Hva planter hjelpe i kjærlighet?

 Løytnant kjærlighet anses planter som akalyfa, amaranth, Afelandra, zantedeshyya (rom Calla) kaltseolyariya, Camellia, gardenia, balsam, mimosa, Pelargonium (geranium), hibiscus (kinesisk rose) og alle planter med lyse-røde blomster. Agave Guzman og gi sensualitet og erotikk person.
 Akalyfa krysantemum og gjøre mer modige menn og kvinner - mer kvinnelig. Blomstrende Guzman, vriyeziya og opuntsyya aktivere maskulin energi, men kaktus imidlertid hindre seksuell aktivitet.
 Erotikk og sensualitet i kvinner vekke Orchid. Kaltseolyariya bidrar til å avsløre følelser.
 Kvinner eldre enn 45 bidra til å tiltrekke menn Pelargonium (geranium). Stemorsblomster satt opp en romantisk stemning. Gloxinia og yucca hjelp bestemme endringer i livet, granater og krysantemum - sortere ut sine følelser. Men kjærlig sjokk hjelpe takle hvite fioler, Reo brokete og ørken kaktus.  
Fungerer i landet i september

 Kalender av arbeid i hagen og hagen i september


 Hva du skal gjøre i hagen, til senger og hagen i september.

 Verkliste i landet i september


 September - en måned når sesongen avsluttes hager, gravd opp og kastet i rygger komposthaugen unødvendige stiklinger av stauder. I stedet kan borekaks bli transplantert inn containere og vokse for vintersesongen gode pot tilfeller, blant annet vinduskarmer og balkonger. For eksempel, planter som Astilba, bell, krysantemum bush, hortensia et al., Vokser godt i potter. Det er viktig å velge de stiklinger som har flere sterke røtter og friske stilker. For å plante planter i potter trenger å forberede en blanding av 1/3 kompost, sand og hagejord. Den ferdige blandingen bør desinfiseres i ovnen i ca 15 timer ved 150 ° C.
 I første halvdel av september er vanligvis plantet melkolukovichnye planter som muskari, kandyk, krokus, Snøklokker, etc., og i andre halvdel av måneden - tulipaner. De kan plantes på steder der voksende årlige blomster og grønnsaker med en kort periode (bue - et unntak). Nøkkelen til vellykket vekst av vårløk - korrekt og rettidig planting pærer og sunn. Pærer skal plantes i en dybde på 2 ganger deres høyde, og av minst to diametre. Små pærer, tvert imot, er det bedre å plante tettere sammen. Det gjøres oppmerksom på bakken - hvis det er tørt, etter planting det skal vannes.
 Ved midten av måneden for å grave, dele og plante stauder som blomstrer om våren, løsne jorda rundt planter luke ugress.
 Ved utgangen av september fullføre sine blomstrende stauder som phlox, Gladiolus, koreopsys, rudbeckia. De kuttet ned på bakken, fjerne tørr døde blader. Vanning er stoppet bare fortsette fôring, luking og hoeing.
 I begynnelsen av september kan være plantet klematis til andre plass for dem.

 Tegn september


 De gamle romerne September var den syvende måned i kalenderen reform av Julius Caesar, som skjedde i 46 f.Kr.. E. e, etter som han var ni, men hans navn er ikke endret.
 Og i Russland i september kalt November, Ukraina - september, Kroatia - ryuyan, som oversatt ment kald vind. I begynner midten av september "Indian summer" når morgenen allerede i høst kaldt, men i løpet av dagen temperaturen stiger til eldre verdier. Denne måneden besluttet å suspendere feltarbeid, som i antikken mente at September - dette er begynnelsen på en ny avling.
 Vi begynte å samle hofter - høst kom.
 Begynnelsen av sopp sesongen sies tykk varm morgen tåke.
 Hvis du hører om natten i regnet ofte uhannya ugler, det gode været i morgen.
 Hvis frosken hoppe i land og kvekke i løpet av dagen og fisken hoppe ut av vannet, vil det regne.
 Det skal bli godt og klart vær når igler er på bunnen.
 Hvis himmelen cirrusskyer, blir fly nærmer flokker av fugler.
 Høsten er varm når torden i september.
 Hvis kranene flyr høyt, sakte, og "snakke" - ville være en god varm høst.
 Web-spredning på planter for varme. Høst tenetnyk - i klarvær, i en bøtte.
 Mange eikenøtter på eik i september - til voldsom vinter og julaften faller snø.
 Hva er tørrere og varmere september ble senere ankomsten av vinteren.
 Mens brev av kirsebær opal spiller ingen rolle hvor mye snø hadde ikke falt, tine den zzhene.
 Utseendet Komarov sen høst - til milde vintre.
 Hvis kråker sitte hoder i forskjellige retninger - den dagen vil være rolig, og hvis man så nær stammen - å vente på vinden. Hvis haren mye fett, vil om vinteren være alvorlige. Harer lang hvit - høsten er lang og vedrennaya.
 Proteiner gjør en stor tilførsel av nøtter - vent til den kalde vinteren.
 Føflekker og mus gjør stor aksjer - til den harde og snørik vinter.
 Hvis musen henhold lin ugler hekker; Viet, vinteren snøen er stor.
 Hvis musen rive hull på den varme siden (sør) - vinter vil være alvorlige.
 Hvis gjess ganghopetall, trenger stær ikke fly bort, vil høsten bli lang og vedrennaya.
 Bird hohlytsya - før den kalde vinteren. Kald vinter når fugler flyr sammen for å gå.
 Svært trekkfugler flyr i høst, så mye snø og lav - så lav snø vilje.
 Bier faller tett honeycomb voks zaliplyuyut - den kalde vinteren, og la dem stå åpne - til varm vinter.
 Rå sommer og varm høst - til den lange vinteren.
 Når høstløvet begynner å bli gule bjørketrær fra toppen - våren kommer tidlig, bunn - sent.
 September er kalt zheltnem, oktober, som fargen på planter denne måneden gul-oransje.
 Hvis 1 september høyt trykk og konstant ved endring vind fra sørvest til nordøst - til den klare himmelen og den samme temperatur i 1-2 dager.
 Hvis 3 september morgen grå og kjedelig - røde Days vente. Hvis denne dagen ved solnedgang himmelen skyer forsinket fra nord - til vind.
 Hvis du er i denne dagen i høy atmosfærisk trykk synker sakte, og vinden endrer retning fra sør-vest til nord-vest - til bøtte, temperaturstigningen innen 2 dager.
 Hvis 5 september lavtrykk langsomt synker, og vind endringer fra sør til nord - flere dager vil holde godt vær. Hvis den dagen nytes erter i hagen - til varm og lang høst. Hvis det var morgen tåke, vil været bedre.
 Hvis 6 september regn - det er opp til den tørre høsten og en god høst for det kommende året. Hvis natten er klart - å godt vær. Hvis det i løpet av dagen temperaturen stiger fire fra soloppgang til 15 timer, og deretter reduseres før neste morgen - for godt vær.
 Hvis 8 september frost på trær - frost og tåke da - til varme. Hvis den dagen for å høre lyden av en hakkespett - det er opp til regn, og hvis hesten har en back fots - til været.
 Hvis mange eikenøtter på eik - til voldsom vinter. Willow var dekket med frost tidlig - før den lange vinteren.
 Hvis 10 september ingen sopp - er det faktum at vinteren er hard og snørik. Hvis mange av asketre - Høsten er regn, og hvis nok - tørr.
 Hvis 11 september kraner fløy sørover - vinteren kommer snart. Snegler tidlig lukking dekke sine skjell - vinter vil snart merkes.
 Frosker begynne gjemmer seg på dypt vann - vil snart bli kaldt. Men hvis dette tidspunktet er blomstrende løvetann - å varme og lang høst.
 Vanligvis 14. september kalt Indian summer, og hvis den dagen er klart, vil det falle vedrennaya.
 Hvis mange spindelvev, og deretter vente på en klar og kald høst.
 Hvis nataskuye muldvarp i et hull mye halm - den kalde vinteren. Waxwings avgang tidlig i varmere strøk - for rask nedkjøling.
 Hvis 16 september morgen tåke - å klare og tørt vær. I mange kongler - til varm vinter. I overgangen fra fullmåne til nymåne dannet en sirkel om en måned - til rask vær.
 Hvis 17 september etter en regn raskt tørket - til langvarig dårlig vær. Loach fisk i akvarium farende opp og ned, venstre og høyre - til en rask vær.
 Pærer, grønnsaker og blomster med sart hud - til milde vintre. Geit på en klar dag plutselig gjemmer seg under et tak av beite eller zaspeshyly hjem - en kraftig forverring i været.
 Hvis 19. september New Moon ble født formørkelser og "oppslukt" - til været. Bladene på de øvre grener av bjørk lang forbli grønt, mens de nederste greinene har lenge blitt sirklet - vinter til tidlig vår og nåde.
 Sent padolyst i Cherry - å varme og våte vintre. Kongler vokste lav - til tidlig frost, høy - til sent. Linerle var flokker under langvarig tørr periode - vent til utbruddet av langvarig dårlig vær.
 Hvis 21 september pobiliye ull i kaniner - snart kommer vinteren. Massevis av grankongler - våren til høsten, erter og agurker neste år.
 Hvis hare lang skur for vinteren, så kulden ikke snart komme. Willow i begynnelsen av november - snart til vinteren.
 Svak pels i dyrelivet - et tegn på milde vintre. Mange fluer i en smekk - til den harde vinteren. Hare vыlynyal urent - til skitne vinter.
 Hvis 24 september føflekker gjøre store bestander - til den harde og snørik vinter. Sopp mye - mye snø vil være, og vice versa.
 Hvis 25 september feltet mus flyttet til landsbyen, vente på den kalde vinteren. Når regnskyer flyet - til langvarig dårlig vær.
 Hvis 28 september tit pip - snart til vinteren. Hvis grevling og hare har akkumulert mye fett, er vinteren lang og kald, og vice versa. Hvis denne dagen kraner fløy - 3 uker vente på den første frosten.
 Proteiner gjør store mengder nøtter - den kalde vinteren. Ekorn kaste fra topp til bunn - på hnylozyme. Veggene i et hus eller leilighet ble våtere vanlig - til været. Hvis feltet mus warehoused lager gress utenfor hulene sine - til varm vinter. Dersom føflekker ikke er isolert hulene sine i høst, den forventede varm vinter.
 Hvis 30 september pinnsvinet har hiet sitt i midten av skogen - vinter blir kaldt. Ekorn kaste fra bunnen opp - på en sterk vinter.

 Works Lunar september


 New Moon. Anbefales ikke for noen transplantasjon og avlinger. Du kan lage sprøyting og utgassing
 Voksende Måned. Du kan gjøre det meste avlinger planting, beskjæring trær og bærbusker, pode, gjødsling, skadedyrbekjempelse, jord løsner, hermetisering frukt og grønnsaker. Ikke formerte planter røtter, plante trær og samle gress.
 Fullmåne. Vi anbefaler luking og skadedyrbekjempelse. Ikke delta i overføringer.
 Shcherbatyy Måned. Ikke håndtere endring. Det er på tide å gjøre grave pærer av påskeliljer og tulipaner og hoeing, dyrking, Hilling, bioklipp trær.

 Verkliste i hagen og hagen i september


 Vanning trær stoppe overføring vanning bare hvis neplodonosyaschyh unge trær, men de må vannes kun når tørken. Du kan bruke beskjæring trær, som løftet innhøsting. I ringen greiner hengende ned på bakken, tørket eller sykt. Seksjoner alltid ble behandlet med en spesiell hage banen og gaffel - kobbersulfat.
 September - en måned for sent avgift potetsorter (høsting blir utført så snart anlegget pozhovknut lavere blader), gulrøtter, persille og selleri, purre og tomater. Sene varianter av agurker, squash, dill, persille bladene i kaldt vær dekk med folie og rotgrønnsaker høstet i skyggen, eller de visne.
 Poteter og grønnsaker bedre å rense tørt vær på ca 8 ° C, spesielt med hensyn til poteter, som å fjerne det ved lav temperatur, er risikoen for mekanisk skade knoller. Hvis skaden er det 0-stille, må potetene bli stående i en tørr ventilert område i 15 uker ved en relativ fuktighet på 90% og en temperatur på 10 ° C, under slike omstendigheter, mest modne knoller og skader zarubtsyuyutsya. Grave poteter, bør du tenke på å plante lager for neste år. Du må først velge frø knoller som veier ca 80 g og et sunt og gir busker. Deretter valgte knollene bør gis tørt off, så igjen rane og satt i esker. Bodde poteter satt i poser eller burlap å dekke slik at de ikke blir slått grønn. Grønn poteter kan ikke bli spist, fordi den inneholder solanin - et giftig stoff. Frø knoller, derimot, bør holde på Greening av lys, slik at de er bedre bevart. I en eske med frø knoller trenger å sette en merkelapp ikke å forveksle disse med andre knoller. 
 Høsting tomater produsert i en tid da nattetemperaturer ikke falt under 5 grader. Fruktene er sortert ut, umodne tomater plassert i vinduskarmen eller en hylle i kasser, mens merke seg at tomatene i esker lå ikke mer enn to rader. Romtemperaturen bør være 20-25 ° C. Moden frukt regelmessig spyles velger. Hvis du putter i en boks med grønne tomater røde, grønne frukter modnes raskere.
 Tomater holder seg i en måned, men for å bevare friskheten av tomater i 2 måneder, er det nødvendig til bunnen av boksen mellom frukt helle et lite lag av treflis omkring 1-15 cm og holde dem ved en temperatur på 12 ° C. Lagre friske tomater for det nye året kan grave om sunne busker med zavyazavshymysya frukt og røtter henge opp i kjelleren.
 Rengjøring gulrøtter kan ikke hastverk hvis det er tørt vær og gulrøtter sprekke. I dette tilfelle ville utbyttet øker og gulrøtter være bedre å ligge. I kjeller gulrøtter ønskelig Sphagnum mose i butikken.
 Noen ganger kål og rødkål sprekker, dette er på grunn av plutselige endringer i temperatur og fuktighet. For å unngå dette, i store og tette hoder bør nadirvaty røtter som følger: en stikkontakt til bunnen ved roten av begge hender og gjentatte ganger slår i én retning. Slike cob fuktighet fra jorden opphører å flyte og kål vil ikke sprekke.

 Vesenet busker i setnyabre


 Stiklinger av rips høstet fra friske, sterke grener av 2-3-åringer, så de binde og sette merkelapper med navn. Plante borekaks er utført i en løs, fuktig, rikt organisk jord ved 45 °, forlater 1-2 knopper på overflaten. Umiddelbart etter planting borekaks vannes. Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at stikkelsbær og rips bør plantes på rad, med hver frøplante allokere et område på 15 x 08 m. Grenene av busker rettet i forskjellige retninger, rips sete vippet og stikkelsbær oppreist.
 Light-bærplanter, så de satt i utpekte områder med god belysning. Bærplanter er ikke anbefalt å plante trær fordi de er dårlig frukt, foruten frukt og treaktige planter vil undertrykke hverandre. Der bærplanter lider under tørt vær, som bjørnebær og bringebær. Dette skyldes det faktum at de har grunt rotsystem, slik at de skal plantes i nærheten av vannkilder og rikelig vann.
 I september jordbær formet generative knopper, er denne prosessen vellykket bare hvis tilstrekkelig fuktighet i jordsmonnet og næringsstoffer. Derfor bærer vanning jordbær, må du lage gjødsel i jorda. Mineralgjødsel er blandet med kompost og humus. Ved dårlig vær er et verk av gjødsel bedre å utsette til våren. Sengene i jordbær utarbeidet som følger: jord gravd til en dybde på 50 cm, fjerne restene av ugress, jevn overflate. Røttene av jordbær plassert i hullet, ikke pakke opp og ikke sovne hjerte. Hvis du ønsker å forberede spirene på våren, er jordbær godt bevart i filmen i kjøleskapet og i esker, dekket med løs snø og plasseres i grøften. Hvert eksemplar må være forankret frøplanter 7-8 cm lange og ca 2 eposter som er om et hjerte.

 Fungerer i søt butikk i september


 I september skal slutte vanning roser, de trenger tid til å forberede for frost og redusere veksten av skuddene. Det bør innpode topper av unge skudd, kuttet alle blomster og knopper, kutt den nederste bladene.
 I tilfelle regn faller på roser satt ballen fra polyetylen film, forlater åpen ende. Ved slutten av måneden skal vikle roser tørr torv eller kompost tykkelse på omtrent 5 cm.
 I høst bør du tenke på å gre plenen, er det gjort for å fjerne dødt gress og forbedre kvaliteten på plenen. På steder hvor det var vikene kan irritere gresset igjen. Før såing bør løsne jord. Etter planting gress det bør være godt vannes.
 Begonier blomstre til frost seg selv, sine blomster ser bra selv i regnvær. Ved slutten av måneden de grov, kutte av spindelen og deretter tørket i 10 dager ved 20 ° C og riste opp fra bakken. Knollene bør sette i esker og hell torv gjort for å sette på et kjølig sted til april.
 I lå september peon blomsterknopper hver 3. dag de strømmet i volum 20 liter per busk. Når vanning gjør tre aske under en busk, kaster den rundt planten.
 Asters kan transplanteres under blomstring. Med utbruddet av frost aster transplantert med et stykke land fra jord i potter bred som har høye dreneringslag. De satt i vinduskarmen, rikelig vannet, overvåke og provetryvaemostyu romtemperatur. Ved moderate temperaturer innendørs blomstrende asters fortsette.
 Rooting tulipaner raskere ved jordtemperatur på 5-7 ° C og konstant vanning. Tidlige varianter av tulipaner bør plantes i henhold frukttrær, samt under blomstring tulipaner de ikke skape en sterk skyggelegging. Tulipaner foretrekker nøytralt eller svakt alkalisk jord, og hvis jorda er hard og mye leire i det, så det gjør torv, kompost, sagflis og sand.
 Ved planting bør ta hensyn til det faktum at små pærer bør plantes separat fra større. Ikke choke når plante pærer, fører dette til det faktum at når de dannede sammenpressede jord, og hun i sin tur hindrer dannelsen av en blomst. Ly for vinteren tulipanløker er påkrevd. Selv under snøen i pærene vises spirer.
 Som du vet, er calendula, ringblomst og en verdifull medisinsk plante. Blomst blomstrer kontinuerlig opp til frost, viktigst, tid til å kutte de falmede blomster.
 Døde luftig deler av stauder kuttet i september.
 
   
Яндекс.Метрика