Oppsummering av arbeidetVi vil snakke om viktigheten av CVer for sysselsetting, bedre gå videre til detaljer. En spesifikasjon er at uten din CV ikke vil få mindre gjennom tilkoblinger der du tar en jobb bare på grunn av hvem din slektning. Men det store flertallet av folk på jakt etter arbeid selv og gjenoppta den trenger for å finne hennes sjanser så mye som mulig.

Blank CV for sysselsetting
Mange tar en liten CV skjemaet korrekt. De mener at denne artikkelen bidrar til å få et intervju. Logisk, ja det er, fordi arbeidsgiver skal varsle ledighet kan gi en omtrentlig prøve CV for sysselsetting, samler alle kom oppsummering og lese dem. Av de 10 prosent leste velger og inviterer deg til et intervju.
Hvis du ikke kan "lure" til sin CV ansatt personalavdelingen, selv intervjuet ikke skinner, enn si arbeid. Så den første gruppen av mennesker er forpliktet til å oppfinne, de tror de trekke oppmerksomhet til den personen du trenger noen måte, men intervjuet en gang vykrutymosya. I ekstreme tilfeller, lære hvordan å tjene penger sitter hjemme og da har ingen avtale er ikke nødvendig. Dette er en feil, vil du ikke bare ikke selv sette opp og ut døra. Sammendraget bør behandles som sitt visittkort, lønnsom og beskriver i detalj alle dine positive kvaliteter. Dette ble diskutert i en CV for sysselsetting video:


Summarisk form for sysselsetting

Nå la oss snakke spesifikt hva som utgjør en summarisk form og hvordan du skal fylle.
Navn - du bør alltid starte med et fullt navn, etternavn, mellomnavn, deretter inn den fulle fødselsdato, hvor du bor (hvis nødvendig hvilket område av byen) og hvordan du kan kontakte deg (telefon eller e-post)
- Position (mål, ønskelig sted)- Angi hvem du vil jobbe. Så snart glemme eller flere posisjoner som danner - at jeg kan skrive, posisjon ikke spesifisere hvem som vil være fortsatt det viktigste som vil fungere. Disse menneskene som ikke elsker kaster ikke bort tid på dem og umiddelbart oversettes til en haug lese. Du må angi nøyaktig hva du ønsker å jobbe
- Ønsket Lønn - alle tidligere nølte med å fullføre denne kolonnen, og plutselig litt, og plutselig mye. Ikke bekymre deg, og skrive hva du vil, og enda mer. Hode er ikke mye å se på, de vet taket som kan forplikte seg til dette innlegget
- Erfaring- Alt skal være klart - lister opp steder hvor de jobbet, spesifiserer posisjonene og prestasjoner. At prestasjoner, ikke hva gjorde. Som ikke gjør forsyninger fra utlandet og tilbrakte mange avtaler med omtrentlig sirkulasjon. Som er det nødvendig å trekke oppmerksomhet separat KAK klubbens hjemmeside at arbeidsgiver må overføre fra sistnevnte til tidligere. Dette er godt fremgår hvordan du skal skrive en CV for sysselsetting video filmet fagfolk i deres

Angi posisjonen til forrige periode at du brukte på dette innlegget. Quote for måneder, ikke en for år. Bare skriv inn telefonselskapet eller nettside som jeg kan finne ut hvordan du jobbet på sisteplass. Hvis det er bokstaver, feste dem, noe som indikerer at han skrev.
- Utdanning- Også her uten problemer, men med den samme endringen som var i opplevelsen - alle peker til institusjonen av skolen, det vil si i revers. Papiret hvordan å skrive en selvbiografi vi sa at vi må starte fra skolen, men et sammendrag av andre krav. I siste avsnitt av sammendraget av utdanning, gi alle kurs, seminarer og kurs som du passerte. Navn, år, sted og grad, om noen.
- Den siste delenValgfritt. Hvis du ikke eier CV skriving og ønsker å gjenoppta skjema for sysselsetting nedlasting og erstatte informasjonen din, vil du sannsynligvis legge merke til at denne delen er delt i to. Første offisielle og mer viktig, og den andre for å gi en ren luft er ikke formaliteter.
Så, den første delen av skriftlig - som språk har, på ethvert nivå. Hvordan kommuniserer du med et dataprogram som mestrer og på hvilket nivå. Hvis du har en bil og kategoriene i lov. Har tjenestegjort i hæren. Er det en personlig nettside eller blogg, kanskje en video CV og portefølje.
Og til slutt, det viktigste i resepsjonen - den glad, familiesituasjon, belønninger er ikke arbeidsrelatert, personlige egenskaper (kommunikativ, vennlig og alt det), ICQ.
Så du ser, skrive et sammendrag av de mest sysselsetting er ikke et problem, siden begge skjemaene kan lastes ned gratis og ikke så vanskelig. Det viktigste å huske på at kunnskapen om hvordan du skal utføre essay ikke vil hjelpe, gjenoppta bygget på et annet prinsipp. Hvis latskap å forstå, eller ikke tror på oss selv, i enhver tid kan bruke betalte tjenester av en konsulent fra noen stor rekrutteringskontor.  
Hva du skal skrive om deg selvHvor ofte i våre liv er det situasjoner der vi må skrive om meg selv. Videre, i forskjellige steder er vi pålagt forskjellig informasjon: i sysselsettingen - ett i spørreskjemaet i dokumentene - den andre på sykehus kart - tredjedel. Hva kan skrive i slike tilfeller?
Selvfølgelig, det kommer an på situasjonen. Men det er visse regler som du bør vite før du fyller et bestemt dokument.

Hva bør jeg tenke på når du skriver om deg selv
Den første regelen for å skrive denne informasjonen - det er sant. Ja, du har å vite hvilken informasjon som skal artikulere, og hva ikke, men hvis spørsmålet ditt gjelder faglige aktiviteter eller personlige data, og det er en formell spørreskjema bør fortelle sannheten. Kanskje du ønsker å skjule noe informasjon, og du har all rett til ikke å annonsere sitt personlige liv, men for å gi falsk informasjon er helt klart ikke verdt det. Før eller senere din bedrag vil bli avslørt, og du risikerer å være i en svært vanskelig situasjon.
Den andre regelen - skal vurdere alt du skriver. Uansett hvilken form du ikke fylt ut, du må roe og fokusert arbeid på dokumentet.
Den tredje regelen - det viktigste. Det høres ut som dette: alt har sin plass. Hva betyr dette? Dette betyr at du kan skrive om din personlighet og leken form, og lister opp alle prestasjoner og regalia - alt avhenger av hvem informasjonen er ment.
Du forstår at teksten i profilen din på en datingside og sammendrag vil bli helt annerledes, til tross for at det i begge tilfeller vil du skrive om sin egen person.
Hva kan jeg skrive en CV
Utvilsomt, gjenoppta skriftlig - det er komplisert og krevende. Mange hevder at intelligent og godt utformet CV - er nesten halve kampen i å finne en passende jobb. En muligens mer. Hva må man huske på, gjør dette til et viktig dokument? Først av alt, må du forstå at du har tatt din CV til arbeidsgiveren i best mulig lys: som en ansvarlig og kompetent arbeidstaker, og en god arbeidstaker.
Unngå informasjon som ikke er relevant. Skriv et spørsmål om faktum, men samtidig sin fortjeneste. I dette tilfellet, bør du ikke bli til skamme. Hvis du har kunnskap eller erfaring som er relatert til den aktiviteten du søker - sørg for å inkludere det i din CV. Ikke glem å oppfriskningskurs eller delta i ulike workshops og seminarer eier vellykkede prosjekter eller forslag. Selvfølgelig, igjen, hvis det er relatert til det arbeidet du ønsker.
Skrive om sine personlige egenskaper. Kanskje din fremtidige arbeidsgiver er viktig å være klar over dine kommunikasjonsevner og stress, som er atmosfæren i laget er viktig.
Men ikke overbelaste din CV overflødig informasjon til den enorme arbeid med tittelen "Summary" er ikke tapt veldig viktig og nødvendig informasjon. Det er også viktig regel. Etter å ha lest vil det være vanlige mennesker som lett blir lei og mister fokus. Det er bedre å skrive klart, konsist, klart og rett på sak, med fokus på sine spesielle styrker og prestasjoner.
Hva du skal skrive om deg selv på en datingside
Men det er en annen historie. Og andre informasjonskrav. Du har råd til å spøke eller vise all sin romantikk og dagdrøm. Men her, som i sammendraget, du må huske på at søknaden vil bli lest av vanlige folk. Hvis du vil at din søknad vil lese til slutten - ikke overdriv. Husk at kortfattethet - dette er sant, søster av talent.
Lykke til!
Hvordan du gjør din CVHvordan å lage en CV mal
- Personopplysninger - navn, mellomnavn, kjønn, fødselsdato, statsborgerskap, bosted, kontaktinformasjon (telefon, e-post).
- Be om etter en ny jobb - en posisjon, omfang, ønsket lønn (minimum og gjennomsnitt), arbeidstype (hel eller deltid).
- Erfaring - for hver forrige jobb starten og slutten av arbeidet, og hvis det er arbeid indikerer "Today" som var en del av dine plikter i karriereutvikling.
- Ferdigheter - hva du gjør og har lært i livet mitt, og du trenger din nye jobb.
- Utdanning - hvis høyere, gjennomsnittlig ikke oppført (unntatt når skolen var prestisjetunge). Spesifisere fått spesialitet, akademisk grad - Bachelor, Master, Specialist (hvis tilgjengelig).
- Kunnskap om fremmedspråk - russisk, engelsk og andre fremmedspråk. Legg en grad av ferdighet (flytende, conversational, business, etc.).
- Sivil status (gift, singel, gift, gift) barn.
- Informasjon om deg selv - punktlig, målrettet, omgjengelig og stress i høyden, etc.

Hvordan å lage en CV Accountant

Hvordan du gjør din CV- Navn (siste, fornavn, mellomnavn)
- Fødselsdato
- Telefon (helst mobil): 3 (000) 000-00-00
- E-post: pochta@mail.ru
- Sivilstatus: Gift, ugifte barn
- Ønsket tidsplan: heltid, deltid.
- Mål: Posisjon Accountant / Chief Accountant
- Utdanning: 1999-2004 Moskva Academy of Finance, Institutt for "Regnskap og revisjon" spesialitet "regnskap, revisjon og analyse), vitnemål (bachelor, master, ekspert).
- Erfaring - rekkefølgen må oppgi alle tidligere ansettelsesforhold (fra januar 2006 til mars 2008, etc.).
- Angi som var en del av jobben ansvar: beregning av lønn for alle ansatte (spesifiser stat), beregning av permisjon, sykefravær, kompensasjon, reise, bokføring regnskap for 97, 73, 50, 26, 20 av utbetalinger og transaksjoner Lønn, den primære dokumentasjon, arbeide med basen en C og andre aktiviteter.
- Profesjonell kunnskap og ferdigheter: god kunnskap om sivil, skatt og arbeidslover.
- Teoretisk og praktisk kunnskap og ferdigheter i regnskap og innlegg.
- Erfarne PC-brukere, kunnskaps programmer Word, Outlook, Excel, 1C: Enterprise "og andre programmer.
- Språk: Russisk, engelsk (flytende, conversational, med en ordbok).
- Detaljer: personlige egenskaper, engasjement, kommunikasjon, forpliktelse til faglig vekst interesser.
Hvordan å lage en CV bank
Hvordan du gjør din CV- Fullt navn (siste, fornavn, mellomnavn)
- Be om etter en ny jobb: Chief Financial Officer, leder
- Telefon (helst mobil): 3 (000) 000-00-00
- E-post
- Utdanning: økonomiske, 1993-1998, Moskvas statlige universitet, Institutt for samfunnsøkonomi
- Tilleggsutdannelse: Kurs i Regnskap GAAP.
- Erfaring: angi informasjon om tidligere jobber.
- Kompetanse: bygningen skatt, administrative og regnskap organisering av rapportering, konsolidert rapportering, styring og kontroll av økonomiske ressurser, gjør arbeidet med banker, finansielle forretningsplanlegging, evaluering av den økonomiske levedyktighet av prosjekter.
- Ferdigheter arbeider med ulike  
Яндекс.Метрика