Hvordan å sette et levende tre

Vi velger, kreves god fersk trehøyden. Det må bli husketAt svært stort tre (høye) må hakk og nyttår treet i fare for å miste de vakreste og frodige grener. Ser også dårlig med trær kuttet ned verhushechkoy. Oppkjøp treet anbefales ikke gjøre gaten umiddelbart på et varmt sted. Reise henne på veranda eller balkong for noen timer til et tre ble vant til varmen. Så usannsynlig at treet obsypletsya tidligere enn vanlig periode.
Hvordan å sette et levende tre

 Installasjonsprosessen treet
 Rommet vi velger et sted for installasjonen. Juletre liker ikke hete, Så ikke legg den i nærheten av et batteri, en peis eller ovn. Ta hensyn til det faktum at treet bør ikke bare ser bra ut i rommet, men også for å finne seg selv tilgjengelig tilnærming. Hvis de hellige er voksne barn eller stort selskap, vil vi plassere treet i midten av rommet. Barn elsker å holde danser rundt juletreet.
 Før du bestemmer deg for å svinge treet i rommet påkrevd sin litt shake som smuldret svake grener. Neste, pidpylyaty trunk i to eller tre centimeter, eller du kan fjerne de ti inches av bark. En slik "Trick" vil tillate treet til å drikke vann. Forberede basen, og en beholder med væske.
Hvordan å sette et levende tre

 Stå for juletre og litt råd
 I dag, mange butikker tilbyr et stort spekter av variasjon i form av base, spesialdesignet for trær. De er utstyrt med reservoar for vann. Hvis du har mangler Denne justeringen er alternativ - En bøtte med våt sand.
 I Spesiell pidstavochkah gitt festene og klemmer til fat. Helt sikker det treet står fast, fordi massen av dekorerte trær vil bli mer. Hvis du ikke stå dette, anbefaler vi festet fat utvidelser ved hjelp av barer og vann verevky.V du hjelp Tre kan legge til ett aspirin litt salt og en spiseskje sukkerOg spesialisert væskeDesignet for snittblomster.
 Ikke glem jevnlig, Toppet opp væske i en bøtte med sand og grener zbryzkuvaty vann ved hjelp atomizer.nyni også svært nyttig lite ekte juletre i karet. I denne versjonen av du trenger ikke å tvinge (i bygningen), og treet vil bli plassert på problemområdet.
 Etter enklere anbefalinger du vil oppnå sin langsiktig bevaring av treet i løpet av ferien, og du vil være lykkeligst i din familie og venner.Mould i blomsterpotter, årsaker og måter
 Mould - et alvorlig problem. Forskere har vist at det kan utvikle seg til en hvilken som helst miljø, overlevende i de mest ekstreme forhold. Forme i en blomsterpotte er farlig og ikke bare for planter, men også for human helse, fordi disse allestedsnærværende sopp lett kan trenge inn i kroppen, og parasitizing i det, forårsake en rekke luftveissykdommer og mage-tarmkanalen.

 Hvordan diagnostisere mugg?

 Hennes tilstedeværelse snakker blålig eller Greening jordoverflaten i blomsterpotter. I solide sjakter kan dannes vatoobraznыe utvekster på bladene av planter med flekker av ulike nyanser av grått eller "lo". Noen ganger ser hun ut som svarte prikker på bladene eller "rust". På overflaten av substratet i en blomsterpotte kan danne kryssende grå "tråder". Hos pasienter frukt er det en grå masse som ligner blonder. Generelt, hvis den plantevev er et plakk, flekker eller striper uvanlig, tyder dette fremveksten av soppinfeksjon. Under sin innflytelse påvirket plantedeler kan deformere, krympe eller omvendt, å dekomponere.

Mould i blomsterpotter, årsaker og måter
 Årsaker


 Hva kan utløses av en soppinfeksjon? Noen ganger er dette et resultat av feil levekår, en kombinasjon av flere faktorer - lav temperatur, fuktighet, clogging drenering hull. I noen tilfeller er formen et resultat av feil i seg - for eksempel, overdreven vanning, ved hjelp av for tung og sure substrat. Med bruk av soppinfeksjon ofte møter høsten når luften i rommet for å inkludere oppvarming blir kaldt. I slike tilfeller er det tilrådelig å begrense vanning til jordoverflaten heller pidsyhala.

 Hvordan man skal håndtere mugg?

 Et lag av mugg dukket opp på underlaget for å fjerne fra blomsterpotte sammen med det øverste laget av jord, og deretter erstatte det med et nytt substrat. Til dette har den ønskede effekt, anbefales det å legge hakket frisk jord og torvmose aktivert karbon (eller biter av kull). Denne blandingen har antibakterielle egenskaper. Når topplaget vil bli erstattet fundazolu jord behandlet med en løsning (2 g aktiv ingrediens per liter vann). Hvis bladene er tegn på visner planter, da de fleste potteplanter bør sprayes fundazolom.

 Forebygging av mugg

 For å unngå gjentatt soppinfeksjon veldig seriøst gå til forebygging. En av betingelsene for sin håndheving er omsorg for ulike typer planter. For eksempel, vil sikkert nødt til å kjøpe dem for den type jord som er riktig for denne typen fordi forskjellige jordtyper er preget av ulik kjemisk sammensetning.

 Men det er ikke alt. Derfor anbefaler vi vanning planter med en svak løsning av kaliumpermanganat (blek rosa) og før vanning det øverste laget av jord for å begrave pre-skrelte hvitløksfedd. Når jorden tørker før neste vanning disse tennene må fjernes.
 I forebyggende overvåker kvaliteten på drenering. Det anbefales å gjøre en liten grus. Avløpet bør alltid være prochyschennыm.

 Eksperter anbefaler gjennomføre periodisk desinfeksjon stue med potteplanter og særlig vinterhager. Dette vil ikke bare hindre mugg, men angrepet av skadedyr. Væske for desinfeksjon blomsterpotter og hageutstyr er utarbeidet på grunnlag av 05% løsning av kobbersulfat, som er lagt til et stoff som aktellikom (2 g per liter vann). Med oppløsningen behandles som vinduskarmene og hyller med planter.

Hvordan å krydre opp roser
 Tradisjonen med å gi blomster kom til oss fra antikken. Luksus Roses ble tatt for å uttrykke sin beundring, takknemlighet, kjærlighet, og selv foreta høye mål meldinger, samle originale dikt av delikate farge knopper. Ikke overraskende, den som oppnevnes bukett ønsket å holde blomster frisk lenger og lukt. Det er få pålitelige måter å krydre opp roser i en vase og fortsette sjarmen til den vakre lyden av floral rhapsody.
 Den klassiske måten
 Hvis roser er fanget deg i en tilstand av andre friskhet, prøv å forlenge livet ved å bruke en metode kjent alle farger bløt i kaldt vann. For å gjøre dette hver kveld, få en haug med vaser, diagonalt kutt stilk planter og avbryte den nederste bladene og torner, sette roser i vann.
 Prøv å kjøle helt våt, hele lengden, dekket stengler og knopper var minst halvparten senket ned i vannet. Om morgenen, før du setter buketten i vann, sørg for å grundig vask bolle, prøver å hindre dannelse av bakterier som er den direkte gjerningsmennene av falming. Etter å ha fjernet blomstene, la drenere overflødig vann, og skriv inn den friske vannbeholderen, som kan legge litt sukker pille eller aspirin.
 Behandling av kulde
 Til tross for det faktum at ganske varmekrevende rose blomster, kaldt - en pålitelig måte å gjenvinne den tapte friskhet bukett. For å gjøre dette, stammer bunnen av pakket med en myk, soggy, klut, og buketten fra bunnen opp til kronen nøye vikle avisen, tar seg ikke å skade den skjøre kronbladene. Sett rullen i kjøleskapet, prøver å ta dem til lavere eller middels hylle.
 Den som ser så lite som én natt håpløst bortskjemt gjeng igjen spilt med nye farger, vurderer ulemper forbundet med okkupasjonen av kjøleskapet, ikke fortjener oppmerksomhet.
 Potet assistanse
 For å gjøre det uvanlige sammensetningen av roser eller blomster spare når det ikke er vann på hånden, kan du bruke potetknoller. At de stakk skarp, kuttet diagonalt, stammer rosa. Saftig, rik på biologisk aktive stoffer, massen av røtter hjelpe gjenopplive selv roser som ikke hadde noen vann i mer enn 12 timer.
 Hvis vannsituasjonen er ikke så katastrofal, kan du prøve å gjenopplive roser tilsett litt vann i potet juice eller masseoppslemming i frynsete. Slik en yngleplass for et par dager for å forlenge levetiden til produktet.
 Sjokkterapi
 Hvis hodet dessverre hengende roser, prøve å gjenopplive blomstene med en konvensjonell kokende vann. Dette bør være så nøye trimme stilkene av planter - kuttet bør være jevn og lang, laget på skrå.
 Deretter fjerner alle torner og blader fra bunnen av stammen, dyppe den i kokende vann. Ikke glem å lukke halsen på vase tykk klut eller håndkle - slik at du kan unngå de skadelige effektene av varm damp på delikat knopper.
 Avhengig av tykkelsen av stammen, varer bad fra 30 til 90 sekunder. Så vi får planter fra vaser og igjen zistryhaye skudd. Når beskjæring prøve å fjerne alt som var i kokende vann, og selv om mulig ta 3-5 mm av sunn stammen.
 Deretter satte rosene i et badekar med kjølig væske og la dem 30-40 minutter å absorbere vann.
 Ta ut blomster fra en container, er du overrasket over å legge merke til at zahrustyvshye blomst hoder igjen optimistiske om verden og klar til å ta deg med sin muntre utseende. Og la dette fortsette gjenopplivning ikke mer enn 2-3 dager, vil disse korte dager fylles for deg ømt og krydder.  
Яндекс.Метрика