Hva slags blomster bør holdes hjemme?
 Jeg er sikker på at mange har aldri tenkt på hva blomster kan holdes hjemme. Men i noen land, som Japan eller Kina for å behandle dette svært alvorlig, fordi vel klar over at ikke alle planter fordeler leietakere. Selvfølgelig, alle ønsker å slå sin leilighet eller hus i en bortgjemt feriested med en sunn atmosfære, men det betyr ikke at "ponatыkav" i alle hjørner av plantene, vil du oppnå et godt resultat.
 Det viser seg at å plassere en pott harmløs plante kan skade deres fremtidige helse. Så ikke konvertere sin leilighet i drivhuset og plantet det alt. Giftige planter veldig mye, men vi må huske at ikke alle av dem er dyrket i vårt land, så ikke vær redd. Nok før du kjøper noe litt blomst lese om sin opprinnelse og egenskaper.
 Nytteplanter i huset
 Kalanchoe. Veldig nyttig plante, som sin juice hjelper i sårheling. Det har anti-inflammatorisk virkning. Forkjølelse, anbefales å bruke varm te og juice av blomsten.
 Aloe. Selv det ikke er nødvendig å beskrive alle de nyttige egenskapene til denne mirakel planten som mange er kjent under navnet "agave". Om dem vet selv små barn. Hvor mange ganger begravet sin bestemor barnebarn aloe juice når det er kaldt. Denne urten bidrar med sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Geranium. Det er en utmerket antidepressant. Personene det er en oppfatning at å sette geranium blader til rente, du blir kvitt høyt trykk. Infusjoner av geranier brukes for nyrestein.
 Chlorophytum. Veldig nyttig blomst. Hans beste plassen på kjøkkenet, som det er i stand til å absorbere skadelige gasser og lukter.
 Sansever. Denne blomsten øker mengden av oksygen i leiligheten. Folk som lider av astma, du trenger bare å ha et anlegg i leiligheten hans.
 Spatyfyllyum. Hvis du bor i en storby og atmosfæren utenfor er dårlig, må du huske å plante en blomst i dette hjemmet. Det absorberer karsinogener som kommer inn i leiligheten fra gaten.
 Cyclamen. Flott for blomst barnehage. Mange foreldre være oppmerksom på at uskikkelige barn er mye roligere hvis rommet vokser blomsten.
 Generelt sett fordelene av blomster i huset, så er det nødvendig å nevne at de bidrar til en god atmosfære i huset og er hjelpere i å opprettholde en sunn mikroklima i leiligheten. Blomster for fukting av luften i leiligheten, spesielt om vinteren når varmen jobber på full kapasitet. Totale energi leilighet blir sunn og ren. Ikke glem det estetiske komponent. Den psykologiske klimaet i huset mange ganger forbedret når sine eiere elsker å potteplanter.
 Skadelige planter
 Ikke i noe tilfelle bør ikke holde bygge disse planter og blomster:
 Amaryllis. Denne blomsten er giftig og kan forårsake skade på mennesker.
 Dieffenbachia. Saften av denne blomsten er svært giftig. Huden kan forårsake eksem. Sterkt anbefalt å holde det i huset i nærvær av barn og kjæledyr.
 Det er mange innendørs planter som er i stand til å forårsake skade på mennesker, men i vårt land, de nesten aldri oppstår fordi skrive om dem gir ingen mening.
 Vakre og sunne blomster i huset - en god stemning, komfort og god atmosfære som følger livene våre. Derfor, når du oppretter det indre av sine hjem, ikke glem plantene.  
Hvordan ta vare på hagen blomster februar

 Kalender omsorg for blomster i februar. Hvordan forberede planter for planting. Hva skal jeg velge blomsterfrø?

 Vedlikehold av hage blomster i februar


 1. Kjøp av frø, plantevernmidler, gjødsel, jordbearbeiding.
 2. Planting frøplanter fra små frø ettårige: Ageratum, ahrostemyya (ugresset) anahallys (øyenfarge), Snapdragon, alisum rock, blomst tonkolistny, verbena, hylyl capitate, hodetsyya, klarkyya, lobelia, toadflax, mezembriantemum, petunia, Purslane, tobakk, ursynyya, Phacelia, krysantemum myr, tsynerariya.
 Dvolitnykiv med små frø, bjeller} puretskaya rosa, fiolett.
 3. Så snart trappen - flytte spirene til lys (eller lys inkluderer) moderat kjølig sted (17 - 18 ° C) umiddelbart gjøre fôring via sprøyte.
 4. Noen bartrær og eviggrønne rhododendron er ekstremt følsomme for solbrenthet. I Nordvest solen vises på slutten av februar eller begynnelsen av mars, når området er snø og refleksjon fra det forsterker sollys. På denne tiden, i et sterkt behov for å dekke disse planter med hvitt materiale. Men hvis du gikk glipp av og brenner dannet, deretter umiddelbart spray, og deretter regelmessig gjør dette, forkullede plante løsning "Эkoberyna" (5-6 korn per 1 liter vann), eller "Appin-ekstra" (5-6 dråper per 1 liter vann). Dette hjelper som regel gjenopprette barnåler og blader av rhododendron. Det er enkelt - å plante disse plantene slik at på middag på dem falle i solen. Så ingen problemer. Rhododendron nabolag som bartrær og deres penumbra vokse godt.  
Destillasjon tulipaner hjemme
 Friske blomster hele året - det er alltid hyggelig. Tulipaner - bud om våren, de ofte danner i buketter internasjonale kvinnedagen. Det er fint når utsiden er kald og snørik, men du har allerede overgitt seg i vinduskarmen fargerike knopper av de første vårblomster. I Holland tulipaner dyrkes året rundt, kan det gjøres i vårt klima, vel vitende om alle hemmelighetene i økende Vigonza og betingelser for kraftverk. Blomsterbutikker sier at pære varianter godt tolerert og Greenhouse hjem, så de vokser - en glede, så lenge teknologien tvinger tulipaner hadde fulgt alle reglene.
 Voksende tulipaner i vinduskarmen
 1.  Alle rannokvituchi våren planter, inkludert hyasinter, krokus, halantusы, påskeliljer og tulipaner, kan du vokse hjemme. Hage i miniatyr med riktig pleie kan glede deg hele året knopper. Siden dyrkere trenger å merke en økning i de vilkår, betingelser planting pærer dvalen hver art og det optimale tidspunktet for destillasjon.
   Den mest tilpasset vekstforhold i drivhuset er tulipaner. Hvis du ønsker å gjøre plantene blomstrer før det nye året, velger varianter for tidlig å tvinge (vanligvis angitt på pakken). Det avhenger av perioden for avkjøling pærer, minimumsperiode som er 15 til 16 uker.
   Gjennomsnittlig destillasjon utføres i løpet av måneden av januar og februar, når tulipanene blomstre i tide til 8 mars. I slutten av Vigonza passende periode fra slutten av mars til begynnelsen av mai.

   Hvordan velge en rekke tulipaner?
  Destillasjon tulipaner hjemme
   Sorterings stor grad avgjør kvaliteten på dyrket blomster. For hjem økende behov for å ta hensyn til tidspunktet for destillasjon anlegget mottakelighet for skadedyr og sykdommer, tulipan parametre (høyde, tetthet bud og sin farge).
   Velge sorter som er resistente mot pestrolepestnosty - er vanligvis angitt på pakken. Utenfor pære, som muterer og gjør andre farger av blomster, ser ut som en normal, men med tulipaner ser syk: vises kronbladene svarte flekker, hvite flekker, blir fargen falmet. Hvis sommersesongen du var slike planter, vet at de er smittet med viruset pestrolepestnosty og deres pærer for å bli ødelagt. Når planting frøplanter kan være syke planter har knopper i det hele tatt.
   Varianter "Kaufman", "Forster" og "Greg" motstandsdyktig mot alle sykdommer. De er gode for permanent dyrking hjemme, fordi de ikke trenger å grave. Knopper med komplekse farge petals vises tidlig, de ser sterk, er selve anlegget lav, og blomstrende tulipaner varer ca 30 dager.
   Blant hybrider bør ta hensyn til "Maurin", "Parade Record" og "Forhotten drøm". De tilhører klassen av "ekstra" fordi alle av dem er solide Peduncles, knopp samlet i form av kuttet er 14 dager og ikke falle fra hverandre selv i direkte sollys.
   Hvordan å forberede seg på å tvinge pærer?
  Destillasjon tulipaner hjemme
   Til tulipanene blomstre i tid, må du ta vare på pære og fjerne boksen der de er lagret "Dummy" og skadet knoller. Hvis du plantet tulipaner i åpent terreng etter vekstsesongen bør grave opp blomsterløk og nøye satt i en boks, som vil bli lagret i et kjølig, tørt og mørkt sted. Jo sterkere løk, jo raskere vil øke i fremtiden blomster, så i sommer tulipaner stadig matet mineraler, løsne jord og sikre jevnlig vanning, spesielt når de blomstrer.
   Å vokse pærer som egner seg for planting i bakken for tidlig å tvinge, vokse blomster anbefale en film og kutte knoppene har ennå ikke blomstret. I midten av august skal grave opp løkene og god varm dem i solen ved 25-30 ° C i en uke. Da de er plassert i en pappbeholder som kan anbringes i den nedre del av kjøleskapet. Midten og slutten destillasjon slike vilkår kreves: pærer er gravd i midten av september og holde seg hjemme for en måned ved romtemperatur.
   Hvordan å plante tulipaner
   Destillasjon av tulipaner i hjemmet er gjort i flere etapper.
  1.  I begynnelsen av oktober, er pærene plantet i potter med underlaget. I Nederland, blomsterbutikker foretrekker å bruke siktet elva sand i vår region er lagt til sand og gresskledd land torv i like proporsjoner.
    Jordsmonnet for pærer bør være nøytral, skarp og lett. Selv når det er vått bør ikke være noen klumper å være kraftig bryte.
    Planting potter gjennomført lavt med en vid hals, må lange beholdere i bunnen av dem være en belastning for den stigende vann. Strømmet på bakken 2/3 beholdere må fordele pære i en avstand på 1 cm fra hverandre og skyv fingeren på jorden helt dekket fremtiden spire. Etter landing knoller land utjevning og moderat vannes.
    Som sådan, er destillasjon ca 4 måneder. Spirer vises hvis frøplantene vil være på et kjølig, fuktig miljø. En viktig forutsetning - daglig vanning. Når spirer proklyunutsya, beholdere må ta med balkong eller satt i kjelleren, hvor det vil være mer enn + 2 ° C.

    Destillasjon teknologi
   Destillasjon tulipaner hjemme
    Ved lave temperaturer, plantene er så lenge du ikke bestemme når du trenger å tulipaner blomstre. Under den aktive vekstsesongen - 3 uker, så en måned før spirende stiklinger beholdere av rommet t + 13-15 ° C. Et par dager senere, når tilpasning til temperaturøkningen vil bli vedtatt, trygt gjøre pærer i huset eller leiligheten. I løpet av denne perioden, blomstene trenger for å sikre maksimal dekning, hvis planten får sterkt lys i 10 timer i døgnet, knopper er svake, og tulipaner er unaturlig langstrakt.
    Å blomstret raskt blomst, den trenger å bli matet daglig med mineraler og kalksalpeter. Så snart de første knopper, bør lufttemperaturen reduseres til + 15 ° C og fjernet vekk fra sollys, så erfarne blomsterdekoratører gjøre lyse farger og sterke stengler tulipaner. Å utsette blomstringsperioden, så lenge du trenger for å holde bakterier ved lav temperatur. Hvis teknologien er pådrivet observert, selv om vinteren uten profesjonell hjelp du vokse tulipaner alene.  
Яндекс.Метрика