Mandag - ingen komplisert dagBlant de fleste slaviske folkeslag er det en oppfatning at etter ferien og helger i disse dager - kanskje den verste i menneskelivet. Mens de fleste andre land ikke har noen ide om det.
Med dømt utseende kan vi forvente utbruddet mandag som blir sagt - dag vanskelig. I denne modusen kan vi ikke engang se hvordan søndag ville opphøre å være en hviledag.
Dette er feil tilnærming til livet, og dens falskhet er at vi prøver å dele livet i to deler, hvorav den ene består av en gledelig helg, og den andre med tung hverdag. Mens brorparten av livet, enten vi liker det, vi er bare på jobb.
Mandag - ingen komplisert dagSå kommer tomytelnomu forventninger, vil vi være vanskelig, vi er frata deg selv av den daglige glede av eksistens. Det er derfor nødvendig å forholde seg til denne mentaliteten, i livet og i livene til sine kjære. Tross alt, er livet hver dag, og det er ingen forskjell, det er kilden eller ukedager, hver av dem kan finne noe positivt. Denne tilnærmingen vil bidra til å gjøre livet mer oppfylle.
Hver person trenger ikke bare rekreasjon, men også fungere. Dette arbeidet gjør det mulig å fullt ut sette pris på smaken av livet, sin skjønnhet, og at det gjør oss virkelige mennesker. Det er et ordtak at glade mennesker kan kalle dem den morgenen med glede travelt med å arbeide, og om kvelden like lykkelig hjem.
Dette fremmes det faktum at vi har forandret seg, blitt motivert, lære å se deg rundt den positive siden. Det er hva livet kan kalles komplett. Og hvis du går på jobb, selv med følelser av glede, og selv med stolthet og tilfredshet - alt i livet vårt vil falle på plass.  
 B vi noensinne har kommet over i mitt liv med spørsmålet: "Hvordan kan jeg bli intervjuet, hva var positiv? ". Mange folk ikke innser at de begynner å bli intervjuet i en tid når en samtale eller en fremtidig arbeidsgiver sendte en CV.
 Oppsummering og samtale - den første fasen av valg av kandidat til den ledige stillingen. Den såkalte otseyvayuschee intervju. Med strømmen av samtaler og fortsetter arbeidsgiver ved luket ut ved å stille noen spørsmål om erfaring, kvalifikasjoner, alder av søkeren og av drunym - velger en kandidat til den ledige stillingen. Hvis du er skikkelig trukket opp din CV, og være taktfullt besvart alle spørsmålene på telefonen begynner den andre fasen av valg av kandidat, blir du innkalt til intervju. Intervjuet kan være basert på flere versjoner av manus. Alt avhenger av stillingen du søker.
 Fremtidige planer av artikkelen:

 Forberede for et intervju

 Spesifikke anbefalinger for intervju

 Hva om ikke å gjøre intervjuet (vanlige feil)?

Slik lykkes passere et intervju for en jobb?

 Forberede for et intervju
 Faktisk, når du begynner å lete etter arbeid og arbeidsgivere ser åpninger - du har allerede begynt å forberede seg til intervjuet! Du bestemte deg for hvor du ønsker å jobbe som du har vurdert deg selv og veide deres profesjonalitet.
 Så ring. Høflig stemme forteller deg at du kan komme inn til intervju i morgen klokken 12:00. Det første som føles konkurrent - er frykt. Men behovet for å kvitte seg med frykt. For å redusere frykt, må du forstå at først du ikke velger, og du velger et arbeidsmiljø. Du bør være klar over at du er invitert til intervju, ikke i orden som ville redusere din selvtillit. En person som snakker til deg, ønsker bare en ting: å lukke en hovedenhet mer lønnsomt, er at for å finne en person som vil takle oppgaven.
Slik lykkes passere et intervju for en jobb?
 Så, etter en samtale vi ikke løper i panikk. Og det første vi gjør er:

 Finne informasjon om organisasjonen som du går for et intervju. Generelt: aktivitet, antall ansatte, hvor mange år på markedet, etc.

 Sørg for å lese de generelle arbeidsoppgaver i jobben som du søker. Uavhengig evaluere seg selv. Hvis det er oppgaver som du ikke hadde kommet over eller du ikke er sikker på at ikke takle dem - de nyte en dyp studie.

 Forberede noen spørsmål for å vise sin interesse for arbeidsgiver. Spørsmålet bør ikke gå utover fremtidige oppgaver.

 Forberede dokumenter på din kvalifisering (diplom, sertifikat), pass, arbeidsbok og ikke glem å fortsette.

Slik lykkes passere et intervju for en jobb?

 Spesifikke anbefalinger for intervju
 Husk alltid å si "Meet på klær -. Off på sinnet" Så det første du bør ta hensyn - dette utseende. Du må være pent kledd, må kjole møte kleskode av selskapet, går du for et intervju.
 Bare ikke glem den positive stemningen, smile, være omgjengelig, energisk og imøtekommende. Den fremtidige arbeidsgiver må se i øynene dine et ønske om å jobbe i hans selskap. Det viktigste at han så, ønsker du en hundre prosent vyklastysya ikke for kontoret og når du arbeider i dette innlegget.
 I intervjuet vil du være sikker på å stille spørsmål om dine kvalifikasjoner og plikter åpninger. Her er du fullt avsløre seg selv. Snakk om dine erfaringer og prestasjoner.
 Dersom du har liten erfaring eller noen aspekter av det ansvar du ikke er kjent - ikke vær redd for å innrømme at du ikke er kvalifisert på noen måte. Husk alltid ordtaket: "Det er umulig å vite, trenger å vite hvor du skal lete." Arbeidsgiveren i utvelgelsen av personell vet at du ikke kan finne en kandidat som bare blir med i teamet og den første dagen vil være i stand til å utføre sine oppgaver på en hundre prosent. For å gjøre dette, og det er trening og prøvetid.
Slik lykkes passere et intervju for en jobb?
 Spørsmål om din tidligere arbeid, for eksempel dine tidligere jobber. "Fortell oss om den siste jobben? "" Fortell oss om den tidligere sjefen? "Etc. De er satt til å teste dine kommunikasjonsevner. De må svare på en slik måte som om du svarer på dem med sjefen sin siste verk.
 Ofte brukt i store selskaper stressende intervju. De er bygget annerledes, men hensikten med disse intervjuene en: Sjekk ditt stress. Dette er oftest tilfellet. På bakgrunn av høflig samtale, en skarp vendingen du stille spørsmål som du kan buste eller du snakker direkte til mer aggressiv måte som ville ha hatt den følelsen av at du ikke er kompetent i en bestemt sak. Slike intervjuer er ikke å vise sin frykt og trygt svare på spørsmål, selv om du svarte riktig. Hensikten med intervjuet at du ikke sjekke på kompetanse, og stress. Hvorfor arbeidsgiver sjekker for stress? Mange stillinger, ofte fører, må du raske beslutninger og over til høyre. Hvis en person stresostiyka han kunne når som helst ta den riktige avgjørelsen.
Slik lykkes passere et intervju for en jobb?

 Hva om ikke å gjøre intervjuet (vanlige feil)?
 Mange mennesker tar feil i å velge taktikk av atferd under intervjuet. Feil menneskelig atferd hatsk til sin arbeidsgiver. Mening om din arbeidsgiver begynner å bli bygget i en tid da du åpnet døren og gikk inn i rommet, en rekke av dine svar på spørsmål om din oppførsel han trekker konklusjoner om dine egenskaper.
 Her er noen eksempler på vanlige feil i intervjuet:

 Høy selvtillit i kommunikasjon. Ingen måte mange ikke prise deg selv. I tillegg gjorde den lave selvfølelse og heller ikke gi et positivt resultat.

 Kommer til et intervju med "støttegruppen." Intervjue individuelt og du må opptre korrekt vise deg trygg person.

 Snakk hjerte til hjerte. Husk at du ikke trenger å intervjue mange åpenbaringer. Hvis du stiller spørsmålet: Hva beundrer du mest? Dette betyr ikke at du trenger å snakke i detalj om sin hobby.

 Pengene er lønn. Det er feil å hevde intervjuet at du er tiltrukket til lønnsarbeid. Siden lønn er ikke motivert til å jobbe.

 Ikke lyv om din erfaring og profesjonalitet. Fordi din sanne vil se enten umiddelbart eller etter en tid.

Slik lykkes passere et intervju for en jobb?
 Så, hvordan å passere et intervju at det var et positivt resultat? For å gjøre dette, bruker bare noen få regler:

 Lag en CV. Gjenopptar bør fullt ut reflektere din erfaring og utdanning, dine faglige prestasjoner og personlige egenskaper.

 Sure kommunisere via telefon. Du bør være forberedt på intervjuet via telefon. Å være i stand til å kort snakke om seg selv og sine erfaringer.

 Alltid være omgjengelig og høflig under intervjuet.

 Etter intervjuet, sørg for å holde seg høflig. Takk for den avsatte tiden.

 Målet ditt er å forlate et godt inntrykk: at du er en profesjonell, men ikke "Batman"; du vet triks, men hvis noe klar til å lære; du omgjengelig og ansvarlig medarbeider, er du klar til å arbeide i dette selskapet, som du liker det med visse egenskaper.
Slik lykkes passere et intervju for en jobb?
 Og husk, det er et interessant mønster: hvis du blir innkalt til intervju etter screening på telefon: du igjen 50 prosent av målet. Vis dine beste kvaliteter i intervjuet og gjennomgang av organisasjon - et pluss 40 prosent. De resterende 10 prosent - en fortrolighet med de viktigste sjefen, og kommunikasjon med ham vil være den enkleste.
Яндекс.Метрика