiske levekår. Flats bedre å bestille før du kommer til byen. Måter vekt - Internett, telefon og så videre D. Leiligheter til leie -. Dette er den retningen som sommer etterspørselen langt overstiger tilbudet, selv om området er utleid mer. Fordi boareal reservere på forhånd, får du kvitt mulige problemer.

 Fjerne den andre leiligheten, vil du ha den nødvendige erfaring og ikke trenger å tvile på sine egne valg. Men før du bruker disse tjenestene for første gang, anbefaler vi alle tenke over, veie alle "proffene" og "imot". Etter å ha analysert hele situasjonen, kan du velge bolig som tilfredsstiller dine behov og muligheter.

 Så, hvis du først tenke på det faktum at kortsiktig leie i Moskva - et flott alternativ til dyre hoteller, bør du finne ut mer om denne tjenesten og om fallgruvene som er uerfaren arbeidsgivers lett å snuble.


 Første du bør prøve å ikke falle i hendene på skruppelløse etater og private eiere, som bare tilbys daglig leie leiligheter billig, og ingen garanti for deres sikkerhet og kvalitet på boligkapitalen gjest mottar ikke. Det er derfor faglige råd - ikke forvent et stort antall forslag som vil bli venter på deg på rampen eller i bilen står, spesielt utleieleiligheter daglig billig og garanti tilgjengelig i dag i forkant av Internett.


 DernestHåper som leier leiligheter i dag - høyt utviklet service og vil være på plass for å plukke opp noe verdt, kan du bli frustrert i praksis. Derfor, i Moskva leiligheter leie time, natt, dag, ett ord til enhver tid - en felles tjeneste. Men det er i riktig område du kan passere en slags utstilling, konferanse, seminar og deretter leie leiligheter i timer, dager eller minutter blir et problem. Spesielt hvis du har dine egne forslag til nivået av boliger. Det vanligvis leie leiligheter i dag, prisen som er høy, og høy kvalitet, alle interesserte i første omgang. Ikke egnet alternativ reservere på forhånd, kan du komme i en situasjon der valget i stedet vil bare tilgjengelig og ikke alltid de beste reisetips avtaler.


 Neste gang - garanti. Hvis du trenger en leilighet, leie (dag, time, ønsker du å bo - spiller ingen rolle) skal være utstedt offisielt. Det er bare i dette tilfellet etaten er ansvarlig for alt som den er koblet dagsleie i Moskva. Du innrammet leie leiligheter i 4 dager, og du kastet ut i tre dager? Dette er bare mulig når det refereres til kontoret en dag eller urettferdig til private eiere. I de profesjonelle selskapene er klar: hvis innrammet leie leilighet i 3 dager, så vil det trenger å avfyre ​​et sekund før den forfaller.


 Vær oppmerksom på at hvis du leier leiligheter - to dager eller en uke - blir plottet for første gang, er det ikke en unnskyldning "for å tråkke på en rake" og gjøre noen feil.


 Oppmerksom - armed, så bruk den offisielle informasjon fra fagfolk og ikke falle for annonser som "studio leilighet til leie per dag, nesten gratis" hvis det ikke er tillit til påliteligheten av selskapet eller personen.


 I alle fall den beste løsningen når et par dager trengte leilighet - leie per dag. Telefon, TV, kjøkken med kjøkkenutstyr, bad utstyrt og mer til hva du er vant til hjemme vil komfortabelt tilbringe noen dager i hovedstaden. For ekstra komfort, vil du bli bedt om å leie luksusleilighet per natt. Det viktigste for hva versjon du ikke har stoppet ved å velge økonomiklasse bolig eller leilighet "suite" per dag, vil leien bli vellykket hvis forutse alle mulige problemer og søker et profesjonelt byrå.  
Hva skal se etter når du kjøper et hus i annenhåndsmarkedet?

 Hva skal se etter når du kjøper et hus i annenhåndsmarkedet? I det gamle huset kan være forskjellige problemer, fordi på scenen for å bygge inspeksjon bør ta hensyn ikke bare til den totale opplevelsen, men også på detaljene. Hvor skal jeg begynne?


 Bedre vurderer byggeprosjekt. Det har søkt konstruksjonsløsninger og materialer. Men husk at prosjektet kan bare tjene som et ekstra hjelpemiddel i vurdering av teknisk tilstand fordi postene er ikke et bevis på at bygningen ble gjort tilsvarende.

 Gjennomgang fasaden.


 Først av alt, vi betaler oppmerksomhet til pålitelighet og tilstanden til bygningen. Vi inspisere alle typer arter sprekker og riper som indikerer dårlig forfatning av fundament og vegger - for eksempel ujevn bosetting av bygningen. Vi ble beroliget ventil på fasaden?

 Selvsagt er det lett når vanning i hagen, men viktig i dette tilfellet er en tett drenering, eller vann kan vaske bort årene på dette stedet og frata grunnlaget for sin styrke. En lignende pidmyv kan oppstå i tilfelle av en lang fravær takrenner. Hvis vi finner denne typen skade, bør du be om råd en pålitelig spesialist som vil være i stand til å vurdere om de er seriøse, hvordan å fikse dem, og som vil være kostnaden for reparasjoner. Det bør også undergrave grunnlaget for å teste deres vanntetting, og mulige sprekker eller fuktighet.

 Tid for interiøret.


 Inne vi vier spesiell oppmerksomhet til tilstedeværelsen av mugg og fukt spesielt hvis huset har lenge ingen bodde. Sopp er farlig for menneskers helse, samt trekonstruksjoner og reduserer fuktighet komfort for bruk og stabilitet av bygningen. Mushroom må se på hele bygningen, spesielt i kjelleren.

 Fremfor alt, stole på lukt - særegen, muggen lukt bør merkes umiddelbart. Hyppige tegn på fuktighet er: kollaps og misfarging gips, avskallet maling og vått gulv. Mat sopp stablet sporstoffer i tre, så du må sjekke de gode treelementer - taktekking ramme vinduet treverk, dørkarmen og overflaten termiske (steder som går fra huset varmt) broer. Profesjonelt vurdere effekten av soppen kan Specialist - mykologi.

 Husk at fjerning da fukt og mugg ekstremt dyre og tunge, slik at du kan kjøpe et slikt hus bør være godt informert, beregnet og prokonsultyrovannaya med eksperter.

 Hvelvet og tak.


 Betonghvelv vi sjekke i en vinkel til riper, skarpe variasjoner og mangler som viser korrosjon. Det er nødvendig å gjentatte ganger hoppe i hver etasje for å sjekke fleksibilitet hvelv og føler at det er mulig å bøye. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot bjelkene i den hvelvede kjelleren på (høyere fuktighet).


 Trebue tillegg behov for å kontrollere ved en vinkel til nærvær av sopp og insekter.


 Når det kommer til taket, er det viktig å fastslå dens dekning og dreneringssystem. Inspisere nøye takkonstruksjonen - dragere forskaling, døgnfluer, søyler. Se å lekke spor av regn og snø. Dette er spesielt viktig fordi det betyr at inne i huset fikk vann og suge øker mottakelighet for å angripe insekter og sopp.


 Videre bør skorsteiner kontrolleres, særlig deres utseende, integritet, styrke og generelle helse.


 En annen svært viktig sak er staten takrenner, vinduskarmer, brev, Drain. Lansert dreneringssystemet er å fylle veggene. Effekten av dette er å forårsake ikke bare ødeleggelse av veggene, men også fundamenter - vann som strømmer direkte fra taket til bakken, går under fundamentet pidmyvayuchy den.

 Treverk.


 Vi Tettheten av vinduer og dører, vinduskarmer ser på veggen - ser striper. Beregne kostnadene for eventuelle reparasjoner eller utskifting. Dersom vinduene og dørene av historisk verdi, er å snakke med en ekspert som vil si eller kan repareres, og som vil koste.

 Omgivelser.


 Den beste testen av grunnvann ble utført gjenvinning områder - det vil spare oss fra ubehagelige overraskelser. Også planter rundt i huset er viktig - trær som er i nærheten av huset, svært vakker, men vi kan bringe en masse problemer - røttene kan ødelegge fundamentet, tak skade fallende grener og blader tette avløp.

 Gjenoppbygging.


 Vi fant et hus. Det er noen downsides skjønt, men i nærvær av kunnskap og tekniske evner vi gjøre med ham drømme huset. Dette er selvsagt sant, men de fleste av restruktureringen vil bli kombinert med behovet for å styrke grunnlaget som vil øke kostnadene. I tillegg til planlegging av slike investeringer må bli kjent med det lokale plan og vet nøyaktig spesifikasjoner. Hvis vi ønsker å kjøpe et hus, men å vente for reparasjoner skal beskytte huset - vel forsegle vinduer, dører og tak.  
Hvordan få et boliglån uten innskudd?

 Boliglån bidrar til en betydelig økning i pant til banken. Boliglån innebærer levering av midler til den som låner for å kjøpe en leilighet eller noe annet. For boliglån kan legge ikke bare boliger, men også andre eiendeler, som for eksempel yachter, land og biler.
 Og eiendom som ble kjøpt med et boliglån, blir automatisk tilhører beboerne, som tok et boliglån. Tidligere, for å få et boliglån ble gjøres minst en donasjon, men i det siste du kan få et boliglån uten innskudd noen penger. I Ukraina boliglån er ofte brukt for å kjøpe hjem. Når et boliglån i de fleste tilfeller lå og kjøpt bolig, men også du kan betale din pant er for tiden tilgjengelig eiendomsmegling.


 I Russland har boliglån støtte på det nivået landet, som følger alle lover boliglån, og har spesialisert seg på boliglån byrå.


 Verdien av å gjøre den første betalingen kan variere fra 0% til 90% sannsynlighet for å få en leilighet. Men mest for boliglån långivere søker personer som har liten eller ingen penger som trengs for det opprinnelige innskuddet, eller folk ikke har penger for alle typer innskudd.


 Faktisk er det så mange typer boliglån, så alle som låner for å velge et boliglån med et minimum innskudd eller selv med hans fravær.


 Boliglån uten å gjøre en forskuddsbetaling i stor etterspørsel blant innbyggerne i den russiske føderasjonen som ønsker å kjøpe sine egne hjem. Så låntakere noen banker kan være glad for å gi kreditt for et beløp av penger. Stort sett verdien av kreditt utstedt 70% -80% av prisene boareal.


 Men til tross for slike generøsitet banker, kan boliglån beløpet avhenger av mange faktorer, for eksempel, som for eksempel den perioden lånene vil bli beregnet og boliglån programmet i din valgte banken.


 Dessuten er denne type boliglån er egnet for personer som allerede har sine hjem, men ønsker å kjøpe rimeligere og nye boliger. Og hvis du ønsker å ta et boliglån under den eksisterende eiendoms du har, bør du vite at den pantsatte eiendommen ligger i samme by som er valgt for banklån.


 For boliglån uten forskuddsbetaling, kan du bruke bare to arter. Det første lånet du kan lage sikret personlige eiendom kan gjøre et annet lån for å gi du kjøpte bolig.


 Det første lånet du kan gjøre for å gjøre den ned betalingen. Nesten alle banker som låner spesifikt angitt i deres institusjon boliglån program, dette er gjort for å få en høyere sannsynlighet for bare to studiepoeng. Men det er nødvendig for å forstå at dette kreditt programmet har svært høye renter.


 Hvis du ønsker å spare penger, du bør bare gjøre opp et lån i ulike finansinstitusjoner.


 Dessuten er den vanligste typen av boliglån utformingen av en vanlig forbruker kreditt. Ved hjelp av denne typen utlån er mulig hvis du ikke har sikret eiendom. For å foreta en forskuddsbetaling må du ta penger ut før søknad om lån, som ikke er målrettet.


 Hvis lånet du må vurdere noen ulemper som kan oppstå i sammendraget henrettelsen av kreditt.
 •  Når banken kommer til å gi deg forbruker kreditt, vil det bli veiledet av hans offisielle inntekt for den som låner, med andre ord, hvis din inntekt dokument sertifisert.

 •  Mest forbruker kreditt er utstedt for en kortere tid enn et boliglån, og fra dette kan vi konkludere med at timingen kan påvirke mengden av kontanter tatt, og den som låner kan ta et lån på mindre enn boliglån.

 •  Banken, som gir låner penger, kan han sette en grense på utstedelse av kreditt. Hvis du kommer til å ta en forbruker lån beløp i overkant av 300.000 - 500.000 rubler, i denne situasjonen, kan banken kreve at du pantsette eiendom.

 •  Denne typen lån, samt alle andre kan gjøres via internett.


   Å arrangere et boliglån du kan bruke Internett. Du må gå til banken hjemmeside og plassere den nødvendige form av den som låner, hvor du må oppgi fullstendig og nøyaktig informasjon. Når du legger inn en ordre for et boliglån over Internett, dokumentene nøye kontrollere ektheten av sine egne kreditt databaser. Men du vet, hvis du oppgir falsk informasjon bank, i dette tilfellet, kan du nekte å få et boliglån.


   Å få et boliglån på territoriet til hvert år blir mer utviklet. Nå kan du få et lån i lokaliteten av landet. For eksempel, i Nizhny Novgorod for å få et boliglån uten forskuddsbetaling kan være en tretti banker, mens hver bank har åtte forskjellige programmer for utlån.


   Moskva er mulig å få et boliglån på 48 mi bankene gir til sine låntakere ca 440 kreditt programmer, og i hovedstaden, kan du finne en bank for et boliglån som passer dine spesifikasjoner. For å få et boliglån i St. Petersburg uten et sted du må gå til bredden av dagens system for boliglån, som disse bankene gi om lag 300 lån programmer.


   Før du gjør et lån, må du tenke på alt det gode og tenke på om du kan betale hver måned på boliglån betalinger. I tilfelle du ikke kan betale tilbake lånet, er det best å spille det trygt eller sikret leilighet eller kjøpt. Og husk det viktigste er å ta et boliglån ganske lett, men at hans retur er fortsatt nødvendig.  
  Яндекс.Метрика