Bruken av pasjons i medisin (med bilde)

 Pasjons (eller som det ofte feilaktig kalt "lidenskap blomst") er et unikt anlegg, bidra til å løse mange problemer i nervesystemet. Derfor er det ikke bare populære oppskrifter med eksperter, men ofte anbefales av kvalifiserte leger.


 De viktigste medisinske egenskaper av pasjonsfrukt


 Pasjons - effektiv folkemedisin som brukes for hodepine, søvnløshet, tretthet, angst, nervøse lidelser. Dette anlegget er til stor hjelp i behandling av mange problemer i forbindelse med aktiviteten av nervesystemet. Videre kan denne flora brukes ikke bare i seg selv, men i kombinasjon med andre urter. For eksempel, en meget god tandem pasjons og johannesurt, humle, vendelrot.
Bruken av pasjons i medisin (med bilde)

 Mye respekt blant folk som lider av problemer med nervene, fikk lidenskap blomst fordi det er en beroligende naturlig opprinnelse. Derfor frigjør det mann fra mange av de fryktelige bivirkninger, har han møtt i saken når han tok beroligende til kjemisk sammensetning.
 Det bør bemerkes at i dag mange mennesker lider av problemer av nervesystemet. Disse problemene i stor grad undergrave selvtilliten til personen gjør det stengt og ensom fordi de ikke alltid kan bestemme ved medisinering. Beroligende medisiner ofte føre til problemer med mage-tarmkanalen, metabolisme, er årsaken til overvekt. Således er negative symptomer i en ond sirkel. Derfor, hvis du støter på et problem med nervesystemet, kan prøve passyfloru. Selvfølgelig, for å begynne å rådføre seg med legen din. Dersom det blir vedtatt, vil dette anlegget gi deg fred i sinnet, eller i det minste fjerne uttalte symptomer på angst, søvnløshet.
 Det er ofte brukt i pasjons:

 •  hypertensjon;


 •  tilstand etter cerebral vaskulær kriser;


 •  aterosklerose;


 •  encefalitt.


 • Bruken av pasjons i medisin (med bilde)


   Pasjons og behandling av alkoholavhengighet


   Gode ​​resultater urt som finnes i behandling av alkoholavhengighet. Selv om det selvsagt i seg selv er det ikke så vanskelig eliminerer avhengighet, har et slikt hjelpemiddel ikke skadet, men vil roe nervesystemet for pasienten. Snakker mer om passyfloroy behandling av mennesker som lider av overdreven trang til alkohol, leger påpeke at i dette tilfellet kan oppnå:

 •  redusere overdreven opphøyelse og nervøs spenning;


 •  svekke ønske om alkohol;


 •  normalisering av atferds manifestasjoner.


 •  Av disse grunner rette har blitt anerkjent og har selv blitt anbefalt i behandling av alkoholisme tysk Helsedepartementet.


   Te med pasjonsfrukt


  Bruken av pasjons i medisin (med bilde)

   For å fremstille drikken skal tas:

 •  en teskje urt pasjons;


 •  150 ml kokende vann.


 •  Fyll opp med kokende vann gress insisterer innen ti minutter og filtrert. Når søvnløshet ta en kopp drikke en halv time før sengetid.


   Kontraindikasjon


   Planteekstrakter kan ikke brukes til:

 •  hjerteinfarkt;


 •  aterosklerose hvis det er uttrykt;


 •  angina;


 •  mottar antidepressiva nivå av MAO-hemmere.
 • Svineblom havet. Omsorg

   Svineblom havet. Omsorg hjemme


   Marine Blom (Senecio maritima)


   Svineblom sjøen for å ta vare på hjemmet. Svineblom havet: reproduksjon. Svineblom havet: transplantasjon. Svineblom havet: voksende. Nødvendige betingelser for dyrking krestovnika sjøen.
   Svineblom sjø eller sølv blad, vokser vilt i Sør-Europa. Det er en flerårig plante, men det er vanligvis dyrket som en sommer som et år dereveneyut busk og miste appell.
   Gul sitron blomst krestovnika vises på det andre året av vekst. Renset sølv-hvitt løvverk vedvarer gjennom hele året.
   Svineblom kan dyrkes fra frø eller stiklinger. Den tåler lett frost og vokser i nesten alle jord.
   Varianter krestovnika : Silver støv, liten og med fint kutte blader (15 cm); Kэndykans (Candicans) (25 cm); Diamant, med vidt dissekert blader (20 cm). Dimensjonen er for det første året av vekst. I voksen planter er doblet.
  Svineblom havet. Omsorg

   Svineblom havet. Forhold for dyrking


   Lett : Full dekning. Borekaks bør pritenyat sin rot.
   Temperatur : Frø spiret ved en temperatur på ca. 13 ° C. Borekaks plantet i midten av sommeren, ikke krever oppvarming. Beskytte dem mot alvorlige frost. Anlegget hladoustoychyvo og bærer lys frost.
   Vanning: vanning av planten som tørking av jord.
   Fuktighet : Plant trenger svært tørr atmosfære; ikke spray det.
   Gjødsling : Mate anlegget hver 2. uke med flytende gjødsel utvannet som anbefalt av produsenten.
   Jord : Monter noen fruktbar jord. Hvis du dyrke planten i flere år, den tredje år, legge frisk blanding.
   Razmnozheny e: tidlig på våren så snart dagslyset begynner å vokse, så frø, strø et lag av jord og holde beholderen med frøene på 13 grader. Vokst trapper Hage i containere og la på et kjølig, godt ventilert sted. Flytt dem til frisk luft i midten av våren.
   Hold beholderen trappene til sent på våren, og deretter blåse opp en fast plass.
   For borekaks avskåret i midten av sommeren netsvetuschye Spis skyter 8-10 cm.
   Fjern de nederste bladene og dryss par skiver borekaks rot pulver hormoner.
   Sette hver håndtere en egen liten gryte eller et par stykker på kanten av midten av potten. Hell riktig og la for rooting på et skyggefullt sted. Røtter vises etter tre uker på en tilstrekkelig høy jordfuktighet. Hageplanter i individuelle potter (9 cm) og dyrket i friluft til langt utpå høsten før frosten begynner.

   Svineblom havet. Funksjoner omsorg


   Utskifting av matjord. Hvis Blom dyrket som en staude, deretter to år å oppdatere container matjord tykkelse på 75 cm. Fjern forsiktig jord fra røttene riste den. Legg frisk jord blanding, forsegle den rundt planten. Liberalt hell.  
  Kryptantus

   Kryptantus. Omsorg hjemme


   Kryptantus å bry seg hjemme. Kryptantus: reproduksjon. Kryptantus: transplantasjon. Kryptantus: voksende. Nødvendige betingelser for økende kryptantusa.

   Kryptantus (Cryptanthus bhittatus)


   Kryptantus - en av de minste planter av familien bromelievyh. Det ligner vagt en sjøstjerne at hans liv kalt - Starfish. Flat kryptantusa blader med gule langsgående striper opp til 10 cm i lengde og er veldig stor for en så liten plante.
   I kryptantusa dårlig utviklet rotsystem som trenger det raskere å montere enn å trekke ut næringsstoffer. Derfor vil planten trives på et lite stykke av mose pakket rundt et stykke tre eller bark; så kryptantus kan tjene som et utmerket hengende dekorasjon. Dessuten ser det veldig fint i forgrunnen av sammensetningen av planter i blandet planting i en container.
   Den grunnleggende forutsetning kryptantusa innhold er god belysning Jo mer sollys faller på bladene, jo lysere er deres farge. Unge planter vises i et bladfeste, men, i motsetning til andre planter av familien bromelievyh, så mor planten dør. Det finnes flere typer kryptantusov med forskjellige mønstre og farger på bladene.

   Nødvendige forutsetninger for å vokse kryptantusa


   Lett : Den maksimale mulig.
   Temperatur I vinter - i størrelsesorden 15-18 ° C i sommer - ikke over 24 ° C.
   Vanning : Sommer - 2-3 ganger i uken, spesielt hvis kryptantus vokser i mose. Vinter vanning om hver 10. dag. Dette anlegget trenger ikke vann i det sentrale uttak, men det er viktig at røttene får nok fuktighet.
   Fuktighet : Sommer spray anlegget hver dag når temperaturen er nær den maksimale. Ikke spray solen, kan det føre til brannskader.
   Gjødsling : Ikke nødvendig, selv om en liten dose gjødsel for potteplanter hjelpe deg å holde kryptantus i utmerket tilstand. Gjødsel gjøre sommer hver 3. uke, kaste dem to ganger mindre enn anbefalt av produsenten.
   Jord: hvis kryptantus vokser i en pott, vil han komme torv jord blanding med tillegg av en håndfull av Sphagnum mose.
   Transplantasjon: ikke nødvendig, siden potten er bare for å feste planter. Ganske kryptantus transplantasjon hvert 2-3 år. Vare på utseende, dersom anlegget samle støv, spray eller vinke en støv fra den. Ikke bruk polish til bladene.

   Kryptantus. Funksjoner omsorg


   Feste planter til hjernebarken. For montering trenger du kork, Sphagnum mose og isolert ledning.
   Ta et stykke kork bark og hvis det er ingen naturlige depresjoner gjør meisle grunne fordypningen for å sikre anlegget. Fjerne planten fra potten. Sakte jord blanding rundt roten klumper. Pakk planterøttene fuktig torvmose mose og vikle kabelen mose og røtter. Styrke plante med mose pakket røtter på et stykke bark bruker wire. At anlegget som var i oppreist stilling. Regelmessig spray det, sjekk for å se at roten ballen aldri vysyhav.  
  Яндекс.Метрика