Hvordan bygge en petunia frø?
 Petunia - populære med elskere av blomster årbøker, kjent for en rekke store blomster innrammet av delikat smaragdgrønt. De blomstrer hele våren og sommeren, ikke krever stor forsiktighet og har en fantastisk eiendom heve noen hager, tomter, hus og balkonger. Petunia kan brukes til å designe blomsterbed, hengende kurver og balkonger. Disse blomstene er svært lite krevende og vokse i alle jord. Grow Petunias - prosessen enkel, du trenger bare å samle frø petunia etter full gjennomføring av blomstring og sår dem tidlig på våren.
Blomster petunia liykopodibnoyi form av farge fra snø-hvit til lyse røde, blå, blå og lilla toner; er en flerfarget utvalg av fargerike petunia farge. Kantene på kronbladene i petunia er forskjellige: glatt, kantet eller bølge. Etter ferdigstillelse av blomstring på plass petunia blomster produsert frukt - en boks fylt med små frø.
Forsvarlig innsamling og bevaring av frø petunia vil tillate deg å vokse din favoritt blomster hvert år uten ekstra kostnad og kjøpe nye frø eller stiklinger. All petunia formeres ved frø, bortsett hybrid varianter, for som den mest egnede metoden for formering med stiklinger, som deres avkom fra frø ustabile, disse karakterene kan ikke gå ned eller kommer ut helt andre farger enn du forventer. Flertallet av petunia lett stammer fra frø. Å samle frø petunia, må du velge begynnelsen av blomstrende knopper bunnen av dette anlegget, etter blomstring og modning som vi oppnå den ønskede boksen med frø. Når pod modner og blir gulaktig fargetone, må det være nøye skilt fra stilkene, frø nøye få og sette dem i en papirkonvolutt. I en slik boks kan bli funnet over hundre frø hvis farge varierer fra halm gul til rødbrun. Forsiktig rasfasovav frø i konvolutter, registrere dem og fjerne et tørt sted; spiring av frø lagret petunia 3-4 år.
Hvordan å plante frø av petunia? En av de viktige forhold - nok lys. Pass på å velge et godt opplyst område, i tillegg kan du bruke lysrør. Sår frø bør være i slutten av februar - begynnelsen av mars. God kvalitet og tilstrekkelig jordfuktighet akselerere spiring petunia. Frø helle i løs fuktig jord. Planting bør være sjeldne og overfladisk, trenger du å så jevnt, forsiktig presser frø i fuktig jord eller litt stenket avlinger (1-3 mm). Hvis ingen snø, kan du sår direkte inn i snøen, så avlingene dekket med glass eller film. I å opprettholde temperatur-optimum for spiring trapper (20-25 ° C) i en uke, vil det være en miniatyr trapp. De må regelmessig sprayet og gå tilbake til lyset. Unngå overdreven fuktighet til planter ikke dør av "sorte føtter", kan det være spray tørket jord med en svak løsning av kaliumpermanganat. I tillegg kan du bruke og fôring, og vekst arrangører. Etter ca 2 måneder med anlegget, som vi fikk fra spirer frøene begynner å blomstre, og i andre halvdel av mai kan du sette den i det åpne bakken.
Mestret metode som samler frø petunia, kan du lett dyrke disse plantene hvert år og dekorere din balkong eller hage disse frodige fargerike blomster fremkalle en ferie atmosfære og komfort i hvert hjørne av huset.  
Fire måter å vokse planter i leiligheten

 Du trenger ikke gi, men du har et ønske om å dyrke sine egne næringsrik mat? Våre enkle og ikke tyngende familie budsjettforslag vil forvandle din balkong eller vinduskarmen i eviggrønne hjørne i huset.
 1. dyrke urter
Fire måter å vokse planter i leiligheten

 La dine potte blomster vokser ikke som raskt skur og gress. Vokse lys Chard, sikori og krøllete friske urter og vitaminer gi deg, vil utmerket ingrediens for forskjellige salater. Eller tenk på noen spiselige blomster som fioler. De kan brukes til dekorasjon av retter.
 2. Få grønnsaker
Fire måter å vokse planter i leiligheten

 Ta en solid plastpose gjenbrukbare, gjør det noen hull for drenering, noen åpninger for ventilasjon og fylle posen av organisk smuss blanding for voksende planter. Sett tomater, paprika eller enda sikori endive, og deretter henge posene på et solrikt sted, helst i nærheten av et vindu. Ofte vanning grønnsaker til bakken var våt. Vannes over vasken at vann lekket gjennom hullene og spilleautomater.
 3. Grønne banker
Fire måter å vokse planter i leiligheten

 Slå tomme bokser fra produktene i den grønne hagen. Vask krukker og farge sine behagelige farger. Fyll krukker bakken og føre dem duftende urter og sted i en solrik vinduskarm.
 4. frøplante banker
Fire måter å vokse planter i leiligheten

 Bare suge et par teskjeer av frø, belgfrukter eller bønner i en glasskrukke satt ut bomullsklut. Avløp og re-fylle banken to ganger om dagen, og de første spirer dukke opp i løpet av få dager. Legg spirer i salater som vil gi dem mer næringsstoffer og legger en fin knase.  
Ficus, omsorg og avlHvordan å vokse Ficus? Ficus: voksende og avl ficus.
Familie: Mulberry (Mohaseae).
Antall arter Ficus: 800.
Hjemland ficus: Tropene i Asia og Afrika.

Beskrivelse ficus
Anlegget er Gummifikentre melkolystnыm slektning, selv om de ikke liker.
Bladene av Ficus Kinki liten, elegant planten selv, naturligvis, hvis vokst fullstendig dannelse av kronen. Til bush var oppreist, kan plantes i en pott noen få planter. Unge skudd med økende sammenflettingen med hverandre, og vokse i kontaktområder. For å opprettholde anlegget i en gryte, kan du sette inn en referanse pinne, som binder bla. Når han vokser opp og blir en koffert tykk nok til å holde kronen, kan pinne fjernes.
Nødvendige forutsetninger for å vokse Ficus
Temperatur
Ficus Kinki foretrekker moderat temperatur minstekravet i vinter er 10 ° C.
Belysning
Anlegget lyse men tolererer ikke direkte sollys. Spraglete former bør plasseres i et lyst sted.
Som vann ficus
Vanning planter bør være moderat, siden den ikke tåler det ekstreme - flom og tørking av jorda. Bruk god pooled vann ved romtemperatur.
Gjødsel ficus
Under veksten av en hver 2. uke ficus feed gjødsel for planter dekorativnolistvennyh.
Periode med hvile
Vintertid.
Fuktighet
Ficus klam, så den trenger regelmessig sprøyting, spesielt om sommeren.
Ficus transplantasjon
Modne planter er transplantert hvert 2. år på våren når de blir overfylt i potten.
Reproduksjon ficus

Ficus Kinki formeres med stiklinger apikal som opprett i sanden eller i vannet når lufttemperaturen 25-30 ° C, og deretter plantet i underlaget.  
 Mange vokser blomster hjem, behandle dem ømt og av hele din sjel, og å forlate hytta eller på ferie i utlandet, ber dem om å helle sine venner eller naboer. Geranium - en av de mest lite krevende planter er naylyubymeyshym blomst elskere av flora hjem. Det krever ikke spesielle forhold for vekst og regnes som en av de vakreste blomster hjem. Geranium, omsorg i hjemmet der øvelsen er ikke så vanskelig, krever fortsatt noen forslag om dyrkingen. I denne artikkelen vil vi snakke om fordelene med geranier, dens dyrking og ordentlig vare på den. Så, første ting første.
Geranium. Omsorg hjemme

 Medisinske egenskaper av geranium


 Siden antikken, råmaterialer avledet fra geranium, som brukes i behandlingen av urolithiasis, i nevrologiske lidelser og sykdommer i mage og tarm. Også mange tror, ​​er dette anlegget anses i stand til å drive ut onde ånder fra huset og beskytte sin eier fra onde krefter. Tror du det eller ikke, geranium ikke ta noen skade, hjelpe sine helbredende egenskaper, og vil behage øyet.

 Vesenet geranier hus


 Som geranium - lite krevende plante, dyrke det hjemme er ikke vanskelig. Det gror godt i normal romtemperatur og i vinter er det bedre å sette på et kjølig sted ved en temperatur på 15 ° C. Hvis geranier gi nok lys og sol, vil det vokse godt, og bladene er saftig og har en lys - grønn.
Geranium. Omsorg hjemme

 Vanning og gjødsling


 Vanning geranium ikke trenger altfor rikelig. Nok til å holde bakken fuktighet i potten. Blader av planter ikke krever ekstra våt sprøyting. Det bare skade anlegget. Under blomstring geranium behov fôring. Den bruker konvensjonelle gjødningsstoffer er de samme som for alle andre potteplanter. Denne blomsten tolererer ikke organisk gjødsel. De vil ikke gjøre ham godt.

 Jord


 Geranium kan vokse i alle jord. Dette kan være normal eller spesielle jordsmonnet bakken, kjøpt i butikken for hjem dyrking av blomster. Du kan også berede grunnen selv. For dette trenger du:
 •  8 stykker av torv land

 •  2 deler humus

 •  1 del sand.

 •  All den resulterende sammensetningen bland godt og legg i en gryte. Deretter lune grave og plante en blomst. I den resulterende jord geranium føles mest behagelig.

   Reproduksjon


   Når geranium kraft, styrket og økt, kan det brukes til sitteplasser. For å gjøre dette, kuttet toppen håndtaket med blader og legg den i et glass vann. Når akselen igjen slå rot, kan det bli transplantert. Det sies at geranium lett slå rot i jorda og plante noen dager kommer til liv. Vannes land vzrыhlyayte pinne eller blyant og konvensjonelt anlegg "vil bli tatt".
   Du kan også blåse geranium profesjonell måte - frø. Denne metoden er mer hlopoten, men ta mer blomstring geranium. Prosessen med blomstring, må jeg si, veldig hyggelig. I løpet av denne perioden, bringer blomst størst tilfredsstillelse.
  Geranium. Omsorg hjemme

   Problemer i økende


   Mange blomsterbutikker falle i panikk når de ser gulnet blad geranier. Dette uberettiget frykt, fordi dette betyr ikke at blomsten dør. Pidhoduyte det på dette tidspunktet, sette lyset og alt til det normale. Kanskje gulnet løv - et resultat av tilpasning til den nye jord eller transplantasjon utfall.
   Ansett urovekkende tilstedeværelse på bladene rust. I dette tilfellet, prosessanlegg Bordeaux-blanding (noe som gjør 10 liter blanding trenger 100 g kobbersulfat og 05 kg av lesket kalk). Det er nødvendig å behandle planten en gang, og det "vekker".

   Plate


   Hvis du ser at bladene av planten råtne, da han overflødig fuktighet. Spesielt dette problemet kan oppstå i løpet av vinteren. Tenk på dette faktum når vanning og alt vil være i orden. Mer kan transplanteres til en annen jord geranium.
   Samlet, geranium krever ikke en transplantasjon. Er at hvis røttene har vokst blomster også. Transplantert til en annen blomsterpotte og ikke glem om drenering. Geranium, omsorg i hjemmet i som krever bare en liten innsats vil glede deg veldig snart med resultatene. Din tålmodighet vil bli rettferdiggjort! Etter geranium svare deg med sin skjønnhet og helse.  
  Яндекс.Метрика