Hvordan å vokse en eik fra en eikenøtt?
 Menn bør alltid huske dine hovedoppgaver: å bygge et hus, plante et tre og heve en sønn. Hvis den første oppgaven din fromme er tapt, samt treplanting for han valgte eik, hans valg absolutt fortjener dyp respekt. Fordi eik - et symbol på mot og visdom. Posodeystvuyte ham plante, fortelle hvordan å vokse en eik fra en eikenøtt. Og så, etter et par tiår, du og dine barn vil komme til piknik for familietre og stolt fortelle ettertiden at dette treet plantet sin far.
 Instruksjoner eik vokser fra eikenøtt
Først må du se kraftig og viltvoksende treet og gå til det på høsten eller våren for eikenøtter:
 1.  Ser passende eikenøtter. Sannsynligheten for spiring enn de eikenøtter som kan ligge fra høsten til våren under et tre på bakken. Du må samle flere sunne eikenøtter. Sunn - som betyr brun. Hvis du finner allerede spiret eikenøtt, og deretter vurdere det en suksess, siden spiring i potten markert redusert. I disse eikenøtter allerede har røtter.
   Forberede planting eikenøtter. Hvis du finner ut at eikenøtt hatten falt av, ikke bekymre deg. Ingenting galt med det. Eikenøtter før planting bør vaske med rennende vann og såpe bedre å fjerne dem fra mugg og bakterier. Dette er for å sikre at unge treet spiret ikke syk.
   Earth. Eik elsker fruktskogsjord, slik at den kan vokse i sand og leire. Earth for fremtidig tre kan bringe skogen eller ringe på samme sted hvor eik eikenøtter droppet disse. For det er også egnet land for frøplanter fra butikken. Det kan blandes med fjorårets blader, vil det bare være til nytte prorastayuschemu eikenøtter.
   Prosessen med planting. Eikenøtter kan plantes hver enkelt pott, noen i en bøtte eller direkte i bakken utenfor. Hvis du prøver å vokse en eik fra en eikenøtt hjemme, vil det være mye mer interessant å observere sin spiring. Ved planting bør bemerkes at Oak rotsystem utvikler seg meget raskt. Derfor pott for eikenøtt bør være romslig. Vokse med eik eikenøtt er to måter å sette en eikenøtt i skål, våt gasbind og vente på sin spiring og deretter transplantert inn en pott; bare plante et tre i en komfortabel fremtidige potter. Acorn trenger å plante bare horisontalt. Potten bør fylle jorden sette 2/3 eikenøtt og fylle bakken til toppen av potten.
   Stell og vanning. Eik elsker vann, så må vannes daglig eikenøtt, utseendet på stammen. Etter dette, er det bare å følge den fuktige jorden. Jorden i en gryte og noen ganger kan du selv løsne for rask spiring.
  Spiring.  I spiring er om en måned eller to. I lang tid, men først utviklet rotsystem, og deretter ser ut til å spire.
   Tempe. Unge trær for å holde i hjemmet kan være to år. For å kunne vokse en eik fra en eikenøtt, må du temperament. Dette er for å sikre at etter transplantasjonen i det åpne bakken akklimatisering ikke dratt på i lang tid. Et lite tre ganger er det nødvendig å gjøre friluft, for eksempel, til balkongen for å bli vant til det "zakvartyrnomu" klima.
   Transplantasjon i åpent terreng. God tid til å transplantere frøplanter - våren, når dyrket tre bladene ikke har oppløst. Bakken for transplantasjon bør være fruktbar. Forberede et hull for planting er nødvendig, bare følg hull i bakken ved hjelp av en pinne. Deretter satte et hull i et tre, senk sine røtter. Klaring dekket med jord.
  Etter transplantasjon for å overvåke fuktigheten i jordsmonnet og vann treet som det tørker. Du trenger også å rense jord fra ugress. I den første uken eller to, kan du lage skygge for fat, men spissen må belyse solen. Denne tilstanden er mer gunstig for veksten av eik. Et lite tre kan dumpe bladene, men det betyr ikke at en plante ikke er fanget. Han må venne seg til det nye miljøet.
  I løpet av noen tiår før frøplante til å bli en mektig tre. Og dine etterkommere vil fortelle barna hva du har kommet opp med eik eikenøtt til å vokse og gjøre det til en familie arvestykke.  
Hvordan å sette en einer?
 Einer - fantastiske anlegget. Einer trær og busker grønn hele året, med gunstige værforhold, kan de vokse til 3000 år. Einer olje har lenge vært brukt for behandling og forebygging av tuberkulose, hudsykdommer av ulike slag, astma. Duften av einer gunstig effekt på nervesystemet, bidrar til å avlaste stress. Av denne grunn, og på grunn av en fantom utseende av planter, trær og busker av einer mye brukt i liggende konstruksjon og urban design.
 Velge et sted å plante
Einer - plantebelysning. Dette betyr at det ikke bør plantes i skyggen av høye trær og bygninger. Best einer anlegg i åpent, solrikt sted å krone det var godt opplyst når som helst på dagen. Men hvis det finnes steder i landet området litt, kan du prøve å blåse Einer (lyng). Heather tåler vinterkulde og mindre følsom for mangel på sollys.
 Når man skal plante?
Som alle bartrær, ikke einer liker ikke altfor våt jord. Derfor er det best plantet fra april til mai. Hvis høsten virket tørr, kan du prøve å plante einer i landet i slutten av august - begynnelsen av september. Men ikke alle planter er plantet i høst, nyte live til neste vår, så det er best å ikke risikere det.
 Faset planting instruksjoner
 1.  Forberede plantehullet. Hvis du planlegger å plante flere anlegg som ligger nær hverandre, må du måle avstanden mellom einerbusker, må det være minst 50 cm mellom planting av einer trær - ikke mindre enn 15 m.
  Størrelsen hull bør være 2 - 3 ganger mer enn com jord med planterøttene. På bunnen av gropen er nødvendigvis et dreneringslag tykkelse på omtrent 20 cm, som består av sand og grus (unikt bat) blandes i et forhold på 1: 1.
  Til riktig plante behovet for å forberede og einer frøplanter. For denne com jorden med røttene senket i en bolle med vann i 2 timer før planting. Det er nyttig å legge til vannet litt mangan.
  Ved å plassere røttene av plantene i landing pit helle dem forberedt på forhånd skitt blanding. Den består av sand, torv og torv (sideforhold - 1: 1: 2, henholdsvis). Plante roten krage bør være litt over grensene av gropen. Hvis du plante en ung frøplante, er roten krage flukt med bakken.
   Vanning og omsorg
  Einer vokser sakte. Hjelpe ham utvikle spesielle gjødsel er aktiv: Nitroamophoska (30 - 40 g per 1 m2) og "Kemira Universal" (20 g per 10 liter vann). Det anbefales å bruke dem når vanning hver vår.
  I det første året etter planting, bør jorda løsne. Dette bør være svært forsiktig for ikke å skade rotsystemet. I jorda kan legge litt torv, shell pinjekjerner eller furubark (hakket).
  Sommer vann einer trenger bare en veldig tørr og varmt vær, ikke mer enn 2-3 ganger hele sesongen. Ved en voksen plante forbruker omtrent 10 til 30 liter vann. Du kan også spraye den med spray (ikke mer enn 1 gang per uke).  
Hvordan multiplisere thuja?
 Mest populær i midlere bredder Thuja occidentalis, også kalt "tree of life". I Russland, det kom fra de østlige delene av Nord-Amerika. Western arborvitae har ca 120 forskjellige hage former som brukes i landskaps og hagearbeid til forstadsområder. Thuja kan spres på flere måter: gjennom prosesser av voksne trær (vegetative) eller ved å plante frø. Den andre metoden er litt mer komplisert, dessuten er det ikke sikkert at det vil vokse og dekorative form som du trenger.
 Vegetativ reproduksjon Tui
For mikro-formering Tui vil du trenge et håndtak på den valgte tre og et lite drivhus. Håndtaket kan være så stiv (flight 30 - 40 cm, i alderen 2 til 3 år) og poluodrevesnevshym (flight i år, 10 - 20 inches lang, kuttet i slutten av juni). Bryte av eller skjære den må være slik at i bunnen holdt en liten del av modertreet (såkalte "femte").
Skjær akselen som skal behandles oppløsningen heteroauxin (001-002%). For å gjøre dette, holde en rømning i en beholder med en løsning av 2 - 3 timer. I løpet av denne tiden, kan du forberede grunnen for planting. Thuja overlever best i en blanding av elva sand og torv torv bakken (forhold 1: 1: 1). Jorda før planting ønskelig å desinfisere kalium.
Dybde på planting borekaks Tui - ca 2 -. 3 cm For fukting anlegget anbefales ikke til vann og spray. I november, før utbruddet av kaldt vær, sørg for å dekke bakken rundt røttene stammer blader, granbar og sagflis, og de aller ett sjal i folie.
 Tui Økende fra frø
Som nevnt ovenfor, å multiplisere pyramidal Thuja kan ikke bare vegetativt, men også av frø. Denne metoden er egnet for de som ønsker å eksperimentere med former for hage og er villig til å bruke på et tre som vokser 3-5 år.
Til frøplante dyrket frø skal være frisk, egnet for planting. Du må holde et frø lagdeling, som opprettholde den i kulden. Du kan bare la frøene i vinter under snøen. Om våren, når snøen er, må du samle frø og sår i pre-formet senger, drysset med sagflis. Settedybde - ikke mer enn 05 cm.
Gjødsle thuja anbefalte gjødsel svak løsning (01:20). Summer Shading spirer bør dekke skjold. Denne jord i nærheten av røttene alltid bør være mykt, fuktig og løs. Etter 3 - 4 år kan transplanteres frøplante på ønskelig sted for fortsatt vekst.  
Hvordan å plante en ananas hjemme

 Ananas - en tropisk plante som er bra for kroppen, regulerer stoffskiftet. Mange av de opprinnelige plantene vokser på lange vindu leiligheter. Hvordan å plante en ananas interesserte mange.

 Hvordan å plante en ananas hjemme
 Teknikken i seg selv er som følger. Outlet med blader og blomsterstanden del kuttet med en skarp kniv. I et mørkt sted for en uke bør kutte tørr. Pulverlakkert kull kuttet og plantet i en pott. Gitt det faktum at røttene vokser i bredde eller dybde, bør potten være lav og bred. For å være hull for drenering. I bunnen av potten bør legge drenering med biter av trekull. Deretter fyller underlagsfolien (2 deler) og gresstorv (3 deler) av jord, bjørk sagflis (2), torv (2) og grov sand (1), som dampes og tørkes.

 Hvordan å plante en ananas hjemme


 Etter innpoding ble plantet, bør jorda helle oppløsning av kaliumpermanganat. Temperaturen rundt stammen må være minst 25 grader, sol rom, men ingen direkte treff stråler. Et par måneder begynner å vises de første bladene. Etter engraftment vokser i sommer det rullet over i en bredere pott. Blanding for vekst bør bestå av råtnet tre av bjørk (2), torv (3), torv (3), humus (2) jord og sand (1).
 Ananas posere på solsiden. Mellom november og mars, er det i ro. Dette kan unngås hvis jordtemperaturen ikke er under 22 grader, utføre ytterligere belysning. Våren gradvis økende antall vanning. Sommer vanning voldsomt, vanntemperatur 30 grader. Noen ganger er det nødvendig å arrangere en dusj. Vegetasjon periode mullein infusjon bør mate anlegget to ganger. Når en Peduncles, bør jorda være fuktig og podkormlennoy gjødsel. Når blomstringen er over, bør fôring fortsette. Økningen stammer er ca 6 måneder.
 Her er hvordan å plante en ananas hjemme.  
Яндекс.Метрика