Hvordan å skape en vinterhage på balkongen eller loggia

 Hver av oss ønsker å se seg selv i vinter og sen høst, når hele naturen sover, en bit av sommeren.
 Derfor kan du bruke balkongen som en låve for unødvendige ting, og du kan sette den på vinterhagen. Det vil glede deg med lyse farger og gir et godt humør, selv når vinduet er hvite snøfonner.

 Vinterhage på balkongen eller loggia


 Ved daggry av hans utseende vinter veksthus var en luksus kun tilgjengelig aristokrati. I dag er det et mirakel har råd til hvilken som helst by bosatt, elsker naturen eller mengde arbeid dacha. Og trengte ikke å fullføre bygningen - bare bruke drivhuset for din balkong eller loggia.
 Mote weirdness
 Psykologer kaller vinterhage effektivt middel landscapetherapy. Fylt med lys og behagelig for øyet planter en hage gunstig effekt på humøret vårt og enda bedre helse.
 For det moderne mennesket hjem oase - en flott måte å være alene med naturen.
 Vinterhager arrangert av de gamle egypterne. Men som vinter i Egypt? Heller, de bare tok over motetrender av nordlige folk.
 I Europa fikk vinterhager massiv anerkjennelse i den tidlige XVII århundre i England. I Russland, den første drivhus gjort favoritt av Katarina II, Prince Potemkin. Dette særhet vekket interesse i alt domstol og poet Gabriel
 Derzhavin innrømmet at han tok de første frukttrær fresker av dyktige håndverkere.
Hvordan å skape en vinterhage på balkongen eller loggia


 Hva er betingelsene for å skape en vinterhage
 Å skape en vinterhage krever tre hovedkomponenter: glassert og isolert balkong (eller balkong), ekstra lys og kjærlighet av planter.
 Sjekk for lekkasjer langs balkongen hvis det er minst en liten utvidelse, alt du trenger å lukke gapet, ellers plantene vil dø.
 Spesiell oppmerksomhet når du bygger en vinterhage på balkongen ta et gulvbelegg. Dette kan være keramiske fliser, linoleum eller annet materiale som ikke er forferdelig fuktighet som følge av hyppig vanning og sprøyting.
 Noen blomsterbutikker gjennomført til balkongen ekstra radiator (lage avlegger batteri tilstøtende rom), lå gulvvarme og klimaanlegg og selv sette luftfukter. Hvis du er utstyrt med balkong eller loggia dobbelt glass, installert en varmekilde og opprettholde fuktigheten i hagen din det vil være i kløver vinter selv darlings som kaffe treet, persimmon, orkideer og asalea. Men det krever store investeringer og ikke virkelig trenger egentlig. Fremfor alt, minimumstemperaturen om vinteren på balkongen var + 15 °, og deretter kan du dyrke noen tropiske planter. Noen blomster vil vokse ved 0 °, men bare en kort stund. Overvåke temperaturen vil være lettere hvis du setter termometeret på veggen.
 Det er også nødvendig å lede strøm til balkongen for å gi blomster trenger lysforhold.
 Vel, hvis du lager en hage for vinteren respektive entourage: vegger dekorert med naturlige materialer, sette kurvmøbler. Som en beskyttelse mot direkte sollys mest egnede persienner. Deretter tenker over plassering av planter: store blomster kan settes på gulvet, og for vanlige potteplanter trenger reoler, hyller, brak containere, hengende kurver.
Hvordan å skape en vinterhage på balkongen eller loggia

 Hva planter til å velge for vinterhagen?
 Skjønnhet og funksjonaliteten til vinterhage avhenger først og fremst dyktige utvalg av planter og deres riktig sted. Og uansett små eller store hagen din. Selv de mest beskjedne området kan romme mange planter og skape den atmosfæren av hagen.
 Når du lager den enkleste alternativet - ingen mini hage dekor - midten av komposisjonen definere de fleste planter som Dieffenbachia, palm, ficus, Dracaena eller Yuku. Hans potter er plassert i et stort kar eller på gulvet, satt rundt mindre potter og containere med andre planter kombinert i størrelse, form og farge på bladene (Calathea fit, Anthurium, milkweed, tolstyanka, tsiperus etc.). Husk at en plante har nær tilgang til å tenne en annen. I vinduskarmen, plasserer lys-og prydplanter (Saintpaulia, orkideer, hortensia, roser, asalea).
 I hengende kurver ser bra ampelnye og vinranker. Det er interessant å se normal sammensetning av tropiske planter og minimalistiske landskap fans vil like sukkulenter, agaveplanter og kaktuser.
 Vanligvis, i utarbeidelsen av vinterhagen plass la sin fantasi, men selvfølgelig tror at forholdene din balkong til behovene til en plante.
Hvordan å skape en vinterhage på balkongen eller loggia


 Omsorg og ta vare på planter i vinterhage
 Winter Garden - ingen anelse for travle husmødre, det krever konstant pleie og vedlikehold. Selv om du er godt plassert blomster hver dag for å sjekke om de liker deres forhold? Hvis ikke, vil du vite uvyadshemu plantearter, eller gulfarging forlater opadanie. Vanning og sprøyting også ta tid, spesielt når mange planter. Vel, hvis du har muligheten til å justere lys, temperatur og fuktighet ved hjelp av utstyr.
Hvordan å skape en vinterhage på balkongen eller loggia

 Ellers vil det være mer trøbbel, må flytte plantene inn i rommet, iført en bade snyltende blader og t. N. Men alt materiale og fysiske kostnadene vil bli tilbakebetalt med renter, bør du sitte med en bok eller en kopp kaffe i din egen vinterhage.
 Eller kanskje du planlegger å arrangere en romantisk middag der? Uansett vil du ha din oase hvor du kan nyte kreasjoner av sine hender og resten av den raske tempoet i livet, og sa: "Og la hele verden vente! »
 En liten dam, foss eller fontene - Ikke bare vakker, men også nyttig tilbehør for vinterhagen. Mini-dam bringe trafikk til å spore og øke luftfuktigheten, noe som vil gagne plantene.
 Artikkelen bruker bilder nettstedet www.kamvod.ru/vintergarten.htm  
De beste blomster til Feng Shui

 Kineserne har lange regjeringstid hage peon, krysantemum, hvit magnolia, orkide og lotus, og hjemme - tolstyanka, Dracaena, bambus.
 Krysantemum Japan, Kina, Mongolia, ikke bare pynte hager og hjem, og er mye brukt til behandling av kropp og sjel. Navnet «Chrysantemum» består av to greske ord: Chrysos - «gull» og Anthe - mos - «blomst", dvs. gyllen blomst. Chrysanthemum - symbol på glede og latter.
 Peon symboliserer rikdom, kjærlighet og respekt, og blomstrende peon bush representerer enda en stor formue. Plantet i området av hagen din familie eller plassert i en vase peon hjelp til å løse problemer knyttet til relasjoner mellom mennesker.
 Lotus - En påminnelse om i verden, fred, styrke og åndelig vekst. Ser på dammen med lotus og fargerike bilde av blomster i Kina besluttet å meditere.
 Magnolia og orkideer et symbol på femininitet og god smak. Hvite magnolia i hodet av det kinesiske folk knyttet til renhet av den menneskelige sjel, oppriktighet tanker og handlinger.
 Dracaena sanderianaEller "Bamboo lykke" (Dracaena Lucky Bamboo) - dette navnet ble fastsatt i henhold til anlegget Amateurs dekorative blomsterselgere og blomsterdekoratører forskjellige blomsterbutikker. Men det hører heller til familien av liljer, selv om stammen, ja, ligner den legendariske bambus Men i den nåværende tittelen ordet "lykke" symbolsk! Så i Kina, ifølge læren Feng Shui, er det antatt at tilstedeværelsen av dette anlegget i hjemmet eller på kontoret lover eierne lykke, suksess og familielykke.
 "Lucky Bamboo" i nesten 500 år som et symbol på rikdom.
 Tre bambus stilker tiltrekke lykke.
 Fem stilker av bambus tiltrekke seg rikdom.
 Sju bambus stilker gi god helse.
 Tjueen stengel av bambus gir universell velferd.
 Dracaena sanderiana - flerårig prydplante. Det er upretensiøs. Han liker lys, godt ventilert sted. Gode ​​trekk tørr luft krever regelmessig sprøyting. Som vanning av jorda tørking. Periodisk Tørk av bladene med en fuktig klut støv akkumulert. Det er også nødvendig å mate anlegget spesiell fôring for Dracaena.
 Ved planting (transplantasjon - en gang i året i vår) Dracaena kreves god drenering væske, slik at bunnen av potten bør plassere spesielle steiner eller kornet sand (ca 2 cm), og deretter helle bakken for blomster (du kan legge torv og hranulat).
 Forplantning er av borekaks topp Dracaena (forankret i fuktig jord) eller stamme segmenter av "sovende" nyrer. Denne planten vokser i tropiske og subtropiske strøk av Asia, Afrika og Amerika.
 Bambus Kina - et symbol på helse, lang levetid, lojalitet, suksess og vekst av familien. Ifølge Feng Shui, bør anlegget være i østsiden av huset, på kontoret eller leilighet.
 Bamboo har tiltrukket seg mer positiv energi som bringer godt mot og økonomiske velvære. Masters of Feng Shui mener at bambus bør være en gjennomsiktig beholder og vokse i vann.
 I Japan, symboliserer bambus fred, velstand og lang levetid. Er et symbol på den konfucianske prinsippet om respekt for foreldre og uttrykke filial fromhet og kjærlighet.
 I tillegg bambus (i henhold til etikk av Zen buddhisme) representerer virilitet, vilje, utholdenhet og standhaftighet (sannsynligvis fordi anlegget er svært rask, fleksibel og kan ikke bryte).
 Tolstyanku (Crassula)Eller "penger tree" beste stedet i sør-øst, hvor Feng - sektor Shui er rikdom.
 Hjemland tolstyanky - Afrika, Mellom- og Sør-Amerika og Asia. Vokser opp i varme, tørre klima på en sand og stein er lystnoe prydplante er ikke krevende på vanning.
 Sette anlegget i best keramikk eller leire potten. Kvister bør henge på en rød sløyfe tre kinesiske mynter, fordi "penger tree" er et symbol på velstand permanent.
 I tolstyanky kjøttfulle grønne vann mettet blader og stengler. Det er upretensiøs. Spredd blad eller stammen borekaks. Før planting borekakset tørkes i 1-2 dager.
 Under veksten av plantene vannes ofte. Fed gjødsel for kaktus en gang i måneden. Hvert 2-3 år er transplantert til jord blanding for kaktus. Jade foretrekker lyse, solrik beliggenhet. Om sommeren bringe den til frisk luft (balkong, veranda).  
Яндекс.Метрика