Hvordan man skal håndtere Colorado potet bille: En praktisk guide gartnere
 Som du vet, importert til oss fra Colorado motgang ingen naturlige fiender, så kjempe Colorado potet bille har sine egne. Det er fundamentalt forskjellige måter å håndtere Colorado potet bille på potet, som vi anser for sin effektivitet.

 Håndarbeid

 Den enkleste måten - manuell, som er den mekaniske fjerning av busker biller og deres påfølgende ødeleggelse. Denne prosessen er tidkrevende, men med små områder av trær kan det være svært effektive. Å fremskynde prosessen med biller kan samles uten hender og rist i en bolle med vann, for eksempel en bøtte. Hvis kapasiteten er stor nok, kan du vippe og riste det over bush med en liten pinne / tispe og brorparten av biller falle, later til å være død. De resterende, risting en.

 Følgende metode er ikke så mye til å ødelegge så å avskrekke biller. Dens effektivitet er ikke svært høy, men det kan anvendes som en adjuvans i små områder hvor biller oppsamlet manuelt. Poenget er at Coloradobille gjør et dårlig nabolag med de vanlige hvite bønner. Derfor, hvis det er å plante trær rundt omkretsen av poteter eller direkte ved å kaste et par bønner i hullet når plante, er det sannsynlig at billene flykte fra hagen din til en nabo plantasjen.

 Folk rettsmidler

 Det er fornuftig å prøve å kjempe mot Colorado potet bille folk rettsmidler. Sin essens er å spraye buskene urtete, noe som negativt påvirker biller.
 Det er flere av de mest effektive oppskrifter:

 Vil en halv bøtte med blader av poppel balsamico, helte kokende vann og kok i 30 minutter. Buljong gi det brygge i 5 dager, deretter press og spray buskene ved hjelp av spray.

 Går full bøtte knuste blader og stilker av brennesle vanlige, fylt med vann og la stå i 24 timer. Den resulterende ekstrakt fortynnes med vann før sprøyting med et forhold på 1:10.

 Ta et dusin pods av fersk pepper, blandet med 100 gram revet såpe og helte en bøtte med kokende vann. Buljong gi stå i 6 timer, deretter ztsidzhuyut busker og behandles av spray.

Hvordan man skal håndtere Colorado potet bille: En praktisk guide gartnere

 Biologiske våpen i kampen mot biller

 Neste Ytelse måte å håndtere stripete skadedyr i hagen - Biology. Sin essens er å bruke mot Colorado biller mikroorganismer, minst - rov og parasittiske insekter og til og med trent fugler. Du kan identifisere et biologisk middel som bitoksybatsylin som er trygt for nyttige insekter, blant bier for. Det er lov til å søke om sommeren og hager. Bruk denne medisinen i løpet av masseveksten av larver.

 Kjemisk

 Til slutt, husk kjemikalier. I alle spesialitet butikken i dag, et stort antall av giftstoff mot Colorado bille. Nylig, men var feil tilpasse seg dem, så effektiv bruk av narkotika klasser å endre. I tilfelle av giftstoff på effektiviteten må betale en økt risiko for skade på menneske selv, og, for eksempel, lever nær bier. Derfor bør denne metoden anses som den siste, og i tilfelle av giftstoff følger klart instruksjonene for sikker bruk.
Varianter av eple med bilder

 Eple varianter


 Ved legging av hage varianter eple valgt slik at fruktene modnes gjennom hele sesongen, fra midten av sommeren til høsten.
 I begynnelsen av juli, fruiting veldig tidlig variasjon - Stark. Denne mellomstore treet. Fruktene er små, runde-ploskovatыe, lyse rødt. De er saftig, mildt surt og smake godt. Øves varianter og Jonathan fantastisk rød.
 I slutten av juli, modning vinter-hardføre varianter Arkadyk. Disse eplene behagelig søt smak surt.
Varianter av eple med bilder

 I slutten av juli - begynnelsen av august er det frukt på eplesorter Borovynka: liten, grønn med gule og prerыvayuschymysya mørke røde striper. Pulp dem hvite, grov, tykk, saftig, med en sterk aroma. Smake surt iboende skyld. Holdbarhet av eplesorter - om en måned. Det samme eple er middels - eller sprek, tidlig blomst. Pollinatorer for Borovynky - Vinter varianter Parma gull, Belfler gul, rød og Astrakhan hvit.
Varianter av eple med bilder

 I begynnelsen av august, fruktene modnes Melbы rød. De er mellomstore, lys rød farge, med saftig, smakfull og mør hvitt kjøtt, søt - sur smak. Kan lagre opp til februar-mars. Denne varianten har en høy avkastning.
Varianter av eple med bilder

 Klasse Williams også bærer frukt på dette tidspunktet. Epler er mellomstor, vasket rød farge med striper karmin farge. Kjøttet er grov, grønnaktig, saftig, med en søt og syrlig smak. For lengre lagring, fruktene blir pulveraktig farge. Treet har en sjelden form for kronen og immun mot skabb.
Varianter av eple med bilder

 I slutten av august, samle frukt varianter Brune stripete, Karakterisert ved at i ung alder gir frukt for frukt pinner, og moden - ring. Dette treet er sprek med en høy grad av hardførhet. Fruktene er opprinnelig grønn og fullt modnet, gul. På den siden som vender mot solen, er det prikker på rød bakgrunn og mørke striper - rødt. Sprø tett kjøttet har en delikat søt-sur smak med et snev av kanel.
Varianter av eple med bilder

 På slutten av sommeren kommer av alder Anis rosa-stripete. Denne variasjonen av eple har en høy vinter hardførhet og tørke motstand gir en god avkastning og svært beskjedent. Frukten er mellomstore og mindre, forskjellig lys farge på en rosa stripete bakgrunn, svært velduftende.
Varianter av eple med bilder

 Varianter av september : Cream, Rock, Red nydelig, nydelig Golden, Rossoshanskoe stripete, Orlik, Karostoyanka.
 Frukt vinter-hardføre varianter Cream store, runde, blek krem ​​farge, med en sur smak. Det treet srednerosloe, skoroplidnyy.
 Golden fantastisk - Variety med høy smak. Frukten er middels stor, lys gul farge. Kjøttet er gule epler, fast, øm, søt og sur med en liten smak av sjokolade.
 Frukten kan lagres til april. Apple regelmessig og rikelig fruiting, blomstring sent.
Varianter av eple med bilder

 Klasse Orlik forskjellig gjennomsnittlig vinter hardførhet og høy avkastning. Frukten er rund, middels størrelse, med lys gul hud, som danner en tykk band og litt uskarpt rødme. Flesh er hvit, saftig, aromatisk, med sur-søt smak.
Varianter av eple med bilder

 Fruktsorter Karostoyanka Crimson-rød, medium og stor størrelse, med myke konturer. Kjøttet er hvitt, fast, saftig, med en bitter smak og subtile aroma. Epler begynner å modnes i slutten av september, avviker lang holdbarhet (opp til slutten av april). Epletrær energisk, men med utilstrekkelig frost.
 Rock - Høy gir variasjon modnes også i september. Apple med en spredning krone, vinter-hardføre. Frukten er stor, avlang-avrundet. For hoved gul-grønn på røde striper er uskarpe og prikker. Kjøttet er finkornet, kremet, søt og sur.
Varianter av eple med bilder

 Rennet Simirenko har en høy avkastning, men redusert vinter hardførhet. Frukten er veldig stor, avrundet, mørk grønn med store lyse flekker. Flesh hvit, søt, søt, aromatisk. Forfaller i slutten av september - oktober.
Varianter av eple med bilder

 Pepin safran forfaller i september, er preget av høy vinter hardførhet. Sprer tak av trær, krever regelmessig beskjæring, så raskt zahuschuyetsya. Modne epler oransje-gul med mørke - røde striper forbli frem til april.
Varianter av eple med bilder

 Ranetki eller kinesisk epletre (Kitaika) er en vanlig type oppnådd ved å krysse vill epletrær vokser i Øst-Sibir. I Nord-Amerika, inkludert Canada, sibirsk eple hybrider med lokale varianter som kalles "krэbы" men, faktisk, de er russiske Ranetki. Denne typen vanlig i Nord-Kina og i Russland er det dyrkes hovedsakelig i sørlige Sibir. I Ranetki blader har form av en ellipse eller en smal ellipse, som en kinesisk plomme.
 Mest Gudulu vokst for dekorative formål. Det er vakre og rikelig blomstrer om våren og høsten sin lyse frukt pryder hagen.
Varianter av eple med bilder

 Denne variasjonen av eple er frost, tåler tørke, tidlig fruiting, med riktig pleie gir en god avling. Gudulu ikke krevende å bry seg, det trenger bare tid til å kutte. Ranetki (krэbы og Gudulu) som fruktbar jord med god drenering. Spesiell sminke de ikke har nok til å gjøre kompott eller gjødsel når planting.
 På et tidspunkt i IM. Michurin Gudulu ved hybridisering av sortar av eplesorter brakt slik som gull tidlig, anis, Belfler, Kandil-Kitaika etc., som er preget av utholdenhet og annerledes smak. Tilhengerne av denne store oppdretter brakt varianter for nordlige og sentrale deler av -. Dessert Isayev, Snowflake, Orange, Nord Synap, Pepin Tsjernenko, Grushovka vinter, Victory og så videre D.
 En populær variasjon i kalde klimasoner er Belfler-Kitaika, som, i tillegg til god smak, i stand til å vedvare i lang tid.
 Pepin safran - Sorter dribnoplidnoyi Gudulu, hybrid, egnet for vinterlagring. Frukten er lyse rødt, kjøtt gul, fast, saftig, tonkozernystaya. Smak - vin-søt, krydret, med en subtil smak. Fjerning av frukt - i slutten av september, er full modenhet nådd i slutten av november. Epler oppbevares frem til mai.  
Яндекс.Метрика