Fungerer i landet i november

 Kalender av arbeid i hagen og hagen i november


 Hva du skal gjøre i hagen, til senger og hagen i november.

 Verkliste i landet i november


 Forberedelse for vinteren.
 I november kjemper høst og vinter, som er hyppig endring av kald-varme været. Hvis skjermen naturfenomener kan gjøre spådommer ikke bare om den kommende vinteren, men også om avling neste år.

 Tegn i november


 Hvis snøen faller til bakken og smelter ikke, Snøklokker blomstrer tidlig på våren.
 Harer nær bosetninger - til kald November.
 Hvis 4 november det regner snart begynne kulde og snø.
 Trærne det er frost - vil være kaldt, faller tåke på bakken - for å tine.
 Dersom snø 5.11, ved slutten av måneden kommer hele vinteren.
 Hvis snøen er 8. november da påsken er.

 Works Lunar


 Youngling. I den nye månen skal ikke være plantet og transplanterte planter, vil de ikke ta.
 Voksende Måned. I november er det tidlig vekst av månen best å sjekke bevare innhøstingen, pærer og stiklinger av blomster. Gjennomføre ytterligere veksthus og desinfeksjon av bygninger hvor lagrede produkter.
 Det kommer en god tid for forberedelse til neste år stiklinger av frukttrær og busker. På dette tidspunktet er det ikke anbefalt å plante noe, men du kan dekke senger med snø.
 Det er et par dager for å kontrollere skadedyr av innendørs planter, fugler matet vinteren. Når månen hadde nesten vokst, involvert transplantasjonen potteplanter.
 Plenitude. I alt som ikke bør plantes eller transplantert planter, men du kan høste grønn med sill - denne dagen sin nyttige egenskaper er maksimert.
 Shcherbatyy Måned. I november synkende fasen av månen vises to ganger - på begynnelsen og slutten av måneden.
 Tidligere denne måneden, er det anbefalt å dekke stauder i hagen for vinteren, og denne gangen er egnet til arbeid med planter.
 Du kan så frø som forblir under snø, vann og gjødsle plantene, gjenopprette orden og komme seg ut i hagen, plante blomster i veksthus.
 De siste dagene av måneden avtar i begynnelsen av måneden brukes til å kutte fruktbærende trær og busker kan også helle, spray, gjødsle plantene.
 I slutten av november på avtagende måne bør avstå fra enhver kontakt med planter.

 Verkliste i hagen og hagen i november


 Til våren vaksinasjoner frukt avlinger, er det nødvendig å velge de riktige grener og klipp det nødvendige antall borekaks. I november borekaks heller herdet og styrkes. Cut borekaks anbefales slabomoroznuyu vær og umiddelbart trekke i en våt plastpose i kjelleren med en temperatur på O ° C til 1 ° C for lagring.
 På dette tidspunktet bør reserveres for vinter borekaks pode epletrær, plommer og andre avlinger. Borekaks høstet i kjelleren, dekket med våt sagflis. I tilfelle du trenger vaksiner for planter neste år, kan du plante frøene av epler, pærer, plommer, kirsebær.
 Det bør samle snø i hagen før de alvorlige frost å holde plante frost og frysing. Under trærne må det være god vtoptaty å beskytte landing av gnagere og hold snø til våren.
 Når grave jord klumper ikke bryte og la stå i forvaring snø groper. Etter beskjæring bringebær, stilker salvie ikke brenne og sender ikke ut, og dekker stammen overvintrende planter, beskytte dem mot frost. Dessuten er det bedre å ikke rense fjær grener kutte ned trær, de også forsinke snø.
 Det er nødvendig å sette et gjerde som beskytter hagen fra kaniner og andre gnagere. Mus som å hekke på steder hvor mye støv, halm, gjødsel, så du trenger for å fjerne alle av hagen. For å beskytte unge trær fra gnagere, deres første spiral av gamle aviser og taktekking, voksduk, tykt stoff, gamle nylonstrømpe eller tights, burlap eller lutrasilom - lys og pustende vevd materiale. Stropping materialet begrave i bakken og drysset på toppen av bakken.
 For å beskytte røttene til trær og busker fra gnager gift satt i de opprinnelige tunneler eller rør med tjære papir eller papp, for ikke å skade fuglene og husdyr.
 November er egnet for dyrking i området av vinter urter og busker - hagtorn, rogn, Viburnum. Frøplanter kan tas heller, både kulturelt og brakt fra skogen. I et lite hull dybde mindre enn 50 cm lage gjødsel plassert frøplante, strø bakken, vannet.

 Podzimnego planting grønnsaker


 I plantet i november podmorozhennuyu litt annen jord frø som ikke har tid til å spire i kaldt tid, men få i løpet av vinteren, god snø stengt nødvendig herding og motstand mot været. Om våren, når solen vil være varm og snøen begynner å smelte, de gradvis spire og vises på nettstedet tidlige grønnsaker og urter.
 Du kan purke artisjokk, boraho, neper, vendelrot, erter, sennep, lofant, purre, løk, Nigella, Chard, gulrøtter, pastinakk, kål, persille, motherwort, melk tistel, reddiker, neper, arugula, salat, rødbeter, selleri , Scorzonera, stevia, fennikel, physalis, spinat.

 Omsorg busker i november


 Bringebær, beskjæres og posazhenuyu bakken, må du pakke torv og gjødsel, så neste år blir rikere høste bær.
 Det er nødvendig å pakke inn flere lag med materiale steder der vaksinen i mandler, geit gåsunger, selje pestrolystnoy for å hjelpe dem å overleve vinteren godt. På denne tiden samlet etter de første frost fruktene av fjellet aske, hagtorn og Viburnum som er ikke bare nyttig, men også deilig.

 Fungerer i blomsterhagen i november


 Overskudd samlet blader brenne - denne asken befruktet blomsterbed og senger.
 Å berede grunnen for å plante en plen, må du vente på gunstig værbestandig - pluss 2-3 ° C. Frø perezimuet ved lav temperatur, og er dekket av snø og våren vil komme ned til de første deilige dager. Sted av plen må velge på forhånd, renset for rusk, gamle planter, gjødsle, sette et godt lag med fruktbar 12-20 cm.
 I november steg dekket i vinter. Disse blir involvert når bakken er dekket med en liten skorpe, promerzne. Over roser må installere en metallramme eller sette en boks på toppdekselet kraftpapir og deretter folie. Filmen er fast pin, presset tunge steiner. Avfeie øverste kanten som er lett å åpne og lukke.
 I varmt vinteren tiner med roser for en stund avsløre at de provitrylysya ikke råtten. Hvis skjermen ikke fungerer med de ly roser, kan du bruke en annen metode ly for vinteren. Roser rikelig humus hill, deretter toppdekselet beskyttende materiale eller pålegge sprigs av bringebær, kutte ned trær, og deretter sette en trekasse og dekket den med blader. Den andre metoden ly roser for vinteren kan brukes til å bevare varianter av klematis.
 For å spare Begonia knollene neste år må du fjerne dem opp fra bakken, vel tørr, deretter plassere røttene i en plastpose med perforering, pakket dem fuktig materiale - mose, sagflis, sand eller torv. Høstet poser binder opp, satt i en kjeller for lagring ved + 5-10 ° C.
 Det er nødvendig å kontrollere nivået av oppsvulmede planter, opprettholdelse av betingelsene for temperatur + 9 ° C og 80% luftfuktighet. Det bør også holdes georginer utsikt og overvåke tilstrekkelig fuktighet, slik at de ikke tørr og ikke råtten. Det er nødvendig å gjennomføre en revisjon neste år kulturelle, blomstrende planter og frø for plener. I anbefalte november til utseendet på snø etter den første frosten så frø av årlige blomster, maismel blå, hodetsyyu, Delphinium Ajax, dymorfoteky, iberisa, calendula, klarkyya, kollynsyy, plass, lavatery, lobulyariyi, valmue-samosiyu, molkolmyy, matioly, nihelly, mignonette, scabious, Drummond phlox, hryzantem, эshsholtsiyi. Frø trenger for å fylle tørt land og zamulchuvaty kompost.
 Noen frø av stauder også bedre å plante i vinter: alpine aster, vannskille, haylardiyi, Gypsophila, bjeller, daylilies, lupin, milkweed, Rudbeckia.

 Omsorg vingård i november


 I begynnelsen av november for å fullføre alt arbeidet før utbruddet av kaldt vær druer. De siste vanning druer produsere to uker før hans ly for vinteren. Dette gir vanning og økt opphopning av fuktighet i jordsmonnet, påvirker vlahozaryadku druer.
 Først av alt, uavhengig av druesort, dekke skudd. Å begynne å forberede "seng" av filmen, greiner og kvister, deretter senket henne piskeslag druer og plassert dem kompakt. Druer rikt befruktet med mineral og organisk gjødsel. På toppen av druene er plassert stråmatter, gamle klær, plastfolie og kaste snø.
 Tilby alle typer drue borekaks for planting neste år. Også trimmet bart og stebarn. De klippede borekaks er valgt for kvalitet og plassert i kjelleren for lagring.

 Annet i november


 På denne tiden, samle berberis, Cotoneaster, hund rose, mahonie, kastanje, tørket og separert frø å bruke dem for å plante neste år.
 Du må også ta vare på helsen til planter. Samle alle syke eller infiserte planter og begravde bort dypere eller brennes, gjøre det samme med shnyvshymy frukt. I november plantene mate blandingen med en hastighet på 1 g superfosfat og kaliumsulfat i 1 liter vann. Det dannede bunnfall i blandingen bør ikke brukes.
 Flerårig små planter som ikke tåler frost, grave, satt i potter og kar eller overført til kjelleren eller utstyrt drivhus. Hvis du ikke kan grave planter, til sine godt isolerte plastposer tørr torv og tørre blader og sagflis beskytte røttene mot frost før snøfall.
 På dette tidspunktet er det nødvendig å hvitvaske trestammene, gaffel, begrunnelse skjelett grener av trær for å beskytte de behandlede trær fra frost og solbrenthet. Du kan også pakke unge trær for bedre forsvar hvitt papir eller hvitt materiale.
 Stiklinger av planter inokulert i denne og tidligere år, må dekke gran grener, blader, sagmugg eller tett materiale, som de ikke har bygget opp og kan ikke overleve vinterkulda. At planter ikke er brutt under vekten av snøen i grener av trær og busker erstattet ramme og struts.  
Яндекс.Метрика