Hvordan ta vare på hagen blomster i oktober

 Kalender omsorg for blomster i oktober


 Vedlikehold av hage blomster i oktober


 1. I begynnelsen av oktober, sørg for å plante tulipaner og hyasinter, hvis du ikke har gjort september. Hvis jorden har pidmerzla, kan du tømme plassen for landing noen bøtter med varmt vann. Jeg sete tulipaner i perforerte plastbokser. Først, grave en grøft til en dybde av bajonett spade, then'm gjør det nepereprevshyy kompost og avføring fra toalettet. Deretter helle 15-20 cm jord, gravd fra grøften. Deretter ordne en grøft bokser og fylle dem i sand. Så mye til bunnen av boksen var et lag av i det minste 2-3 cm. Deretter lagt tulipaner, seks stykker i hver boks, pidsypavshy for hver pære gjødselkorn 2-3 AVA. Deretter helt sover pærer sand. Dette hindrer dem råtne i regnvær. Strømmet på toppen av en annen jord grøft. Selvfølgelig, leire jord er ikke egnet for tulipaner. Du kan ikke plante dem og hvor det er vann i løpet av våren eller i løpet av de lange regn. Dessuten trenger tulipaner ikke liker sur jord og tidlig på våren av nitrogen. De er beste matet fosfor og kalium nødvendigvis uten klor på tidspunktet nominasjonen av knopper, blomstring på den tiden eller umiddelbart etter. Men hvis du gjør AVA, deretter tre år kan ikke bekymre deg for det. Hvis du er harde vintre, etter etableringen av vedvarende kaldt vær Throw på en liten landing lapnychka eller bringebær stilker som vidplodonosyly. Dette gjøres for snø oppbevaring. 
 2. Det er på tide å dekke Roser og klematis. Dersom anlegget ikke har bleknet og ikke falt blader, fjerne dem selv. Du kan ikke dekke roser med blader, knopper og blomster. Klematis bør kuttes av, forlater stubber ca 10 cm høy. Hvis du har klematis som blomstrer på fjorårets skudd, de, selvfølgelig, kan ikke bli kuttet. Vi må nøye fjerne dem fra tårnene, kuttet enden av skudd ca 15 cm og pakket dem sentrum foring. Over dem trenger å installere luft ly, for eksempel bekymringer over roser.
 Hvis du parkerer roser, da de ikke trenger å gjøre noe, inkludert defoliate. Det er bare sporadisk krympet kutt stilkene.
 Hvis du eller klatring busk roser, de trenger ly. Først av alt må vi kutte slutten av ca 15-20 cm. De har aldri moden, fordi de fortsetter voksende roser og sen høst. Da må de være fri for blader og blomster i knopp. Lå på bakken, pin, pidstelyvshy film for dem å beskytte mot fuktighet nedenfra. Deretter skisse dem tørt høy eller pakk i flere lag på toppen igjen og lutrasilom nastelyty tape for å beskytte mot fuktighet ovenfra. Filmen bør ikke komme til bakken ca 5-7 cm, eller rose kveles. Den enkleste måten å styrke film polene, som et stativ, må du koble den øvre enden og den nedre stikker i bakken dypere til alt dette spredte høst sterk vind.
 Husk at vekten ned roser bør være på eller under + 6 C, ellers stammer oblomyatsya på basen. Hvis du skriver roser Tea - hybrid eller Hrandyflora, stilkene bør kuttes, forlater 30-40 cm Okuchit kunne torv, sand, sagmugg.. Top-bokser og sette takbelegg eller dekke film for beskyttelse mot regn. Til vinden tok filmen, er det nødvendig å sette en stein eller tegl. Filmen bør ikke når bakken. Når installere vær med lave temperaturer, topp bulk gran grener til bakken. Som nevnt ovenfor, klematis nær for vinteren akkurat som rosearter Hrandyflora.
 Hvis du skriver roser floribunda, er avlingen kortere, opp til 20 cm. Shelter er satt nøyaktig det samme. Forresten, hvis rosene plantet i områder områder der snøen fonner vanligvis namitaye kan du begrense Hilling roser full høyde (20 cm) sand eller torv.
 Hvis du bunndekke eller miniatyr roser, kan de ikke dekke, men pryokuchyt torv eller sand, forsiktig klippe tuppene av grenene.
 3. Shelter i behov av noen former hortensia spesielt krupnolystnaya, blomstrende rosa blomster hatter. Mange varianter av hortensia paniculata bare fryse litt over snøen. Først bør de plantes hvor du har store snøfonner i vinter, i tillegg paniculate, har fleksible grener kan ikke presse for topp tung ramme, noe som bør fjernes i april. En stor gran grener vil lukkes. Men selv om du pidmerzly hortensia, blir de lett gjenopprettes, noe som gir aksillær skyter fra lavere stengler. Så ikke mas å trimme busker om våren. Gjør beskjæring i juni, da det vil bli sett nøyaktig tørre stilker av døde.  
Kypros: terapeutiske egenskaper og kontraindikasjoner

 Jeg er sikker på at mange lurer på om en mer sunn drikke og velsmakende. I motsetning til den stereotypien om at legemiddelet drinker - bare bitter te og tinkturer, geitrams eller Kypros beviser noe annet. Det gir ikke bare terapeutisk og profylaktisk effekt, men også en glede på grunn av sin gode smak.


 Kypros: nyttige egenskaper


 Snakker bredt om de gode egenskapene som eies av Kypros, kan de bli redusert til at te:

 •  legger kraft og styrke;


 •  har en styrkende effekt på kroppen;


 •  tretthet;


 •  har en rekke skjermer som hjelper i prosessen med utvinning.


 •  I vurderingen dypere, bør du ta hensyn til hvilke organer og systemer i Kypros positiv effekt. Og ja, det hjelper geitrams:
  Kypros: terapeutiske egenskaper og kontraindikasjoner


 •  Bedre blod. Medisinske planter bidrar til økt hemoglobinnivå. Hvis du drikker denne te regelmessig, bør du gjenopprette og syre-base-balansen i blodet. Blodkreft funksjon medisinsk plante realisert fordi det inneholder kobber, nikkel, jern, mangan, vitamin C, vitamin Art.


 •  Gjøre prosessen mer effektiv assimilering av næringsstoffer som forbrukes i maten. Dette forbedrer lipid- og karbohydratmetabolisme.


 •  Gjenopprette normal blodtrykk. Tonic effekt på kroppen fireweed bidrar til å oppnå bedring av mange organer og systemer, noe som gjør tilbake til det normale og blodtrykk.


 •  Sikre antibakterielle og anti-inflammatorisk virkning på kroppen. Dette bidrar til å øke produktiviteten muligheter Geitrams behandling av plager som er smittsomme og provoserende natur. Snakker av anti-inflammatorisk virkning selje te, så dette kriteriet er overlegen plante slike kjente mennesker som antiseptiske midler bearberry, eik bark og willow bark.


 •  Redusere overdreven oppstemthet av CNS, vinne søvnløshet, effekter av ulike stress og hodepine. Ivan te er en utmerket hypnotisk naturlig opprinnelse. Dette er opprinnelsen gjør det attraktivt, med på mange syntetiske sovepiller, vanedannende og har en stor masse av bivirkninger.


 •  Forbedre menns helse. Te øker styrken gunstig effekt på erektil funksjon. Snakker om bruk av piletre te i et historisk perspektiv, er det verdt å merke seg at før han hadde et rykte som den mest "maskuline gress." Først senere ble oppdaget andre sider av sin gunstige effekter på menneskekroppen.


 •  Bringe tilbake til normal endokrine systemet. Det normaliserer hormonelle balansen i kroppen, hjelper urten for å sikre at du ikke lider av forstyrrelser i hormonelle nivåer og deres innvirkning på den generelle helse.


 •  Klart kroppen. Utlede giftstoffer, gjør geitrams helsen din mer motstandsdyktige mot skadelige ytre påvirkninger.


 •  Forbedre hudens tilstand. Te inneholder en slags stoff gjennom hvilket forbedrer produksjonen av kollagen i huden. Dette hindrer dens tidlig aldring, en mer silkeaktig og gi elastisitet.


 •  Kontraindikasjon


  Kypros: terapeutiske egenskaper og kontraindikasjoner

   Hvis du nevner dette anlegget som Kypros, kan medisinske egenskaper ikke fullstendig funksjon det, så det er også en kontraindikasjon.
   Geitrams kan brukes:

 •  sammen med beroligende;


 •  med febernedsettende;


 •  Graviditet og amming;


 •  barn som ikke er fylt seks år.


 •  Spesiell omsorg krever bruk av te for problemer med blod.  
  Nights rom

   Søtvier rom. Omsorg hjemme


   Nights hvordan å ta vare på hjemmet. Søtvier: reproduksjon. Søtvier: transplantasjon. Søtvier: voksende. Nødvendige betingelser for voksende søtvier.

   Nightshade (Solarium capsicastrum)


   Nights eller vinter kirsebær - en plante av familien, som omfatter ca 900 arter, inkludert den velkjente potet. Nightshade blomstrer om sommeren og høsten til å vises vakkert, som kirsebær bær som er i ferd med å modnes skifter farge fra grønn til lys oransje-rødt og bo på anlegget hele vinteren fram til tidlig på våren. Disse bærene er ikke giftig, men kan føre til alvorlig diaré. Nights vokser godt i kjølig sted, slik at det kan dyrkes utendørs, beskytte mot frost. Når modne bær søtvier falle av, må du trimme stilkene i to; Hvert skudd kuttes over nyrene. Høst klype tips av skuddene netsvetuschyh.

   Hvilke forhold er nødvendig for innendørs voksende søtvier


   Lett : Full sollys.
   Temperatur Om vinteren - ikke mindre enn 5 grader, den optimale temperatur - rundt 13 grader. I sommer, spesielt innendørs, temperaturen bør ikke overstige 18 grader.
   Vanning: våren og sommeren vanning anlegget 2-3 ganger i uken; vinter heller vannes hver to uker for å opprettholde fuktigheten i jordsmonnet.
   Fuktighet: sommer spray anlegget hver morgen. Plasser potten på skuffen av våt småstein eller sette den i en beholder med fuktig torv.
   Gjødsling En gang i uken i løpet av våren og sommeren søtvier matet flytende gjødsel for potteplanter.
   Jord: blanding av 3 deler fruktleirjord med en del torv. Transplantasjon: hver vår i en pott med god drenering småstein. Modne planter trenger vanligvis en pott størrelse på 13 cm.
   Nightshade. Vare på utseende : Slik renser du forlater nok støv spray.
   Ikke bruk polish til bladene.  
  Яндекс.Метрика