Ritualer for å tiltrekke seg pengerFør mange mennesker en gang reiser spørsmålet om hvordan man skal tiltrekke seg penger inn i livet ditt. Verken god utdannelse eller høy stabil posisjon ikke garantere rikdom og suksess. Spesielt i livet så ofte har problemer som er i stand til å ødelegge selv den stramt budsjett, og derfor ønsker å bærekraftig velstand begeistrer nesten hver person.
Penger i livet
Uansett hva som skjer i livet, holder vi gjenta om og om igjen "ingen penger", "penger er ikke nok", "gikk tom for penger", "Jeg kan ikke råd til det." Prøv å huske hva du sier når noen spør deg i gjeld? Høyre. Og du møter deg selv når du ser en vakker dyre ting i vinduet som ikke er en nødvendighet? Igjen beryktet setning som du både trøste seg inn i et raseri.
Med denne holdningen til livet penger er usannsynlig. Det første du trenger å endre på deg selv, er det ditt sinn og holdning til penger.
Husk at ingenting er umulig, og hva som skjedde med oss, og uansett hvor vanskelig det er, kan du alltid gjøre en forskjell, trenger bare en liten ting - faktisk ønsker.
Rundt oss er det mange muligheter til å endre det faktum at vi rett og slett ikke legger merke til. Men mange av oss velger den enkleste måten - bare leve og gå med strømmen, gange hver dag på jobb er ikke av interesse, til tross for nyheten om verdens katastrofer etc. Som et resultat, blir vi kontinuerlig deprimerende amorf skapning som er stadig på jakt etter de ansvarlige for sine problemer, eller politikk, medisin eller nabo i trappeoppgangen.
Men knapt noen kunne være å klandre for vår trivsel ydmyke, fordi hvis du tenker på det alt som omgir oss, slik at vi kan lage en "comfort zone" der vi leve komfortabelt, isolert fra verden.
I forrige århundre mange mennesker alltid hevdet at det å bli rik trenger ikke avanserte grader og noen spesielle nyttige kontakter i ulike felt. Noen er like tiltrukket penger for sin fremsynthet og innsikt. Tenk deg at mange milliardærer kom fra svært fattige familier og kom til penger gjennom ditt sinn og din holdning til penger. Ikke alle rike mennesker kom til makten på måter som gir noen uvitende person. "Nakrav" eller "gikk gjennom hodet" - at vår negative holdning til de rike, som vanligvis ikke støttes ikke. Fra denne posisjonen er det umulig for livet for å bli rik.
Mange verdens ledere nettopp funnet et smutthull raise penger før andre, gjennom noe som kan endre sin posisjon. Selv i den vanskeligste tiden fornuftig person finne en vei ut av en vanskelig situasjon ved å finne opp hvordan man kan forbedre sin situasjon er lovlig og vennlig måte.
Hvis du har mistet jobben din, det er ikke slutten av verden. Det er bare en mulighet til å ta en pause og se rundt seg godt. Et sted det er annet arbeid der du vil sette pris på og passende lønn med mulighet for karriere vekst. Det viktigste for å takle sin frykt for usikkerhet og latskap, som nødvendigvis vil legge press på deg under en annen operasjon. Selvfølgelig krever at noen flid til din nye arbeidsgiver bevilget fra det generelle publikum verdsatt din iver i kontanter.
Psykologer skille en lov gjelder for alle mennesker i verden - den beryktede lov av universet. Ifølge ham, får alle i livet så mye penger som verdig nå. For å bedre liv må begynne med oss ​​selv: å endre sin holdning til penger, for å fjerne blokkene og gjøre innstillinger for å tiltrekke penger inn i våre liv. Vi må ikke glemme at pengene - det er et verktøy som kan gjøre livet behagelig og åndelig rike, og ikke omvendt, enklere måte (gi mat for latskap, og dermed for nedbrytning).
Addicted To Money
For å tiltrekke seg penger inn i livet ditt trenger å tenke på hvordan vi behandler dem. Prøv å være ærlig med deg, ta et stykke papir og skrive ned svarene på følgende spørsmål:
Hvordan føler du deg om penger, positivt eller negativt?
Du ønsker å bli rik?
Innstillingene dine penger likevel kronet med suksess?
Tror du det kan bare bli rik dårlige mennesker?
Tror ikke du at dine problemer er ofte å klandre er du?
Du bruker mye krefter og penger til å virke mye, men det er ikke at det gjør deg ulykkelig, fordi pengene kunne avhende mer korrekt måte?
Noen råder deg til rikdom eller, inspirerer vantro i hånden?
Du har en kompleks mann som aldri blomstre?
Du tror ikke på ideen om at du kan bli rik bare ved å endre sin holdning til penger?

Det siste avsnittet bør skjerpe oppmerksomhet, fordi hvis du ikke tror på seg selv, så du står på ett sted. Tenk og vann renner under rullende stein?
Å ha frank svar, kan du analysere din holdning og materiell. Det er som en psykologisk metode, dommen som lys tent i hodet og alt plutselig blir klar. I forståelsen av situasjonen vil være lettere å ta det første skritt som ikke vil nødvendigvis sant, men du kan betydelig bringe km målet.
Hvorfor trenger vi ritualer for velstand
Kanskje mange av dere er plaget av spørsmålet om hva de ritualer og hva de gjør? Kan noen enkel ritual i sinnet til å bli en garantist skaffe penger?
Egentlig ritual - et verktøy som lar deg koble til nettverket plass kunnskap til originale fine tekstiler og vibrasjon, hevder sikker mann, i stand til og villig til å ta i livet. Tuning til bestemte frekvenser ved hjelp av ritualet, som du skriver den spesielle programmet, som har som mål å bygge inn i systemet ditt slik at suksess ikke finnes hos deg bildesøk verden, og blant flere millioner utvalgte folk.
Hvis du er plaget av tvil om ritual, og hva er ikke så enkelt i denne verden, husk at selv de gamle sivilisasjoner ikke hadde noen andre oppfylle sin drøm og fantasi til virkelighet. Mannen ønsket å fly - og det gikk! Mannen presenterte seg for måneder - og her er det allerede der, trenger bare å gjøre en innsats for å forandre verden og drømmer under føttene.
Den viktigste ritual for å tiltrekke seg penger - trodd og systematisk utføre handlinger i stand til å bringe velstand. Resultatene ritual vil ikke vente på seg: penger, velstand og trivsel vil være din trofaste følgesvenner.
Et annet viktig poeng av ritualet, hva du vil, ikke bør bære negativ og forfølge onde formål. Dine drømmer må også være realistisk og dypt bevisst, for eksempel å kjøpe et lodd, er det dumt å tenke at du er pen "pidzaryadylysya energi space" og heldig for deg, ikke de andre eierne av samme millioner lotteri. Du må være pragmatisk. Penger investert som arbeid og ikke ta den lat.
Husker "Law boomerang" - gjør det onde, hogge deg den grenen som sitter, reflektere loven fungerer, og når du mister alt som noensinne har drømt om. For eksempel, et ønske om å kjøpe en bil for å tilpasse det til sitt sexliv med flere partnere - er ikke den rette tilnærmingen, vil det ikke nytte. Bilen for at du å hale slektninger og noen ganger taksuvaty - perfekt drøm som vil gagne, og denne drømmen vil definitivt godkjent "space" som rike.
Må tiltrekke penger ritualer
Den mest enkle ritual for å tiltrekke seg penger - helle frokostblanding semulegryn i en veske eller lommebok hvor du lagrer notater. Mens du tar et bad kan kaste penger (mynter) og forskjellig valør av vannet, komme i en rituell energi overflod og velstand.
Ape kan brukes mer "dekorative" ritual. Liten bank i bytte for penger og stor gang hjem stille fra andre Sipto spor av lokkeduer til døren av huset. Så du liker å vise penger veien for seg selv og sine hjem. Metoden er enkel, men kraftig, det har allerede verdsatt av mange mennesker. Store pengesummer som ned hennes gullregn på ham at de så lidenskapelig inviterer til ham.
Utendørs minibanker som impregnert energi overflod. Bare gå opp til ett og lyasnit overflaten forsiktig med ordene: ". Gi meg penger" Du kan snakke til ATM, inviterer sine "barn" til hans hjem og fortelle dem hvor bra det vil være med deg.
Hvis du ikke er vant til å snakke med minibanker, trykk på det og tenk alle pengene ut av det som skjer i lommeboken og ønsker å bo der for alltid. De som tror på denne måten og "overflødige kalorier" kan du kjøpe en ny plate, dra henne blå kayomochkoyu, satt på toppen og sette en stor regning på senteret. Når vil det betale - ikke glem å si farvel, "jeg var god for deg. Kom igjen og få venner med deg! »
Å lokke huset pengene som trengs, paradoksalt nok, penger. Tross alt, som vi vet "som tiltrekker seg ut". Finne sted i bygningen lettere, for eksempel et vindu eller en balkong. Kjøpe den nye potten, helst leire eller jern, sette den på ønsket sted og sette pengene inne slik at de var litt synlig. Ikke skjule penger og ikke fullt ut dekke lokket. Penger bør "vokse" som notater si "potten, koke!"
Hvis du har en liten bedrift, og koker suppe uten å fjerne buljong og skum, spise første plate. Så du skyte skum "med fortjeneste.
Den mest desperate kan trekke en rød markør på hælene av dollar - slik at pengene vil jage deg hæler. Og litt mer grønt i klær og hjem.  
Work-bokWork-bok er for tiden mye debatt. Sett det var i 1918 etter revolusjonen, og fortsatt er det viktigste dokumentet som nøyaktig viser alle karriere ansatte. Når en liste over alle de jobbene du kan bruke CV og anbefalingsbrev, men disse dokumentene ikke har rettskraft. Tror arbeidsgiver kan bare til arbeidsboken til den samme informasjonen er det lett å sjekke.
Det virker sysselsetting historie i første omgang mest av arbeidsgiver. Så det bør lagres i hovedjobb. På hånden, om nødvendig utstedes bare kopi av en bok eller et utdrag fra henne i tre dager.
Oppføringer i arbeidsboken reflektere plasseringen av den ansatte, stilling, dato startet, dato og årsaken til frigjøring. Starte innspillingen i løpet av de første fem dagers arbeid. I postene kan være riktig, noe som gjør den til en arbeidsgiver som har gjort en feil. Hvis du trenger en oversikt over sysselsetting i kombinasjon, er det nødvendig å bringe tilbake fra et dokument som beviser at du er der. Og den viktigste arbeidsgiver til arbeidsgiver er forpliktet til å lage en oppføring i arbeidsboken.
Work-bokPrøveperiode når du foretar en prøveperiode, tar opp i arbeidsbok vanligvis ingen indikasjon på at denne prøveperioden, som for tiden vises i arbeidsavtalen.
Utgivelse - Spill i arbeidsboken må stemme overens med ordlyden i arbeidskoden ikke er tillatt en free transfer. Samu arbeidsbok utstedt på dagen for utgivelsen, eller trodd at du fortsetter å jobbe og få betalt.
Utdanning - Arbeidserfaring er det eneste dokumentet som viser opplæring av ansatte.

Tap av arbeid rekord
 - Med tapet av boken rettes til den siste arbeidssted, innen 15 dager vil de bli gitt et duplikat. Det vil ta opp fra den siste jobben og den totale ansiennitet at hvis noe skal verifisere dokumenter av de respektive arbeidsplasser.
Sett- Hvis et sted å spille inn ikke lenger eksisterer, lage brosjyrer som fyller en større blader. Uten sysselsetting posten av duken anses ugyldig.

Eksempel arbeid rekord
 noen ganger gjøres endringer nye databehandlings endringer. Dette gjøres for å beskytte dokumentet mot piratkopiering. Selv om du kan falske nesten hva som helst, sysselsetting historie, som går gjennom livet med noen lang tid kan sees umiddelbart, mens forlate sine merker på den.  
Яндекс.Метрика