Hvordan bli kvitt ugress

 Hvordan man skal håndtere ugress


 Bli kvitt quinoa


 At ordet "ugress" mange gartnere sadovodnyky nevnte "dødsfiende" med å kjempe.
 Fremfor alt må vi huske på at vi ikke kan tillate frøene modnes fordi quinoa må hensynsløst klippe.
 Siden quinoa små røtter, de er lett hentet fra jorden, så er egnet maskinering jord uten bruk av plantevernmidler.
Hvordan bli kvitt ugress

 Bli kvitt klatring


 Vyunky utvikling på bakken med noen næringsstoffer. Ca 20 år siden, var utbredt i v'yunok Rossi nær Rostov-regionen, deretter transportere korn og husdyr bjørk sprer seg til andre områder. En enkel mekanisk måte å bli kvitt klatring nesten umulig på grunn av den svært lite område på 1 cm plantene kan utvikle et helt system av jordstengler.
Hvordan bli kvitt ugress

 Våren, bør perekapыvaya bakken bryte klumper til frø og plantedeler vymerzly vinter. Mange land, overgrodde pakker, kan du sår sennepsfrø, luke til slutt forsvinne.
 Siden ugress vokser i sur jord, strø nyttig høst tomten kalk, kritt, fosfatstein.
 Hvis disse tiltakene ikke hjelper, deretter bruker ugressmidler, mens strengt å overholde konsentrasjonen, eller visne bort bare de øvre deler av anlegget, slik at roten intakt. Prosessugressmidler bør være to ganger i året - vår og høst.

 Bli kvitt sofaen gress


 En annen svøpe gartnere gartnere er sofaen. Den har kraftig, er dypt rotsystem. Å håndtere det, er det flere måter å mekanisk og kjemisk.
Hvordan bli kvitt ugress

 Shield metode er å grave noen land litt mer dybde til som senket hvete gress rhizom. I gropen bør sette styrene som skjold, område sådd rug. Når en liten rug vokst, klippe det og grave nettstedet. Neste vår hvete gress vil bli borte.
 Papp metode er å bruke papp. I områder hvor voksende hvete gress, legger papp, strø en liten mengde av jord og gress beplantet med små rotsystem. Papp drukne luke vekst, og han senere perehnyye.
 Eddiksyre metode er å kjempe mot sofaen gress ved hjelp av sprøyting eddik. Eddik eroderer ikke bare den øvre del av anlegget, men røttene. Således eddik dekomponerer raskt til karbondioksid og vann uten å true jord og planter.
 Hvis disse tiltakene er for tidkrevende for deg, kan du etter å ha gravd område fullt av sofaen gress og fjerne deler av anlegget squash, gresskar, georginer.
 Mange brukt til å bekjempe sofaen gress ugressmidler.

 Bli kvitt tistel


 En annen fiende gartner gartner - tistler. Røttene av tistel er godt utviklet, lang, med kraftige vedheng.
 Små deler av anlegget nok til å danne nye planter.
 De fleste herbicider brukes til å kontrollere.
Hvordan bli kvitt ugress

 Bruk luking og graving. Når luke forstyrret øvre lag er fundamentalt ikke fått produkter av fotosyntese, slik at behovet for å gjenopprette fra 2 til 3 uker. Grave gjøres best om våren, når frøene forblir på overflaten og ødelagt av frost.
 Det hjelper også mulchyvanye sagflis, halm, film.

 Bli kvitt yahlytsi


 Yahlytsya - en flerårig plante med utviklet rotsystem, snikende. Yahlytsya en verdifull honning plante.
Hvordan bli kvitt ugress

 Yahlytsya ødelegge ved hjelp av graving og gre jorden fra røttene og andre plantedeler. Yahlytsya ikke tolerere solfylte områder.
 Det skal klippe yahlytsya til frø modning.
 Du kan også bruke papp metoden beskrevet tidligere.
 Yahlytsya ikke stå Hilling, slik at du kan plante området med mulighet for poteter.
 Hvis disse tiltakene ikke hjelper, kan du bruke små mengder ugressmidler, forsiktig introdusere dem til på strået med en sprøyte.

 Hvordan bli kvitt løvetann


 Løvetann - en plante med store røtter.
 Å kvitte seg med løvetann, er det flere måter.
Hvordan bli kvitt ugress

 Løvetann kan trekke eller grave opp røttene.
 Det er også mulig å ødelegge løvetann salt. Helle salt i sentrum av anlegget, vente på ham wilt, bør det ikke være for langt, som nabo planter kan dø.
 Det er et spesielt verktøy for å håndtere løvetann. Dette er en stor skrue som den engelske bokstaven V med kniver. Skrue dyppet ned i bakken til ønsket dybde, klikk deretter på knappen mekanismen fungerer på overflaten ser alt løvetann.
 Du kan bruke mais gluten, men det er effektivt bare i 5-6 uker, etter som krevde ytterligere behandling.
 Du kan koke litt eddik for å øke surhet, hell i en spray, spray anlegget.
 Det bør ikke hindre spredning av frø. I det mest ekstreme tilfellet brukte ugressmidler, er de i hovedsak brukt i høst.  
 Dekorative blomster har alltid vært et ornament infield. De bidra til å gjøre det spesielt vakker og godt vedlikeholdt. I denne artikkelen beskriver vi hvordan å vokse vakre roser i dine hager, samt hvordan du skal ta vare for dekorative roser. Den steg omsorg og kultivering som krever innsats og tålmodighet, vil behage øyet og heving i sommermånedene.
Hvordan å vokse vakre roser

 Riktig pleie av roser inkluderer:
 •  vanning

 •  korrekt og tidsriktig beskjæring

 •  fôring næringsstoffer

 •  forebyggende tiltak mot sykdommer.

 •  Riktig vanning bush bør begynne tidlig på våren så snart den blir varm. Dette gjøres for å forberede blomster til en lang varm sommer. Bush har nok av "drikke" vann å ikke tørke ut på grunn av varmen. Før vanning rundt buskroser bør gjøre det bra, omgitt av land slik at vanning vann er ikke roztikalasya og forble rundt rotsystemet av en blomst busk.
   Vanning bedre smeltevannet. Det bør forberede seg på forhånd. Vinter i store potter lå i snøen og rekordvarme. Når snøen smelter, helles vann i flasken mottatt. Av våren vil du ha nok vann for riktig vanning din favoritt roser.
  Hvordan å vokse vakre roser

   Flere ganger i uken skal produsere "tørr vanning". Bare razrыhlyayte hull i bakken stang. Dette vil sikre en bedre gjennomtrengning av vann til plantenes røtter. Vanning kan ikke ofte, for eksempel i en dag, men rikelig til vannet i hullet for å slutte å suge inn i jorden.
   Trimme busken trenger minst tre ganger. Første gang sviske tidlig på våren. Således danner vi formen. Den andre gangen produsere beskjæring i sommer. Cut falmet blomster og gi en sjanse til å blomstre bush igjen. Før rosebusk ly for vinteren, det skal være re-kuttet.
  Hvordan å vokse vakre roser

   Før du gjør det første beskjæring bushen, er det nødvendig å mate næringsstoffer for å hjelpe den vokse raskere. Utnyttes for fôring spesiell gjødsel som inneholder nitrogen. For å beskytte strukturen fra soppsykdommer, er det nødvendig å sprøyte infusjon av mullein. Forresten, kan dette ekstraktet også legge til gjødsel for roser mineralmikronæringsstoffer.
   For å forberede roser for vinteren, bør du:
 •  Bush strø et tynt lag med sand.

 •  I september, foreta en ny busk trimming.

 •  I midten av oktober rotsystemet av isolasjonsskum eller sagflis, pre raskroshyv det opp i små baller.

 •  Dekk hele strukturen boks eller plast kroppen. Ikke glem å forlate åpninger for "puste" bushen.

 •  Roser omsorg og dyrking av noe som krever tid og erfaring vil glede deg mer enn en sesong. Du trenger ikke bare dem riktig omsorg for, men sikkert beskytte dem mot alvorlige frost om vinteren. Lykke til!
  Hvordan å vokse vakre roser
  Hvordan å vokse agurker i landet

   Agurker. Voksende


   Generelle egenskaper


   Agurk - er en årlig plante av familien Cucurbitaceae.

   Varianter og hybrider av agurk


   Kultur presenteres mange varianter og hybrider, designet for å vokse både i lukket og åpent felt:
  ? Tidlig: Alexander Agate F1 F1 gult, hvit engel F1 Bedretto Break F1 F1 F1 Buran Viva Voyage F1 F1 F1 Hector Hector F1 F1 elskling Gulliver F1 F1 Delilah, og andre;
  ? middel Adam Alliance F1 F1 F1 Barnaulets 283-Blick, epos F1 Flott og andre;
  ? sen-: Knight, Vladivostok, kinesisk klatring og andre.

   Skadedyr og sykdommer i agurk


   Agurk stadig lider av sykdommer (anthracnose, dunete mugg, kladosporyoza, brun råte, rot råtne, etc.) enn fra skadedyr, inkludert oftest agurk bug, og i veksthus - edderkopp midd.

   Vilkår for voksende agurker


   Den fruktbare jord med en nøytral eller litt syre reaksjon i området, godt opplyst av solen - perfekte forhold for dyrking av agurk. Etter prekondisjonering (lage sand, torv, råtnet sagflis) agurker dårlig frukt i tung leire og loamy jord.
   Høst graving er ikke ledsaget gjødsel, det er utsatt til våren, når det er nødvendig å fylle jord med humus, kompost og gjødsel.
   For sådd frø er valgt godt utført og etter pre-trening (om nødvendig) er sådd i åpent terreng, når trusselen forsvant roterende våren frost (avhengig av område - i midten eller slutten av mai). Den temperatur ved hvilken vokse agurker er 12 ° C og normal vekst og fruktsettingen ved 25-30 ° C
   Frøene kan sås vanlig (skjema 30 x 70-90 cm) eller cluster metoden (3-4 planter), seeding dybde - 15-2 cm (i tung jord eller mindre).
   Å åpne felt kan dyrkes frøplanter å plante tomater og deres alderen 20-25 dager. Agurker vanskelige å tolerere plukker, så det er best å så frø i individuelle beholdere.
   Agurk - Klatring plante, så for å spare plass, det vokser på espalier regelmessig pidv'yazuyuchy det skyter. Vær oppmerksom på at agurk liker ikke endre sin orientering pisk (selvfølgelig han vil fornye fokus blader, men bærer litt forsinket).
   Agurk - vann-elskende kultur, så vanning bør være regelmessig, helst på ettermiddagen, og vann må være varm (ca + 10-12 C). Etter vanning løsne jorden for å forbedre tilførselen av oksygen røtter.
   Plante omsorg innebærer fôring: Hvis første gang etter spiring bør gjøre nitrogengjødsel, deretter ved inngåelse realiseres - fosfor-kalium.
   Under masse fruiting samle agurker i morgen og kveld, mindful av det faktum at forsinkelsen i renhold hemmer dannelsen av nye eggstokkene.  
  Яндекс.Метрика