Sommeren dekker for planter

 For å starte, installere hyller med planter i riktig tomt. Du kan bruke denne enkle plasthyller som er lette å finne i jernvarehandelen. Installere hyller slik at mellom dem var det ingen utkast. Du kan dekke benke rene søppelsekker.
Sommeren dekker for planter

Sommeren dekker for planter

Sommeren dekker for planter

 Binde sammen alle hyller. Deretter knytte bena til rør PVC-racks. Utformingen bør være meget stabil.
Sommeren dekker for planter

 Begge ender av røret er satt inn i hullet i drivhuset.
Sommeren dekker for planter

 For å dekke bør bruke et rutenett som beskytter mot solen med 30-40%. En tett gitter er bedre ikke å kjøpe fordi det ikke er egnet for dyrking av planter. Etter delingen av risten skal sette inn foringer for montering. De kan feste nettingen til PVC-rør.
Sommeren dekker for planter

 Her er innsiden av denne design. Takket være dine grid frøplanter ikke obpechetsya solen.
Sommeren dekker for planter

Sommeren dekker for planter

 Om vinteren kan du fjerne rutenettet og i stedet henge plastfolie. Men merk at filmen er for tykk, for dårlig passerer sollyset.
Sommeren dekker for planter
Desktop terrarium

Desktop terrarium

Desktop terrarium

Desktop terrarium

 Til arbeidet du trenger: bank, spade, metalldeksel for banker, hammer, spiker.
Desktop terrarium

 Samle prøven i skogsjord, mose og planter.
Desktop terrarium

Desktop terrarium

Desktop terrarium

Desktop terrarium

Desktop terrarium

 Ved hjelp av en hammer og spiker, probyyte mange hull i metallokk fra bankene. Dette vil la vannet fordampe.
Desktop terrarium

 Plassere de innsamlede prøvene inne banker og stram til.  
Hvordan å plante frø i torv innebar piller?
 Gjennom årtusener, hvor menneskeheten er engasjert i landbruket, har denne aktiviteten endret seg nesten til det ugjenkjennelige. Med en avhengig, sjenert og endrer karakter av forbrukernes hengivenhet mann slått kommanderende hvis ikke, så i hvert fall den bruker av naturressurser, er i stand til å veilede dem og holde mange av dem under kontroll. Likevel, mye hadde forblitt den samme, og selv de mest erfarne gartneren må regne med naturlovene. Dette er ikke bare klima og vær, tid på året og mengden sollys. Det er også den fuktighet og mat, uten noe som planter ikke kan vokse, utvikle og produsere en hel avling. Derfor, driftige og menneskeheten stopper ikke og fortsetter å oppfinne nye måter å erobre og samtidig oppfylle sine behov. En av de siste av slike verktøy - Torv pellets beregnet for voksende planter fra frø.
 Hva Torv pellets
Torv pellets - er en måte å lette prosessen med voksende planter av noen planter, mens grønnsaker, mens frø. Og veldig enkelt og logisk, basert på behovene til enhver organisme som vokser, inkludert spirer grønn, næringsstoff. En torv tabletter - er i hovedsak er de samme næringsstoffene. Som du vet, torv - en naturlig organisk gjødsel, egnet for de fleste arter. Hvis spresuvaty det og ta form av små flate vertikalt sylindere (skiver, tabletter, osv), og deretter pakke i en tynn gjennomtrengelig membran og gjøre toppen litt hul, vil den komme akkurat det samme torv tabletter, nyttige og trygge for mennesker og Green for hans "avdelinger". De tar ikke opp mye plass, billig, lett å bruke og utføre alle sine funksjoner, som er det perfekte verktøyet for alle som trenger en levedyktig frøene spirer og stiklinger podrastyt det til den tiden da det er på tide å bli transplantert inn åpne bakken.
De fleste torv tabletter presenteres for salg, veldig liten: mindre enn 8 mm i høyden. Men ikke vær redd for at stiklinger vil ha en tett: etter fukting torv sveller betraktelig øker i volum, bokstavelig talt, eller til og med 10 ganger. I dette veldig flytende sikkert holdt underlaget og opprettholder den nødvendige nivået av fuktighet i det interne miljøet nødvendig for spiring av frø. I torv tabletter kan sås noen, grønnsaker og prydplanter, men spesielt nyttig for sine små frø. Lunefull paprika, tomater, søt petunia selv viser betydelig raskere vekst sammenlignet med samme frø, plantet i jorda for frøplante spiring standard teknologi i kopper og / eller potter. I tillegg kan ved hjelp av torv tabletter vkorinyuvaty blader og frøplanter dykke. Risikoen for infeksjon av sopp og unge frøplanter mekanisk skade skjøre rotsystem tendens til null. Torv - en naturlig antiseptisk og planter dyrket i den er beskyttet mot parasitter som finnes i jord kjedelig, og dets tetthet tynne røtter fast holder.
I tillegg til torv base, som er mer enn 90% av tabletter, piller produsenter legger på næringsstoffer, mineralske forbindelser som fremmer veksten av forskjellige plantearter. Nødvendig komponent impregnering torv - antifungal sammensetning. Og hvis det er nødvendig, kan du kjøpe og bruke torv tabletter som inneholder rotvekst promoter eller andre komponenter som er utformet til spesifikke behov. Et alternativ til torv tabletter er ikke dårligere i ytelse er kokos tabletter. De er laget av komprimert kokos fiber, har nesten samme utseende, størrelse og funksjon, det er bare litt mindre på salg. Torv og kokos fiber når det brukes riktig og tilstrekkelig fuktighet er det ideelle medium for å plante frø og voksende seedlings. Og, ikke minst, i sin søknad ingen big deal, og teknologien mastret i praksis allerede ved første forsøk.
 Anvendelsen av torv tabletter
Plante frø i torv tablett - en moderne måte og relativt ny, så det er usannsynlig din bestemor, til tross for hennes enorme erfaring og prestasjoner i hagebruk, vil lære deg hvordan du bruker dem. Men du kan godt fortelle henne en fin måte å optimalisere spiring av frøplanter, spare strøm og få gode resultater ved å lese våre tips. Du kan kjøpe pre-torvtabletter eller ta dem rett før ferien, enkel lagring og lagringsforhold indiscriminateness til også henvise til sin fordel. Les også sekvens av handlinger som du må gå når det gjelder tid til å plante frø i torv tablett:
 1.  Ta tabletter med originalemballasjen, og plasser i en bred panne uten hull. Høyden av pallen plukke nok til at etter at en økning i mengden av piller ikke steg over bord. Ikke vær redd for å ta piller hendene med hansker eller uten dem noen skade de vil føre til at huden.
  Plasser tabletten på en vilkårlig avstand fra hverandre kan være ganske nær. Etter hevelse på grunn begrenser kappe, bare endre høyde, men diameteren på hver tablett. Det viktigste er å utdype ment for frø ble orientert oppover.
  Hell over i pannen rent vann ved romtemperatur eller litt varmere klink tisse torv tabletter. Vent noen sekunder, hvor tabletten vil være større foran øynene dine. Bruk ikke mindre (bedre - mer enn 1 liter vann for hver 10 torv tabletter.
  Nå kan du begynne å plante frø. Ta dem med fingrene eller en pinsett og legg dem i fordypningen på toppen av torv tabletter. Dybde er avhengig av størrelsen på frøet, jo mer - mer. Dens guidet til en dybde lik to lengder av frø.
  Antall frø i en tablett velge, avhengig av den spesielle type av anlegg. Hver dekke frø en liten mengde torv tatt neste.
  Sett kjelen med plantet Torv pellets på en varm overflate eller bruke spesielle teplychky for frøplanter.
  Frøene spire raskere når varm bunnen av boksen. Av samme grunn, kan du bruke lamper som belysning. Men ikke glem å lufte spire frøplanter, åpningsdagen drivhus og la luften og på stengetid natt igjen.
  Når spirene våren, vanning torv tabletter eller spray gjennom skuffen etter behov. Alle overskytende vann Torv pellets absorbere opprettholde optimale fuktighetsforhold.
  Før første gang utstedt frøplanter forlater henne mangel på næringsstoffer som finnes i torv og inngår i produksjon av tabletter. To uker etter fremkomsten av bladene begynner å legge gjødsel til vannet for vanning.
  Når frøplante rotsystem utvikles slik at det vil bryte gjennom den laterale overflaten av tabletten, kan transplanteres inn i bakken. Dette krangel frøplanter dyrket fra frø i torv tabletter trenger ikke den ekstra tynn beskytter røtter fra skade.
  Styrket frøplanter med torv pellets satt i jorden til en dybde til å gjemme pillen i bakken, litt prykopayte. Skyte inn pillen ikke nødvendig, men noen gartnere gjør.
  Og tabletten og mesh fullstendig oppløst i jord over tid, slik at anlegget overlever godt i et åpent miljø.
  Torv pellets raskt vant hengivenhet av gartnere, blomsterdekoratører og gartnere, og dette er ikke overraskende. Metoden for å plante frø i torv tablett virkelig lønner seg kostnader, brukervennlighet og gode resultater såing. Selv dyre og krevende frø kan trygt plantet i torv tabletter trygt og forventer suksess. Men overlevelsen av frøplanter, sin raske vekst og ernæring - er dette det viktigste målet for enhver omsorgsfull eier. Så, hvis du aldri har brukt Torv pellets, har du en sjanse til å ikke bare forbedre avkastning, men også for å lette deres arbeid og holde nerveceller. Lykke til og god trapper!  
Яндекс.Метрика