Metodiske retningslinjer og anbefalinger for å fylle magasinet coaching på arbeidsplassen

 Logge coaching på arbeidsplassen - er dette et dokument der skal registreres alle tiltak som tar sikte på å instruere ansatte på sikkerhet, personlig verneutstyr metoder i nødstilfeller, og mer.

 Alle arbeidsgivere skal ha bladet, som sin fylling er en garanti for at selskapet tar helse standarder innen sikkerhet etablert av offentlige myndigheter.
 Mange arbeidsgivere er interessert i å fullføre logg coaching på arbeidsplassen. Prøven kan finnes i det virtuelle rom, men vi må huske at kilden skal være så pålitelig og kompetent. Men uansett som danner magasin du velge og hva skjemautfylling foretrekker, er det noen grunnleggende regler som gjelder all slik dokumentasjon. Ja, bør alle sider være nummerert og forseglet snøring. Dette blonder-up bør være et stempel.
Metodiske retningslinjer og anbefalinger for å fylle magasinet coaching på arbeidsplassen

 Logge coaching på arbeidsplassen (fullføre skrevet under) bør holdes i henhold til lovgivningen i minst 10 år.
 Journal of opplæring i arbeidslivet: de viktigste reglene for fylling
 På tittelsiden av dokumentet må angi følgende informasjon:

 •  firmanavn;


 •  Navn på avdeling / enhet (nummer butikk, laboratorium, navn på området);


 •  startdato dokumentasjon (og utløpsdato).


 • Metodiske retningslinjer og anbefalinger for å fylle magasinet coaching på arbeidsplassen

   Hvordan fylle ut loggen coaching på arbeidsplassen bør inneholde all nødvendig informasjon om organisasjonen, samt den ansvarlige - posisjon, etternavn og initialer, og datoen for han tiltrådte.
   For enkel bruk av denne dokumentasjonen, kan du dele bladet i flere enheter. Således, fra det første til det tolvte side, for eksempel, vil bli malt registrering av primær instruksjon, tretten - trening og så videre. Det er viktig at alle data registrert i journalen etter kronologi.


   Coaching på arbeidsplassen: varianter


   Først og fremst er den primære instruksjon. Det er avholdt med alle ansatte før du starter sin virksomhet på arbeidsplassen. Uansett form av arbeidsavtalen (arbeidskontrakt eller trening) før du kommer til å fungere, må den ansatte passere primære instruksjon. Også er det nødvendig for ansatte som overføres fra en annen enhet, for fagfolk som er på et oppdrag utenfor bedriften. Spesiell oppmerksomhet bør gis til studenter som har fokusert på praktisk opplæring av høyere og tekniske utdanningsinstitusjoner.
  Metodiske retningslinjer og anbefalinger for å fylle magasinet coaching på arbeidsplassen

   Innledende orienteringen bør gjennomføres i full overensstemmelse med sanitære standarder lovgivning. Etter vellykkede arrangementer i loggen, en notasjon som den ansatte innrømmet.
   Den neste typen instruksjon - trening. Det begynner umiddelbart etter passeringen av den primære og varer i minst to endringer, men ikke mer enn fjorten. Logger er gjort hver endring. De betinget av noe som i dag møtte stipendiat første gang.
   Ikke mindre enn en gang hver to fjerdedeler av alle ansatte må passere en annen instruksjon. Også er det målarter og planlagte. På alle slike møter må logge oppføringer.
   Alle, minst en gang i sitt liv, er det nødvendig å passere en standard tid, som å gå til intervju. For de fleste av oss - det er ikke den mest behagelige effekt, fordi resultatene av slike kampanjer kan avhenge av skjebnen til mannen, hans senere karriere, og som et resultat, finansielle stilling og økonomiske velvære.
   Derfor mulige stillinger anmeldt og valgt, forberedt og sendt en oppsummering, og så, endelig, telefon - du blir invitert til intervju. Først av alt, sier at mange av disse sammendrag og forslag vekket din interesse en potensiell arbeidsgiver, noe som betyr at du har litt av en vinner. Hvordan skal jeg fortsette?
  Hvordan du skal opptre i enhver intervju?

   På temaet sysselsetting sier mye, men likevel svært viktig å markere de generelle havet anbefalinger konkrete råd om hvordan man skal oppføre seg på intervju, fordi, faktisk, er den viktigste faktoren som vil påvirke utfallet av din innsats.
   Tabber mange mennesker prøver å få en jobb, til denne motvilje gjør deg klar for en viktig dag av intervjuet, men dette er ikke nok til å samle dokumenter og stolte på sin kunnskap.
   Nei, selvfølgelig, hvis du kan få et vell av erfaring og lyse ansatt, så sjansene for suksess er betydelig økt. Men i de fleste tilfeller, intervjuene er folk som dette ikke fungerte eller arbeidet, men uten mye suksess og karriere prestasjoner, i dette tilfellet, er viktig for alt fra oppførsel til en favoritt bok som du kaller intervjuet ditt potensiell arbeidsgiver.

   Hva er viktig å vite at intervjuet var vellykket?


   Har informasjon - eier verden!


   Ikke rart de sier ja, fordi kunnskap og bevissthet, virkelig kan hjelpe i enhver situasjon, og under intervjuet, enda mer. Og forresten, det er ikke engang på faglig kunnskap. Hvis du ringer fra selskapet og innkalt til intervju, i form av en høflig og spesifisere vennlig hvor kontoret, selskapet spesielt engasjert og ikke nettverksmarkedsføring er, dersom sistnevnte, selvfølgelig, er du ikke interessert.
  Hvordan du skal opptre i enhver intervju?

   Selvfølgelig er det bedre hvis all den informasjonen du trenger for en bestemt arbeidsgiver på forhånd du finner på internett, undersøke omfanget av selskapet, dets suksesser de siste årene. Forestill deg hvordan du vil føle ubehag hvis du kommer inn til intervju hos firmaet som er stolt av sine prestasjoner og popularitet, og det anbefales at du absolutt ikke vet.
   Hvis ingen informasjon på Internett ikke er funnet, så gjerne finne henne på telefonen, det er din rett, selvfølgelig, ikke bruke avhør, men snarere viser dermed sin interesse.
   Ikke prøv å bli intervjuet på telefon, er 95% av det over ingenting fordi det ikke var egnet for kommunikasjon slike tilfeller.

   Mener utseende


   Allikevel snakker om heder og god kunnskap, men det første inntrykket av en person er svært viktig, er at nok første 10 sekundene av møtet, for å se deg fin eller ikke. For turer til intervjuet ennå ikke har kommet opp med en streng kleskode, velger klær kreves av situasjonen og avhengig av omfanget av kontoret som du har kommet til å slå seg ned.
   For eksempel, kommer i en streng dress i et kreativt selskap - noe som ikke er hensiktsmessig, men for offentlige institusjoner som bank, forsikringsselskap eller organisasjon budsjett, vil dette utseende være spikeren. Prøv å holde ting praktiske og komfortable, men ikke slik at alle intervjuer har plaget mening, men hvis du kan fjerne disse fryktelig ubehagelig sko? Klærne bør ikke bare lagre og altfor lyse eller, enda verre, er at.
  Hvordan du skal opptre i enhver intervju?

   Vi må passe på ikke bare om klær, prøv å se ryddig og godt vedlikeholdt, og for dette er det viktig å ta hensyn til alle detaljer, sminke, hår, manikyr og selv små tilbehør!
   Makeup bør ikke være helt fraværende, men teater er upassende fargelegging, er håret bedre å samle en haug med stilig flette eller fletter, er løs langt hår ikke alltid egnet for slike hendelser.
   Du må vise seg - overdreven pompøsitet eller, pryumnozhennaya beskjedenhet bare redusere sjansen for reell suksess. Gjennom må overholde balanse, uflidd hår, langt hår på menn, haunting parfyme eller forårsaker spalting kan tolkes mot deg.

   Vurdere alle mulige svar


   Selvfølgelig, er pre-tekst for å lære av mulige svar ikke er nødvendig, men fortsatt tror at du kan si i visse situasjoner, ville det ikke vondt. Arbeidsgivere til å teste sine potensielle ansatte, kan smette unna og spør uventede spørsmål. For eksempel, hva gjorde du i går kveld? Og hva boken du leste sist / siste sett filmen?
   Med slike tilsynelatende merkelige spørsmål kan få en klar idé om deg som person, arbeidsgivere ofte viktige for fremtidig ansatt var ikke bare rimelig, men også interessant, omgjengelig, med et bredt syn og evne til å forstå humor. Likevel, etter at du tilbringer på jobben mesteparten av tiden, og det er derfor det er så viktig for deg rundt fin og "riktige" folk.
  Hvordan du skal opptre i enhver intervju?

   Husk, kan spørsmål være ganske personlig, for eksempel om du skal gifte deg snart? Planlegger du å få barn? Har du en kjæreste? Du har små barn, vil ikke forstyrre arbeidet ditt? Det er opp til deg om du vil svare på slike spørsmål, i noen europeiske land de helt tabu, men gjør våre arbeidsgivere ikke nøl med å aktivt stille slike spørsmål.
   Etter antall favoritt temaer inkluderer spørsmål om styrker og svakheter, ikke få panikk og ikke nøl med å prise seg objektivt i form av "Mine kolleger si at jeg er." Men den negative siden for å sette i positivt lys, for eksempel "jeg er en multippel, noen ganger ikke ser hvordan arbeidet bodde før 21:00."

   Hvordan holde fred?


   Husk at intervjuet - er lik et møte der du kom for å be om arbeid samt rettighetene til selger av varene "sine kunnskaper og ferdigheter" er interessert i sine nye ansvarsområder. Arbeidsforhold og lønn.
   Hvis du ikke er fornøyd med noe, kan du alltids gi opp og forlate. Prøv terskelen til en god søvn den morgenen følelsen frisk og aktiv før møtet bedre ikke å drikke noen beroligende midler, ellers risikerer du å "svømme" i en viktig samtale.
   Tenk at du snakker til deg selv, bør vi helle, og ord bestå mål og fyndig tilbud - utklipp av setninger og nervøs latter ville være upassende.

   Prøv å først vise interesse og godt humør for det kommende arbeidet, så gjerne stille spørsmål. En vanlig feil mange mennesker prøver å få en jobb, er manglende evne til å stille spørsmål.
   Føl deg fri til å spørre om deres ansvar, å spørre i forbindelse med hvor den ledige plassen ledig og som du kan kvalifisere for lønn. Det hender at arbeidsgiver hadde lurt på hvor mye du tror du ønsker å være? For å gjøre dette, må du huske å spørre på forhånd at lønningene i firmaet som helhet og hvordan du kan komme på linje med din erfaring og ferdighetsnivå.
   Til slutt, husk et intervju kan være for sent, er det bedre å komme 10 minutter før 10 minutter senere, og deretter nytteløst å prøve å gjøre det godt igjen.  
  Яндекс.Метрика