Er det mulig å plante og dyrke roser bukett?
 Hva kvinnen ikke elsker blomster? Spesielt roser Hver av oss minst en gang, men fikk en gave av roser, vakre, delikate og sjarmerende blomster. Jeg kan anta at mange ønsker å se en slik skjønnhet vokste huset, på en vinduskarm eller i hagene i landet. Men du kan dyrke roser bukett? La oss undersøke dette nærmere.
 Strukturen av artikkelen:

 Funksjoner av prosessen
 Metoden for dyrking
 Observasjon
 Blomster bør bemerkes at den verste vinteren steg donert utsatt rooting fra mars buketter rykke opp ett, men med buketter donert i juli, betyr absolutt rot.
Er det mulig å plante og dyrke roser bukett?
 I tilfelle at du ikke gir, og ønsket om å vokse og være hjemme denne vakre blomsten, i dette tilfellet, kan du vkorinyuvaty stiklinger i potter. Du må kjøpe en spesiell jord for roser. Også, opprettholdelse anbefalte dosvichuvaty borekaks bruker fluoriserende. Den beste temperaturen for rooting - denne temperaturen er 23-25 ​​grader Celsius.
 Når voksende borekaks er innendørs et svært viktig skritt i deres direkte sprøyting. Innen 2 uker borekaks anbefalte å sprøyte 5-7 ganger om dagen, bør jorda alltid være fuktig, men ikke våt. Gjør datamanipulasjon nødvendig for 2-3 uker. Da antallet av spray kan reduseres til tre ganger om dagen, men substratet i potten skal ikke være tørt. Roser utvannet på denne måten kalles forankret roser. Det betyr igjen at hvis dårlig overvintret bikube, gjorde han ikke dø. Du vil være nok til å trimme døde grener, og han skal bli frelst.
 For mer og tydelig om denne prosessen tilsvarer videoen:


 Observasjon
 På styrken av smaken roser påvirke værforhold, så med en kjølig og overskyet vær duft av roser svakere, men i den tørre og varme - sterkere. Roser, petals som mørk og lukte sterkere. På duft av roser er også påvirket av tykkelsen på kronbladene og dermed blomst med kronblader tykkere, sterkere lukt. Roser som vokser rik og tung jord har en sterkere smak enn rosene vokser på lett jord, som overfører fuktighet vel direkte. Det bør også bemerkes at store mengder gjødsel reduserer duft av roser.
 Rose - Blomster krevende og delikat, det krever spesiell omsorg. Så hvis du bestemmer deg for å vokse en rose med stilk, må du jobbe hardt for det. Men som de sier, med et sterkt ønske, kanskje mye. Ikke vær redd for å ta risiko, eksperiment. Selvfølgelig aldri møtt med hagearbeid, kan du ikke gå ut på første forsøk, men ikke gi opp, til slutt du definitivt vil lykkes.  
Som pasynkuvaty aubergine: tips for gartnere utmerket utbytte
 Aubergine eller såkalte "blå" - heller lune eksotiske grønnsaker som dessuten villig til å ta sin unike stil og verktøyet. Saus av grønnsaker, suppe, vegetabilsk kaviar eller aubergine fylt skjema - kan kalles krydret retter som ikke er skamfull for å sende gjester på ferie tabellen.

 Nyanser voksende
 Voksende aubergine består av flere grunnleggende trinn:

 forberedelse jord;

 kjøpe eller samle frø;

 transplanterer;

 vanning vann ved romtemperatur;

 fôring;

 pasynkovanie og jording;

 strømpebånd;

 innhøsting.

Som pasynkuvaty aubergine: tips for gartnere utmerket utbytte


 Erfarne gartnere rådes til å vokse fra frø til frøplante aubergine i et drivhus og deretter plantet den i det åpne bakken i hagen. Siden de variable værforhold kan kontrolleres ved å plante en frøplante klar gravd jord, ikke frøet, gi mer sikkerhet for at du samler innhøstingen av disse deilige frukter chernobokyh noen måneder.

 Pasynkovanie aubergine: nødvendighet eller unødvendige prosedyrer?

 En av de stadier av omsorg "blå" er en prosedyre pasynkovanie. Det innebærer å fjerne unødvendige vokst sideskudd og nødvendig i tilfelle auberginer vokse i en atmosfære av høy luftfuktighet i varmt vær. Noen eksperter og amatører gartnere hevder at pasynkuvaty aubergine er ikke nødvendig, de sier de vokse dem ganske godt uten denne prosedyren.

 Faktisk, "blå" kan ikke kreve pasynkovanie hvis de vokser i hagen i varmt tørt tid. Faktisk, i tørre forhold akkumulert blad vekt vil holde jorda i grønnsakdyrking fra overdreven fordampning og tørking stilker.

Som pasynkuvaty aubergine: tips for gartnere utmerket utbytte
 Stadier pasynkovanie


 Starter rett pasynkuvaty aubergine kan etter fôring under blomstringen. Når anlegget når om lag 30 inches høy, bør du:


 fjerne det øverste av de viktigste stammen;

 vente prischipnut anlegget vil forgrene;

 fjerne skudd, stebarn, slik at bare 4-5 stykker.


 I de siste fjern skuddene vil danne frukt, som skal komme 16 til 20 stykker. Planter kan ikke klype tilbake, men Stammerengjører, stebarn - er nødvendig.

 Trenger pasynkuvaty drivhus aubergine?

 Hvis du ønsker å nyte deilig Aubergine selv ut av sesongen, ville det beste alternativet være avl i drivhuset. Pasynkovanie "blå", som vokser i et drivhus, er det bare nødvendig hvis du planlegger å til slutt få stor størrelse frukt. Riktig temperatur, lys og fuktighet, i alle fall, kan du få en god avling. For pasynkovanie aubergine i et drivhus kan fjerne dem sideskudd som vokser i axils av lavere blader. Fjern disse skuddene må først knopp.

 Prosedyren ovenfor topping, som for eksempel å kutte av toppen av skuddene som kreves i drivhuset i tilfelle du trenger å akselerere modning. Vekst bush, mens stoppet, og alle de "ressurser" for å få opp en plante modning. Under modningen etter topping helst avskåret den nye blomsten.

 Å vokse aubergine er lett, det er ikke glemt, mens du bruker råd av kunnskapsrike og erfarne gartnere.
Schitovkoy for innendørs planter
 Bright saftig hage, blomstringen i vinduskarmen, kan ikke bare en fryd for øyet med frodige farger, men egentlig ren luft, mette den med oksygen og høy luftfuktighet.
 Dessverre, plantene er mer enn hage utsatt for de skadelige effektene av ulike skadedyr og imponerende løvskog rotsystem. Schitovkoy for innendørs planter er den mest lumske og farlig fiende.
 Karakteristisk
 Latinske navnet høres ut som Quadraspidiotus perniciosus Diaspididae. Medlemmer av denne arten av insekter som tilhører familien og Plantesugere er små parasitter som er fra 1 til 5 mm. Størrelsen og fargen på skallet pest avhenger av hva arter tilhører insekt.
 Voks skjold, som ga navnet tilsier, sikkert dekket kroppen som menn og kvinner. I dette tilfellet er imidlertid likheten mellom annen etasje er ferdig.
 Hunner skadedyr helt blottet for bein og vinger, og tvunget til å forbli urørlig, kroppen hans dekker mange egg legging larver. Levetiden av disse skalaer er minst flere måneder.
 Hanner, tvert imot, å aktivt flytte anlegget og kan også eventuelt lage korte flyreiser. Men de bor bare noen få dager. Karakteristisk, jo yngre insekt, tynnere og mindre dekke hans skjold.
 Schitovkoy vanligvis påvirker først den nedre delen av anlegget. Deretter formerer seg raskt, det stiger høyere og høyere på stammen eller overført til nabopotteplanter. Fôring på sap kroppen påvirkes, insekter gradvis svekkes og undertrykke den. Tørr og slapphet av unge skudd, fravær av aktiv vekst og til slutt død plantene kommer raskt, hvis ikke starte skadedyr aktiv krig.
 Måter å bekjempe
Schitovkoy for innendørs planter
 Til tross for at bekjempelse schitovkoy prosessen er lang og vanskelig å bli kvitt parasitten er fortsatt mulig om blomstene er ofte inspisere og, viktigst, regelmessig. For å nøye vurdere fienden, bruke et forstørrelsesglass eller et mikroskop, som skal være i arsenal av noen seriøse amatørgartnere. Før du kommer direkte til fiendtlighetene, gjennomføre en grundig diagnose av infiserte planter.
 1. Ta en titt på med et forstørrelsesenhets eksterne og interne blad deler. Det var der ofte, og det er første Quadraspidiotus perniciosus.
 2. omorganisere det berørte anlegget til en annen vinduskarmer, nøye behandle med en løsning av såpe et sted hvor det var potter.
 3. Lukk turundochkoy bomull dynket i giftige for insekter kjemisk løsning, tørk alle deler av anlegget. Noen blomsterhandlere amatør anbefaler å behandle parafin, bensin eller andre giftige væsker. I de fleste tilfeller er det ikke fornuftig - stor koloni av parasitter blir drept av konvensjonell insektmiddel, men brenne den delikate overflaten av blomst eller tilstoppede porer innenlandske planter er svært enkel.
 4. Frigjort dermed fra voksne, grundig vask blomst såpevann eller tobakk, prøver ikke å gå glipp av en eneste tomme av boareal. For enkelhets skyld er det anbefalt å bruke en gammel tannbørste eller en myk pensel.
 5. Spolosnuvshy endelig blader med vann, sette potten til tørk på en varm solrik vinduskarm.
 6. Behandling av insektmiddel - neste scenekamp schitovkoy. Obrыzhannoe tilsvar tett planten er dekket med en plastpose og la i en form for 40-48 timer.
 7. Etter to dager med polyetylen er fjernet, og blomsten stilken og bladene igjen grundig vasket under rennende væske, redde ham fra de døde kropper av insekter.
 8. Regelmessig ukentlig gjentagelse av disse prosedyrene vil helt bli kvitt larvene og modne individer pest.
 Tips erfarne gartnere
 Faktisk, måter å bli kvitt Quadraspidiotus perniciosus dusinvis. De som har for lengst blitt avl planter rådes til å fullstendig endre klimaet i rommet, la i frisk luft og plass sprøyting regelmessig grønne.
 I tillegg vil som en elsker av blomster ikke skade å lære noen triks av hvilken pest er helt ødelagt:
 1. Den mest effektive måten for behandling er ikke engang en blomst bad der det meste av væsken obezzarazhyvayuschey rett og slett faller til bakken og spray overflaten med en spray av små, dekker spredt støv bladene og stammen.
 2. Til en løsning av insektmidler lenger forbli på bladene, legge til det litt flytende oppvaskmiddel eller normal - tyktflytende såpe struktur pålitelig obvolochet påvirket parasitter sted.
 3. De maksimale planter ikke er schytovkam vil dra nytte. Hvis mulig, la intakt bare den nedre grener blomst hensynsløst å fjerne resten.
 4. Hvis en eller annen grunn kan du ikke bruke kjemisk desinfisering forberedelse, prøv å nøye tørke bush normal 40 ° bue. Ikke vær redd for at alkohol skade delikat greener - de fleste planter vil det ikke ta noen skade, og Quadraspidiotus perniciosus forsvinne som dråper av dugg under varme sommersolen.  
Яндекс.Метрика