Utmeldinger ekspedisjonssjef
 Utmeldinger ekspedisjonssjef - denne prosedyren er ganske komplisert. Ikke alltid styrer organisasjonen til tilstrekkelig svare på yzъyavlennoe direktør ønske om å forlate arbeidslivet. Slik oppførsel på en del av ledelsen er enkel: ikke så lett å finne en erstatning direktør avvist, gitt at i stedet ønsker jeg å se minst en erfaren og kompetent profesjonell.
 Hvordan gjør fritak ekspedisjonssjef
 Slippe den generelle direktør av egen vilje (dette kan være en annen organisasjonsform: JSC JSC) er assosiert med en bestemt prosedyre som skiller seg fra de ordinære arbeidstaker avskjed prosedyrer. Først av alt, forskjellen i form av: regissør, som bestemte seg for å pensjonere må informere overlegen ledelse av sin beslutning i mindre enn en måned før utgivelse (som fastsatt i artikkel 280 TC (Labour Code).
 Søk etter en ny medarbeider som ble utnevnt til administrerende direktør, kan en måned være mislykket på grunn av gode fagfolk som kan styre andre folk kaller dem respekt og etablere forretningsforbindelser, ikke så mye. Dersom langvarig søk, slipper prosessdesign regissøren i forbindelse med dette forholdet også kan.
 Årsakene som hindrer frigjøring
 To gode grunner hindrer CEO å pensjonere raskt:
 • Han er ansvarlig for skader som kan være forårsaket til selskapet for perioden av hans lederskap, men også tap.
 • Han er det utøvende organ som representerer interessene til organisasjonen, noe som gjør ham ansvarlig for den nåværende tilstanden i selskapet.
 Dersom utskifting er fritatt leder er funnet, så mellom ham og inn i innlegget mann skjøtet er signert verk. Dette er nødvendig for å unngå fremtidige grunnløse påstander fra begge sider. Signert sertifikat reflekterer alle de viktigste punktene knyttet til aktivitetene til administrerende direktør, situasjonen på dette punktet, listen er tilgjengelig for den nye sjefen for dokumenter og verdisaker (inkludert utskrift).
 Generalforsamlingen
 Hvor verdig utfordrer er funnet, og den nåværende lederen forpliktet til frigjøring, på spørsmålet "hva gjør jeg? "Fordi standard prosedyre for overføring handling kan ikke gjøres.
 Hvis vi ser på situasjonen med den generelle direktør, bør det bemerkes at i denne formen for organisering av alle store beslutninger fattes av forsamlingsmedlemmer. Dette er fastsatt i artikkel 33 i Federal Law of 8 februar 1998: ifølge ham utnevnelsen av utøvende Ltd og oppsigelse av sine krefter er et ansvar for å møte medlemmer av et aksjeselskap.
 Det er derfor administrerende direktør senest en måned før ønsket fratredelse skal underrette alle medlemmer grunnla selskapet.
 Hvor søkeren for et sted konsernsjef ikke er funnet, har sistnevnte all rett til å kalle et møte for å løse dette problemet. Kompetansen til forsamlingen autorisere gjennomføringen av virksomheten til en av deltakerne på møtet, som det er signert med loven.
 Hvis grunnleggerne av selskapet ikke svare på anmodning fra generaldirektøren å avvise ham på vilje og sendte dem brev om behovet for tilpasset innkalle til generalforsamling ingen respons, må det bli sendt til alle deltakere samle sitt brev av resignasjon. Da vil situasjonen være en fordel for daglig leder, som han satt i en hensiktsmessig form for møtedeltakere klar over vedtaket. Hvis han ikke utfører disse handlingene, faktisk, ikke kan si opp arbeidsavtalen.
 Artikkel 2 LC forbyr tvangsarbeid, i lys av hva vi kan trygt si at generalforsamlingen er bare nødvendig å akseptere oppsigelsen. Hvis det ikke skjedde tross alt handlinger CEO, har han all rett til å stoppe arbeidsaktiviteter for selskapet.  
Når du går i fødselspermisjon, tid, økonomi og andre detaljer
 I vårt land, fremtiden mor alltid interessert i problemer når de går i fødselspermisjon. Navnet er gammelt, brukt det siden sovjettiden, da kvinners rettigheter ble tildelt en spesiell resolusjon. Faktisk i den juridiske litteratur svaret på det finner vi. Siden Arbeiderpartiet Kode er det delt inn i to deler - fødselspermisjon og fødsel permisjon og barnepass. Men mer om det kan finnes i artikkel 255 av nevnte lov.
 Når kan en pause fra jobben?
 For å gå i fødselspermisjon, får du en syk Kvinneklinikken (sykehus), som indikerte at svangerskap og fødsel Datoen henviser forutsigbar. Dette gjøres vanligvis ved 30 uker. På samme blad legen utsteder et sertifikat som sier at kvinnen har registrert 12 uker av svangerskapet. Disse dokumentene, samt generisk sertifikat lar mamma på arbeidsplassen.
 Hvor lenge er fødselspermisjon?
 I normal graviditet, noe som skjer uten komplikasjoner, varer prenatal permisjon 70 dager. Hos kvinner med multippel graviditet varighet er 84 dager. Hvis den vordende mor som bor i forurensede området, så la siste 90 dager.
 Hvor lenge postpartum ferie?
 Det kommer an på hvordan du vil fødsel. Hvis alt går bra, så du kan jobbe på resten ytterligere 70 dager. Hvis fødselen var med komplikasjoner, er kvinnen 86 kalenderdager ferie. Ved fødselen av tvillingene gi 110 dager. Hvis fødselen var for tidlig, forekommer før 30 uker, ble barnet født i live, vil kvinnen ha 156 dager med ferie. Ellers - la være bare 86 dager.
 Fødselspermisjon og gi barnet i adopsjon - 70 dager etter fødselen av en baby eller 110 dager gamle tvillinger.
 Permisjon for barnepass kan vare opp til 3 år. Hele denne tiden kreditert til pensjonsfondet. Imidlertid kan en kvinne ikke helt forlate dekret, slik rett også nedfelt ved lov.
 Økonomiske problemer
 Vær oppmerksom på at svangerskapspermisjon er alltid betalt. I utgangspunktet er dette kommer på bekostning av sosial forsikring. Hvis en kvinne ikke fungerer, men er registrert med arbeidsformidlingen, vil den motta all nødvendig betaling til henne. Men bare hvis hun er arbeidsledig. Hvis den vordende mor bare ikke fungerer, og er engasjert i husarbeid, er betalingen ikke. I tilfelle hvor en kvinne registrert som en individuell entreprenør, deretter hjelpe henne betale sosiale tjenester eller trygden, men rekkefølgen av beregningen vil være annerledes. Størrelse betalinger strengt regulert ved lov. Ordningen ble vedtatt i 2011 og gir for beregning av gjennomsnittlig inntjening på grunnlag av de to siste kalenderårene før fødselspermisjon.
 Interessant, i USA, dette systemet etterlater nesten ingen utviklet. I Canada, den offisielle forsikringen betaler bare 15 uker, og ikke mer enn 500 kanadiske dollar i uken. Men i europeiske land normen heller lojale enn i Russland. I de samme foreldrene tilhører Sverige 18 måneder permisjon, og de blir kompensert av staten og arbeidsgiver. Og selv om foreldrepermisjon er å ha minst tre måneder må ta permisjon far.
 Funksjoner av russisk lovgivning
 Merk at i dagens lovverk tillatt en rekke hull. Ja, noen av dem knyttet til individuelle entreprenører som betalte UST, men nå er i stand til å ta hensyn til premier og få hjelp på et generelt grunnlag. Det finnes en rekke av lignende problemer som påvirker kvinner som jobber i politi, brann, militære og så videre.
 På den annen side, russisk lov fastsetter klart kvinners rett til årlig ferie, forut for fødsel eller etter, uavhengig av lengden på arbeidserfaring i arbeidsgiver (forresten, dette er ikke normen i alle europeiske land). Under svangerskapspermisjon, kan arbeidsgiver ikke avvise en kvinne, unntatt når organisasjonen er likvidert. Du kan heller ikke redusere lønnen til en slik ansatt.  
Oppsigelsen til regnskapssjef. Grunnleggende regler
 Regnskapssjef innehar den menneskelige skulder litt ansvar. Dette betyr at det ikke bare håndterer alle økonomiske transaksjoner i bedriften eller firmaet opprettholder streng rapportering og dokumentasjon med ham, men har også konfidensiell informasjon. Dette faktum gir ikke direktør i selskapet raskt og enkelt del med en slik sentral person. Så i en situasjon hvor den regnskapssjef uavhengig besluttet å fratre, kan du oppleve noen problemer. Først, kan han ikke forlate uten å overføre alle ting nye leder eller revisor, og for det andre, ikke passerer uttalelser. Selv etter disse forholdene fratredelse av regnskapssjef er ikke uten vanskeligheter, fordi det vil påvirke arbeidet til hele bedriften.
 Ansettelser og oppsigelser regnskapsfører
 Til tross for at regnskapssjef, samt alle andre ansatte i organisasjonen, ansatte, er dens status utmerker seg med sin dualitet. Faktisk, takket være besittelse av informasjon som er tilgjengelig for andre, er det den nest viktigste person i selskapet etter hodet. Følgelig, rekkefølgen på ansettelser og oppsigelser revisor avviker fra standard prosedyre.
 Grunnlag for oppsigelse regnskapsfører
 Her vi undersøke fakta på som lederen kan avskjedige regnskapssjef. Legg merke til at artikler om dette emnet i Arbeiderpartiet Code of Russland nei. En rimelig basis er:
 • Endring av bedriften, heller, eieren av eiendommen (i dette tilfellet sistnevnte er forpliktet til å betale en regnskapsfører fritatt kompensasjon på tre månedslønner);
 • Adopsjon regnskapsfører urimelig vedtak om en spesiell sak, som resulterte i materielle skader av organisasjonen, dens krenkelser og misbruk;
 • Uautorisert avsløring av forretningshemmeligheter.
 Suspensjon
 Fra sine oppgaver regnskapssjef kan avvises dersom:
 • I hendene er en medisinsk rapport om manglende evne til å fortsette å arbeide på grunn av helsemessige årsaker;
 • Han dukket opp på arbeidsplassen beruset (giftig, alkohol, narkotika), som er et brudd på arbeidsdisiplinen;
 • Dette krever offiserer av offentlige organer.
 Utmeldinger
 Hvis regnskapssjef han uttrykte sitt ønske om å fratre, skal han ikke være mindre enn 14 dager varsle hodet ved hjelp av en skriftlig uttalelse. Etter avtale med ham, muligens tidligere opphør av arbeidsavtalen.
 Når er utgivelsen av regnskapssjef på vilje er en sak av saken. Bare merk at denne prosedyren ikke er satt i noen regulering. I denne forbindelse, kan arbeidsgiver registrere på lokalt nivå stadier av prosedyren i en egen forskrift. Det indikerer også den generelle tilstanden i regnskap på tidspunktet for mottak av søknad om utgivelse; betingelse av anleggsmidler og materialer; statlige midler, kontanter, utbetalinger til partnere.
 I interesse regnskapsfører som avviste alle tilfeller passere ny medarbeider. Det kan være:
 - Rapporter om hånden, produksjon, lager;
 - Balanse ark;
 - Apostlenes gjerninger, kontrakter, bankdokumenter.
 Gjerning av tilfellene består i fri form, men dens bindende element er overføringstidspunktet og signaturer av partene.  
Яндекс.Метрика