Fuchsia - omsorg i hjemmet
 Hvis du ikke vet hvordan er gitt til deg potteplante med bjeller, ned ned, som lommelykter, husk - det er fuchsia. Anlegget familien birøkt produkter. Hans fødested - Sør-Amerika, Mellom-Amerika, New Zealand.
 Hvis du er redd for at planten trenger litt omsorg spesiell, frykten var ubegrunnet. Fuchsia - blomst upretensiøs, lett spredd. Care fuchsia blomst hjemme er svært enkel. Og verdien av et stort antall vakre hybrider. Det viktigste - å gi et komfortabelt miljø for vinteren.

 Den beste plasseringen
 Planter kontraindisert i direkte sollys. Optimal sted til sted - karmen, vendt mot vest eller øst. Hvis du putter i fuchsia grå boks vil oppleve dårlig blomstring. Dersom leiligheten like sør vindu, må du være sikker på at solens stråler var uoppmerksom. Innendørs fuchsia ikke liker forandring posisjon og tolererer ikke kladder. Begge disse faktorene kan føre til avsnøring av knopper.
 Temperaturområde
 Fra våren til høsten, når anlegget er aktivt vokser, må du opprettholde en temperatur på 20-25 grader. En flott sommer blomst i frisk luft, men det bør ikke være over. Om vinteren, må anlegget oppbevares kjølig ved temperaturer over 11 grader. I varmere vinterforhold i fuchsia trekke stilkene og bladene obsyplyutsya.
 Vanning og fuktighet
 Om våren og høsten anlegget krever sprøyting. I vinter, en periode med hvile, ikke. For vanning trenger mykt vann avgjort. Planten skal vannes når det øverste laget av jorda er tørr. Det er umulig å peresyhav jord dyp gryte. I sommer trenger spesielt rikelig vanning. Men blomstring vanning litt lavere. Winter Fuchsia vannes sjelden og få. I den aktive perioden av anlegget vil ikke hindre befruktning gjødselsmineraler. Frekvens - annenhver uke.
 Dannelse av planter
Fuchsia - omsorg i hjemmet
 Spring strukket fuchsia stilkene kuttet med mer enn halvparten. Dette resulterer i aktiv vekst av unge skudd og blomster utseende. Crop implantatet og kan brukes i avl.
 Noen ganger fuchsia gi form tre. Egnet for denne typen vertikal. Trenger du å ta stiklinger, plante det og periodisk fjerne sideskudd. Når tilstrekkelig høyde fuchsia må kutte topp og sideskudd mens ikke kuttet, noe som gir dem utvikling. Så igjen, fjern de nye skuddene, men ikke alt. Etter ca 25 til 3 år vil danne stammen og kronen av anlegget.
 Fordeler Fuchsia på jord
 Fuchsia våren etter beskjæring bør transplantert. I en gryte med jord næringsstoff (du kan kjøpe i en blomsterbutikk). Jordsmonnet er en spesiell del av fuchsia er nødvendig. Det viktigste at det var løs. Du kan legge torv, humus, sand.
 Bryr fuchsia i blomst
 Kanskje du ønsker å plante blomstret voldsomt for en lang tid. Deretter må du stimulere blomstring pryschypыvanyem og omskjæring stengler. Dette gjøres når du er på stammen vil tre par blader.
 Sykdommer og skadedyr
 En av de sykdommer som kan bli truffet fuchsia - rust. Denne sopp sykdom behandles og fungicid oppløsning.
 Noen ganger fuchsia kan vises brune flekker. Ikke få panikk med en gang. Dette kan være en følge av flom. Det bør redusere vanning, og problemet forsvinner.
 Fra insekter til fuchsia armen bladlus, midd, snutebiller, whiteflies. Det vanskeligste å frata anlegget av whiteflies. Hun kan håndtere bare om prosessen flere ganger med insektmidler av nervegifter. Han gned bladene og røttene administreres. Med andre skadedyr bare takle. De forsvinner raskt under påvirkning av "Aktelyka" eller "Haupsyna." Begge stoffene er trygt for mennesker.
 Lagringsforhold fuchsia vinter
 En av deltakerne delte sine erfaringer på forumet fuchsia vinteren utendørs lagring i kjelleren, i mørket. Anlegget bør være forberedt for lagring ved å fjerne alle bladene og skyter nedozrivshi, pidrizavshy stilk. Det blir til en slags woody skjelett. I kartong jobbet ut noen hull. På bunnen foret med polyetylen og konkluderte fuktig torvmose eller vanlig tre. I trange mose konkludere planter. Hvis det er én ting du trenger å ta en liten boks. Hver gang du ønsker å feste mose til han skjule røtter. Kantene av filmen sammen og koble dem helt dekket med fuchsia. I denne tilstanden, er det omtrent midten av mars.  
Croton - omsorg i hjemmet
 Croton eller kodeum - en lys representant for familien Euphorbiaceae. I sine blader og stengler flyter melkeaktig juice, som hjelper ham til å utsette såret, noe som resulterer i ulike mekaniske skader. Lateks, danner skadestedet film, tørker fort og penetrerer ikke infeksjonen.
 Croton er ganske vanlige potteplanter. Hjemme, blomstrer det sjelden og klønete, men alle hans sjarm ligger ikke i dette, men i kjøttfulle spraglete blader som har en annen form. De er finnete, langstrakt lavrovydnыe, intrikat utskåret, bånd, vridd. Fargen på bladene varierer også avhengig av type og alder av anlegget. Som en ung mann i Croton dominerende grønne blader med gule striper i voksen alder i sitt brev er det røde og rosa nyanser.
 Croton innfødt til Asia og Oseania. Dette anlegget er vanlig i Malayarkipelet og Stillehavsøyene. I naturen Croton i stand til å oppnå tre meters høyde, hjemme, selv med riktig pleie, kan det vokse bare opp til en meter. I Europa anlegget ble importert i det 19. århundre. Foreløpig blomsterdekoratører vokse mange varianter av Croton, som i hovedsak skiller i form av brev.
 Bryr Croton blomst hjemme
 Omsorg for Crotone er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. Dette er en av de mest lunefull planter. Utvilsomt, Croton bringe sine eiere en rekke problemer. Men alle anstrengelser, til slutt, er mer enn rettferdiggjort av sjarmen av bladene, som syntes å spille alle fargene i høst.
 Den naturlige habitat av Croton - våte subtropene, så det er veldig fuktighet, lys - og varmekrevende. Blomsten tolererer ikke ekstreme og utkast temperatur. Den optimale temperaturen for sin fulle vekst - ikke over 25 og under 18 grader Celsius.
 Croton elsker daglig sprøyting blader med varmt vann forsvares. Anlegget tolererer ikke nabolaget av radiator: Tørr luft provoserer fremveksten av mange sykdommer. Vanning bør være vanlig, men uten overløp!
 Med mangel på lysstyrke belysning Croton blader kan potmyanity og miste vekslande. I vinter, plantene trenger direkte sollys, våren og sommeren bør pritenyat Croton, ellers vises sine vakre blader forferdelige brannskader. Den optimale stedet å Croton huset - øst eller vest vinduet.
 Jord og transplantasjon Croton
 Planten liker løs fruktbar jord. På bunnen av potten må være tilstede drenering av ekspandert leire. Young Croton må transplantert inn en ny pott hver vår. På eldre forekomster av denne operasjonen gjøres best bare en gang hvert annet år. I alle fall bør blomsten regelmessig matet. For denne spesielle gjødsel egnet for dekorative bladplanter.
Croton - omsorg i hjemmet
 Mulige problemer
 Når voksende Croton blomsterhandler kan ha ulike utfordringer, blant disse er brune tips av bladene, defoliation. Alle disse problemene indikere utilstrekkelig omsorg for anlegget. Tips av bladene blir brune når svært tørr luft eller peresushennya skrøpelige koma og bladene faller seg med utilstrekkelig vanning.
 Skadedyr
 Skadedyr i Croton søke ikke så ofte som i sitt brev er giftig saft. Men noen ganger er det fortsatt vises edderkopp midd, Quadraspidiotus perniciosus, mealybug. Grunnen til deres utseende - tørr luft. For skadedyrbekjempelse later Croton trenger litt tid til å behandle spesielle forberedelser, som selges i nesten alle blomsterbutikk.
 Ses hen til Crotone Utled ham, og han vil takke deg til deres sunne utseende, frodig løvverk og lyse!  
Dendrobium - omsorg i hjemmet
 De fleste orkideer ganske vanskelig å tilpasse seg å bo i et hjemmemiljø. Hele poenget med en spesiell følsomhet for parametere som luftfuktighet, gjennomsnittlig temperaturmålinger og deres forskjeller. Men sjarm og forførende skjønnhet av disse unike blomster igjen og igjen presset amatør gartnere til nye eksperimenter, og tvinger søke verdifull informasjon om allerede eksisterende erfaring. Som for slekten Dendrobium - holde det hjemme ganske muligens den eneste hinderet kan være behov for blomster ganske stor plass, så noen eksemplarer kan nå en høyde på fem meter.
 Begrepene "residence"
 1. Først av alt, å måtte kjøpe Dendrobium, er det verdt å huske at den nye "bosatt" krever støtte ganske lave nattetemperaturer (12 til 15 grader) i vinter. Derfor, hvis du ikke er en lykkelig eier av en vinterhage, tenke på forhånd hvordan å gi et komfortabelt miljø blomst.
 2. De fleste varianter av denne typen er svært krevende lysforhold opprettet. På den ene siden - de er store fans av lys, og den andre - de trenger pålitelig beskyttelse fra den brennende stråler av den lyse sol, ellers kjæledyret ditt i fare bli ganske smertefulle brannskader. Dyktige blomsterdekoratører anbefaler kunstig lys anlegg i høst og vinter, spesielt når det krever ekstra lys.
 3. Avhengig av type Dendrobium, og ulike krav til samsvar med temperaturkontroll: blomster med rund form pseudobulb oppbevares kjølig, planter med blader obpadayuchymy kreve moderate temperaturer, og eierne læraktige eviggrønne blader bedre gi nok varme.
 Gjødsel og transplantasjon Dendrobium
Dendrobium - omsorg i hjemmet
 Kompetent Care Dendrobium blomst hjemme og mates riktig produsert. Vanligvis, for dette formålet spesialdesignet blomstergjødsel (kjøpet bør ta hensyn til planter som det er oppgitt). Veldig enkel å bruke konsentrerte løsninger. En gang hver to eller tre uker skal fortynnes gjødselprodusenten i den angitte mengde vann og hell plate på vanlig måte. Regelmessig fôring vil tillate anlegget for å få nyttige mineraler og verdifulle forbindelser for vellykket vekst.
 Transplantasjon utføres omtrent hvert annet eller tredje år. Til å begynne denne prosedyren anbefales bare begynnelsen på en ny fase med vekst når anlegget er klar for slike drastiske tiltak. Anskaffe planten og potten (spesielt blomst med godt utviklet rotsystem) bør være svært forsiktig, da det gradvis trekke det. Det viktigste her - for ikke å skade røttene. Fans av orkideer har lagt merke til at suksessen av virksomheten avhenger forsiktig å bli kvitt den gamle underlaget. Noen, spesielt de intrikate røtter må vaske, så fjerne dem er vanskelig manuelt. Rot og tørre områder omhyggelig fjernet og plassen gjort desinfisere kutt eller antiseptisk hvitløk løsning som ikke inneholder alkohol. Etter rengjøring og tørking kan begynne å plante en ny substrat.
 Hvordan velge en pott for Dendrobium
 Når du velger et nytt hjem for kjæledyret bedre fokus på størrelsen og raffinement av sitt rotsystem. For en komfortabel tilværelse trenger å forlate to inches av tomrom rundt diameter. I tillegg til høyden nødvendig å vurdere ikke bare lengden er nødvendig for å få plass til røttene, men også avstandsberegninger for drenering (noe som kan være raskroshennaya kork, stykker av skum, ekspandert leire småstein eller liten).
 Før du bruker potten bør grundig vask, selv når du kjøper en helt ny, som Dendrobium ustabil til mikrobiell og soppinfeksjon. Bedre om det vil rett maskin, men hvis ikke, kan du kontakte Verified "bestemors" måte - å gni den indre overflaten av potten vaskemiddel og la tjue minutter.
 Korrigere omtanke og overholde alle anbefalinger fra dine orkideer gir lang levetid og vakre utseende, som ikke bare glede deg og dine gjester deres rike fargetoner. Dette stykke natur kan være en skikkelig godbit, spesielt under blomstring lyse.  
Яндекс.Метрика