Vilkår for forretningsmøter med kunder
 Den viktigste kjernevirksomhet er å skape samtaler konstruktiv diskusjon av to eller flere personer. For å oppnå positive resultater, den personen som sendte møtet, trenger du å bli klar for samtaler for å samle så mye informasjon om kunder (vaner, prestasjoner, nylige fremskritt, osv), sette oss konkrete mål som de håper, og bestemme stilen av klær og oppførsel.
 Deretter vurderer vi:
 Innsamling av informasjon
 Bilde
 Vi gjør et positivt inntrykk på 5 minutter
 Hvordan bygger jeg en samtale?
 Riktig presentasjon av dine produkter
 Konklusjoner

 Internett gir oss en rekke nye funksjoner som du (spesialist i salg) ikke bør ignoreres. For eksempel har mange mennesker fått sine egne blogger. På websiden kan inneholder lenker til bedriftens blogg som gir tilgang til ny informasjon. Leder av selskapet kan også ha bloggen din. I så fall, hvis du klarer å få en Twitter person møte som du bør - være sikker på å utforske all tilgjengelig informasjon der. Finne den rette personen til deg i forskjellige sosiale nettverk ("Professyonalы.ru", "Facebook", "Klassekamerater" ("In Touch" og så videre) - husk å sjekke ut virksomheten til grupper og lokalsamfunn der det er gjort, og sirkelen av hans venner.
 Media. Media butikken en stor mengde data og informasjon som du kan bruke til sin fordel. Hvis din bedrift er opptatt ymedzhem alltid betimelig svare på angrepene og beskyldninger konkurrenter og som et resultat, og arbeider tett med media (legge inn videoer og intervjuer på radio og TV, artikler i aviser og tidsskrifter) - dette betyr at ledelsen verdier av opinionen. Dette faktum bør brukes i forberedelse til et forretningsmøte.
Vilkår for forretningsmøter med kunder
 Ta hensyn til dine reklamemateriell. Det er godt studert salgsfremmende middel som brukes av deg vil være i stand til å lære om de forfulgte veiledende, samt deres trivsel. Husk at den personen du har en alvorlig møte, vil også bruke alle disse funksjonene i forberedelse. I person kan bruke opplysninger om motiverende selskaper og aksjer. Dette bidrar til å skape positive tanker om deg som en mann som er godt bevandret i bransjen for sin klient, i motsetning til mange andre ledere som prøver så snart som mulig "skubb" varene sine. På bakgrunn av disse menneskene du vil se kompetanse, og bidrar til dannelse av personlige sympati og tillit mellom hodet på deg.
 Søkemotorer. Ikke glem at "søkemotorer" kan finne mye nyttig informasjon om daglig leder og virksomheten som helhet. Bare skriv i linjeinngang firmanavn eller selskapet og holde bla sidene en etter en, kan du selv være i stand til å finne viktig informasjon, som ikke var klar (av momentum, fremtidig søksmål, etc.).
 Klokke kledd i møte med en fremmed, ikke vil gjøre et inntrykk av god smak (som det skal være), men intensjonen så snart som mulig for å trekke penger fra sin klient, noe som vil påvirke åpen og konstruktiv dialog. I praksis er det mange tilfeller hvor folk kommer til viktige møter med lederne for store selskaper i genser strukket ermer, shorts eller jeans. For et øyeblikk, forestill deg at du er i en dyr dress fikk møte med direktøren for et stort og vellykket selskap. Hvem tror du vil gi opp i hans øyne? Snarere, som "androgyne" Duck! På disse møtene vil du ha liten sjanse til å bygge konstruktiv og produktiv samtale.
 Måten det er tilrådelig å se på et møte med en bestemt klient, vil hjelpe deg å finne ut den innledende fasen av forberedelsene til et forretningsmøte. Bare å samle inn og analysere all informasjon om kunden og hans selskap, kan du gjøre det riktige valget. For eksempel, hvis du konkludere med at den potensielle kunden er en meget alvorlig mann, glad i biler elite klassen, er engasjert i veldedig arbeid er i offentlige organisasjoner og politiske partier, deltar på ulike konferanser og seminarer og har fungert som administrerende direktør i 10 år - det er bedre å bruke klassisk virksomheten Suit (rene sko, jakke, mørke bukser, lys skjorte). For en jente er fin sort kjole uten noen glitrende tilbehør. Ikke prøv å overbelaste sitt utseende unødvendige "gadgets", alt skal være med måte! "
 I tilfelle at du har et forretningsmøte med hodet av en ung utvikling av selskapet, som leverer til markedet et bredt utvalg av klær for unge mennesker, og samtidig du fant ut at din klient foretrekker gratis mote og er relativt ung - anbefales det å kle mer gratis. Dessuten ville det se ut som et supplement til samtalen: Du understreke sin positive holdning mot retning av sin virksomhet.
Vilkår for forretningsmøter med kunder
 Hvis du har lært av sine kilder at du forventer et møte med kreative og ekstraordinær personlighet (som du lærer ved å studere detaljene i ditt personlige liv og forskjellige bilder) - prøv å kle moro. For eksempel, mote tilbehør, inkompatible farger, lyst slips, og alt annet som vil hjelpe deg til å vises før høyttaleren i seg selv er ekstraordinær personlighet der (e) vil han se hans allierte.
 Som vi alle vet, innebærer den klassiske stilen mørk bunn og lys toppen (vanligvis hvit). Hvis du kommer til et viktig forretningsmøte - følge denne regelen. Også, når du velger farger og stil på vidshtovhuytesya med hvem du har til å møte. Dette er en veldig enkel regel alltid vil hjelpe deg å se originale og imponerende. Ikke glem om hodet. Dermed må jenter med langt hår nøye sette dem i en slags hår.


 Vi gjør et positivt inntrykk på 5 minutter
 Kommer til et forretningsmøte - husk at du bare har noen få sekunder for å gjøre et godt inntrykk. Hvis du går glipp av denne tiden, har du en tendens til å være fem minutter, som ville fikse det. Prøv å forestille seg situasjonen: på kontoret du hører et smell, er en snill mann med en stor pose og rope "Attention! "Prøver å rette oppmerksomheten (og andre ansatte) på en bok i hånden. Hva er i dette øyeblikket du tenker på denne personen? Ønsker du din klient til den samme tanken om deg? Neppe! Så du trenger å tenke over alle sine handlinger, som du går inn døren, sier forretningspartnere og så videre.
 Som omtalt i denne artikkelen er om virksomheten samtaler, tilby deg følgende alternativ. Åpne døren - si hei til din klient mens kalte ham ved navn og etternavn (eller navn) som ville sørge for at en person som du gikk til møtet. Da er det nødvendig å innføre, ringer hans navn, stilling i selskapet, samt ting som du må diskutere og informere din klient som du avtalt å møte ham akkurat på dette tidspunktet. Prøv dette i spesifikasjonen øyekontakt med sin ledsager. Hvis du ser en klient engasjert i verdipapirer - angi om han snakker til deg eller den trenger litt tid til å fullføre sine aktuelle saker. Hvis en person er klar til å kommunisere - kan begynne.

 Hvordan bygger jeg en samtale?
 For at mottakeren vil forstå at det har å gjøre med virksomheten og alvorlig mann - til å publisere forskrifter begynnelsen av møtet. For eksempel kan du si: "Hovedhensikten med vårt møte med deg - identifisere aktuelle virksomhetens behov og finne ut hvordan du kan hjelpe selskapet i å oppnå dem. Jeg foreslår å bygge en samtale i to etapper. I den første fasen, vil jeg stille deg et lite antall spørsmål for å forstå hovedprioriteringene i din bedrift, den andre fasen - Jeg vil fortelle deg hvilken av dem kan bidra til å forstå vårt selskap. Jeg tror at denne bygningen vil være de mest produktive forhandlinger. Er du enig med meg? ". Etter å ha innhentet samtykke fra samtalepartner - kan starte forhandlinger selv. Hvis klienten ikke likte planen - spesifisere hva alternativ å tilby.
 For som ville korrekt identifisere behovene til bedriftskunder, er en god forhandler som kreves for å mestre metoden riktige bygge spørsmål. Denne listen kan være forhåndstrykt på papiret, og legg det kunderespons eller "hold" på alle spørsmål av minne og ta notater all denne informasjonen. Husk at samtalen bør logisk utvikle seg, så må vurderes svært nøye alle prioriterte saker. Å forberede spørreskjemaer kan bruke følgende mønster:
Vilkår for forretningsmøter med kunder
 1.  Hvor lenge din bedrift på markedet?
   Hvem er målgruppen for dine kunder?
   Hva markedet du er målgruppe (regioner, region, by)?
   Hva konkurransefortrinn i å tiltrekke kunder til din bedrift?
   Hva er din bedrift fra konkurrentene?
   Som tjenesteytere som arbeider med deg i dag?
   Hvorfor valgte du valgte denne leverandøren?
   Prøv å vurdere din leverandør på en ti punkts skala. Hva merket du sette?
   Hva er det du ikke liker arbeidet med denne leverandøren?
   Etter din mening, hva er fordelene for å være i vårt selskap som vi kan bygge et langsiktig samarbeid med deg?

   Husk at det viktigste forretningsmøte stadium av datainnsamling. Takket være riktig valgt for du kan snakke din venn og finne ut om alle problemene og bryderi han måtte tåle. Så du kan forstå, kan bidra til å løse dem, og hvis du tror på produktet, vil du ha ganske gode sjanser til å inngå en lønnsom transaksjon.

   Riktig presentasjon av dine produkter
   I den første fasen i utgangspunktet si din klient, men bare spørsmål. Nå har du å si. Du kan bygge videre kommunikasjon, slik at klienten ville sette en rekke spørsmål for å klargjøre punkter som han er interessert i, og fjerne sine tvil, eller så at han holdt stille, fordi alt er klart og han vil være enig med dine ord. Suksessen til scenen presentasjon av selskapets tjenester er, som du vil være i stand til å overføre all den informasjonen du har delt klient i sin favør, med en vekt på kvaliteten av bedriftens tjenester.
  Vilkår for forretningsmøter med kunder
   For eksempel, hvis personen klaget om kvaliteten på levering av denne tjenesten (hyppige forsinkelse ordre, noe som resulterer i "undergrave" av klienten selskap) - det er nødvendig å understreke at det i samarbeid med din bedrift slike situasjoner vil ikke være så Servicekontor verk jevnt og under konstant overvåking tjeneste kontroll, som (sannsynligvis) i den aktuelle tjenesteleverandøren der. Tross alt, hvis det var, så slik forsinkelse levering var det ikke. I tillegg kan nevnes at kontrakten av din bedrift sier at i tilfelle av svikt leverandør levering selskapet vil betale en bot eller gi bonuser som kompensasjon. Med andre ord, du lovlig garantere sin klient samsvar med alle vilkårene i kontrakten for å beskytte kundene fra risiko.

   Konklusjoner
   For en vellykket bedrift samtale med potensielle kunder - må gå gjennom flere stadier. Forberedelsesfasen innebærer innsamling og analyse av all relevant informasjon om den menneskelige person (som vil møte) og selskapet han representerer. Dette kan bidra til informasjon fra media, reklame kilder og søkemotorer også nyttig å besøke nettstedet.
   Når du velger klær som skal følges i klassisk stil, men hvis du eier svedenyamy pålitelig kunde identitet, som hører til møtet - den måte og stil kan være som ham.
   Å skape et positivt inntrykk i fem minutter - publisere regler møte og spørre så mange situasjons saker på scenen for å samle informasjon fra samtalepartner.
   Den siste etappen presentasjon, hvor du setter samtalepartner at han vil få flere fordeler for samarbeidet er med din bedrift.  
Яндекс.Метрика