Hvordan du lagrer gladioler i vinter?
 Gladiolus - veldig vakre og prangende blomster. De krever imidlertid nøye vedlikehold og konstant pleie. Jeg vet hvordan du lagrer gladioler i vinter, veldig viktig. Svaret på dette spørsmålet avhenger av forholdene der pærene vil tilbringe vinteren.

 Hvordan du lagrer gladioler i vinter?

 Det er viktig å huske på at de knoll gladiolen skal tørkes. Bare i dette tilfellet vil de være godt bevart. De trenger å bli satt i pappesker med pre-laget hull for ventilasjon eller vanlige nett for grønnsaker.

 Knollplanter må holdes kjølig. I en typisk leilighet ikke så lett å velge et egnet sted for dette, fordi i kjøleskapet for å holde dem uønsket. Ved denne temperaturen og luftfuktigheten kan vokse lange røtter som vil påvirke veksten av planter. Det er best å lagre gladioler i uoppvarmet balkong, trapper eller nezasteklennoy balkonger.

 Egnet for å holde varmt sted?

 Hvis boligen ikke er mulig å finne et kjølig rom, kan Gladiolus holdes gjennom vinteren og ved romtemperatur. Men i dette tilfellet vil de måtte betale spesiell oppmerksomhet. For små pærer ikke tørket opp, gjøre dem i papirposer. Du kan innpakket i avisen, bare pre indikere hvilken pakke inneholder en bestemt karakter. Større bobler vil regelmessig berøre for å sjekke om råte. Hvis det viser seg at disse pærene bør hensynsløst forkastet. Hvis de bare vidsyrily, kan de likevel være tørr.

 Spesiell oppmerksomhet vil bli utbetalt til pærene i midten av vinteren når Gladiolus resten perioden er over og de kan begynne å vokse. Når dette skjer, må plantene gi tilstrekkelig belysning, og det må være diffust fordi for mye lyse stråler vil varme pære og det vil redusere oppbevaringstiden. Høyde på våren grønne eller røde skuddene er 15 cm, og som sådan gladioler vil vedvare helt til landing.

 Hvordan å beskytte plantene mot skadedyr?

 Hvis gladioler vil holdes på et varmt sted, kan det føre til multiplikasjon av skadedyr, den mest ubehagelige av dem - trips. Ved romtemperatur, de formere seg svært raskt, og med våren pærer kan alvorlig tørke ut. For å forhindre dette, plantene trenger å behandle en spesiell pulver. Dyktige blomsterdekoratører si at selv passe en normal hjelp av kakerlakker.

 Er det mulig å lagre gladioler i kjelleren?

 Det er best å holde pærene i en kjølig kjeller, men bare hvis temperaturen ikke synker under det 5 ° C, og det er høy luftfuktighet. Prinsippet med å holde den samme. Pærer rengjøres av gamle røtter og skikkelig tørket. Etter at mellomstore og store prøver i esker, kan du til og med i to lag. For lagring i kjelleren er bedre ikke å bruke papp og trekasser. Sprekkene mellom bordene gi ventilasjon. Bedre å ta noen esker, slik at du kan spre ut pærer på karakterer. Hold disse boksene må ut av gulrøtter og poteter for å unngå utseendet av skadedyr.

 Hva om de biologiske hviletids ender? Det er nødvendig å sørge for tilstrekkelig belysning. Sollys er ikke her, og for å få sterke skudd, vil trenge kunstig lys. I utgangspunktet er dette dress og konvensjonelle energisparende lamper, hvis du ikke kan kjøpe ultrafiolette lamper.  
Når man skal plante Gladiolus

 Blant de mest verdifulle arter av blomster som dekorerer dem en blomst, kan Gladiolus bli identifisert, prakten som bare kan sammenlignes med roser.
 Men for å vokse disse vakre blomster, trenger du å vite når man skal plante Gladiolus våren og hvordan ta vare på dem.

 Når man skal plante Gladiolus


Når man skal plante Gladiolus

 Hvilken tid på planting avhenger av høy kvalitet tilbehør Gladiolus hvis karakteren refererer til tidlig, deretter plantet pærer tidligere enn sene sorter.
 I alle tilfelle tar hensyn til klimasonen av landingen, har jorden tilstrekkelig tining til å ta en plantemateriale.
 Gladiolus pærer og plantet i en litt tidligere enn å sette de som planla å vente til blomstring. Dette gjøres for å øke vekstsesongen.
 I gjennomsnitt for å plante blomster ganske null temperatur i løpet av 10 grader på timing perioden er fra slutten av april til midten av mai, men på betingelse av at været er varmt nok, fordi noen ganger i noen regioner, selv i slutten av april snø kan ligge.
 Ytterligere forsinkelse til når man skal plante Gladiolus, ikke gjør det, eller at de ikke har tid til å få styrke og tid til å blomstre.

 Hvordan å plante Gladiolus


Når man skal plante Gladiolus

 Det er viktig ikke bare for å være i samsvar med vilkårene i planting, men plukke dette stedet.
 Som mange andre blomster som gladioler lys og varme, så det skraverte området det er bedre ikke å plante.
 Også ikke tolerere plate pærer, så plante dem ikke bare pidtalu, men også har prosohlu bakken.
 Dreven vanning for Gladiolus farlig fordi risikoen for å utsette pærer råtne.
 Før planting, bør jorda være forberedt, for å gjøre organisk gjødsel og perekopavshy dem. Gjør det på forhånd og ikke direkte før planting. Hvis ikke betalt i organisk høst, kan våren bare kompensere mineraler.
 Hvis landet er for leirete, vi velkommen innføringen av torv og sand, slik som å plante det bør være ganske løs.
 Plant gladiolen til en dybde på ikke mer enn 10-15 cm i tilstrekkelig store løker og 5 cm for barn.
 I tilfeller der jordsmonnet er svært løs, kan du forbedre dem nedenfor for å lande innsyn etter ikke bare pærer. I ferd med å vokse gladioler ingen spesiell omsorg som kreves, i tillegg til naturlig fuktighet og fôring to ganger per sesong.
 Så håndtere når man skal plante Gladiolus er ikke vanskelig, så vel som å dyrke disse prangende blomster.  
Gress celandine, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

 Sannsynligvis ikke en mann som aldri ville ha sett celandine. Dette er en av de mest vanlige planter som tar rot raskt og enkelt på nesten alle jord. Selvfølgelig, for å samle denne urten for å behandle er bare i rene områder. Før du bruker den for medisinske formål, anbefaler vi at du konsultere legen din som celandine er ikke så enkelt som det virker ved første øyekast.


 Medisinske egenskaper av celandine


 Dette anlegget har flere navn, blant dem kan bli funnet: borodavnyk, chystuha, chystoplot. I noen regioner er det som kalles "søt hund". I utgangspunktet er det svært giftig plante og bør behandle ham veldig nøye, strengt observere dosering.
 Å behandle mennesker hovedsakelig bruker bakkedelen, men i noen tilfeller kan det være nødvendig og jordstengler. Bare gi optimal gress under sin aktive blomstring, tørket og brukt ved fremstillingen av infusjoner, konsentrater. Butikken tørket celandine beste i esker eller poser med papir. Det er viktig at rommet var tørr, og det sirkulert frisk luft. Men viktigst av alt, være oppmerksomme på formulering og dosering.
 Kommer tilbake til sine medisinske egenskaper, bør det bemerkes at dette anlegget er i stand til å håndtere et stort spekter av sykdommer. Den mest effektive det manifesterer seg som antiinflammatorisk, analgetisk. Også en utmerket bakteriedrepende beroligende, krampeløsende medisiner. Celandine blir brukt for forebygging og behandling av kreft, og kan forsinke veksten og utviklingen av metastaser.
Gress celandine, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

 Sin spesielle struktur celandine har lenge fått popularitet på grunn av sin utrolige helbredende egenskaper av tid. Men ikke glem at det er konsentrert rundt 20 forskjellige arter av giftige stoffer. I riktig dosering kan de kurere folk og drepe patogener. Hvis du ikke følger doseringen, kan du få et sett med bivirkninger. Faktisk celandine, eller snarere dens medisinske egenskaper og kontraindikasjoner er nært beslektet korrekt søknad.


 Bruken av celandine


 Det finnes mange oppskrifter fra denne planten, som vil hjelpe deg å unngå en sykdom. Her er noen enkle oppskrifter som gjør det best i sin håndbok, som de kan for å hjelpe de aller rette øyeblikket.

 Mot utvikling av metastaser

 Celandine brukes for kreft. Sammen med ringblomst og brennesle han kan skape et mirakel og bringe en person tilbake til et normalt liv. For å gjøre dette, ta tre urter i like deler (1 spiseskje) og helle et glass med kokende vann. Denne blandingen bør insisterer i to timer og belastning. Drikk infusjon to ganger om dagen, morgen og kveld i en halv time før måltider.
Gress celandine, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner


 Infusjon i betennelse i munnen

 Hvis du har et problem med oral skyll munnen bør avkok eller infusjon av celandine. Like effektive er saften av denne urten, som må fortynnes med vann (1 ts av juice i en halv kopp vann) og skylle munnen. Det hjelper med dental smerte, betennelse, periodontal sykdom.

 Pakker og bad

 Å ha infusjon av celandine kan bruke det ikke bare internt, men også eksternt. Bad og komprimerer i stand til å redde deg fra lammelser, gikt, revmatisme. De er også i stand til å hjelpe kvinner helbrede ekle sykdommer som cervical erosjon.

 Psoriasis og sår

 For behandling av hudsykdommer er aktivt ved hjelp av tørt pulver av bladene av celandine. De sprengte sår, sår, eksem. Hvis du blander pulveret med fett, kan behandle psoriasis, vorter og skabb.
Gress celandine, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

 Til tross for den spesielle medisinske egenskapene til denne planten, bør være spesielt forsiktig. Leger anbefaler at du starter behandling med lave doser. Dermed blir kroppen vant til å sine handlinger, og vil ikke ta den aggressivt. En kropp som best lært alle næringsstoffer anbefales urt med melk og melkeprodukter.
Яндекс.Метрика