Planter som har god energi

 Hva potteplanter bør starte hjemme?
 Et velvalgt blomster ikke bare forbedre energi hjemme, men også livene til de som eiere. Forbedre sin åndelige og fysiske helse.
 Den positive energien, ifølge feng shui, har følgende potteplanter: Amaryllis, Hippeastrum (hybrid Hippeastrum), appelsin eller sitron (forskjellig Citrus), blomstrende begonier (Species Begonia), geranium (hybrider Pelargonium), Dracaena (Dracaena), Camellia (arter Ca - melia), kinesisk rose, eller "blomst av kjærlighet» (Hibiscus rosa-sinensis), butterfly orchid (Oncidium papilla), eføy (Hedera helix), Jade treet (Crassula arborescens), Ficus (Ficus lyrata), bush og hår krysantemum (Chrysanthemum arter), cyclamen, Cyclamen (arter av Cyclamen).
 Azalea støtter munterhet eiere, forsterker positiv energi bygningen.
 Amaryllis - Blomster donor. Ganske behagelig å komme nær ham, sakte stryke hans blader, og snart styrke og godt humør for å være sikker på at du kommer tilbake.
 Ivy - En stor stimulator av positiv energi og hjelper til å finne en balanse og finne en vei ut av en vanskelig situasjon.
 Primrose - Blomster balansert, samt nøytralisere negative følelser.
 Rose avslører hjertet. Du satser! Etter hennes slank og høy vibrasjon av alle planter. Spesielt under blomstring. Også, dronningen av blomster stimulerer kjærlighet til verden, bidrar romantiske og vennlige forbindelser.
 Rosmarin fremmer god søvn hjelper kroppen å slappe av, reduserer tretthet, fjerner angst, frykt.
 Geranium - En utmerket middel til korreksjon energi. Det gir folk utholdenhet bidrar til å overvinne hindringene som oppstår på vei, snart å nå det ønskede målet.
 Det forbedrer også energi bakgrunn. Nok å bo nær dette anlegget i ca 10 minutter, og du vil dere energi og styrke.
 Spiderwort - Lys energi velferd hjem. På et sted hvor negativ energi, begynner anlegget å gulne og slipp blader.
 Violet avskyr skandale. Dessuten er det en fantastisk barne terapeut er i stand til å sette ut aggresjon.
 Ficus skaper en positiv, rolig atmosfære. Krangler, irritabilitet, showdown ikke liker fiken, tar han seg for å redde hjemmet fra dem.
 Cyclamen skaper harmoni i hjemmet og makt rekkefølge
 Det finnes en rekke planter som har både positive og negative effekter, avhengig av hvordan og hvor du skal plassere dem:
 Ehmeya produserer energipulser som piler. Kan fungere stimulerende. Samtidig er en utmerket følgesvenn for folk som ikke kan forsvare seg selv.
 De lengre og skarpere pigger av kaktus, de mer aggressive energianlegg. Cactus gjenspeiler perfekt ytre angrep. Sett dem i vinduskarmen eller balkong, og de vil beskytte ditt hjem fra inntrengere.
 Det er ønskelig å plassere folk på kaktus, og i den sørvestlige delen ansvarlig for ditt forhold til andre. Fordi denne måten vidzhahnete fra dine venner hus og kontoret "kastet" potensielle kunder.
 Positiv i kaktus er at med sterk energi, de kan ikke bare "vampiryty" men "ta" alvorlig negativ energi.
 Neoreheliya deres spines justerer til aggresjon, men rettet fra leiligheten din hjelper avverge negative tenkende mennesker til deg.
 Yucca introduserer spenninger i forholdet mellom mennesker. Men det bør gjøre for en terskel som yucca blir umiddelbart årvåken verge, beskytte huset mot uønskede inntrengere.
 Spesielt forsiktig yukoyu bør være koleriske. De kontra bo nær dette anlegget hjemme eller på kontoret. Etter yucca kan føre til et nervøst sammenbrudd.
 Forresten, gjelder for folk av forskjellige temperamenter det,
 Melankolsk og flegmatisk • rimelig å bosette seg i leiligheten hans planter med lyse rødt, oransje, gule blomster.
 • kolerisk og sanguine mer hensiktsmessig blomster blått, lilla, hvite toner og myke greener.
 Bør være forsiktig med krøllete vegg planter. I deres ekteskapelig soverommet bør ikke plasseres. Dette kan påvirke kjærlighetsforhold! Og i andre rom creepers bedre rettet oppover. Dermed kan de gi energi vekst, og i forholdet vil bringe fred og harmoni (spesielt villvin med ovale blader!).
 Noen ganger er det mulig å hindre slyngplanter hengende ned, spesielt eføy og bindweed. Men dette er gjenstand for korreksjon utstående hjørner av vegger og møbler.
 I nisjer, hjørner, områder med stillestående energi kan også sette plantene med skarpe, avlange blader. Men ikke på steder lenge folk bo.
 Nåletre og planter med røde, lilla blader med lyse røde blomster, blader, som trekanter eller tunger av ild, kan plasseres i sør (Brann Support sektor).
 Hvite blomster plassert i vest. De også passe og planter med hvite pubescence blader, sølvfargede flekker (for eksempel begonia).
 Forresten, så populære de siste årene orkideer "Vampyryat" din energi, noe som er spesielt farlig for mennesker svak og ubesluttsom.
 Absorbere energi og bregnerMen i motsetning til orkideer de absorberer negativ energi er.  
Omsorg for potteplanter i vinter tid

 Hvordan planter reagerer på utbruddet av vinteren?


 Med utbruddet av oktober for innendørs planter begynner den vanskeligste tiden. Lys mindre og mindre fyringssesongen begynner, inneluften er tørr, kald vinduskarmen, rommet er varmt, og eierne ventilert rom.
 Selvsagt kan slike forhold ikke være gunstig for de fleste planter. Noen er rett og slett ødeleggende.
 Hvordan hjelpe plantene overleve vinteren?
 Vi må prøve å kvitte plantene av motsetningen mellom høy lufttemperatur og mangel på lys; hjelpe dem til å gå inn i en tilstand av tvungen hvile, hvor anlegget kan Khudo - dårlig å møte deres behov.
 For å gjøre dette, med utbruddet av høst-vintersesongen planter slutte å mate, redusere vanning og muligens senke temperaturen i rommet. Du kan også forbedre ventilasjon - det hjelper plantene til naturlig regulere temperaturen.
 Det ikke åpnes vinduet like over grytene. Kald luft, komme i pomeshenye vil falle ned og kan pereoholodytysya plantene dine. Det er heller ingen god vil ikke.

 Hvor viktig er at temperaturen i jordsmonnet for potteplanter?


 Om vinteren, plantene ofte lider av hypotermi, selv om luften i rommet varm. Det er slik fordi potten er vanligvis på kalde stein eller betong karmen.
 Aboveground plantedeler blir varm luft fra radiatorene plassert, vanligvis under terskel. Som et resultat, kan forskjellen mellom temperaturen av jorden i potten og temperaturen nå 10 grader. Det er velkjent - jo høyere temperaturen er, jo mer vann og næringsstoffer som kreves av planter, men kaldt planterøttene ikke er i stand til å møte disse behovene.
 Rotsystemet av planter lide langvarig nedkjøling først. Det faktum at pohloshenyya vann og mineraler planter bruke tynne rothår. Disse organene vokser raskt, de andre plantene etter å utføre sin funksjon dø raskt. Veksten av røtter er svært avhengig av temperaturen.
 Hvis jordtemperaturen er utilstrekkelig til planter, vil den begynne å lide av mangel på fuktighet, og deretter mineraler. De fleste tropiske planter røttene vokser lenger når temperaturen synker under ut av jord + 18-20 ° C. Husk å overvåke tilstanden til jord.
 Hvis plantene blir hengende blader, men den våte jorden i potten, kan det være det første tegn på hypotermi.
 Ved lave temperaturer blir anlegget mer utsatt for infeksjoner og spesielt for jordsopper. Disse sopper er i stand til å infisere rothår, og deretter hele rotsystemet svekket planter. De forårsaker såkalte "root rot". For å unngå hypotermi rotsystem, opprettholde den nødvendige temperaturen på jorda i potten. Det bør ikke være mye annerledes enn lufttemperaturen. Man skal ikke stole på romtemperatur.
 Merk at i våt jord temperaturen alltid er lavere med 2-3 grader. For å måle temperaturen på jord butikker har spesielle jord termometre. For å utjevne temperaturen i jord i potten, som står på en konkret terskel, sette potten i en treplate.  
Hvordan lengden på blomstrende planter med dagslys?

 Sesongmessige endringer i lengden på dagslys planter gir informasjon om begynnelsen av blomstringen. For noen planter til blomstring signal er kortere dagslys timer. Andre, men bare for å blomstre inntil dagen lengden begynner å øke.
 Avhengig av dette skillet lang dag planter (dlynnodnevnыe), kort-dagers planter (korotkodnevnыe) og nøytrale planter. Lang dag anlegget vil ikke blomstre hvis lengden av dagslys mindre enn 12 timer i døgnet. I utgangspunktet, dette hageplanter temperert sone og nordlige breddegrader (stemorsblomster, Aster, cornflowers, Gladiolus, Delphinium) og et lite antall av innendørs anlegg (kaltseolyariya, kusymre, hortensia, hibiscus og andre).
 Short-dagers plante, men er før blomstrende periode nødvendig "lang natt" - mer enn 12 timer. Dersom dette vilkåret ikke er oppfylt, de raskt voksende grønne plantedeler, men du vil aldri se blomstring.
 Ved en kort dagsplanter som regel er innbyggerne i tropiske og subtropiske sonen. Syklusen av utviklingen de er ved reduserte dager. I det ekvatoriale del av verden lengden av dag og natt hele året omtrent det samme. I den tempererte sonen av landet vårt en annen verdi: varigheten av sommeren dag ca 16-17 timer. Dette avviket biologiske kjennetegn ved ekvator tropiske planter ofte fører til dårlig blomstring og selv for å endre innholdet i deres vekst.
 Planter tredje gruppe - nøytral. De er likegyldige til lengden av dagslys. Denne gruppen omfatter podavlyayushee fleste potteplanter. De vokser og blomstrer vel som i korte og lange lyse dager, men enda rikere - på bunnen av lys i minst 12 timer.
 De fleste vanlige potteplanter, reagerer på lengdegrad av dagen, er det kort-dagers planter. For planter som blomstrer obligatorisk for kort dag, er Schlumbergera (Shlumbergera), julestjerner (Euphorbia pulcherrima), Kalanchoe (Kalanchoe), mange orkideer og begonier noen.

 Hvordan å håndtere kort-dagers planter?


 De største problemfri dyrkere levere kort-dagers planter, blomstring de trenger for å lage en "natt" i lengde 14-16 timer. Det er ikke veldig vanskelig i praksis, men krever mye oppmerksomhet. Short-dagers planter vanligvis blomstrer på høsten eller vinteren, når natten lang, og i hjemmene til folk bruke kunstig belysning. Men selv om dette ikke kan være nok til disse forlatte planter blomstrer. For å oppnå blomstring, må det treffes tiltak. De er veldig enkle å implementere, men sanne entusiaster er i stand til å utføre alle nødvendige tiltak innen tre måneder (inkludert helgene!), Til plantene var knopper. Deretter pottene med planter kan plasseres på en fast plass. Disse tiltakene er:
 • Du kan lage en pott med en plante i tidlig kveld i et mørkt skap, og tidlig om morgenen for å gjøre det til opplyst rom;
 • tidlig kveld kan du sette på en gryte med en plante gjennomsiktig pose eller boks, og i tidlig morgen skyte dem - holde anlegget i et rom blottet for naturlige lyskilder i kunstig lys lysrør; Bruk en timer til dagslys varte 9-10 timer;
 • Hvis du bor i et område hvor det ikke er fare for frost, holde plantene utendørs så lenge, før knoppene, og bare da gjør plantene i rommet. I løpet av denne perioden, ikke bare for å beskytte anlegget mot sollys. Selv en relativt svak lyspære eller gatelys kan hindre ytterligere blomstring. Derfor bør du la plantedekket, selv om natten.  
Яндекс.Метрика