Hva planter bidra til å miste vekt?

 Dette er særlig Dracaena, Gummifikentre, tolstyanka.
 Deretter bartrær, eføy, yucca, Ficus lyre og Bjørkefiken, banyan (ficus Bengal), laurbær, Lithops ("levende steiner"), arhyroderma, lapidariyu, Conophytum, blader palm med vifte (hamerops, trahykarpus, Livistona, kinesisk, vashynhtonyya) .
 Palmer med finnete blader (datoer) er spesielt nyttig i fedme i hånden.
 Hydrangea distraherer fra søt og fet.
 Fern bidrar til å finne en følelse av proporsjoner.
 Julestjerner beskytter mot alvorlig fedme.  
Fungerer i landet i oktober

 Kalender av arbeid i hagen og hagen i oktober


 Hva du skal gjøre i hagen, til senger og hagen i oktober.

 Verkliste i landet i oktober


 Oktober - den andre måneden av høsten, og blir mindre stresset. (Fikk å få rent sen høst -. Først begynner å fryse, vises vannet lodok Det er på tide å bli klar for vinteren.

 Tegn på oktober


 Blader av bjørk og eik begynner å falle ned på samme tid - til den harde vinteren.
 Om vern vinden blåser fra øst - vinter blir kaldt.
 I oktober torden - vinteren er kort, myk, snø-hvit.
 I oktober den første snøen falt - 40 dager vente på vinteren.
 Hvis kranene fly bort 1. oktober vil være om beskyttelse av frost.
 Hvis blåser 3 oktober nordavind, er kaldt hvis sør - varme, western - sputum hvis den østlige - bøtte.
 Hva været er 4. oktober så vil hele måneden.
 Hvis frem til oktober 8, den første høsten snø, vinter satt til 21. november.
 14 oktober - Beskyttelse begynner sesongen for bryllup. Hvis vinden den dagen i endring, er vinter ustadig.
 Hvis 17 oktober protein pels fargeendring, vil vinteren være kald.

 Arbeid på månekalenderen i oktober


 Youngling. I den nye månen ikke kan plantes og transplanterte planter, men denne gangen er perfekt for foliar fôring potteplanter.
 Voksende Måned. Den gunstige tid for planting og omplanting trær og busker, en god tid for å plante podzimnego. Ta desinfisere drivhus transplanterte planter og trimming busker.
 I midten av den voksende fasen av månen et par dager hvile - kan verken plante eller purke. Og på slutten av fase kan ta å plante blomsterløk og grønt på destillasjon og vinter såing. Også, nærmer seg tid for skadedyrbekjempelse.
 Plenitude. Du kan ikke engasjere seg i planting og sitte planter.
 Shcherbatyy månen. De første dagene er bra for avtagende måne fôring frøplanter og planting av vinteren - hvitløk, løk, hyasinter.
 De neste dagene skal gis til planting vinter grønnsaker og blomster, og drive helsearbeid i hagen rengjøring og beskjæring uønskede rester. Bruk denne tiden til vanning og fôring planter - de perezimuet beste, aller viktigst - ikke rør luftig deler.
 På slutten av fase forble ren avling, kutte unødvendige grener, kutte ned unødvendige busker og trær, gjenopprette orden på nettstedet.

 Verkliste i hagen og hagen


 Plukke epler og pærer, som ennå ikke er fjernet, sortert og plassert i oppbevarings frukt. Dårlige fruktene er samlet og brent sammen med bladene. Også på dette tidspunktet ren gulrot, rødbeter, reddik for vinterlagring.
 Etter at bladene faller trær som ble behandlet med 3% løsning av Bordeaux blanding. Også en god vanning på dybden av røtter som serverer god vlahozaryadkoy tre. Det er nødvendig å isolere rotsystemet av trær gjødsel, tørre blader og humus.
 I begynnelsen av oktober, etter en god tid for å plante frukttrær i ukene før frosten. Frøplanter plantet i forberedt på forhånd landing pit, hvor våren jorda ikke vil zatoplyuvatysya. Røttene dekket med jord, komprimert jord, gjør vanning, beskyttelse mot gnagere.
 Å skremme fugler blande 300 g naftalen, 100 g kobbersulfat, 2 liter vegetabilsk olje, 35 kg såpe og 400 g terpentin, blir blandingen fortynnet i 10 liter vann. Oppløsningen påføres på kjernen.
 Hvis stammen er legging Kalinovo loppe og boyaryshnitsy, er det på tide å bli kvitt dem. Infiserte deler renset og skåret eller brent.

 Podzimnego planting grønnsaker


 For neste år god avling av løk er nødvendig å plante løk posevochnыy diameter på 1 cm.
 I oktober, de resterende avling høstet kål, chervonoholovoyi, Brussel.
 Oktober - god måned for å grave røtter av pepperrot. Samtidig har rene purre. Løk grave, cut fjær, forlater spissen av 20 cm, pidrizuyut root lapp, tilknyttede løk i bunter. Best løk lagret i et kjølig ventilert tørt og mørkt sted.
 Før frosten gjenværende urter og mange løk kan transplanteres i potter og flytte hjem, så vinteren er alltid friske grønnsaker.
 I oktober er det på tide å forberede senger for vinteren planting dill, reddiker, gulrøtter, persille i den frosne jorden. Butikker jord for å fylle frø lage spor dybde på 1 cm.
 Mens mye av avlingen er fjernet, er fortsatt i senger sent kål, som fortsetter å vokse. Derfor bør det bli matet fosfor-kalium gjødsel og ikke glem å vann.

 Omsorg busker i oktober


 Denne gangen er egnet for planting busker. Svart rips sete med vippe røtter begravet 8 inches i bakken. Stikkelsbær uten setetilt og bare 6 cm utdype. I oktober beskjæring bringebær finish. Fotograferer i år pryhynayut forsiktig til bakken, og dekke faste til bedre overvintret.
 Rips og stikkelsbær i oktober spuddet 12 cm og dekkmateriale.
 Jordbær som trenger beskyttelse hvis sengene det ligger på bakken. Den er dekket med spon, sagflis, gran grener eller annet som dekker materiell lag til 15 cm.

 Ansatte i blomsterhagen i oktober


 I farger av basale bladene (aster blålig, heyhera, nelliker, Geum, lileynyk, lupin, mnoholepestnyk, kusymre, feverfew) utringede blader, stengler falmet.
 Til vokst Evening Primrose, må du trimme stilkene, forlater liten socket med grønne blader.
 Later iris må kutte, forlater 15 cm i høyden. I orientalsk valmue ikke berøre de grønne basale bladene, bare kutte stammen, løsne jorden rundt og gjødsle kompost til en høyde på 5 cm.
 Etter de første frost høstet knollene Hong for vinterlagring. Begonia godt inspisert, kuttes den skadede delen av bakken, med røtter knollene er plassert i esker og fjernes i et kjølig tørt ventilert rom.
 Begynne å forberede seg på overvintring roser. De spud, kutte blomsterknopper og skyte tips. Etter den første frosten kan gjøre senere gladioler. Planter kuttet fra blader og stengler, slik at bare 15 cm, lagt innhentet pærer i skuffer med ventilasjon, sette tørket ved en temperatur på + 20-25 ° C. Et par dager i uken satt på plass der temperaturen er omtrent 35 ° C. Når pærene tørre, de renset og tørket ved en temperatur på omtrent 20 ° C 1 måned.
 Denne gangen er egnet til å jobbe med haltonyey. Du må trimme stammen ved basen, deretter tørket pærer innhentet 1-2 uker i et mørkt, tørt og godt ventilert område tørket opp pærene i en pappeske og oppbevares ved en temperatur på 12 ° C.
 Du kan også gjøre atsydanteroy. Stilkene er kuttet til bakken, de fleste pærer tørket ved 20 ° C, deretter lagret i et godt ventilert område.
 Oktober er egnet for okkupasjons staude blomster som forblir i jorda for vinteren. I Astilba, Aster, cornflowers, vannskille, haylardiyi, gypsophila, riddersporer, gullris, bell koreopsysu, liljer, lyatrysa, liljer, lyhnysa, milkweed, Monarda, peoner, rudbeckia, scabious, ryllik, phlox og Echinacea kutte blader og stengler, forlater bare ca 3 cm.
 Vi må gjøre georginer. Etter den første frosten, når blomstene er skadet, må du grave knollene for vinterlagring. Dahlia razokuchyvayut, kutte stilkene, forlater 10 cm, rydder sporet rundt georginer, grave knollene lastebil. Med bobler forsiktig rystet og vasket i bakken, noe tørket. Når knollene tørker av, inspisere dem, skjære små røtter, fjerne skadede og syke områder, skiver overstrødd med knust trekull. Deretter satte knollene på et kjølig sted med temperaturer opp til 10 ° C i 2-3 uker. Tørkede knollene er plassert i en eske foret med papir blonder sagflis, tørr elv sand, topp omslagspapir. Bokser plassert på et kjølig og tørt sted med en temperatur på +5 ° C og luftfuktighet på 60%.
 Klematis og avskåret, slik at bare bakken node. Også matet gjødsel og kompost helle blomster.
 De flerårige oppsvulmede planter (påskeliljer, hyasinter og liljer), utarbeidet for vinteren, dekket med tørre blader, grener og opiater som vinter vil beskytte pærer fra frost. En gran grener fortsatt beskytte pærer fra gnagere.

 Omsorg vingård i oktober


 Etter innhøstingen kommer til pest og sykdommer, så druene behandles med legemidler. Deretter satte sterke frøplanter fra barnehagen, fordi på denne tiden de er bedre akseptert og utviklet rotsystem. Unge skudd dekket med torv og granbar, gamle bush kutt som er lagt inn i en ferdiglaget grooves. Avkuttet uegnede plante vingårder tørket og brent.  
Planter som bidrar til å løse ulike problemer

 For å overvinne sjenanse i forhold til kvinner


 Anthurium med røde blomster i soverommet vil gagne de som mangler mot og Frigjørings helt følger sine hemmelige lyster.
 Anthurium har en positiv innvirkning på de sjenerte mennesker som avviker raskt ut av veien enn det som ville vise sine følelser.
 Anthurium er også veldig bra for folk kalde og likegyldige. I tillegg er det optimalt fordeler energien i rommet.

 Hvis uendelig torturert hverdagen mas


 Når livet setter en masse uløste problemer, få Stemorsblomst. De hjelper til å "sortere gjennom" tanker og følelser, for å organisere ting slik at ingen oppstyr for å oppnå målet. Stemorsblomster er bra for folk med noen temperament og representanter for hvert tegn i dyrekretsen, men jo mer vil de liker folk foranderlige, humørsyk, fra den imaginære enkel, men veldig vanskelig. Stemorsblomster vil hjelpe dem mer som sitt eget hjem, og de som bor i nærheten. De kan bygge et hus rolig og koselig flat og innbydende, vyrnuyu atmosfære.
 Flere stemorsblomst blomster anses romantisk. Om kvelden kan de få folk til å skrive dikt og pragmatisk rolig hele dagen. Stemorsblomster vokser nyttig på balkongen - det er sikkert bevoktet tilnærminger til huset og ikke gi forstyrre fred, ro og komfort.

 Dersom favoritten aktivitet - sladder og diskutere nyheter


 For å vise interesse for noe annet godt HINURA. Det klarner faren for negativ energi av aviser, magasiner og bøker som inneholder informasjon som ikke er for sarte sjeler. Fremkalle tanker om mystisk, nepoznannom, mystisk, vekker lysten til å filosofere, snakke om utenomjordisk. Hinura menneskelige stemme myker opp og hjelper oss å være mild, bli undervist enklere, mindre bortskjemt og lunefull, og dessuten forhindrer lys av kjærlighet.

 Å søke tilflukt i alkohol og narkotika


 Dracaena med grønne blader hindre spredning av alvorlig stemning grim energiavhengighet og alkoholisme. Det fjerner svart hull pessimisme og utslett handlinger, tanker eliminerer manglene og svakhetene ved karakter. Ikke gi misnøye forurense omgivelsene atmosfæren blir kvitt destruktive selv bedrag og pessimisme. Myker fete hjerte, lærer empati og utvikle gjensidig lytting, lære andre å levere morsomme og snakke komplimenter. Det hjelper ikke å være en fange av dogmer.
 Positiv energi Dracaena
 Enhver Dracaena bringer glede til huset og fører til en følelse av trygghet. Det forbedrer språk mennesker som lider av stamming. Gir stemme tillit, lærer og plukke de rette ordene for å uttrykke sine meninger. Det hjelper diversifisere inntrykk av livet, forbedre kommunikasjonsferdigheter, overvinne frykten for det nye og ukjente.
 Dracaena lærer å bevege seg effektivt og nøyaktig. Bidrar til å opprettholde fleksibiliteten av legemet, inkludert eldre. Det hjelper i læring og handel, noe som gir styrke og selvtillit, fjerner et mindreverdighetskompleks. Foster forkjærlighet for orden og organisasjon.

 For å gjøre de samme feilene


 Dracaena med krem ​​eller hvite blader nyttig for mennesker også aktive og for de som ofte virker forhastet og pakking sine kjegler. Hun underviser i tid og handle i tide til å trekke seg tilbake, klok bruk til fordel for enhver situasjon. På den annen side dracaena bidrar til å slappe fysisk og følelsesmessig og i tid å mobilisere. Reduserer blåser av skjebnen, melankolske mykgjør og utvikler initiativ.
 Dracaena hjelper overvinne hindringer, finne arbeid og få respekt fra andre. Harmonisere følelser og rasjonalitet, vilje og evne til å unngå stereotypier i tenkning og atferd. Gir de kvaliteter som er nødvendige for samtaler med offentlige tjenestemenn, representanter for loven.

 For å lære hvordan å kle moteriktig og vakkert


 For fashionistas svært nyttige Kalanchoe blossfeldiana. Det utvikler en sans for proporsjoner, smak og kreativitet. I middelalderen fremkaller det en hyggelig og sunn letthet. Veldig nyttig for dette anlegget og eldre - det oppmuntrer dem til å følge deres utseende.
 Kalanchoe blossfeldiana bidrar til å finne enkle løsninger på vanskelige spørsmål. Det er nyttig når det er vanskelig for sjelen, foredler atmosfæren, og derfor vil være svært nyttig å alltid syting og misnøye. Enhver type Kalanchoe skaper en behagelig energi i huset.

 Å gjøre seg respektert


 KALTSEOLYARIYA hjelper de folk som er alltid på sidelinjen eller spille en rolle i samfunnet klovn. Det kan gjøre andre ser på mennesker med ulike øyne og begynne å respektere det. Kaltseolyariya bringer glede og moro hus, øker aktiviteten av sine innbyggere, bidrar til å avsløre følelser, fyller rommet med lys og lade person munterhet.

 Å komme seg etter pause med en nær venn


 Euphorbia BRILLIANT gjenskaper stemningen etter pause, store kamper, ulykker og så videre. s. Beskytter mot skrå visninger, og sladder. Beskytter mot virkningene av emosjonell disharmoni i relasjoner med andre mennesker, lindrer og bidrar til å trekke seg sammen.

 Whiners ikke er i stand til å arbeide for å oppnå sine mål


 Palmer med finnete blader eliminere ønske poskyhlyty fra melankoli og pessimisme. De absorberer atmosfæren av tristhet og opprettholde en glad og energisk stemning. Palm lært å bringe saken til slutt, gi ekstraordinære sjelefred og hjelpe være usydchyvыmy, selvsikker, tålmodig. Best plassere dem i stuen.

 Hvis en person kan bare snakke om sine egne problemer


 Gi det en Peperomiya. Denne sjarmerende lille planten vondt hele tiden roper om sine vanskeligheter, og misliker kritikk. Det krever folk hensiktsmessige tiltak og handlinger, lærer oss ikke å bli sittende fast i en negativ tilstand ikke slappe av, samle krefter. Peperomiya lykkelig mann varmer sjelen. Opprettholder en ren og vennlig atmosfære i huset og predisponerer folk til omsorg for nabo.

 Hvis oppdra barn mangler entusiasme og pep


 Vedta STSYNDAPSUS. Han har evnen til å gi en følelse av luft mobilitet og flammende entusiasme, reduserer overdreven rasjonalitet og latskap, gjør tung passivitet i energi og lys energi i bevegelse skapelse. Stsyndapsus reduserer aldersrelaterte barrierer, utvikle forståelse rally teamet, og skaper en vennlig og kreativt miljø, reduserer følelsesmessig ubehag. Hjelper endring og personlig utvikling og mellommenneskelige relasjoner. Videre stsyndapsus fremmer organisatoriske ferdigheter.

 Hvis en person er sint over ingenting


 Fiken med lysegrønne små blader, spesielt zvishuyutsya dverg skyter perfekt slukke sinne og aggresjon og skape en god atmosfære i huset. De er som støvsugere, ren energi plass av menneskelig angst. Ficus lyre eliminerer tendens til å "gjøre fjell ut av molehills." Enhver Ficus oppreist med store læraktige blader fremmer Toleranse og ønsket om en detaljert og objektiv vurdering av problemene.  
Яндекс.Метрика