Hvordan ta vare på hagen blomster i juni

 Kalender omsorg for blomster i juni


 Fungerer i blomsterhagen i juni. Verkliste i blomsterhagen i juni.
 Sommerjobb i blomsterbedet

 Vedlikehold av hage blomster i juni


 1. Etter at frost kan være plantet i åpne bakken frøplanter er varmekjære ettårige - asters, amaranth, balsam, begonia, ringblomster, duhyystoho erter, Ipomoea, Coleus, årlige dahlia, nasturtium, zinnia, tseloziyi, klatring bønner. Eller for å si sine frø. Ved slutten av sommeren, og de har tid ottsvesti.
 Vanligvis anbefaler vi å herde plantene, gradvis vant til kulde og lys. Men du kan gjøre uten, hvis umiddelbart etter landing av spray narkotika "Эkoberyn." Gjenta sprøyting etter 2-3 dager. Installere umiddelbart støtte under villvin, eller deres stammer perepletutsya hverandre og gre dem er umulig. I søte erter veldig tøff frø strøk. Det skulle bryte før planting, frø rullet sandpapir. Når spirene ta root (eller sådd frø kommer) pidhoduyte noen komplett gjødsel i vanning (3 spiseskjeer per 10 liter vann per 10 kvadratmeter. M).
 2. Hvis plantet tuberous dahlia vokser mye av skudd, fjerne den delen som ikke er for ystoschalos rhizom og blomster er fantastisk. Vanligvis forlater 2-3 sterk flukt, andre er fjernet. Stesønn, som i tomater, bryte ut. Ikke bare pasynkuyut dverg varianter av georginer og stauder dyrket fra frø. Georginer trenger fôring hele sommeren. Matet dem annenhver uke, alternerende full av organisk gjødsel (infusjon av urter eller ugress, eller noen humater). Du kan gi og subkortikal infusjon gjødsel.
 3. Siden phlox rhizom stikker ut av bakken, og i astylъb vokser det opp, være sikker pidsypte bakken under dem, ellers god blomstring ikke se hvordan hans ører som blomsterknopper som ligger ved foten av stilkene.
 4. tyske skjeggete iris bør være unntatt fra baksiden bakken jordstengler.
 5. Alle stauder bør fylle fôr eller gjødsel eller organisk.
 6. I begynnelsen av måneden kan Cherenkov rhododendron og klematis og paniculate phlox.
 7. Fokuser på roser. De kan vises bladlus. Den beste måten - "Sunn Garden" (4 korn per 1 liter vann) eller crimson løsning av kaliumpermanganat. I bladlus delikat liten kropp og mangan hans falt, slik at ingen trenger å bruke kjemikalier mot bladlus.
 8. Vi vil ha alle måned stadig luke senger.
 9. midten av juni - det mest passende tidspunkt for planting dvolitnykiv rett sted (eller frøplanter i esker, som beskrevet ovenfor). Revebjelle, stokkrose, tusenfryd, gamber, nelliker tyrkiske og Grenadinene, bjeller, satin - dette er ikke en komplett liste over planter som vil glede deg med sin lange blomstring året etter hvis du har med opp sine hjem på grunn av frøplanter, er det på tide å slippe dem på vilje, dvs. transplantasjon stedet fordi de dblzhnы blomst i midtsommer, men, selvfølgelig, gjør det neste året av masse blomstring av dem ikke vente.
 10. Juni - denne gangen den store migrasjonen av potteplanter i bungalow. De bør også dempe eller pre-spray "Эkoberynom" i stedet plassere på nettstedet. Ikke glem å vanne dem regelmessig og fôr, og i regnvær flyttet i tilfluktsrom, for ikke å pereuvlazhnylas jord i potter.
 11. Du kan helle og vidsadyty eller plante store gardin melkolukovychnыh blomster. De er ikke tørket, og rett og slett demontert i separate pærer og plantet umiddelbart, vkorotyvshy røtter. I tillegg, i slutten av måneden kan du grave opp til tørre tulipaner og hyasinter, og rype. For å modnes i tulipan tsvetopochka ønsket temperatur er under 20 ° C i 15 dager, i hvert fall. Videre kan tulipaner ikke tørkes sammen med maling, løk, hvitløk eller kongelig rype som tsvetopochka følsomme for sterk lukt. Hvis du ikke grave sin årlige tyll - herrer, Plant dem i full sol og alltid mulchyruyte torv til jorden til en dybde av pærer kjære varmet til 20 ° C. Hvis neste år er det ett stort ark og ingenting annet, det viser at tsvetopochka i tulipan ikke moden. Dette pære etter losji bladene skal grave en brønn og tørr.
 Rype Imperial årlig grave og tørket nødvendigvis fordi den store løk ligger på store dyp. For denne modningen tsvetopochky rype trenger en høyere temperatur enn tulipan - nemlig minst 24-25 ° C. En slik temperatur i jorden i en dybde på 20-25 cm bare ikke skje. Fordi plantene vokser hvert år, men ikke blomstrer. Gravd knoller av disse plantene kan ikke holdes i solen, eller løk mykne under lagring, trenger de ikke vaskes. Tørket, spredt i et enkelt lag på et tørt og godt ventilert sted. Hvis du er en mus, er det best å tørke dem hengende nylonstrømper.
 12. Det er på tide å sette en støtte under peon. Sine blomster er tunge, spesielt etter regn, tilbøyelig til bakken og mistet dekorative bush. Du kan gjøre dem mest, men det er en spesiell salgsstøtte. På tidspunktet for blomstring, og umiddelbart etter peoner bør mate fosfor og kalium (klor ikke liker) som blomstring sterkt utarmer rhizom. Sin utvinning trengte mineraler og blader. Hvorfor ikke kutte mer enn en tredjedel av blomster og knopper, da dette vil utrydde mange blader.
 Hvis du ønsker å ha svært store blomster, deretter umiddelbart fjerne axillaris knopper. Men moderne varianter på siden rundt hoved stesønn blomst for nesten like store blomster som i den øverste divisjonen. Så, kutte av en stilk, vil du umiddelbart motta en blomsterbukett.
 13. Begynn å vokse bregner. Våre skoger er bregner, myr, tusenbein, kochedыzhnyk kvinnelig, mannlig Dryopteris og svært sjelden tysk strausnyk (struts fjær). Så du kan gå inn i skogen og grave opp unge planter, skape magi i sin sammensetning av bregner. (Husk at den tyske strausnyk inkludert i Red Book, og han gravde i skogen kan du bli bøtelagt hvis tatt øynene Ster.) Du kan sikkert gjøre det lettere hvis du har nok penger. Bare gå til en stor butikk for gartnere og kjøpe en samling, men ikke alle kjøpt bregner vi perezimuet. Bregner vokser i skyggen, syrlig og litt syre å plumpe fuktig jord rik på humus ark.
 14. Juni - tid for velstand og rask utvikling av Ground og lave forming "puter". Tveskjeggveronika, bergknapp, mose, phlox sprikende, periwinkle, obryetta, nellik cirrus, ulike saxifrage, Boudreau plyuschevydnaya, pyzymahyya penge-, Burachok rocke, Lobelia, armeriya, og mange andre heuhera. De ikke bare lage dekorative blomstring teppe, men også redde jorden fra overoppheting og uttørking av øvre lag. De er upretensiøs. Ofte brukt på steinete bakker, støttemurer og podderevyamy for eng gress i stedet. Blant dem er ganske forkrøplet plante bloodroot husyh + aya, blomstrende voldsomt lange og lyse gule blomster, men bare i solen. Det er så upretensiøs og seig at det er mulig å gå og selv spille fotball eller volleyball. Det kan zaluzhat passasjer mellom sengene, ingen ugress det er ikke overvinne, men en gitt alltid. Sengene skal kantet, ellers det umiddelbart de klatrer. Men å ødelegge sin hard landing, så en levedyktig plante. 
 15. blomstrende pryd løk, flerårige og årlige cornflowers, valmuer mange østlige snart begynne sine årlige blomstrende valmuer. De er upretensiøs, tørke-tolerant, foretrekker jord med en nøytral reaksjon, solen, så det er praktisk å plassere alle sammen.  
Hvordan ta vare på hagen blomster i mai

 Kalender omsorg for blomster i mai


 Fungerer i blomsterhagen i mai. Verkliste i blomsterhagen i mai. Våren fungerer i en blomst seng

 May. Vedlikehold av hage blomster i mai


 1. Tidlig i mai - en grunnleggende arbeid med blomsterbed. Så snart de rosa skjøt på pyonah umiddelbart gjøres ved å sprøyte dem beskyttelse mot råte. Eller bruke "Fitosporyn" løsning eller bruk av narkotika som inneholder kobber, som blant annet Bordeaux væske løsning. Ta dine razokuchyvat peoner, kan du enkelt oblomyty svært skjøre skudd.
 Rundt hver PION Scatter aske eller to kopper 1 kopp av dolomitt direkte på jord og lett zarыhlyte.
 2. Åpne roser og klematis og gjøre det samme sprøyting. Så igjen, dekke dem, men uten lapnika bare bokser. På toppen put tape tilbake, presset henne stein som ikke tok vinden. Fjern dette dekselet når endelig passere trusselen om frost.
 3. spray også være landing på bakken phlox, flerårige asters, delfynyumov og skjeggete iris.
 4. mai - blomstrende påskeliljer og tulipaner. Disse plantene er ikke kompatible, så de bør ikke plantes nær (og holde samme vekt etter klipping). Ikke mate dem med nitrogen i begynnelsen av mai, subcortex gjøre dette på slutten av mai.
 Påskeliljer nesten ikke bli syk og ikke skadet av skadedyr fordi deres pærer inneholder arsen. Men, merkelig nok, snegler ganske behagelig følelse mellom deres skalaer. Påskeliljer vokse på ett sted opp til fem år, og deretter begynne å blomstre dårlig. Dette er et signal for separasjon av reiret. Umiddelbart etter blomstring de kan sitte, men den beste tiden å transplantere - slutten av sommeren. Du må vite hvor du vokser, så etter blomstring beplantning pinner markere stedet for ikke å skade pærene ved graving. De gjør ikke tørre og litt kuttet røtter, delt inn i separate pærer og plantet igjen på et annet sted et lag av sand, som alle pærer, som nevnt ovenfor. Ordningen med planting avhenger av type. Low-fra små pærer kan plantes under ordningen 15x15 cm og stort sete under ordningen bør være 30x30 cm. Planting dybde på 12-15 cm. Trekker hagejord, sol, men sette opp med penumbra. De liker ikke sur jord og våtmarker. Narsisser pærer kjøpt på sensommeren og plantet i begynnelsen av høsten. 
 Noen ganger knopper ikke blir avvist, da det ble fylt med luft. Typisk er en virussykdom. Vi må grave opp slike planter med en clod av jord og brenne. Men, heldigvis, er dette sjelden. I alle fall ikke kjøpe pærer i noen ikke å svinge viruset i hagen din.
 Plantehøyde på 10 til 80 cm (avhengig av type og grad). Fargen hvit og ulike nyanser av gult, oransje. Dimensjoner blomst også variere fra 2 til 9 cm.
 Den første rørformede blomst, deretter krupnokoronchatыe noen dager melkokoronchatыe blomst. Samtidig blomstrer Terry varianter. Den siste - en poetisk. De har enkle hvite blomster på lange peduncles, men har en delikat smak. Også tatsetы, kronblader som er runde. Tatsetы mindre vinter-hardføre av alle slag. Om vinteren må de dekke lapnychkom. Det er nezymostoykye typer: tsyklamenovydnыe og tryandrusovыe, har vi lite til felles. De trenger også ly for vinteren. Du kan plukke opp så arter og sorter som kontinuerlig blomstrende påskeliljer vil vare ca seks uker.
 5. Sammen med de rørformede blomst påskeliljer og mai melkolukovichnye: piercing blå pushkynyya og 5-7 dager senere - muskari (murine Hyacinth viper bue). Fargen varierer fra blå til blå, og lilla, men det finnes varianter med hvit blomsterstanden. Blomstring det en uke senere. Blomstringen disse plantene er ekstremt utbredte, men er kort, ca to uker. Formere seg raskt - som lukovochkamy-babyer og frø, så hvert tredje år de burde eller sete eller fjerne unødvendige planter.
 På slutten av måneden blomstre og vår favoritt - Kan landыhy (rhizomatous plante), sammen med det - ptytsemlechnyk.
 Lily liker fuktig jord med et høyt innhold av blad kompost. På ett tidspunkt han ikke kan sitte, spre rundt. Det er hage varianter med store blomster, ikke bare hvitt, men rosa, samt en hybrid med doble blomster. Ptytsemlechnyk raskt får barn, så vi har å plante ut nesten hvert 3. år.
 6. I første halvdel av mai begynner sine vakre blomster Generelle kjæledyr - tulipaner. Det er alle typer og varianter av oppdrettere ikke er opprettet i de siste to hundre! For utrolig utvalg av farger og former av blomster tulipaner kan konkurrere bare georginer.
 Fra skadedyr tulipaner nesten ikke tåle, uten wireworm skadelige pærer. Av og nematoder bebor planter. Men sykdommen er, og svært dårlige - viral - pestrolepestkovost, som viser seg som gule striper og flekker på kronbladene av blomster. Må ikke forveksles med varianter hvor disse bandene og flekker er normal farge på en blomst. Pasienter plante virus er en trussel mot andre tulipaner som leafhoppers (små flygende insekter suger) er lett å bære med henne spytt sykdom. Syke planter bør umiddelbart grave med en klump av land og brenne.
 Men jeg plantet disse syke planter i et grønt område, vekk fra mine tulipaner og regelmessig, en gang i uken, drysset dem "zirkon" (6 dråper til 1 liter vann) gjennom hele sesongen, og jeg klarte å redde dem. Året etter tegn på sykdom jeg ikke har funnet dem. Det kan være syke tulipaner pærer og stammer råte og råte av pærene. Derfor sette dem på sand, og sanden helles på toppen fruktbar jord. Av denne grunn, kan de plantes i gjødsel, selv om råtnet, og kan ikke mate infusjon av gjødsel (eller fugleskitt). Når trappa jeg sprayet sine favoritter beskyttende cocktail (se. om hyatsyntah). Ikke mat av noe organisk eller mineral nitrogen, bare aske eller fosfor og kalium. Unntaket er "Fitosporyn" som jeg våren og høsten vannes jord under alle sengene og beplantning. Og selvfølgelig, jeg sete tulipaner i granulert gjødsel AVA, som tillater meg å ikke mate tulipaner i tre år, fordi jeg ikke grave. Og så de ikke går dypt ned i bakken, jeg plantet dem i en perforert plastbokser fra frukt og grønnsaker. 
 Straks jeg si at ikke alle typer tulipaner er i stand til å legge blomsterknopper uten tørking, men Darvynovы hybrider er godt tolerert, og blant dem er virkelig gode karakterer. Alle botanychesye arter (Kaufman, Greig, Foster, Deleklyuza) og kan plantes uten boksen. De stille økende i mange år på ett sted, så det er praktisk å bli plantet på steinete bakker.
 Den første enkel blomst tidlig og tidlig bad. Deretter Darvynovы tidlige hybrider og fringed. Neste, stor blomst blomstre Triumph tulipaner. Lylyetsvetkovыe samtidig blomst (tidlig først, deretter mer senere). Litt senere blomstrer tulipaner Rembrandt zelenotsvetkovыe, multifloral. Samtidig tidlige varianter popuhaynыh, senere variasjon og kantet senere. Den siste enkel blomst senere og senere Terry. Det begynner blomstrende tulipaner i begynnelsen av mai og avsluttes i begynnelsen av juni.

 7. Senere, da det var trapper liljer gjøre - det samme sprøyting ham, tilbød jeg å pioner. Dette gjelder spesielt orientalske hybrider. De er alle systematisk hele sommeren, minst en gang i 2-3 uker, bør sprayes med noen av disse stoffene. Dette vil spare deg fra dårlig sykdommen sin - botrytisu. Det påvirker bladene og til og med knopper (manifestert som rustne flekker og striper). Som jeg skrev ovenfor, hvis bladene dø, er pære restaurert og neste år ikke vil blomstre, vokse, så ingenting vil. Heldigvis botrytys ikke gå til de aller pærer.
 Fra planting materielle liljer fra Holland til oss for noen år siden ble brakt krasnokrыlыy bille - lylyevaya zhurchalka. Gjennom Kan jevnlig inspisere blader liljer. Når merke chepurnenka halvsirkel, kuttet på kanten av et blad, bille dukket opp og begynte å mate. Ikke vent til du ser det eller larver som bor på bladene umiddelbart spray anlegget forberedelse "Sonnet" (eller "Aktara"), eller biller vil spise og knopper. Disse stoffene er opprettet (og fungerer bra) mot Colorado potet bille, som løser chitinous dekker, så snart han podkormytsya vsasыvayuschymysya narkotika. I larver dekker heller ikke dannet, dvs. de blir voksne billene kan ikke reprodusere. Nøyaktig det samme skjer med røde liljer pest. Alle andre kjemikalier i disse billene ikke fungerer.
 8. Du kan ha inntil midten av mai til å plante og plante bartrær, mens de som dyrkes i containere kan plantes i slutten av måneden.
 9. Alle blomsterplanter bør sprayes alle kan "Эkoberynom" (4 korn per 1 liter vann) - en for brannsår og andre frost. Det faktum at "Эkoberyn" hjelper perfekt plantene overlever noen vær problemer.
 Hvis du pidmerzly under frysing planter, spray dem umiddelbart "Эkoberynom" eller "Epinay-ekstra" og hvis "Healthy Garden", og deretter legge 4 korn til løsning "Эkoberyna" eller "Appin-ekstra". Å hindre vanligvis nok korn 2 eller 2 dråper narkotika for 1 liter vann, men når du trenger øyeblikkelig hjelp, økt stoffet antall doble og tredoble. Så ikke bli overrasket over at det i ulike tilfeller, jeg gir ulike anbefalinger. Podmorozhennыm planter kan hjelpe "Novosil" ("Silk"), også rikelig helle pidmerzli planter med vann. Ikke i noe tilfelle skal mate dem med nitrogen. Og ikke rush å kaste fattige karer - kanskje de fortsatt klarer å spare.
 10. Den 10. mai North West nesten alltid ganske sterk nattefrost (til -6 ° C). Du bør alltid være klar tilgjengelige materialer for husly beplantning, med mindre du er den stolte eier av "Эkoberyna" som kan sprøyte plantene i kveld like før den annonserte fryse og igjen neste morgen.
 11. Vær spesielt oppmerksom på peoner og liljer. At skyter rosa peoner er ikke redd for frost og aldri fryse litt, men de unge knopper er redd for frost. Lily knopper også redd frost, så alltid bruke de ovennevnte medisiner eller deksel landing om natten lutrasilom. Forresten, kan lutrasyl stå til slutten av frost hvis du er sjelden på området. Men det er bedre å trekke på buen som anbudet unge stilkene av liljer og peoner under sag og bli forvrengt.
 Siden pioner er allerede etterlater ingen risiko og bryte av delikate spirer, kan du rozokuchyty dem ved å sjekke riktig dybde av røttene. Senter foring bør være begravet to phalanges, dvs. 4-5 cm.

 12. Det er en blomstrende ground planter. For intensitet og varighet (ca en måned) er ikke lik arabysu (rezuha alpint) og duft blomstringen i arabysa raffinert. Det er to farger: rosa og hvit. Svært grunt rotsystem og mange antenne røtter. Ikke tolerere transplantere våren og sommeren, men på slutten av sommeren, når de begynner å vokse sent skyter lett lukke den overordnede busk. I løpet av denne perioden arabys veldig klam og heie vil bli vellykket hvis på dette tidspunktet å holde det fuktig. Det ubehagelig egenskap: viltvoksende busk på alle sider, utsette midten. Den enkleste måten - avskåret på slutten av reproduksjon skyter for borekaks, som tar i "Kornevyne" og implantat i banker på rett sted, men du kan i sentrum oholyvshemsya ordnede busk.
 Arabys ikke syk, skadedyr er ikke interessert. Bruk den til pynt blomsterbed, gangveier, på steiner, vegger, som planten motstandsdyktig mot tørke. For jord lite krevende, vokser i delvis skygge og i solen. Fôring nesten ikke trenger. Den kan vokse til litt sur jord.
 13. april phlox subulate. Lav ground anlegg for 2-3 uker danner en kontinuerlig blomstring teppe. Det er flere farger, fra rosa til den vanligste Crimson og mørk lilla. Før jord upretensiøs, tørke-resistente, praktisk fôring-f men krever ikke, kan vokse lenge på ett sted. Vanligvis denne planten er plantet på steiner, vegger, takutstikk. Etter blomstring har flere skallet utseende, men igjen en måned tett grønt teppe. Sykdommer og skadedyr nesten ikke berørt.
 14. Samtidig blomstrende bunndekke og andre planter: ayuha (zhyvuchka) stahis hårete, Sedum (blomstring mose), Tveskjeggveronika. De trenger luking, gjødsling liten, tynning, høsting av gamle deler av anlegget. De vanligvis ikke blir syke og ikke skadet av skadedyr.
 15. Hele måneden kan fortsatt være plantet og transplantert bartrær, men dette arbeidet bør ikke bli satt av ved slutten av måneden.
 16. paniculate phlox sikker på å kutte alle svake skudd, uten å etterlate mer enn 4-6 busker sterke stengler. En god tid Cherenkov phlox. Du kan bruke cut skudd. Toppene avskåret, kuttet i små borekaks med et par av blader. Den nedre delen av borekaks dyppet i vann, deretter i "Kornevin" og feste i bakken. Dekk med bankene. Vanning hver dag rett ved bredden. Base cherenochnyk være i skyggen. Når nye bladene vises - aksel fanget, kan banken trekke seg fra det, men holde daglig vanning. På borekaks kan tas bare grønne delene av stilkene, lavere stammer ikke oderevily zhyvtsyuyutsya.
 Ved planting floks er det nødvendig å gjøre asken, en halv kopp under anlegget. Jeg sprayet phlox deres favoritt cocktail oppskrift ledes før. Og gjøre det bare en gang i måneden, med oppstart i mai, men hele sommeren. I tillegg vannes deres løsning "Fitosporynu" og "Rubber" ved begynnelsen av gjenvekst. Dette gjør at du kan holde fra å tørke bladene på bunnen av stilkene, og gir planting phlox litt falmet utseende. I slutten av mai, må de mate noen komplett gjødsel (3 spiseskjeer per 10 liter vann per 10 kvadratmeter. M landinger).
 17. Gjennom hele mai kan sås direkte i bakken alle stauder, midt i de oppsvulmede blomster som du ikke grave, og på slutten av måneden for å plante stiklinger på plass årbøker, dekker landing av frost lutrasilom.
 18. Ta en liten by i klima frøplanter og så frø av varmekjære planter - tahetesov, blomkarse, dekorative bønner, Ipomoea.
 19 mai - denne gangen å plante klematis og roser. Planting gropene er å være forberedt i høst. Dette langlivede plante, så du bør ta notat av deres krav.
 Klematis - vintreet som kan vokse på ett sted i flere tiår. Gropen bør være en anstendig størrelse (80x80x80 cm). Fyll den bør være godt råtnet organisk materiale. Fersk husdyrgjødsel kan ikke gjøre. Jorda etter tanking pit må avgjøre. I tillegg må du gi drenering. Som alle vinrankene, klematis ikke tolerere stillestående vann, selv om det er fukt-elskende planter. Når planting er bedre å gjøre en spiseskje granulert AVA, deretter hvert 3. år for å gjenta denne dressing, sette gjødsel til en dybde på 8-10 cm rundt røttene. Det finnes varianter av klematis, blomster er sikkert ute i sør, og det er de der blomstene er rettet oppover. Seat klematis trenger, slik at du kan nyte sine nydelige blomster. Videre Clematis trenger støtte - sterk, holdbar og vakker. Seat planter bør beskyttes mot rådende vinder fordi de er skjøre grener som brytes lett.
 Trenger du å vite mer om en bestemt Clematis. Hoved blomstringen skjer til dem på sensommeren og den relativt stor høyde, så det spådd ornamental planting foran dem. Det kan være ganske høy som ettårige og stauder eller enda altfor høye prydbusker. Klematis - solfylte blomster, så de bør ikke plantes i skyggen. De liker ikke sur jord. Hvis du vokser klematis, kan i slutten av mai i dekket fjernes og mate dem en komplett gjødsel, som phlox.
 Rose er best å plante gruppe, rosehage, alene eller i forskjellige deler av hagen. De liker ikke nabolaget av andre farger. Roser foretrekker en feit svart leire eller leirjord. Hvis jorda er da ikke lage en blanding av leire som har du utvannet sin halv råtnet kompost. Roser som morgensolen, og plante dem så tilsvarende. Selv om de elsker solen, men ikke på ettermiddagen, eller skur og raskt svekkes.
 Hvis du er voksende roser, de tjuende av mai - det er på tide å fjerne dem fra restene av ly. Gjødsle rosene beste løsningen fersk gjødsel og kan gjøre umiddelbart etter fjerning av dekselet, men sørg for husdyrgjødsel i plantehullet du kan ikke ødelegge anlegget. I Roses nok fiender, og derfor umiddelbart utplassert for å spraye bladene av min favoritt cocktail (fint hvis det var din favoritt og cocktail). På cocktail skal taste inn "Healthy Garden" (mot skadedyr). Hvis du ikke har det, deretter erstatte "Fytovermom" (6 dråper til 1 liter vann) eller noen annen narkotika vsasыvayuschymsya mot skadedyr.
 20. Generelt sett i mai du kan plante, transplantasjon, dividere stauder.
 
 
 
 
 
 
   
Яндекс.Метрика