Spring hage senger fylt som flerårige og årlige plantearter som er å få farge fra april til mai. I gartnere har ulike svar på spørsmålet: hva blomster å plante om våren og om det er verdt å gjøre våren senger. Noen mener at disse sengene er helt ubrukelig, fordi svært raskt skur og ta opp plass i området. Andre gartnere imidlertid overbevist om at vårblomster i et forstadsområde bare nødvendig.
Hva slags blomster plantet i løpet av våren? Bla for blomsterdekoratører

 Plasser våren senger kan variere årlig eller bo i et anvist plass for det i lang tid. Valget av overnatting blomst avhenger av de konkrete fordelene med hagearbeid. Det beste alternativet for å plassere bedene på våren sittegruppe vurderes. Fungerer på våren på stedet mye, og landet i nærheten av lysthus benk eller blomster vil bidra til å gjenopprette energi brukt og bedre humør.
Hva slags blomster plantet i løpet av våren? Bla for blomsterdekoratører

 Making blomst gir ikke for kapital fungerer, som tiden for deres drift er ganske liten. Unntaket er opprettelsen av multisammensetnings senger. Kantene av blomsterbed lagt ut et lag av grus eller sand. Du kan også plante dem dekorative gress eller plen. Profesjonell dekorasjon blomsterhage være på skjønn gartner, er det ingen begrensninger finnes.
Hva slags blomster plantet i løpet av våren? Bla for blomsterdekoratører

 For å skape skikkelig en vårblomst seng trenger å vite hvilke blomster plantet i løpet av våren. Listen inkluderer krokus, tulipaner, påskeliljer og hyasinter, plantet før andre. Arrangere dem på en seng så snart som mulig til å begynne å varme jorden. Det er best å plassere disse plantene i et solrikt område.
Hva slags blomster plantet i løpet av våren? Bla for blomsterdekoratører

 Alle blomsterplanter er delt inn tidlig og sent. Kompetent tilnærming til landing visse varianter vil øke såvel vårblomst. For eksempel er oppsvulmede blomster plantet i høst, venter på sin farge i løpet av våren. Det er de oppsvulmede planter som er plantet i vårsesongen. Disse inkluderer varianter av Gladiolus, anemoner, georginer, lilje, allyum, begonia, ranunkulyus, narsisser, iris og ptytsemlechnyk. For våren landing egnet som peon, blomstrende på forsommeren, verter, phlox og Monarda, blomstring i juli.

Hva slags blomster plantet i løpet av våren? Bla for blomsterdekoratører
 Rekke Gladiolus varianter i moderne hage senger var et resultat av hardt arbeid og lange oppdrettere. Gartnere som organiserer skikkelig vare på gladioler skryte ekstremt vakre blomsterbed på sine forstadsområder. Dekorere disse lyse blomster ikke bare senger, men moderne fest buketter.
Bryr gladioler - planting og gjødslingsanlegg

 Funksjoner plassering Gladiolus i hagen


 Gladiolus er svetolyubyvыmy planter. For god vekst de trenger sollys og mangel på vind. Heldags blomster bør påvirke av sollys over overflaten av planter. Når sengen er plassert på nordsiden, blir behovet for sol enda viktigere. mens landing på sørsiden kan utvikle og delvis sol lys. Jorda for å plante blomster som trengs heller løs, drenert og næringsrik. Best Gladiolus egnet Leir eller sandholdig jord, som har litt surhet. Men sylnokyslыy eller alkalisk jord vil føre til sykdom og stunting av planter.
Bryr gladioler - planting og gjødslingsanlegg

 Forberedelse til å plante blomster


 2-3 uker før planting jorda må være forberedt klubnelukovytsы. Dette gjøres rundt midten av april. Erfarne gartnere rengjøre pære fra vekten til tidlig begynte sin spiring. Materiale for planting nøye sjekket for tilstedeværelsen av sykdom, og om nødvendig, ta affære. Pærer etter rengjøring undervist i et varmt sted lyses opp av nyrene. Temperaturen på samme tid bør være omtrent 22 til 27 ° C. Det tar omtrent en måned før de begynner å vises begynnelsen av røtter. Før planting jorda er anbefalt å desinfisere pærene i en løsning av kaliumpermanganat. For å gjøre dette, de er gjennomvåt for en stund i en svak løsning.
Bryr gladioler - planting og gjødslingsanlegg

 Landings pærer i bakken


 Planting pærer i bakken faller på våren. På denne tiden, har jorda varmet opp litt og tørker. For det sentrale Russland landing er i begynnelsen av mai. Avhengig av hvilken verdi bestemmes av dybden av plante knoller i bakken. De største pærer, minst 2 inches i diameter, grave i jorden fem centimeter. Mindre pærer - 1-3 inches i diameter begravd på en dybde på fire inches. Corm diameter mindre enn en centimeter plassert i en dybde på to inches.
 Den er plassert på gladioler firkantede tomter med et areal på en kvadratmeter. Rader bør være plassert i en avstand på 15 til 20 inches hverandre. De små knoller, jo mindre avstanden mellom dem.

 Riktig pleie av gladioler


 Vanning gladioler trenger rikelig, spesielt i tørt vær. Husk at deres røtter er i en dybde på 30-35 cm, så rikelig vanning dem er et must. Vi bør ikke våt bladene av planten. Etter vanning eller regn er det nyttig å løsne jord.
 Gjennom hele sesongen Gladiolus trenger å lade. Det er tre typer av fôring planter:
 •  Når de 2-3 blader brukt nitrogengjødsel, inkludert mineraler og organisk materiale;

 •  Etter fremkomsten av 5-6 blader benyttes komplekse mate nitrogen, fosfor og kalium gjødsel;

 •  Etter utseendet på inflorescences planter er matet fosfor-kalium gjødsel.

 •  For best resultat, fortynne gjødsel i vannplanter og vann før og etter bruk av makeup. I tillegg er tilnærmet to ganger i måneden skal vannes gladiolen grønn gjødsel oppløst i vann. Etter blomstringsperioden vil gjødsle plantasjen tre aske. For å gjøre dette, ett glass aske fortynnet i en bøtte med vann.
  Bryr gladioler - planting og gjødslingsanlegg

   Gladiolus må beskyttes mot ulike sykdommer og skadedyr. For dette formål bruke spray infusjon av tobakk, grønnsåpe eller hvitløk. Slike prosedyrer utføres to ganger i måneden.
   Gladiolus blomster er ganske tung, så de trenger en strømpebånd til innsatsen. En wire strukket mellom tilstøtende rader gir god motstand mot vinden.
   Dig Gladiolus skal være i midten av september, men ikke tidligere enn måneder etter blomstring. Klar for graving pære dekket med brune skjell. Utgraving bør gjøres i tørt vær, pre-kuttet toppen av anlegget i en høyde av tjue inches fra bakken.  
  Multyflora Begonia, Begonia multiflora

   Begonier er delt inn i tre hovedkategorier: pære, jordstengler og rotsystemet av overflaten. Tuberous begonier er utledet fra arter introdusert til dyrking i 1865; selv i dag sortar (varianter av hybrider) med spraglete, ujevne fargede bladene er utpekt som Begonia pearcei, fra de er utledet.
   Knollene er plantet tidlig på våren, sent på våren og allerede er det unge planter som blomstrer om sommeren. Begonia multyflora eller Bulbov begonia, blomstrer i sommer og tidlig høst. Blomstene er røde, oransje, gul eller rosa.
   Tuberous begonier er vanligvis selges som vakre blomstrende planter fra tidlig sommer til sen høst, men knollene kan lagres i vinter og plantet igjen når våren kommer.
  Multyflora Begonia, Begonia multiflora

   Betingelser for begonier


   Letthet: god diffust lys, men ikke direkte sollys.
   Temperatur: sommer - i størrelsesorden 16-21 ° C. Om vinteren holder knollene på et tørt sted på ca 10-13 S.
   Vanning : Begynn vanning og hviler delt knollene tidlig på våren, la jorda tørke ut mellom hver vanning. Sommer rikelig vannet omtrent en gang i uken, som tørking av jorda. Ved temperaturer under 16 ° C vanning bare når jorda er tørr, ellers knollene vil råtne.
   Fuktighet: ved temperaturer over 21 ° C sprayet planter en gang i uken. Plasser potten på skuffen av våt småstein.
   Gjødsling: etter blomsterknopper er dannet, gjødsle en gang i måneden flytende plantegjødsel, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner.
   Jord: Nye planteknollvekster eller deler derav i en blanding av torv blandet med sand.
   Når transplantere skuddene bruke leire blanding.
   Transplantasjon : Plasser en tuber eller transplantert tidlig på våren i mellomalderen potter (7-10 cm). Når skuddene nå en høyde på 7-10 cm, transplantere dem inn i potter er store (10-14 cm). I vinter, etter at bladene visne og falle av, og jorda er helt tørr, fjerne knollene fra potten og holde dem innpakket i papir på et kjølig og tørt sted. Imidlertid kan knollene bli stående i sine potter; vanne dem, selvfølgelig, ikke.

   Funksjoner bryr Begonia


   Delingen av knoller. Forbered to potter med jord blanding som inneholder sand, skarp kniv og skjær potetene i to. Hver brikke må ha skudd og røtter. Treat kutter svovelpulver og sette hver del i en separat potten slik at halvparten av tuber steg over jorden.  
  Яндекс.Метрика