Beskrivelse Ivan te, medisinske egenskaper, oppskrifter, bilder

 Nå urt som heter geitrams har en slik utbredt, som i tidligere tider. Når Rust var ennå ikke er kjent for det moderne mennesket te denne flavored drink forberedt med konvensjonelle feltet avlinger og forsynte tørket rå keiser. Et annet navn for piletre te - Kypros. Sine tørkede blader og brukes til varme drikker og unge skudd kokte supper. Ferske røtter ble brukt i salater og andre retter i stedet for kål med tørket mel laget.


 Fantastiske egenskaper piletre te


 Dette anlegget er virkelig universell. Finner det svært enkelt for hver eng eller feltet. Bare se gress med lyse farger som avbildet. Feature drikk laget av bladene på denne planten er at det kan være brygget en gang og selv drikke kald i flere dager. Kypros ikke bare mister sine gode egenskaper, men ikke absorberer skadelige stoffer fra jordsmonnet.


 Hva er fordelene?


Beskrivelse Ivan te, medisinske egenskaper, oppskrifter, bilder


 •  I geitrams mye askorbinsyre, også kjent som "vitamin av ungdom". I tillegg, stilkene og bladene inneholder et stort spekter av mikronæringsstoffer at det er ikke på noen anlegg med medisinske egenskaper.


 •  Med regelmessig bruk av tørkede planter i stedet for vanlig te, styrker perfekt immunforsvaret og øker tonen i hele kroppen, og bringer med seg giftstoffer.


 •  Forkjølelse selje te avkok brukes for å senke temperaturen, renser blodet, gjenopprette kraft.


 •  Infusjoner eller decoctions Resepsjonen hjelper med kreft og reduserer toksykatsyyu kroppen.


 •  Ivan te er svært nyttig for menn, fordi øker potens. Kanskje bedre å erstatte ditt vanlige drikke av pakken er på tørkede blader av denne planten.


 •  Ifølge legenden, blader te av Geitrams foretrukne brygg jegere og reisende. Dette er ikke overraskende, fordi det inneholder mye protein, som absorberes lett og gir mye energi.


 •  Personer som lider av inflammasjon i mage-tarmkanalen, vil også være nyttig å bruke et avkok av dette anlegget. Den inneholder stoffer innhylle slimhinnen i mage og tarm og stabilisere ytelsen.


 •  For de som er stadig i spenning, vil også være nyttig å drikke denne teen. Den har en beroligende effekt og reduserer angst. Det anbefales også å drikke regelmessig i migrene.


 •  Vel styrker hårrøttene og hindrer hårtap. Noen ganger skjær brukt som et blodstillende.


 •  Hvordan brygge urtete


  Beskrivelse Ivan te, medisinske egenskaper, oppskrifter, bilder

   Som spesielle restriksjoner for bruk av fireweed ikke, bortsett fra hypersensitive og dens gode egenskaper er bevist av mange historiske fakta, gi noen oppskrifter for brygging denne te. Men kunnskapsrike folk advarer om at du bruker det i lang tid, og i svært store mengder kan ikke, fordi diaré kan begynne.

   Oppskriften først

   En spiseskje med tørkede urter, hell et glass med varmt vann. Vi hevde femten minutter og filtrert. Voksne anbefales å ta to ganger om dagen for tretti minutter før morgen- og kveldsmåltider. Te tar ca en måned, så må du ta en pause for samme periode. Barn vil være nok spiseskje skjær.

   Oppskrift av den andre

   To spiseskjeer med tørre fireweed helle et glass vann og la det småkoke i femten minutter over svak varme. Deretter la for en halv time og belastning. Dette skjær selv voksne anbefales å ta en spiseskje tre ganger om dagen med mat.
  De helbredende egenskapene til knotweed

   Stepping på den myke teppe av gress, kan vi ikke gjette hva under føttene - ikke bare hver plante, men en kilde til ulike næringsstoffer. I dag vil vi fokusere på Sporýš. For å møte det kan være hvor som helst. Det faktum at tvisten eller som det kalles, fugl knute - en svært lite krevende plante. Det kan krype tett teppe på fotballbanen eller langs stier. Elastiske fibre av bladene ikke tillater anlegget å dø, selv om det alltid vil gå.

   Men det er ikke så enkelt. Selv i antikken folk brukte de helbredende egenskapene til knotweed, hovedsakelig for behandling av nyrestein.


   Medisinske egenskaper og bruksområder


   I gresset knotweed ble funnet en rekke næringsstoffer og vitaminer. Ikke rart de elsker å spise dyr og fugler. Men folk det kan gi mange fordeler.
   Etter denne urt brygget te som bidrar til å rense blodet, fjerner overflødig salt fra kroppen og normaliserer nyre.
   Nyttige stoffer som finnes i anlegget bidrar til å hindre dannelse av stener og sand i nyrene. Og hvis de allerede har, så effektivt bryte ned og eliminere dem med urin. Buljong knotweed godt regulere magen og magetarmkanalen.
   Zaparena knotweed urt brukes til å behandle septisk sår og utslett på huden. Og med alvorlige luftveissykdommer (tuberkulose, malaria) er det brukt for generell styrking av kroppen.
  De helbredende egenskapene til knotweed

   Hvis en person lider av anfall, anbefaler eksperter på tradisjonell medisin insisterer stilker og blader av planten med melk. En normal te knotweed lindrer og toner kroppen svak fra sykdom.
   Bruk denne urten tinkturer og i tilfelle problemer med svangerskapet. Kvinner som har en lang tid kan ikke ha en baby kan lese oppskriften nedenfor og bruke den i kombinasjon med andre rusmidler, som knotweed - ganske myk anlegg og gode kontakter med andre rusmidler.
   Det er flere kontraindikasjoner mot bruk av narkotika basert på dette anlegget. Først bør avstå fra behandling hvis du har en slik idiosynkrasier til gresset eller du merker tegn på en allergisk reaksjon (utslett, kløe eller choking). Gravide og ammende bør også avstå fra behandling knotweed.
   Hvis nyrestein er 6 mm, er knotweed kontraindisert, samt med nylig slag eller hjerteinfarkt.


   Oppskrifter decoctions og infusjoner


  De helbredende egenskapene til knotweed


 •  Å bekjempe infertilitet
   Tjue gram urt å helle et glass med kokende vann og kok i 20 minutter i et vannbad. Etter det bør suppen stå i 40 minutter er anbefalt å bruke dette verktøyet, to spiseskjeer tre ganger daglig før måltider.


 •  Hvis gallestein
   Ss finhakket knotweed helle kopp kokende vann og kok i vannbad i ca en halv time. Suppen skal stå for bare ti minutter, og så kan du drikke et halvt glass etter et måltid.


 •  Fra smertefull menstruasjon og nyreproblemer
   Tre spiseskjeer tørket eller friske planter helle et glass med kokende vann og kok i et vannbad i femten minutter. Deretter kokes infundert 45 minutter og har kaldt vann til et volum på 200 ml. Du må gjøre dette buljong tredje kopp tre ganger daglig før måltider.


 •  Fra problemer med halsen og revmatisk feber
   Tørr eller friskt gress med kaldt vann i et forhold på 1:10, og kokes i et vannbad tretti minutter. Deretter må du kjøle kjøttkraft i ca femten minutter og press gjennom en sil eller et tykt stykke gasbind. Det anbefales å bruke en spiseskje av stoffet tre ganger om dagen. Hvis du lider av sterke smerter av hemoroider eller revmatisme, anbefaler tradisjonell medisin drikker tre kopper dette produktet per dag.
 • Kjøpmann (mjødurt): medisinske egenskaper, oppskrifter, bilder

   Etter vandrende i områder med høy luftfuktighet, må du møte anlegget, som er dekket med små hvite blomster, som vist på bildet. Det kan ofte bli funnet på bredden av elver eller i myrområder. Dette - kjøpmann, eller som det kalles, mjødurt. Han er ansett som en utmerket naturlig legen ved behandling av mange sykdommer. Men kjøpmann kan møte ikke bare i naturen. Han ganske vellykket coexisted med mannen, og kan også vokse i fuktige og mørke deler av nettstedet ditt.

   Hvis du finner denne gress i nærheten av hans hjem, prøver å forberede blomster og røtter av planter til å fortsette å forberede mange nyttige folkemedisin.


   Medisinske egenskaper


  Kjøpmann (mjødurt): medisinske egenskaper, oppskrifter, bilder

   Før du går videre til historien om oppskrifter basert kjøpmann, er det verdt å nevne at dette anlegget blir sjarmert våre forfedre. Først av alt, kan dette forklares ved det faktum at en del av anlegget er en naturlig substans som med hell erstatte aspirin, fordi det kan brukes for å kontrollere og forebygge forkjølelse.
   Buljong-baserte kjøpmann kan perfekt takle virkningene av hjerteinfarkt, hjerneslag og andre alvorlige hjerte- og karsykdommer. Hvis du lider av vanlig høyt trykk, vil du også være nyttig å drikke likører kjøpmann. I tillegg stabiliserer det hjerterytmen.
   Forgjengerne til moderne tilhengere av folkemedisinen brukes til å behandle lagerformann bredt spekter av sykdommer. For eksempel klarer en plante med betennelse og sykdommer i mage-tarmkanalen, og det er brukt for healing sår i diabetes.
  Kjøpmann (mjødurt): medisinske egenskaper, oppskrifter, bilder

   I strid med nyrene, leger anbefaler å ta imot behandling buljong kjøpmann. Han klarer med tilbaketrekking av sand fra nyrene og stabilisere sitt arbeid.
   Kjøpmann bidrar også til å redusere hyppigheten av epileptiske anfall og for å stoppe indre og ytre blødning.
   Planter også brukt som en ekstern agent i form av salver, kremer og komprimerer. De kan kurere eksem, liggesår, frostskader og brannskader. Hvis betennelser og leddsmerter, leger anbefaler bruk av denne urten pakker.
   Spesifikke kontraindikasjoner mot bruk av kjøpmann ikke. Men ikke legene ikke anbefale for dem som lider av forstoppelse eller predisposisjon for lavt trykk. Anlegget er også forbudt for gravide.


   Nyttige egenskaper av narkotika i gadyushnik   Fra sår, brannsår og sår eksterne

   Tørket plante strimlet å helle vodka eller alkohol i et forhold på 12:57 og la stå på et mørkt sted i minst fem dager. Etter at medikament kan anvendes av en lege som en lotion for utvortes bruk, og brukes til å redusere diabetisk blodsukker.

   Hjertesykdom, hud og leddsmerter

   Fra alle disse sykdommene er svært god avkok av røttene av plantene. For å gjøre dette, hell fire spiseskjeer knuste røtter i en krukke med en liter vann ved romtemperatur og kokt i et vannbad i en time. Blandingen blir deretter filtrert og ostudzhuyetsya. For å bøte lenger vedlikeholdt, er det anbefalt å sette i kjøleskapet og ta 50 gram fire ganger om dagen.
  Kjøpmann (mjødurt): medisinske egenskaper, oppskrifter, bilder


   Den rette for forkjølelse

   Blomster av planter som samles i midten av sommeren og tørket i solen, stor hjelp med forkjølelse. Spesielle te kan ikke lage mat. Bare anbefale brygge urtete fra dette anlegget og ta maksimalt fire ganger om dagen så varmt drikke.

   Salve med gadyushnik

   Til enhver fett krem, som vaselin eller lanolin, kan du legge finhakket eller most rotvekster i en kjøttkvern. Men du bør følge andel. I tre av kremen anbefales å bruke en av rot og rør sammen til en homogen tilstand. Dette verktøyet er meget godt for behandling av forskjellige betennelser i huden.  
  Яндекс.Метрика