Springfrø - omsorg i hjemmet
 Springfrø - en av de mest upretensiøse og populære potteplanter. Det er flott for dekorere blomsterbed og balkonger. Bryr balsam blomst hjemme krever ikke spesielle kunnskaper og ferdigheter, så selv nybegynnere blomsterdekoratører takle voksende denne blomsten.
 Generelle regler for vedlikehold av balsam
 Hvis du ønsker å gjøre deg fornøyd balsam rosa, rød, hvit og crimson blomster om sommeren og høsten, kan du legge den i et godt opplyst sted, men ikke direkte sollys. Ideelt sett bør dette være øst eller vestsiden av ditt hjem.
 Den optimale temperaturen i rommet - fra 16 til + 26 ° C. Anlegget trenger ikke å stå over, men kjøre frisk luft inn i rommet fortsatt nødvendig.
 Vanning
 I løpet av sommermånedene, bør balsam skal vannes som tørking av jord om en cm i vinter - en moderat. Det er bedre å gjøre uten sprøyting, da dette kan føre til pidhnyvannya knopper og blomster. Du må også sørge for at det var ingen stillestående vann i blomsterpotte - dette er anlegget kan dø.
 Vinter balsam spesielt ikke tolerere vannmettet og tørr luft. Dette kan sees ved dumping blader. Vanning anlegget må sørge for at vann ikke lekker til blomstene som blomstrer.
 For å øke luftfuktigheten, kan du sette pottene i skuffer, pre-fylt med torv eller mose. Rotsystemet kan lide av hypotermi i kalde vintervinduskarmene, slik at du må sette pottene på en spesiell skum eller tre stativ.
 Om våren og sommeren kan du ordne balzamynu dusj, etter strømmen av varmt vann for å vaske bladene av støv. Etter sjelen bør gis anledning til å plante tørke av i varm trekkfritt sted. Visne blomster og gule blader bør fjernes i tide - det fremmer blomstring og forebygger sykdom.
 Hvis omsorg balsam riktig, bare noen måneder vil den begynne å blomstre og være behagelig for øyet beskjeden, men veldig vakre blomster i ulike farger. Hvis anlegget er ikke i blomst, kan du prøve å transplantere det til en mindre pott.
 Gjødsel
 Under aktiv vekst anbefales til fôring - annenhver uke fra april til slutten av september. Gjødselen bør inneholde en liten mengde nitrogen, siden store doser av stoffet kan føre til rask vekst av grønne massen uten blomstring. Om vinteren, gjør anlegget trenger ikke foring.
 Transplantasjon
 Når transplantere nødvendig å bruke drenering, som er å fylle en fjerdedel av potten. Du kan bruke hvilken som helst løs næringsrik jord med mye humus.
 Spesifikke anbefalinger:
 - Vær forsiktig med å håndtere balsam, som den har en meget skjør stammer;
 - Jord for planter bør være fuktig, men uten stagnasjon av vann til røttene fra molding;
 - Balsam bedre ikke å sprøyte;
 - Det er nødvendig å fortynne dressing rikelig med vann hvis du legger planter later endret farge eller skrutylysya;
 - Balsam vil blomstre bedre når transplantert den i en liten gryte;
 - En måte forplantning balsam - frø. De daterer seg tilbake til lyset, slik at landet ikke kan legge en mørk film.
 Reproduksjon balsam
 Hvis du har omsorg for balsam veldig viktig å regelmessig trim anlegget. Ukorenyvshy beskjæres borekaks kan formeres balsam. Hvis du ønsker å prøve avl frø, de trenger å så i bakken, som inneholder en stor mengde torv. Bør dekke toppen av potten gjennomsiktig film.
 Problemer i økende balsam
Springfrø - omsorg i hjemmet
 1.Opadenye blader. Balsam bladene kan begynne å falle av på grunn av den langvarige reduksjon i temperaturen. Det kan være på grunn av uregelmessig vanning eller alvorlige skadedyr.
 2.Uvyadanye blader. Bladene visner på uregelmessig og utilstrekkelig vanning.
 3.Vыtyahyvanye stammen. Vanligvis trekke stammen balsam er på grunn av de høye temperaturer og mangel på sollys. For å løse problemet, må du beskjære den til å fortsette å ta vare på det balsam vokste opp i normale forhold. Skjær den øvre delen av anlegget kan implantatet.
 4.Parazytы. Hvis du har omsorg for balsam skal beskytte anlegget fra ulike parasitter. Bladlus og midd er i stand til å ødelegge blomsten, som det gro fra slike parasitter umulige.  
Når man skal plante roser

 Dronningen av blomster - roser og de som kan skilte med spektakulær rosehage på sitt sommerhus i dette uten tvil.
 Men for å vokse og oppnå sin blomstring, bør gå en lang vei, og starter med planting.
 Å lære å plante roser, sier mye, men når man skal plante roser - et spørsmål som mange interesserte gartnere. Det faktum at antall plante roser er i stor grad avhengig av klimatiske forhold, samt om det er å plante busker i bakken eller i en pott frø.

 Hvordan å plante en rose borekaks og når


 Planting podet roser - det er ansvarlig, fordi for dem er det viktig å velge riktig sted er, ikke bare for å overholde alle vilkårene.
 Roser som varme og lys, slik at området av jordsmonnet bør være så alt i løpet av dagen.
 I forhold til å plante gartnere i alle sine fordeler. Noen mener at dette bør gjøres bare i høst, deretter steg før vinteren gjør det ikke bare rot, men også lå noen få knopper og deretter våren er i vekst raskere.
 Mens andre sier at det kun er nødvendig å plante roser i løpet av våren, så om vinteren kan de vymerznuty selv på et trygt ly.
 Som for timing av fjæren planting, er det mye avhengig av temperaturforholdene. På bakken, når roser er plantet i et drivhus er ikke, det skal ikke være noe frost.
 Så konvensjonelt planting periode kan beskrives som i slutten av april - midten eller slutten av mai. På denne tiden plantet i bakken de fleste planter og blomster, så mye hemmelig som å plante roser og dens vilkår ikke.

 Når og hvordan å plante roser frø


 Denne fristen ikke finnes, siden leiligheten er alltid varm. Vanskeligheten ligger bare i lengden av dagslys.
 Så i utgangspunktet, hvis du gi nok lys fremtid plante frø i en pott kan settes i enhver årstid, selv i høst.
 Men hvis du går den tradisjonelle ruten og vokse aksel i håp om å bryte bakken om våren den deretter havnet i potten bør gjennomføres senest i slutten av februar.
 Ved utbruddet av varmere dager kort flytur tid til å bli sterkere og få styrke.
 Og landing roser våren jorda må tenke etter frost.
 Vilkår plante roser frø er de samme som borekaks: full sol, regelmessig vanning, gjødsling og bioklipp jorda det to ganger i året.
 Men til roser fra frø begynt å blomstre, det tar tid fordi fortsatt de mest tradisjonelle og favoritt gartnere plante busker.  
Hvordan ta vare på fiolerKjøpe eller håndtere unge outlet fioler, ta en titt på bladene. Anlegget, som er mistenkelige flekker eller har en veldig tett vekst punkt, ikke verdt det, mest sannsynlig rammet av sykdommen. Enda en ekspert kan ikke vokse resistent plante med agn. Bladene av unge planter bør være frodig grønn, ren og vakker.
Å forplante plantene dine, kan du bruke håndtaket på andre rad fra bunnen. De nederste bladene også produsere avkom, men for det meste, er allerede oppbrukt i den langsiktige eksistens og gi mindre sterke "barn". Sørg for å spørre selgeren at Sorte identitet fiolett velges uavhengig dette ikke vil være lett.
Velge de "barn", sørge for at bladene var ikke så langstrakt, betyr det at anlegget led av mangel på lys, bør det være flekker, prikker og andre tegn på forfall og forringelse. I en gryte med fioler ung Birca ønskelig å knytte navnet på rekke og dato for planting.

Hvordan å bære borekaks kjøpt fioler og omsorg for dem

Å transportere sikkert plate borekaks bedre å bruke plastbeholdere, ulike bokser og liten kapasitans kan beskytte anbud blader fra skade.
Hvordan ta vare på fioler når du kjøper borekaks under den kalde årstiden
Hvis du kan forhandle med selgeren på forhånd, be ham om å stoppe vanning 3 dager før kjøpet, røtter, fylt med vann, i stor grad kan pereoholodytysya og anlegget vil dø. Samvittighets selger ser alltid om vinteren og lar planter i "varme box" - lagdelte frakk med plastposer, aviser og andre termisk isolator. Godt pakket anlegget kan transporteres sikkert selv i svært kaldt vær. Sjal eller varmeflaske fylt med varmt vann kan legges forsikring mot frysepunktet.
Pakk kjøp med stor nøyaktighet. Brutt ned veien bladene skal umiddelbart fjerne stammen. Gå direkte til transplantere "barn" vil være fem måneder når de er klare til å blomstre for første gang, er disse borekaks kalles starter.
Hvordan ta vare på fioler og plukke opp hennes plass
Violet mest komfortabel i et godt opplyst sted, med unntak av direkte sollys. Det ideelle valget ville være et vindu mot vest eller øst. Hvis det i tillegg til andre sørlige vindu seter ingen kunstig skape sparsom skygge. Den beste temperaturen blant fioler rundt 20 25 grader.
For å imøtekomme den store samlingen av fioler trenger for å få en spesiell reol med lys, eller bygge det selv. Så komfortabel i et lite område kan være mange planter.
Hvordan å formere seg og ta vare på fiolett blad petiole
Deretter engasjert i dyrking av fioler, velger du den mest passende og testet metoden for rooting stiklinger av unge planter. Første erfaring kan godt mislykkes, men ikke bekymre deg, må den neste kontakten spire.
Hjemme, rimeligste måten å root - stakk stengene inn i kokende vann. Men hvis du kan kjøpe et substrat urenheter ta vare ukorenyayte i vermikulitt eller grov fraksjon (Agroperlitt). Sphagnum mose gir rask effektiv forankring. Til nye måter å behandle reproduksjon fioler rote stiklinger i torv-humus tablett. Suksessen med denne metoden er den lave sannsynligheten for forfallet barna.
Den generelle regelen for noen av de valgte metoder - optimal lang petiole. Den mest sannsynlige kan få "barn" for å håndtere opp til 4 cm. må kuttes med en skalpell eller en skarp barberhøvel. Å forfølge forskanset, gir høy innendørs luftfuktighet og relativt høy temperatur (over). Du kan bygge en unge stiklinger lite drivhus eller dekk til med en plastpose.
Etter 4-6 uker kan du se og se resultatet av arbeidet ditt. Styrket og de minste barna forsiktig separert fra bladet for å utelukke sannsynligheten for skade, og plantet i et separat pot. Diameteren på ny bolig må ikke være mer enn 6 cm. Hvis bokstaven holder form og ser frisk og sterk, kan den brukes for re-implantasjon.
Planting ung plante, satt på bunnen av potten drenering. Som en liten drenering kan bruke utvidet leire, Sphagnum mose eller skum kuzochky. Jordsmonnet for planting bør være løs barna konsystentsyyuy og høy ernæringsmessig verdi, tilsett 1 \ 5 av perlite og vermikulitt. Torvmose, hakket med saks i samme pproportsyy kan også brukes som pytatelnoh komponent. Sørg for å tilpasninger Dekk barn plantet 2-3 uker teplychkoy.
Drivhus med små stiklinger bør være godt opplyst på vinduskarmen. Sør terskel for denne bruken ikke er ønskelig eller god dekning for å unngå brannskader på bladene.
Vokst og styrket "barna" er klar til å gradvis venne til romforhold, lufte teplychku i 20 minutter flere ganger om dagen, gradvis økende prosedyren.

Hvordan å formere seg og ta vare på fioler i stesønn

Fiolett samt formeres med stiklinger og stebarn. For å lykkes rooting stesønn bør bestå av flere blader. Avdeling stesønn bør gjøres med en skarp skalpell eller syl, prøver ikke å skade anlegget i voksen divisjon. Foretrukket for bruk rooting potten med underlaget eller tablett torv-humus. For en rask og god forankring ytterligere tilpasning forlate stesønn i drivhuset i 3-4 uker og grundig uhazzhyvayte ham. Denne metoden er egnet for avl chimeras og fancy varianter av fioler.

Hvordan ta vare på unge uttak

Under vekst unge rosetter må se veldig nøye og sikre en balansert jord, god belysning. Jorda bør være moderat næringsrik, men ikke overbelastet og ikke veldig "fett". Å plante socket var symmetrisk, rotere potten et par ganger i løpet av dagen til 45 grader. Det er langstrakt opp løv konsekvens av utilstrekkelig belysning, ta vare på ekstra belysning.
Av avgjørende betydning er diameteren av potten. For barn bør det være 5-6 cm, og for store uttak ikke overstige 12cm. Ideelt sett, hvis diameter er mindre enn diameteren av potten anleggets utløp 3 ganger. Materiale potten er ikke spesielt viktig, kan det være så keramikk og plast. Sistnevnte er den mest populære blant samlere i dag, takket være sin praktiske og lave kostnader.
Hvordan lage drenering og omsorg for fioler
Skal brukes som vann ikke stagnere i bunnen av potten drenering. For fioler vanligvis bruker Sphagnum mose, biter av skum eller utvidet leire. Høyde drenering bør være ca 1 \ 3 høyde av potten.

Hvordan ta vare på fioler gjennom vanning og fôring

Vann til vannings fioler bør være ved romtemperatur eller litt over. Vann fra springen bør filtreres eller avgjort. Vanning kan være en pall og på toppen, unngå kontakt med vekst punkt og blader. Vannet akkumuleres i kjelen bør tømmes etter 15 minutter. fusjonert. Holde jorda i potten fuktig, men i alle fall, kan ikke våt, overdreven fuktighet føre til rot råtne. Vanning direkte relatert til temperatur, fuktighet og jord sammensetning, ca 2 ganger i uken.
Får gjødslingsanlegg, sjekk at jorden com var ikke for tørr. Men fiolett krever ikke hyppig fôring, siden du har forberedt optimal sammensetning av underlaget, noe som gir anlegget med alle nødvendige næringsstoffer. For å opprettholde gunstige vilkår som er nødvendige bare en gang i året transplantasjon fiolett.
Dersom det er åpenbart at din favoritt oppbrukt, kan du mate den og omsorg, hjelp spesiell gjødsel. Like godt egnet fiolett både flytende og granulat gjødsel. Kjøpe dressing nøye lese instruksjonene hvis ingen eksakt sammensetning, nekter ppreobretenyya av gjødsel. Hvis du ikke kan kjøpe spesiell gjødsel for fioler, to ganger for å redusere konsentrasjonen av angitt på pakken. Mate fremgangsmåte kan utføres ikke mer enn en gang per måned.

Hvordan ta vare på fiolett under blomstring

Mens opprinnelsen til utseendet av knopper og blomster, fioler trenger flere sporstoffer og fosfor. Forhåndsbetaling gjødsel rik på fosfor, podkormyv anlegget på tidspunktet for bokmerker knopper, får du en stor, lyse og vakre blomster, og det vil blomstre lang og rikelig. Allerede blomstret socket krever uniform og godt lys. For det må være nøye ivaretatt.
Hvordan ta vare på voksen fiolett
Med voksen stikkontakter må fjerne livløs, bleke, gamle blader. I denne situasjonen, er det bedre å fjerne hele nederste laget av blader, og deretter fylle opp jord eller mose pålegge uttak. Stikkontakter, som dannet stammen eller bedre transplantasjon pereukorenyt litt dypere. Transplantert voksen fiolett hver 9-12 måneder i en pott med et forhold mellom diameter på 1 til 3, fylt med ny jord i de ovennevnte proporsjoner og fiolett vil nyte skjønnheten og helse for deg og dine gjester.  
Яндекс.Метрика