Tsykas - omsorg i hjemmet
 Tsykas revolyuta eller sahovnykovaya palm tilhører familien av cycads. Det er en svært gammel plante innfødt til Japan blir vurdert. Den er karakterisert ved meget langsom vekst, etterlater det vokser ikke mer enn en meter. Denne krevende plante er svært populær blant fans av potteplanter som utrustet med en vakker eksotisk løvverk.
 Belysning
 Tsykas ganske lett som andre tropiske planter. På denne bakgrunn er det plassert bare på sørsiden leiligheter, for å oppnå best belysning. Det føles godt, selv i direkte sollys, men ikke på ettermiddagen. Om vinteren bør hånd gi ekstra belysning som brukes spesiell fytolampы. De kan forlenge dagslys timer for planter som varighet for normal funksjon tsykasa må være minst 12-14 timer. Mangel på lys kan føre til forlengelse og gulnede blader, og deres gradvis utryddelse. Det kan også føre til en nedgang hele anlegget i flere år.
 Frisk luft
 Sommer palm bør holdes på balkongen eller i hagen, men det er nødvendig at det gradvis ble vant til direkte sollys. Ellers, kan anlegget får vare. Unngå trekk og sterk vind som kan føre til hans død. Være utendørs fører til herding av planter og mer intensiv vekst.
 Temperatur
 Den beste temperaturen for dyrking tsykasa i sommer og i off-season er 20 ° C. Vinteren er en tid for fred og tsykasa i denne perioden tillot senke temperaturen til 15 ° C, men i alle fall ikke lavere. Dette anlegget skal være forsynt med den kalde, fører mangelen på hvilken vinteren til dumping blader. Det ideelle er ansett å være en høyere jordtemperatur, sammenlignet med lufttemperaturen i rommet. Tsykas kan plasseres ved siden av vinteren oppvarming batterier som det vil være varm. I alle fall, kan han ikke stå kaldt.
 Fuktighet
 Som tsykas er en tropisk plante, er det svært krevende fuktighet i rommet der. Den bør være forholdsvis høy, noe som oppnås ved sprøyting og vasking av støv fra bladene av dusjen på minst to ganger i uken. Husk at vann ikke får på kjeglen, så det burde dekke polyetylen, forlater åpner bare blader.
 Vanning
 Bryr tsykasa innebærer også tilstedeværelsen av jevnlig vanning. Det skal vannes hver gang etter at halvparten av volumet av substratet er tørr. I denne første fuktet jord, og bare en kort tidsperiode vannet helles inn i beholderen. Hvis kjelen er vått, må det nødvendigvis være drenert, ellers vil det påvirke røttene. For tsykasa omsorg preget av én funksjon - er det lettere å tåle tørke enn flom. I sommer vanning utføres raskere. Det er bedre å bruke smelten, regn eller sammenslått vann. I alle fall bør den ikke inneholde mye salt. Graden av vanning påvirker temperaturen og belysning.
 Gjødsel
 Gjødsel tsykasa utført i perioden fra våren til høsten. Deres antall påvirker graden av lys og temperatur. Tradisjonelt dressing holdes en gang i måneden. Den bruker kompleks organisk gjødsel. Mineral miks for planter som ikke passer. Du bør alltid følge en enkel regel: ikke mindre farlig gjødsel for blomster enn sitt overskudd.
 Jord
 Tsykas er lite krevende plante. Men det er bedre egnet litt sur jord. Bedre å bruke en spesiell blanding som selges i de respektive lagrer og inneholder den samme mengden av sand og torv. Du bør også ta vare på drenering. Likevel ønsker ikke å løsne matjord til ikke deformeres røtter.
 Transplantasjon
Tsykas - omsorg i hjemmet
 De første fem årene av livet av anlegget bør være transplantert årlig i løpet av våren eller tidlig sommer. Videre bør det gjøres en gang hvert femte år. Transplantasjon utføres svært nøye, prøver ikke å skade røttene. De anbefales ikke å riste, for å prestere bedre håndtering. Når transplantere bør oppdateres hver jord.
 Reproduksjon
 Tsykas eller formeres ved frø, eller barn som ser på stammen. Og få frø hjemme er neppe mulig. Så ofte brukt kloning. Det bør holde romtemperatur ca 23 ° C. Man kan oppnå en bedre forankring, dersom beregnet for bruk av spesielle pulvere. Takket være disse barna bedre og sterkere rot og anlegget vil være sunn og vakker.
 Blomstring
 Tsykas en av de plantene som ikke blomstrer i potter. Deres blomstringen skjer utelukkende i naturen.  
 Hvis du elsker blomster og holde dem hjemme, og med jevne mellomrom oppdatere sin samling av nye flora, vil du definitivt være interessert i å vite hvordan man skal ta vare på Kalanchoe.

 Hva er dette anlegget?


Hvordan ta vare på kalanchoe blomst?

 Kalanchoe - flora av Afrika og Madagaskar. Men dette anlegget kan også bli funnet i Sør-Amerika og Asia. Kalanchoe tilhører familien Crassulaceae. Den har en svært kjøttfulle blader og lyse blomster er ikke veldig stor. Totalt er det mer enn to hundre arter av denne planten, men den mest vanlige og er ofte vokst - det Kalanchoe pir'yaste, odnotsvetkovoe, Blossfelda, Dayhremonta, Manhusa og andre. Kalanchoe - en ekte "hjem lege", men terapeutiske egenskaper er ikke alle arter, men skjønnheten behagelig for alle. Blooming Kalanchoe - en stunner.

 I forholdene holder?


 Dette anlegget kan kalles upretensiøse, så ta vare på dem er enkel. Først av alt, bør det gi den rette forholdene hold:
 •  Kalanchoe er en tropisk bosatt, slik at normal vekst trenger tilstrekkelig belysning. Men overdreven det bør ikke være. Du kan sette potten i vinduskarmen eller på gulvet ved siden av vinduet i rommet, som ligger på øst eller sørsiden. Dersom anlegget ikke er nok lys, kan det dø. Imidlertid bør direkte sollys unngås. På ettermiddagen, bedre blokkere vinduet gardiner. Voldsomt blomstrende arter krever ekstra belysning, spesielt om vinteren.

 •  Når det gjelder temperaturen, selv om det kan kalles Kalanchoe krevende for høy temperatur kan være skadelig. Dermed i vinter anlegget vil føle deg vel på 12-15 grader Celsius, og den optimale årlige temperaturen er 20-27 grader. I sommer og høst kan inneholde anlegg utendørs, og om vinteren er det bedre å rengjøre rommet.

 •  Fuktighet bør være sekundær. Ekstra fuktighet er nødvendig, men tørr luft kan forårsake skade, så fra ildsteder og ovner potten er bedre å fjerne.

 •  Det er best å velge keramikk eller vedlikehold av de brente leirpotter.

 •  Blomstring


   Kalanchoe blomstrende periode sto for vinteren. Og denne gangen anlegget krever ekstra belysning, så hvis ikke oppmuntrende solfylte dager, bør du kjøpe en spesiell lampe (f.eks fluorescerende). I tillegg bør hengende blomster kuttes umiddelbart til anlegget ikke bruke dem kraft, og all energien rettet mot nye knopper blomstringen.

   Jord


  Hvordan ta vare på kalanchoe blomst?

   Som for jordsmonnet, er det flere muligheter. Ja, du kan bruke jord for kaktus, og legger til det litt sand. Også egnet skrøpelige blanding fra torv jord. Og, kan du ta en blanding av blad og torv land (en del), sand (også en del), torv og humus (antall av disse komponentene bør være minimal).
   Det er viktig å sørge for drenering, beskytte den mot fuktighet akkumulering. Ja, du kan sette på bunnen av potten et par stykker av leire.

   Funksjoner omsorg


  Hvordan ta vare på kalanchoe blomst?

   Så, hvordan ta vare på kalanchoe hjemme? Her er de viktigste viktige punkter:
 •  Vanning. Kalanchoe har en unik funksjon: det kan absorbere vann i brevet. Og det er derfor kort mangel på vann er ikke skadelig (så gjerne dra på ferie). Men overskytende fuktighet, kan imidlertid skade og føre til dannelse av mugg. Vanning Flower nødvendig for at jorda er helt fuktig, men vannet ikke stagnere (så å kvitte seg med overskudd). Når det gjelder hyppigheten av vanning i sommer for å gjøre det en gang eller to ganger i uken, og i vinter gang annenhver uke. Jordsmonnet i mellom hver vanning bør gjøre det nesten helt tørt.

 •  Blomstrende plantearter er viktig regelmessig beskjæring. Avskåret blomst stilker bør (så lavt som mulig for å unngå råtnende) og fades og gamle blader og hele skudd. Unge og sterke skudd bedre bruk for rooting.

 •  Klesklype kreves i sommer. Det skal klemme tilbake den øvre del av anlegget for å kolanhoэ utvidet, ikke vыtyahyvalos opp.

 •  Viktig og transplantasjon. Unge planter bør transplantert hvert år, det er best å gjøre det om midten av våren. En moden plante nok delvis fornyelse av jorden. Men i alle tilfelle, røttene trenger et sted så ut av potten, bør de ikke går. Neste potten må være større enn diameteren av de andre to eller tre centimeter. Husk, bladene og stilkene av Kalanchoe heller skjør, så transplantasjon være forsiktig med å tillate.

 •  Gjødsling skal våren og sommeren trening to ganger i måneden, og i høst og vinter nok en gang i måneden. Du kan bruke en gjødsel for sukkulenter eller kompleks, men deres sammensetning må nødvendigvis inneholde kalium, nitrogen, fosfor, jern og noen andre elementer. Men husk at for mye gjødsel kan skade anlegget.

 •  Reproduksjon


   Forplantning kan gjøres på forskjellige måter:
 •  Borekaks. Trenger å kutte en del av stammen og legg den i fuktig jord eller vann.

 •  Seed. De er vanligvis sådd i perioden fra januar til mars.

 •  Blader. Du kan rett og slett kutte brevet og legge den i bakken, etter en stund begynner det å utvikle og vkorenytsya.

 •  Mulige problemer


  Hvordan ta vare på kalanchoe blomst?

   Vanligvis disse plantene bli syk så ofte, men fortsatt noen problemer kan oppstå:
 •  Hvis bladene begynte å falle av, kan det tyde på underernæring.

 •  Mangel på blomstring, merkelig nok, kan være et tegn på overskytende gjødsel.

 •  Hvis du faller av den nederste bladene og gul øverst, det Kalanchoe mangel på lys.

 •  Varighet (pulveraktig mugg) på bladene kan indikere overskuddsvarme.

 •  Mould - et signal om høy fuktighet eller fuktighet.

 •  Svarte flekker på bladene snakke om sopp lesjoner.

 •  Fordeler med planter


   Her er noen nyttige egenskaper Kalanchoe:
 •  Dette er en utmerket tonic verktøy som kan beskytte mot hyppige forkjølelser og infeksjoner.

 •  Anlegget er perfekt behandler og beskytter mot smitte.

 •  Det må være bakteriedrepende og antiinflammatoriske effekter.

 •  Med midler fra dette anlegget kan rense kroppen for giftstoffer, toksiner og andre skadelige stoffer.

 •  Hvordan søke?


   Den mest brukte Kalanchoe juice. For å fremstille den, skal noen få blader plasseres i kjøleskap i noen dager (ja aktivert noen viktige biologiske prosesser som gjør at saften nyttigere). Deretter hogge bladene, pakk i cheesecloth og presse saften. I tillegg, med blader forberedt infusjoner og decoctions. For dette råstoffet helles kokende vann og infunderes (som utarbeidet utdrag) eller kokt i noen tid (hvis buljonger).
  Hvordan ta vare på kalanchoe blomst?

   Bruk av produkter basert på Kalanchoe kan være ganske variert. Således, ved bruk av kalde saft, i sår, magesår, akne, cervical erosjon og andre sykdommer og problemer. Medisinsk juice kan hjelpe og betennelse i munnen, samt gastritt og magesår og selv øyesykdommer og urinveiene.

   Ikke verst er det?


   Kalanchoe ikke giftig, så det er skadelig for barnet vil ikke bli satt i potten hvis barnehagen.
   Når det gjelder søknaden, så er det noen kontraindikasjoner:
 •  graviditet;

 •  leversykdom;

 •  noen felles sykdom;

 •  kreft og maligne tumorer.

 •  I alle fall før vi legger bedre oppsøke lege.

   Nyte skjønnheten og fordelene med Kalanchoe!  
  Яндекс.Метрика