Amaryllis - omsorg i hjemmet
 Amaryllis - en vakker blomst som kan dyrkes i potter eller i hagen. Men å plante behagelig frodig blomstring bør være ordentlig lete etter ham. Hva er det amaryllis blomst omsorg hjemme når du trenger å plante, hvordan du skal vann - alt dette nedenfor.
 Lett
 Amaryllis liker steder med mye lys. I skyggene bare ikke blomstrende blomst. Derfor sted potten på en vinduskarm trenger amaryllysom ​​solrike vinduer. Likevel, i sommervarmen lunsj er bedre å dekke persienner som gjennom glass sollys kan brenne delikate blomster.
 Vanning
 Vanning under blomstrende amaryllis bør være rikelig. Samtidig kan vi unngå vannmettet. Det er viktig å holde rede på når jorden tørker, og deretter vann anlegget med lunkent vann.
 I sommer (juli og august) i amaryllis dvalen. I denne perioden bør amaryllis vannes ofte.
 Gjødsel
 Under resten av planten dør av alle bladene. Og om en måned, er det Peduncles først, og deretter - og blomster. Det var i løpet av resten amaryllis trenger å mate. For dette formål passer en komplett gjødsel som kan påføres to ganger i måneden.
 Det er et annet alternativ fôring - under transplantasjon satt i en gryte fôring langtidsvirkende - superfosfat eller beinmel.
 Temperatur
 Amaryllis liker ganske kjølig og ventilert. Periodisk blomst kan gjøre til balkong, sørg for å lufte ut rommet der den finnes. Hvis amaryllis i vinter er inneholdt i et varmt rom, kan anlegget bli hentet. Under resten Amaryllis viktig å skape en temperatur i området fra 20 til 28 ° C.
 Transplantasjon
 Amaryllis pærer bør plantes i en pott i mars, men hvis planlagt å plante den i bakken, deretter i juni og juli. Det er viktig at en slik plante, plante blomstrer i august til midten av oktober. Hvis du endrer landing (f.eks månedlig), og deretter endre tidspunktet for blomstring.
 Planting amaryllis i en pott, som for øvrig må være minst en diameter på 15 centimeter, er det nødvendig å begrave løk 2/3 - så det vil fortsatt være synlig tips.
 Det er viktig å bruke riktig forøkning av utbyttet - klar jord beregnet for oppsvulmede planter.
 Du kan også lage en blanding slik: blader (2 deler) blandet med bakken torv (2 deler) med humus (2 deler) og grov sand (1 del). I potten må sette god drenering - skår, grus, stein. Det er viktig at tykkelsen av drenering var minst tre inches.
 Transplant amaryllis må årlig bruker mer og mer pott og en ny jord. Når transplantere bør fjerne dårlige røtter.
 Vanskeligheten i å vokse
 Hvis amaryllis ble syk ser bleke blader og blomster er hengende, deretter en plante er gjort feil vare.
 For eksempel kan livløse og bleke blader signaliserer for fuktig jord. Det er derfor viktig å transplantere anlegget, sørg for å skape god drenering.
 Blackened, mørke farger snakke om planter til lave temperaturer eller for fuktig atmosfære. I dette tilfellet må du fjerne de skadede delene og omorganisere amaryllis i en varm (innen rimelighetens grenser) sted.
 Pale Flower viser overflødig solen - de bare visne i direkte sollys. Så trenger litt skygge blomst.
 Hvis amaryllysu nok lys, varme, eller ingen fôring i blomster ikke var hvile periode, kan planten ikke blomstrer.
 Men med riktig pleie amaryllis alltid glade vakre blomster.  
Fioler rom omsorgPlanter som er populært kalt "Violet room" faktisk har lite å gjøre med ekte fioler som vokser i hagen eller skogen. Det samme fiolett historie startet i Øst-Afrika. En av navnet - uzambarskaya fiolett eller Saintpaulia. Hennes opptreden i det som er Europas dateres tilbake til det 19. århundre. Hjemme er en flerårig plante kan vokse opptil 30 centimeter og har dusinvis av arter. I saker av fortynning samme rom fiolett vant til fordel for sin blomsterhandler kompakt størrelse og forholdsvis lange blomstringsperioden (et gjennomsnitt på 10 måneder i året).
Violet har en oval eller avlange blader. Fargevalget på bladene er mellom mørk grønn og lys grønne nyanser. Blomstene er 2-4 inches i diameter. Fargen på blomstene kan være lilla, rød eller blå - til snø-hvitt.
Vesenet fioler
Å legge forholdene til rette for raske og bærekraftige vekst fioler, må sikkert ha litt erfaring i omsorgen for innendørs planter. Men fortvil ikke - det er noen enkle grunnregler for å holde Saintpaulia i komfortable forhold for det.
De optimale temperaturforhold for dyrking av fioler - en konstant, ingen plutselige svingninger i temperatur - ikke for varmt om sommeren og veldig kaldt om vinteren.Den mest passende temperatur er innen 18-24 ° CSammen med intoleranse overfor ekstreme temperaturer, og fioler liker ikke kladder.
Når det gjelder lys - fiolett vokser godt i sterkt lys, men fortsatt ikke glad i direkte sollys. Det vil si, dersom anlegget er i en solrik vinduskarm - anbefales bygge for ham en liten skygge i sommer eller forbedre lysrør i vinter. Så hvis du ønsker å voldsomt fiolett blomst i vinter - Kontroller lengden på dagslys på 13-14 timer hver dag.
Vanning, samt belysning, bør være vanlig. Å organisere vanning er nødvendig, slik at det øverste laget av jord var konstant våt, men det kan ikke være pereuvlazhnyat bakken. Vanning bør gjennomføre må forsvare vann, røttene forsiktig helle ut overflødig vann fra skuffen.Det bør bli husket også at fiolblader kan ikke stå sprøyting. Som et resultat av fuktighet på bladene, kan de bli syke eller råte.
Jordsmonnet i å vokse fioler, må oppfylle visse krav. EksempelvisDet må nødvendigvis være litt løs, enkelt og tillater luften å absorbere vann godt. Jord sammensetning ønskelig kan kjøpes på spesielle butikker eller lage din egen. Du trenger å blande blad og gresskledde bakken, humus, sand, kull og bein med superfosfat i følgende forhold: 2; 0,5; 1; 1, tilsett en halv kopp benmel, og en spiseskje av superfosfat per bøtte klar mix.
For å sikre god vekst og farge fiolett, regelmessig mate hennes spesielle gjødsel halv dose angitt på pakken. Hvis du ønsker å legge gjødsel til vannet for regelmessig vanning - dosen bør reduseres enda mer betydelig (6-7 ganger anbefalt).
Som du kan se, ganske humørsyk fiolett plante som krever oppmerksomhet og regularitet i omsorg. Men hvis du fortsatt er i stand til å følge alle reglene ovenfor, vil tildelingen motta rask og vakker fiolett for nesten et år!
Overførings fioler
Inkludert vekst fiolett ikke trenger en stor pott.Gitt det faktum at rotsystemet er grunt fiolett, anbefales det å velge lave og brede potter.Hovedsignal for transplantasjon fiolett avtar veksten, misfarging av bladene på en blek, slippe allerede blomstrende blomster, etc.Violet transplantasjon trenger en pott som vil diameter på 2 cm mer enn den forrige. Generelt må bredden av potten for Saintpaulia ikke være mer enn 12 cm. Ikke glem om den nødvendige drenering av jorda. Hvis du arbeider med en liten pott - helt nok til å sette på de nederste par skår.
Når transplantere fiolett settedybde er svært viktig. Roten krage bør være noen få inches lavere enn den øvre kanten av beholderen. Tilbakeslag mellom en klump av røtter og veggene er vanligvis fylt med næringsrik jord som forsiktig presser ned en pinne. Umiddelbart etter transplantasjon fiolett bør rikelig vannet.
Reproduksjon fioler

Fioler kan formeres ved hjelp av frø som er sådd om våren. Men ofte de formere blad borekaks.

For en god forankring bør choose've vokst brev. Da trenger du en skarp kniv til å kutte skaftet ca 5 cm lang, og deretter plassere den i våt sand, men så at brevet ikke berører bakken. Jord rundt stammen bør være litt komprimeres. Etter planting container med Håndtak bør dekke glassene eller polyetylen for å skape en drivhuseffekt. For å dekke fiolett plastpose, må du stikke ned i bakken et par tre knagger slik at pakken bundet under gryten, trekke på disse pinnene og ikke i kontakt med planten. Etter at alle prosedyrene som er beskrevet fiolett bør plasseres i en varm, lys sted vekk fra direkte sollys hit. En tid etter forekomst av rooting kan fioler være plantet i en vanlig gryte.  
Hytte i høst. Høsten av landet

 Det ville synes at med avgang av sommeren, bør høst i landet gå inn der, men det er ikke slik, fordi landet forberede seg på vinteren ikke mindre arbeidskrevende enn høytiden å åpne i løpet av våren.

 Høsten av landet


 Enhver hytte utgitt høsten avlingen, fordi det er den viktigste indikator på effektiviteten av alle aktiviteter. Så i fjor høst rydde naturens gaver: poteter, gulrøtter, rødbeter. Etter at du grave i bakken, helst med bruk av gjødsel, som i løpet av vinteren kan gjøre både uorganisk og organisk.
 Som fôring av aske, organisk humus, fosfater.
 Mens noen gartnere foretrekker å utsette grave i løpet av våren, siterer det faktum at under påvirkning av snø og regn landstill sags og trenger behandling før planting, men deretter bakken for å gjøre rene organiske vil være for sent: det bør gjøre det perehnyty, eller rett og slett brenne gjødsel kultur .
 Høsten av landet er også assosiert med planting busker og trær. På denne tiden, utdype frøplanter, som når vellykket dvale til våren dress allerede forankret. Frost og plante bringebær, rips, stikkelsbær. Busker og trær som trenger beskjæring, trimme den skulle falle. Flere avlinger også plantet i høst, for eksempel, kan være plantet urter og frø mens den første dill og persille vil være på bordet i slutten av våren.

 Blomster og blomsterbed


 Her høsten ikke mer mangfoldig enn i hagen. Oppmerksomhet til seg selv flerårige blomster og busker som er spredd av divisjon eller borekaks. God periode for å plante peoner, krysantemum, oppsvulmede planter.
 Også fra høst til tidlig frost bør skjule roser og andre blomster, ikke lider av kulden. Passer for normal denne filmen, men enheten bør vurdere drivhuset slik at vekten av snø og det ikke er ødelagt ikke brutt blomstene selv. Hytte i høst forbereder for dvalemodus og mer nøye det er gjort, de lettere planter og hagebruk kultur overleve kulden.

 Hus


 Utendørs bevaring i mange forbundet med å bringe av huset i orden. Hvis det ikke er overvåket samarbeidsvillig, er det fornuftig å ta vare på å bevare eiendommen på forhånd for å gi høst kom i vinter i samme form som det ønsker å se hjem og våren. Mange av å prøve å ta den mest verdifulle, og gir ikke bare påliteligheten av nedleggelser av områder, men nære vinduslemmer.  
Яндекс.Метрика