Hvordan å plante en furu fra skogen?
 Bartrær er karakteristiske grønne gjerdet og dekorere noen landskapet, behagelig for øyet lyse grønne og elegante myke poter. Mest representanter for denne familien hjemme hager - en vakker eviggrønn - furu. Stor pryzhyvayuchys på noe grunnlag, de raskt gå til vekst på kort tid fra å bli sprø trær i den vakre forgrening treet. Hvordan å plante skog gjest at hun hadde en "endring av residence" og smertefritt tilpasse seg det nye stedet?
Først må du tillatelse ster uten noe slikt transplantasjon er ulovlig og straffbart. Dersom det gis tillatelse, kan du fortsette til transplantasjon prosessen.
 Vi skaper gode forutsetninger for en vellykket transplantasjon
Før landing de unge spirene, husk at dette arbeidet skal utføres i andre halvdel av april - begynnelsen av mai; Dette skyldes det faktum at rotsystemet av unge furutrær trenger varme; mulig å transplantere trær og i den tredje uken av september og begynnelsen av oktober, men det er tillatt bare hvis du er sikker på at rotsystemet av planter helt ødelagt.
Når landskaps nettstedet ditt for å være en god tid, forberede utstyret som trengs for transplantasjon - nemlig, trenger du: spade, bøtte, lerret bag for legging roten av anlegget, samt bekkenet eller ryggsekk for transport. Nå kan du enkelt kan starte din spennende opplevelse!
 1.  Pre grave hull for planting frøplanter. Velg med plass nezatenennыe sted som furu elsker sollys. Hvis du har tenkt å plante noen planter, planlegge hull slik at avstanden mellom dem var minst 4 meter.
  Gå inn i skogen og se godt opplyst sol plen eller ren skogen. Ta dem unge mørke steder anbefales ikke fordi det er svakere og kan ikke venne seg til den nye plasseringen.
  Velg et tre høyde på 40-70 cm. Det er praktisk å transportere og i tillegg ett år og to år pines slå rot bedre enn eldre frøplanter.
  Legg merke til retningen og merke trær til sidene av verden slik du ønsker. Ved planting et nytt sted prøver å orientere furu samme måte.
  Nøye grave på anlegget er ca 20 cm fra stammen. Det bør bli husket som med furu taproot, så før slutten pidkopuvannya gjennomføre en revisjon av tre side av å kjøre røttene for å bestemme lengden av stangen og skade den mens grave.
  Fjerne treet fra hullet, prøver å opptre slik at det ikke obsypavsya jord røtter i com. Plasser forsiktig roten av anlegget sammen med bakken i en lin pose, og deretter sette i en bolle eller en stor pose for transport. Husk at suge bartrær begynner å dø av mangel på fuktighet i løpet av 15 minutter etter drysset dem med fuktig jord.
  Fangst av en bøtte med skog hvor furu. Dette er for å sikre at frøplanter levde, fordi rotsystemet av planten opererer gjennom innholdet i jorden sopp.
  Ved transport utsette nåler og greiner fra skade. Hvis jorda er tørr på røttene, bør dryss med vann.
  Før planting dryss bunnen av hullet (deres størrelse bør være slik at root fritt gikk inn i hullet) jord hentet fra skogen. Deretter legge litt gjødsel for bartrær og hell i hver brønn i en bøtte med vann.
  Plasser forsiktig frøplante i hullet og dryss rot skogsjord, og deretter helle en felles plattform.
  Prytopchit nøye bakken rundt plantene for å fjerne luftlag i jord og planter hell igjen.
  For første gang spirene bør beskyttes fra direkte sollys. Du kan bruke en tykk klut eller burlap med caps.
  Når avgjort i hagen din litt bort fra skogen, du kan bare beundre dem og se hvordan delikat frøplanter får bedre hvert år, snu disse grønne skjønnheter! Hvis du besøker de ideer om dannelsen av kronen, kan trygt eksperimentere; så du gjør din kjære enda mer elegant og luftig!  
Hvordan å vokse ingefær i landet?
 Ingefær ganske fortjent populær både i matlaging og i tradisjonell medisin. Dette er en stor anti-beroligende, stimulerende på immun og fordøyelsessystem; det har vært brukt med hell i behandling av forkjølelse, og viser unike egenskaper ved å gjenopprette potens. Nylig gartnere hell vokse denne fremmed gjest i sine områder, med utbruddet av høsten får anstendige beskjære røttene til denne planten. Hvordan å lande ingefær og omsorg at din innsats ikke er bortkastet?
Hans utseende pyntegrønt ligner ingefær stykke bambus. Men for matlaging og medisinske formål brukes roten av denne planten. Du har sikkert sett i butikker som fersk og i tørket og pulverisert form. Fersk ingefær rhizome ligner en lang (noen ganger opp til en meter i lengde) gulaktig potet medium tykkelse med mange plassert på hennes store knopper. Disse knopper på rhizom del i dem og tjene som grunnlag for hjem planting.
Men vi bør ikke tro at dette eksotisk plante en gang frodige blomster blomstre i vårt land, spesielt i kalde sibirske regioner. I alle fall, ingefær dyrking krever en tilstrekkelig mengde av innkommende sollys og varmestabilitet, og fuktighet i jordsmonnet. Dette ingefær kan lett råtne overløp. Det er derfor viktig å sikre at i det landing god drenering. Plantet knoller vanligvis rikelig Potter av middels dybde, hvor de modnes til å falle; hvis du har tenkt å sette anlegget i naturlig jord, deretter ordne på forhånd for et drivhus. Når trappene jevnlig vert sprøyting grønt.
Materiale for planting kan kjøpes på vanlig matbutikk eller marked. Når du kjøper Påse at jordstengler knopper var tydelig merket, og roten var jevn, tett og ikke for fiberholdig. Før du plante en plante rot dele inn i flere segmenter på hver av dem var det 2-3 utviklet nyre (metode for planting minner beskjære poteter). Da holder vel knollene i vann i flere timer, for å aktivere nyrene.
Den mest gunstig tid for planting - tidlig på våren, som ingefær modnes i ca 8 måneder. Ved å plante røtter i begynnelsen av mars, med riktig pleie kan du regne med å få en anstendig avling i november. Selvfølgelig, vil roten ikke være så stor som om han vokste opp i den historiske hjemland, men i alle fall vil du være fornøyd med resultatene.
Opprinnelig plantet potten med ingefær (planting bør være grunne, ca 3 inches fra toppen av jorda) kan plasseres på en vinduskarm i et varmt sted, og pass på at det falt for sollys, og støtter moderat jord fuktighet. Før start ser trappene, kan det ta ca 2 måneder. Etter at anlegget skal gjødsle mineraler.
I det åpne feltet greener med riktig pleie og ligner ingefær voksende stokk. Ginger Blossoms vanligvis i det andre året, men det er mulig under visse klimatiske forhold. I høst, tiden for modning røtter, blader og stengler av plantene begynner å gulne og tørke opp. Ingefær forbereder for perioden "dvale". Etter innhøstingen røttene dryss ment for etterfølgende planting, land og satt i et mørkt sted til neste vår; vann dem ikke er nødvendig.
Ta deg tid og krefter på å ta vare på disse unike planter og medisinske og aromatiske ingefær vil glede deg med sin tilstedeværelse på kjøkkenet og medisin brystet, gir utsøkt orientalsk smak til måltider og spare på kalde vinterdager fra depresjon og forkjølelse!  
Vanning med vanning

 Hvis du arbeider med sine hender hage, har du sannsynligvis noen ganger nødvendig å vanne plantene sted mellom trakt og slange. Å kombinere fordelene ved to metoder for vanning, gjør et slikt system, som beskrevet nedenfor. Denne trakt, som alltid går inn i vannet. Det blir aldri full og svært enkel å bruke.
 I midten av hele konstruksjonen for å plassere flottøren brukt i konstruksjonen av toalettet tank. Koble til flottørventilen.
Vanning med vanning

Vanning med vanning

 Nå trenger vi å redusere leverage. For å gjøre dette, først klippe det, og gir ønsket lengde. Og deretter lage et hull i hver av spaken og koble dem til skruen.
Vanning med vanning

Vanning med vanning

Vanning med vanning

Vanning med vanning

 Deretter skar et hull i trakten diameter som kreves for å gå inn i røret. I stedet for forankrings med en slange ventilsett. Koble systemet i den rekkefølgen som er beskrevet i bildet.
Vanning med vanning

Vanning med vanning

Vanning med vanning

Vanning med vanning

 Plassere hele strukturen av flottørene inne i trakten. Erstatte den passende hull.
Vanning med vanning

Vanning med vanning

Vanning med vanning

 Nå kan du koble til slangen og arbeide med det nye systemet for vanning.
Vanning med vanning

Vanning med vanning

Vanning med vanning
Яндекс.Метрика