Hvordan ta vare på den eføy?
 Ivy - universell prydplante, i stand til å dekorere rommet og dekke sine elegante grønne dekket veggene av bygninger eller skjemmende infield området. Foruten dekorativ funksjon, fungerer det som renere luft, og denne kvaliteten gjør at den kan holde en ledende posisjon i listen over "grønne sykehus", sammen med khlorofitum og aloe. Det er så lite krevende plante som ikke bryr seg for ham dyrkere vil lite eller ingen jobb, vil det bli et år for å behage øyet utvalg av friske grønnsaker og dets filigran blader.
Selvfølgelig ikke indiscriminateness eføy unødvendig oppmerksomhet betyr ikke at anlegget er plantet, kan du la det vokse og utvikle seg uavhengig. Du er fortsatt nødvendig konstant små "favoriserer" som er betimelig og riktig vanning og sprøyting planter og trimming toppen av stilkene.
 1.  Selv eføy og elsker sollys, i områder hvor solen er spesielt aktive, må være mulig skyggelegging hans grønt. Dyrking ved anvendelse av en blanding av vanlig jord, humus og river sand i forholdet 2: 2: 1. Spredd eføy stiklinger som planting materiale kan brukes Cut skyter som raskt la røttene ved å plassere dem i vann. Først holde anlegget i et drivhus forhøyede nivåer av fuktighet, og med den kommende våren plantet i åpent terreng, unngå områder utsatt for trekk. Et år eføy transplantert planlagt for permanent.
  Å akselerere spredning av eføy bør klemme tilbake tips av skuddene 2-3 cm. Dette bør gjøres hver 1 til 2 uker. Dette vil tillate deg å gjøre en fluffy krone og vil fungere som en stimulans til den raske spredningen for planter.
  Utendørs planter, samt rommet, bør du med jevne mellomrom mate gjødsel for løvfellende prydplanter. Gjør det anbefales 1 gang per måned i løpet av sommeren. For hjemme eføy - en hver 2. uke. Det er viktig å opprettholde fuktigheten i jordsmonnet, og dermed hindre dets overkant. Med mangel på fuktighet, så vel som dens overkant kan eføy pozhovtity pauser i vekst eller til og med begynner å falle av.
  Litt mer oppmerksomhet må potteplante i vinter. Radiatorer og varmeovner tørke luften, noe som resulterer i eføy blader kan sverte og krølle opp på kantene. Unngå dette ganske enkelt med vanlig sprøyting planter eller bade i dusjen. Vanning bør gjøres med mindre og mer moderat, litt fukte jorda. Romtemperatur, det optimale for eføy i vinter - 15-17 grader. Og, selvfølgelig, nødvendigvis tilstrekkelig sollys. Ellers kan bladene blir hvit og blir mindre.
  Som enhver annen plante, eføy redd for skadedyr; å hindre en bladlus skudd, skjoldbruskkjertelen eller edderkopp midd og til (2-3 ganger i året) blir behandlet med spesielle løsninger av planteskadegjørere, og kjøp av borekaks nøye inspisere anleggene.
  Med sin lange, sterke og tykk openwork rømming grønt, er eføy et utmerket materiale for både vertikale og horisontale og skrånende grønn hverdag strukturer. Så hvis du lære triks krone dannelsen av merkelige planter, kan du lage på nettstedet sanne mesterverk av landskap design!  
Hvordan å plante en torvbefattet piller?
 Vegetabilsk mat - en nødvendig del av menneskets kosthold, hvis det er riktig balansert kosthold. Den andre betingelsen av å spise sunt - en friskhet og kvalitet på planteprodukter. Og, selv om hyllene i supermarkeder og markeder er fullstappet med et stort og lyst frukt, deres prangende skjønnhet og perfekt glossy sidene blir tvunget til å stille spørsmål ved naturlig opprinnelse. Mens frukt, grønnsaker og urter dyrkes med sine egne hender, men ikke så attraktivt og ikke alltid har et "produkt" utseende, men de er sikkert ikke inneholde noen skadelige kjemikalier. Og hvis de inneholder ganske mye - så i hvert fall vet du om det. Det ville synes at det er ingen problem å beskytte seg selv og sine kjære, med bare høste fra sine senger og / eller rekvisita. Men hvor mye tid og krefter det tar! Heldigvis, i motsetning til våre forfedre, stolte helt på nåde av den fruktbare natur, og selv har våre bestemødre timer prostayvavshyh av frøplanter i en pose "bro imot," vi kan bruke resultatene av moderne gartnere. Selv en amatør gartner kan ta i bruk den samme teknologien som brukes i avlings gårder, for eksempel plantet i torv tablett og dermed lette deres arbeid og forbedre kvaliteten og kvantiteten på avlingen. Hør først hørte om det, men aldri gjorde selv? Da kan du lese og huske hvordan å plante i torv tabletter. 
 Hva Torv pellets
 Torv pellets - en liten store enheter, beregnet for dyrking av planter og heie noen plante. Den enkle konstruksjonen består av en tilførselsblanding og pakk det mesh som holder fasongen torv tabletter for varigheten av deres bruk (NB: Torv pellets brukt en gang, for neste såing du trenger ny). I utseende de virkelig ligne tabletter: liten skive diameter på 5 cm og mindre enn 1 cm i høyden. I anvendelsen av torv tabletter betydelig øke i størrelse, "vokser opp" i 5 eller 10 ganger, men en liten fordypning på en av de sirkulære flater kan sees umiddelbart, det viser også hvilken side som er de beste Torv pellets. Sammensetningen av torv tabletter helt naturlig: de består av sammenpresset og dannet torv og / eller homogen blanding av torv med en liten mengde av et annet substrat. I tillegg torv Tabletter fra forskjellige produsenter og er konstruert for ulike avlinger planter kan være impregnert med mineraler, ufarlig vekst arrangører, antibakterielle legemidler og andre stoffer som bidrar til bedre vekst og utvikling av frøplanter. Noen ganger salg er også tabletter til frøplantene, bestående av kokosfiber, med egenskaper som ligner på torv, og det kan anvendes som en fullstendig erstatning av dens. 
Hvordan å plante en torvbefattet piller?
 Hva er gode torvtabletter? Ved første øyekast, er deres idé veldig enkelt, men hvorfor ikke bruke dem til å lære vanskelige selv uerfarne gartnere. Videre er det ideelt for nybegynnere, de, som å redusere muligheten for feil planting og / eller omsorg for unge planter. Liste over de viktigste fordelene med torvtabletter sammenlignet med torv kopper, tradisjonelle bokser for planter GARDEN og andre enheter som følger:
 1.  Torv pellets gir en stige i 90-100% av tilfellene, selv lune planter med anbuds røtter og skudd. Dette er en ekte frelse for fans av sårbare avlinger av blomster og grønnsaker, og spesielt - for de dyre og små frø. I tillegg blir når omplanting i åpent terreng rotsystemet av frøplanter i torv tabletter ikke er skadet, noe som ytterligere øker antallet av integrerte anlegg.
   Torv pellets beskytte frøplanter fra sykdom, i motsetning til konvensjonell jordarbeiding, som ofte inneholder sopp og andre parasitter. Antibakteriell behandling og sine antiseptiske egenskaper av torv minimere risikoen for infeksjon frøplante "blackleg" og andre vanlige plager.
   Torv pellets spare tid og penger, i motsetning til å hule torv kopper, de er allerede fylt med nærings kapasitet. Frøplanter i torvtabletter ikke trenger å mate, og fuktigheten i dem forblir stabil og krever ikke hyppig vanning. I tillegg torv tabletter tar liten plass og eliminerer behovet for å dykke planter.
   Torv pellets nyttige: de er fullt forberedt på å plante frø og frøplanter, flink til å holde vann og la rotsystemet å puste, egnet for frø, stiklinger og rooting blader.
   Anvendelsen av torv tabletter
  Hvordan å plante en torvbefattet piller?
   I hovedsak ble prinsippet om voksende planter igjen alene, uansett hvilken kapasitet du tilpasse seg den. Men bruken av torv tabletter en fordel i kvantitet og kvalitet av trapper, enn si en rasjonell investering av tid og krefter. Det er derfor mange gartnere som i mange år brukt til å dyrke planter i torv kopper eller enda en container fra meieriet, når vi først møttes med egenskapene til torv tabletter er positivt overrasket og snart helt erstatte dem andre beholdere. Ingenting hindrer deg til å delta i deres eget nummer og mulighetene for voksende planter i torv tabletter for å danne sine egne meninger. For å gjøre dette, følger følgende sekvens av handlinger:
  1.  Velg tabletter av passende størrelse, avhengig av størrelsen og formen av anlegget. De fleste kan bli funnet på salg torv tabletter av en cm i høyden og 5 cm i diameter til tre inches høy og åtte inches i diameter.
    Ta et bredt spekter med enhver form (noen selv brukt forsiden av pakken kake) og sette den opp dypere torv tabletter. Tetthet installasjons tabletter - gratis. Rotsystemet av noen planter i sterk vekst, og røttene vokser ut gjennom maskene av kulturer piller piller kan sette en kort avstand fra hverandre, mens andre kan være ganske kollisjon vegger.
    Liberalt helle tabletter i pannen rent vann: greven av 150-200 ml væske per pille. I tillegg kan du helle en teskje vann i sporene på overflaten av tablettene. Vent til tablettene absorbere vann og økning i størrelse, tar denne prosess 15-20 minutter. Hvis den forhånds varmt vann til 25-30 ° C, Torv pellets sveller raskere.
    Frø av en (to) satt i dypere torv tabletter med pinsett eller fingrene og dekke en liten mengde våt torv fra samme tablett. Dybde frø i torv direkte proporsjonal med dens størrelse og i de fleste tilfeller er to lengder av frø.
    Petioles og blader for rooting nadrizhte litt skrått fra kanten av bena, vent noen minutter og slippe i torv til en dybde på 1-3 cm. Svekket og "lunefulle" borekaks kan forhånds nedsenket i en spesiell løsning som oppmuntrer rot utvikling.
    Registrer tabletter eller rader for å ikke forvirre rekke frøplanter hverandre og vet nøyaktig dato for såing frø eller rot frøplanter.
    Sett kjelen på en varm overflate - dette vil øke hastigheten på veksten av frøplanter. Gjennomsiktig topp dekke luen, eller bruke spesielle teplychkamy klar til å lage en drivhuseffekt. Ettermiddag ta av dekselet for et par timer for å ventilere frøplanter.
    Voksende seedlings i torv tabletter tillate bruk av lamper for oppvarming av luft og andre enheter for spiring tradisjonell måte, blant annet med elektrisk pall.
   Hvordan å plante en torvbefattet piller?

    Vanning frøplanter i torv tabletter på to måter: gjennom sprøytepistolen eller pall. Begge metodene er utskiftbare, bare velge praktisk for deg. Torv pellets absorbere fuktighet nedenfra og holde den rundt røttene og vann på obrыzhyvanyy toppen sørge for at ingen torv rozmyvavsya av det som er overflødig.
    Strøm frøplanter i torv tabletter bør ikke selv før de første grønne blader. Du kan berike vann for vanning gjødsel, men i de fleste tilfeller, er full utvikling av plantene tilstrekkelig tilførsel av næringsstoffer, som ble grunnlagt i Torv pellets i sin produksjon.
    For rooting i det åpne bakken frøplanter dyrket i torvtabletter ikke trenger de plukker. Bare plassere en tablett i løsnet jorden i hagen eller i en pott på en dybde til toppen av tabletten er matchet eller var på en halv centimeter under bakkenivå. Skyte eller ikke skyte inn tabletten før planting i bakken - hver vert bestemmer seg for seg selv. Grid hindrer røttene vokser og deretter helt oppløst i bakken, blandet med torv, og det fungerer som en ekstra gjødsel i de tidlige stadier av vekst.
    Dermed er Torv pellets utformet som et universalmiddel for enkel dyrkere og gartnere og behovene til unge skudd næringsstoffer, vann, oksygen. Spirende frøplanter i torv tabletter i samsvar med enkle regler for deres bruk sikrer passende mikroklima, fuktighet, lufting, temperatur og tetthet av underlaget. En mer smale og spesifikke anbefalinger må vurderes for enkeltarter, men generelt den generelle ordningen fungerer godt for de fleste hage, grønnsaker og prydvekster. Og for den endelige løsningen på sine tvil, kan du samtidig blåse opp spirene på to måter: tradisjonelle og torv tabletter sammenligne både resultater og tegne din egen konklusjon. Vanligvis denne taktikken bare, ikke råd naboer og reklameprodusenter beviser omsorg eiere. Så ta vare på plantene dyrkes nøye en rik avling naturlig og lykke til!  
Яндекс.Метрика