Hvordan bli kvitt ugress på nettstedet?
 Weeds er de mest seiglivede planter som hvis de tillater fullt ut i stand til å ta en hel masse. I tilfelle av forlatte landlige bygninger med områder kan bli sett på som bare en sommer på en tidligere hage eller bakgård vokser sornyakovaya hele plantasjen. Hvis dyrket planter (de samme farger eller grønnsaker) trenger konstant omsorg, ugresset føler stor i all slags vær og formere svært raskt. Hvordan bli kvitt ugress i området, så de er ikke knust nytteplanter? Måter det er mange.
 Måter å bli kvitt ugress
Ta fem mest robuste planter som ofte opptar forstadsområder. Dette tistler, Bjørnekjeks, yahlytsya, skrukketroll, hvete gress. Hver av disse fiendene må vite i person!
 1.  Vi kjemper med tistler. Barbed stilk og kraftige røtter gjøre luke praktisk talt usårbar. Hånd luking hjelper de fattige. Å trekke ut fra bakken tistel røtter må bruke hansker og hage bruk uvanlig fysisk styrke. Hvis det skal minste rot, din innsats vil gå ned i avløpet. Det er bedre å klippe osotovыe feltet metodisk, det ville svekke ugresset. Du kan legge mezhhryadochnoe plass Agroperlitt, spesiell klut, som hindrer fremveksten av ugress. Med kjemikalier eller redning Roundup Lotrel.
  Yahlytsya. Røttene til denne seig ugress i jorda unna så mye som 40 cm! Så bare prøv å luke yahlytsya hender dum. Du kan grave dypt infisert hele området snыtyu, trekke røttene opp av bakken. I forurensede områder av de beste plante poteter yahlytsya ikke overføre prosessen jording. Ved neste vår dekning yahlytsya mørk klut for å unngå opptak sollys. Av kjemikalier yahlytsya har "immunitet" fordi behandling av området har ikke en gang.
  Skrukketroll. Hvis ditt område sjelden ser solen og jorden det hovedsakelig sur, forberede for invasjonen av lus. Denne lille planten er så seig at selv igjen med mekanisk luke rot eller blad er i stand til å slå rot igjen. Derfor er det beste alternativet - en endring i surheten i jordsmonnet. For å gjøre dette, gjødsle den med aske eller kritt. Lus gå alene. Med kjemikalier egnet Roundup.
  Sofaen. Planterøttene til en dybde meter, gir 10.000 frø som to uker blir til planter tiltrekke seg på nettstedet ditt de samme dårlige "venner": stammer og scoop hessenskuyu fly. Mekanisk luking hjelper lite, bortsett fra at hvis grave nettstedet lastebil til en dybde på ca 30 cm, velger du alle sofaen grasrota og brenne. Plot infisert hvete gress, kan du sår plen gress, hun raskt sette ned ugress. Ødelegge sofaen og Roundup.
  Bjørnekjeks. Den mest farlig for helsen til luke! Hvis hvete gress, tistler og lus - de første fiender vegetabilske avlinger, er kua pastinakk på grunn av sin giftige juice stand til å skade mannen selv. Å grave planten med røtter, må du bruke hansker, lukket arbeidsklær, briller! Men han er akilleshælen - stammen-fløyte. Skjær stilken hulen og dens fundament nøye inn konsentrert eddiksyre. Eller lage en dødelig injeksjon plante Roundup kapasitet 10 ml sprøyte til konvensjonell kjemisk plante omsorg.
   Har de mest populære metodene for ugrasbekjempelse
  Overbevist om at å bli kvitt ugress på nettstedet ved hjelp av hendene, iført hansker hage, er det vanskelig? Nå vurderer de vanligste metodene for å håndtere inntrengere.
  1.  Roundup. Veldig ugressmiddel som raskt løse problemene dine. Men det må brukes forsiktig for ikke å skade seg selv eller nytteplanter. Fjern fra dyrket mark dyr og mennesker, dekke senger med grønnsaker film forkrøplet busker - også. Ta på hansker, støvler og verneklær, ikke glem gasbind respirator. Ikke forvent øyeblikkelige resultater, må ugress absorbere ved kjemisk. Når det hoper seg opp i røttene (det tar to uker), dør luke. I det behandlede området er bedre å ikke gå for 4 dager. Prosessanlegget Roundup behov for solar vindstille vær. Godt etablert i krigen mot narkotika luke "Killer" og "Tornado".
   Bioklipp. I enhver butikk "Alt for å gi" er tilgjengelig Agroperlitt. Skjær gjennom vevet i de mørke hullene av nytteplanter, trekker det i sengene, sikring end steiner eller kroker. Egnet for tre bark mulch, sagflis, halm. Ugress dekket med mulch, bare kveles.
   Ødeleggelse av papp - en metode for den late. Hvis du er kjente leverandører, be dem om å gi deg kartongene. Lukk ugress kartonger som de ikke har opptrådt lys. En papp under påvirkning av regn begynner å hovne opp, bli en nyttig gjødsel.
   Replacement therapy. Hvor voksende ugress kan plantes avlinger som er i stand til å undertrykke spredning av skadelige planter, frigjør plass for seg selv. Plen gress - flott hvis du ikke kommer til dette området for å dyrke grønnsaker. Du kan purke kløver. Det vil berike jorda med nitrogen på stedet og tiltrekke mange bier og humler. Hvis du ønsker å infiserte ugress tomten brakt til deg hevet din fordel og velferd sin purke kløver og bikuber sted.
   Misliker ugress og gresskar. Den vokser raskt, lar pisk, forårsaker ugress retrett. Også sett erter.
   Til din luke omgjort til en kamp for en god høst, bruke alle nødvendige midler.  
Hvordan å trekke seg fra hagen Osset?
 Sommer beboere vet hvor mange katastrofer bringe ugress. Og så vanskelig å stoppe spredning på tvers av området! En av de mest problematiske ugress er tistler. Hver plante gir det mer enn 6 tusen frø, vind videre og videre. Og det er ikke lett å luke forferdelig fordi tistel har utviklet rotsystem, som er adventivskudd knopper, slik at han selv etter å rive hans topp vokse igjen. Bli kvitt tistel?
 Det er trygge metoder for å bekjempe helse:
 1.  Forsiktige vanlige luking områder med maksimal rivende røtter av ugress om ikke helt kvitt det, eller i det minste vil ikke vises og spre nye blomster og frø. Perfekt for å holde den i tidlig på våren, når tistler la noen blader, siden på denne tiden anlegget er for svakt for re-trapper.
   Perekapыvaya hage i høst, kan du ikke velge tistel røtter. Du hjelpe dem naturlig frysing vinter, kan de ikke tolerere. Men toppen av planten i løpet av denne perioden bør ikke være, for ikke å begrave den i vinter frø.
   Fjerne rotsystem, enkel graving. Trenger mye tid og krefter, hvis området er stor, men metoden er svært effektiv i kampen mot ugresset. Ikke vent lang kamp med tistler, fordi den eldre planten, jo lengre og sterkere enn sitt rotsystem.
   Hvis du kan sitte på tomten voldtekt kultur, bønner, honning og sennep, så gjør det. Etter spiring av ønskelig løsne jord for å forbedre sine likheter og øke fruktbarheten.
   Etter høsting av belgfrukter dem tramp skudd og tistler dekket med aviser og topper. Råtnende plante mette jorda med næringsstoffer, mens kompliserer ytterligere spiring av ugress.
   I tillegg til trygge og ufarlige, det Kjemiske metoder av tistler. Vi bruker ugressmidler "Tornado", "Ruandap." De blir fortynnet med vann og børste med ugress. Dette er praktisk å bruke en børste, forsiktig forårsaker væske til bare blader. Kjemiske metoder for ugrasbekjempelse er ganske effektive, men skadelig for nytteplanter og dermed menneskers helse. Så tydde de til bare i svært alvorlige tilfeller.
   Thistle kan ikke bare luke, men etter bruk. Unge blader kan legges til salat og suppe, og utviklet jordstengler - lage mat og spise. God luke og som fôr til husdyr. I folkemedisinen, behandlet anlegget beriberi, gulsott, hemorroider, lindre betennelser.  
Hvordan å trekke seg fra knott potteplanter: behovsprøvd
 Blomsterbutikker er ofte møtt med fremveksten av knott Potter av potteblomster. Hvorfor er det truet? Først av alt, skade plantene. Dernest en sverm av mygg - et fenomen i seg selv ubehagelig. Hvordan å trekke seg fra knott potteplanter? Først må du forstå årsakene til deres utseende.

 Hvorfor søke fjærmygg?

 Det bør bemerkes at innendørs planter knott kan vises flere grunner:

 På grunn av disse frukter.

 Hvis blomsterpotter Midge fly, kan dette bety at det er galt å ta vare på planter. På grunn av over-vanning av jorda i potten sur, og for slike insekter - et perfekt habitat.

 Fjærmygg av blomster kan ikke vises, fordi de treffer bakken på scenen i emballasjen. Dessverre, vil denne saken bli kvitt plantene og jorden, og fra beholderen.


 Hvordan de skal beskytte plantene?

 Betingelsen for forsvarlig omsorg - en rate vanning. Først må du vente til jorda er helt tørr. Bare da kan vanne plantene. På den tiden vanning bør sørge for at matjord hadde tid til å tørke. Den eneste måten å finne ut at du helte overflødig vann.
 Mange frykter at anbud planter tåler tørke dårlig, spesielt hvis luften i rommet og så tørr. I dette tilfellet, du trenger bare å regelmessig spraye bladene av planten på nedsiden. Bruk dette bare kokt vann ved romtemperatur!

Hvordan å trekke seg fra knott potteplanter: behovsprøvd
 Hvordan å trekke fluer hjem med blomster folk rettsmidler?


 Mange blomsterbutikker gjengere rådes til å bruke jord svak løsning av kaliumpermanganat (fargen bør være blek rosa, ikke mettet lyse rødt). Dette vannet de trenger absolutt alle planter, ikke bare de som bare bukket under for infeksjon.

 Med effektive virkemidler bør nevne din normale kamper. Hodene fast i bakken og endret hver par dager. Som et alternativ til å bruke tørket appelsinskall, som er plassert i nærheten av stammen av planten. Noen blomsterbutikker anbefaler for å bruke de samme lederne for hvitløk, zapareni kokende vann. De kan også holde seg i bakken. Og hvis du lar noen få timer på vannet, kan løsningen bli sprayet planter. Noen ganger bakken rundt den infiserte blomster vannes med en løsning av såpe.
 Uansett hva det var, alle disse kostnadene noe begrenset. De hjelper kvitt det av larver. Voksne individer må ta - for eksempel ved hjelp av feller.

 De mest radikale midler

 Hvis, til tross for alle tiltak for å bringe mygg med innendørs planter kan ikke, må du transplantere anlegget til en annen beholder. Dette må-gamle potten grundig med varmt vann, så det er ikke akkurat de resterende larver av skadedyr. Umiddelbart etter transplantere ny mark anbefales dryss et lag av aske for å hindre overlevende etter børsting fluer legger egg igjen.

 Den mest radikale og effektiv, men ikke veldig sunn, måte å håndtere mygg behandler plante insektmiddel. Disse stoffene kan finnes i enhver butikk som selger varer for blomster dyrking. Følg produsentens instruksjoner om dosering og sekvens av farge. Husk at hvis en familie har barn, bør slike løsninger ikke bruke. Det er farlig for helsen og kan føre til ubehagelige konsekvenser.
Яндекс.Метрика