Dersom enkel kvinne uheldig i sitt personlige liv. Positive energi geranier

 Vedta Pelargonium (geranium) - hun har en kraftig positiv energi. Til krefter etter en dag, er bare en halv time til å sitte ved siden av Pelargonium. Det hjelper å se på livet i en ny, beroligende effekt, utvikle en sans for humor og gjør folk snillere. Pelargonium i stand til å lytte til folk og være en venn, som kan snakke ut. Strøm Pelargonium eliminerer selvdestruksjonsmekanismer, for eksempel et mindreverdighetskompleks, avhengig av hva andre mener. Det gir styrke gjenfødt med en vond løfter eller tap.
 Pelargonium foredler, myker energien av sinne. Vil nøytralisere destruktive ord og tanker, fremmer åndelighet bidrar til å bevege seg bort fra hverdagens kjas og mas.
 Pelargonium har en spesiell effekt på kvinner som er førtifem. Det åpner dem inspirerer sensualitet, introduserer et element av drømmende og hever over forfengelighet av livet.  
Fungerer i landet i august

 Kalender av arbeid i hagen og hagen i august


 Hva du skal gjøre i hagen, til senger og hagen i juli.

 Verkliste i landet i juli


 August er fylt med aromaer og smaker av sommer. Hage husarbeid begynner å bære frukter - moden første innhøstingen av frukt og grønnsaker. Men i fjor sommer måned - i form av anstrengende arbeid: du har tid til å plante i høst reddiker og greener, dryss planter fra skadedyr og sykdommer.
 På bærene begynner å danne begynnelsen av fruiting.
 På denne tiden, er det anbefalt å fukte og løsne god jord for å hindre jevning jordbær senger.
 Spesiell oppmerksomhet er betalt bringebær busker - en å kutte kvister, greiner, bør også gi gode rips og stikkelsbær oblystyanist.
 Vanning, luking og fôring på bær senger anbefales å kombinere med posleuborochnыm sprøyting mot skadedyr og sykdommer.
 Trærne høsten og vinteren varianter prøver å bevare fruktene av sliping og knuste. Hvis du vil kronen faste koplinger.

 Tegn på august


 Hvis Elias Day (2 August) tørr, tørke det vil være seks uker hvis regnet å gå til ham for seks uker.
 I Kalynnyk (August 11) birøktere merke: "Problemet (tåke) bee selvfølgelig ikke."
 Micah (27 August) med en storm - til nenastnomu September.
 På dagen Florus og Laurus (31. august) så i buskaset, røtter, tykke røtter - året vil være fruktbart.

 Works Lunar


 Youngling. Adverse dag for alt arbeid unntatt løsne og bioklipp, ugressbekjempelse.
 Voksende Måned. I disse dager, anbefales det å engasjere seg i å så og plante blomster, pærer vykopkoy. Effektiv pest og sykdom. Du kan gjøre fordelingen av iris og vanning, grave røtter, potet spud og løsne midtgangen. God tid for høsting poteter, gulrøtter, rødbeter, neper, for befruktning.
 Anbefalt planting hvitløk, vårløk, planting og nyplanting av trær og busker (pærer, plommer, stikkelsbær, rips).
 Du kan klippe trær og busker, klype tilbake.
 Fullmåne. Adverse dag for hagearbeid. Anbefalt Weed og skadedyrbekjempelse.
 Shcherbatyy Måned. En god tid for graving og transplantere liljer, kusymre busker divisjon. Det bør ta hermetisering frukt, bær og grønnsaker, luking og løsne jord, pest og sykdomskontroll, og frukt og grønnsaker høsting.
 En god tid for å plante reddiker og neper, vanning.
 Du kan gjøre sanitære beskjæring trær og busker.
 Anbefalt behandling og plante jordbær.

 Verkliste i hagen i august


 August - innsamling og behandling av pærer, epler, plommer og andre frukt forberedelsene til vinteren.
 Denne måneden observerer at under trærne ikke legge nedfallsfrukt. Frukten er påvirket av sykdommer og skadedyr ødelegge. Kontroller feller nærvær av skadedyr.
 Spesiell oppmerksomhet rettes mot unge beplantning. I begynnelsen av august - den varmeste perioden og bør holde jevnlig vanning og beskytte trær fra skadedyr og sykdommer.
? Clutchen møll kan bli funnet på grenene på trærne, samt en rekke av tre umalte flater, som for eksempel på gjerdet. Identifisert murverk ødelagt.
 I steinfrukttrær som kirsebær, plomme og aprikos, vises tannkjøtt (lim amber) som skal fjernes. Tannkjøttvevet til å kutte og plassere snitt behandlede kobbersulfat (10 g per 1 liter vann) eller en blanding av leire med mullein (1: 1). Bearbeidet sted innpakket våt klut og la stå i en uke. Duster bør periodisk våt.
 August - en kirsebær og kirsebær trim, siden på denne tiden blir de sluppet tyggegummi. I kirsebær, kan aprikoser og andre trær observeres gjennom toppen av utryddelse nederlag sykdom eller skadedyr. Berørte kutt topper og brent. Hvis skuddene av plomme og aprikos påvirket moniliozom, de kuttet, fange opp til 8 inches av levende tre.
 Reduser antall kirsebær kan fly hvis grave i bakken under trærne og venda lag.
 I august av eple, pære og kvede kan påvirkes drevesnytsey v'yidlyvoyu, så du må se for utseendet på tørkede skudd. Disse skuddene er kuttet, og prosessen går Decis, arrivo eller fastakom.
 I den senere varianter bekjempe møll. Trær ble sprayet i første halvdel av måneden, som tok tid til å høste og ikke poshkodylysya frukt.
 Tidligere denne måneden aktivt avle midd. Mot dem tilbringer behandling av kolloidalt svovel (90 g per 10 liter vann), sulfarydom (60 g), keltanom (20 g). Som nødvendig, oppførsel og andre behandlinger.
 Hvis trærne er tilbøyelige til å skorpe, utføre forebyggende sprøyting mot sykdommen. Siden skabb kan vises på frukten under lagring, trær sprayet polykarbatsynom (60 g per 10 liter vann), kuprosatom (50 g) eller svovel (40 g). Det er mulig å bruke andre fungicider.
 Disse trærne, avlinger som høstes, aktivt voksende frukt knopper. På denne tiden, er det viktig å vanne dem regelmessig og gjøre amming, hjelpe kategorien neste innhøsting.
 Hvis området vokse fersken, innen utgangen av måneden de slutter vanning. Dette er gjort for å få tid til å modnes tre.
 I slutten av varianter av trær er en dobbel byrde, som de trenger mat og frukt modning, og kategorien nyrer. Disse trærne rikelig vannet og ikke glem å lage dressing.

 Arbeide i hagen i august


 I august begynner vanlige rengjørings grønnsaker, unngå deres perezrivannya. Betimelig høst fremmer blomstring, tying og modning av nye frukter. Gi perezrit bare de fruktene som er igjen for frø. Høstet spist eller høstes for vinteren. I august høstet løk og hvitløk, med etterfølgende tørking i 20 dager. Når disse plantene ikke klarer å fjerne og ikke tørr, pærene spire og tenner rozsyplyutsya.
 I den siste måneden av sommeren begynner å grave poteter. Hvis varme sommer stående poteter bør snarest rydde opp for forsinkelsen medfører baking knoller i bakken, som et resultat de perehnyvayut innen 14 dager å grave. Hvis sommerregnfull, poteter og ren akkurat i tide, ellers kan det vokse.
 Ta hensyn til slike avlinger som mais og aspargesbønner. I varmt vær modne de raskt.
 Ikke glem å utøve ordinær omsorg og vegetabilske senger (vanning, luking, hoeing, og fôring).
 Mye oppmerksomhet er betalt til vanning i august, fordi på denne tiden det er en aktiv modning høst, spesielt hvis stigende dagtemperaturer. I de sørlige delene av jordoverflaten temperaturen kan komme opp i 60 grader. I dette tilfellet er vanning utføres i kveld, rikelig vannet hver 6-8 dager, etterfulgt av sliping og bioklipp. Når vanning, sørg for at vann ikke ville påvirket på bladene.
 Som en foliar fôring bruker som fremmer plante immunitet. Påfør daglig ekstrakt av superfosfat (30 g per 10 liter vann) og borsyre (3 g per 10 liter vann).
 Spesielt aktiv start å vokse i august trener anlegget på samme tid de ikke er mindre aktivt ødeleggende skadedyr. Sene varianter av kål behandlet med sprøytemidler eller planteprodukter. Ta hensyn til antall skadedyr og timing av gjentatte spray.
 Det er viktig å huske at i varmen av gyldigheten av kjemikalier er redusert. Det er best å gjennomføre sprøyting på kvelden eller tidlig om morgenen når temperaturen synker, eller ved sprøyting vil være til liten nytte.
 August - skade sykdom på planter av tomater. Spredningen av sykdommen bidrar til høy fuktighet, lav temperatur og zahuschennost natten. Det er derfor tomater fjerne uønskede stebarn, nappe og rense den nederste bladene, må binde. Sprøyting mot sykdom er melkokapelno kveld.
 Det er viktig at tidsfrister etter behandling forbruk av frukt. Du kan plukke tomater på forhånd med forventning denne gangen. Godt modne tomater storm.
 Etter høsting tidlige grønnsaker avvist sted for disse vekstene. I august kan du plante kål, reddik, reddik, salat, brønnkarse, spinat, dill, sennep, arugula og koriander.
 For vinterlagring og daikon reddik plante. Du kan purke sorrel og persille, så de er forankret for vinteren og tidlig på våren greener ga.
 Hvis den frigjorte området ikke vokse planlagt, er det nødvendig å plante grønn gjødsel (erter, sennep, Phacelia, oveet etc.). Høst vokst grønne massen knust og tilsatt dråpevis. Samtidig forbereder en plass i høst planting løk og hvitløk.
 Vær oppmerksom tynning gulrøtter og rødbeter. Fjernet planter som brukes til mat. Sommer avlinger av disse vekstene i august krever tilslutning vanning.
 Rødbeter på dette tidspunktet bør beskyttes mot invasjon loppe biller. Lider av denne pest reddiker og reddik. Hvis området er liten, kan det dekke avlinger nonwoven hvit. Også god opudryt plante aske.
 I meloner (gresskar, vannmeloner, meloner) gjennomføre verdivurdering frukt. For frukt på femte blad, klype løpere. Det er nye kvinnelige blomster fjernes.
 I august rengjøres frø ved å plassere dem i lagring.
 Med valgte tomatkjerneekstrakt og gjøre dem i en beholder med masse for 2-3 dager. Når massen stiger, vil gjære. Frø er valgt, vaskes og tørkes.

 Omsorg busker i august


 I august begynne å samle bær eldre karakterer, og gjennomføre beskyttelse mot fugler og veps. Bærplanter fôres og vannes. Høst varianter må 2-3 bøtter oppløsning (10 g av fosfor og kalium gjødsel per 10 liter vann). Legge matingen blir bedre sukker innhold av bær.
 I tillegg holdt blad fôring. Gjelder spesielle løsninger eller kalium-fosfor gjødsel (10 g per 10 liter vann). Kulturplanter 1 per uke. Hvis det er grønne skudd, binde de, mynt sylnorastuschye fordi toppen blader skadet av skadedyr og sykdommer. Planter krever ekstra strøm.
 Utføre luking og hoeing. Hvis det ikke kommer regn, deretter tilbringe vanning.
 I august, fôring rips og stikkelsbær trenger. Advance fosfor-kalium gjødsel bokmerker nyre avling neste år. Vanligvis kombinert med vanning gjødsling, bioklipp eller sliping.
 Mot pulveraktig mugg behandlet fundazolom bær (15 g) Snart (2 g), Topaz (2 år). Alle medikamenter ble fortynnet i 10 liter vann. Berørte kutt topper også kommet med en visne skudd.
 August - harvest bringebær. Ikke glem om vanning og gjødsling, binde lange skudd. Hvis fortykket plante bringebær, er jordstengler fjernes eller brukes i avl. Transplanterte etterkommere med skitt clod, prytinyayut og rikelig vannet annenhver dag. Etter høsting prosess busker fra sykdom og skadedyr. Ikke glem å løsne midtgangen og lage gjødsel. I tillegg bekjempe midd. Å behandle brukt keltan, kolloidalt svovel, omayt. Pasienter skadet og tørket stilkene fjernet.
 Sterke jordbær og jordbær stikkontakter brukes for legging av nye plantings. Transplanterte planter prytinyayut og vannet annenhver dag. For å oppnå en høy avkastning i avling bruk flere varianter. Tidligere denne måneden, ikke glem å holde feed for legging neste høst. Mot stedet og tilbringe midd spray kolloidalt svovel eller keltanom. Bærene er berørt grå råte, prosessanlegg euparenom to ganger i 10 dager.

 Omsorg i August for hagen blomster


 I august, sengene involvert en endring av 4-5-åringer liljer. Plukk knuter i axils av bladene, og hindre dem fra å falle. Plantet knuter separate rader, avstanden mellom dem på 12 cm. Avstanden mellom plantene - 5 cm.
 I midten av august sittende bush peoner, phlox delt og transplantert, riddersporer, iris, kusymre, Astilba. For permanente plantet flerårige blomster (gamber, tusenfryd, rosa Grenadinene). Samtidig er involvert i utarbeidelsen av landingsplass under høst pærer, plantet muskari.
 Blomstrende Clematis vannet og matet gjødsel eller kunstgjødsel. I tillegg, for hver plante bringe en kopp aske.
 I august georginer begynner å blomstre. På denne tiden de krever spesiell omsorg. De trenger å fjerne den nederste bladene, okuchit, overvåke jord. For å frost knoller godt modnet, bør blomstene fjerne noen knopper.

 Omsorg vingård i august


 I august Vineyard fortsette å vokse grønne strømpeskudd klemme ut topper stebarn som de vokser.
 På slutten av måneden, etter langsom vekst av vinranker og det begynner å modne, begynne å jage. Denne prosessen, bedre belysning og lufting av kronen, i tillegg hjelper det hindre mot oyidiumu og botrytis. I august stoppe behandling tidlig druer kjemikalier i ca 3-4 uker før innhøsting.
 Sene sorter beskytte mot mugg, grått og hvitt råte, hronovoyi Viklere, samme merke og neplodonosyaschyh landinger.
 På unge planter fjerne dugg røttene til en dybde på 20 cm. For denne første utgravning utføres, og deretter kuttet. Plasserer skiver ble behandlet med en løsning av kobbersulfat (30 g per 10 liter vann).  
Яндекс.Метрика