Forstyrre iris ikke vil, så vi kan si at disse blomstene er vandalsikre eiendom. Når spørsmålet om hvilke blomster dekorere hagen ved inngangen, bedre velge dem fordi pleie- og planting iris selv oppgaven er ikke lett. Navnet på denne blomsten kommer fra gudinnen av regnbuen, og forklarer variasjonen av farger og nyanser av blomster.
Stell og planting iris - lyse og vakre hage!

 Disse fargene trenger ikke å se opp for timer. De blomstrer i to måneder, og noen varianter av høsten glede og skjønnhet. Best av alle disse plantene blomstrer i det tredje året. Siden de ikke er redd for vinteren, mange av dem satt på sine hager så vill blomst migrert til urbane nabolag.
 Iris representert ved flere planter som er overfladisk like, men skiller seg vesentlig. Ja bestemme roten iris og iris oniony, den første delt inn ksyfyum, yrydodyktum og Juno.

 Planting iris


 Hvis du bestemmer deg for å plante iris rot, husk at de er lys-. Disse blomstene vokser under trærne, men bare i de sørlige regionene. Disse plantene liker ikke store mengder gjødsel. I landet som kan være uttømt for å gjøre gjødsel som inneholder nitrogen minimum. Hvis landet er sur, iriser det vokse, men ikke blomstre. For å blomstre de trenger for å nøytralisere jord kull eller kritt.
 Iriser skjønt ikke krevende, men plante dem i bakken bør ikke være vanskelig, så det er bedre å berike sand og torv. Hvis området er preget av vanlige regner, bør du vurdere drenering jord enn levere iris røtter fra råtnende. Hvis du bestemmer deg for å lage gjødsel i jorda, bør det gjøres en uke før planting iris.
Stell og planting iris - lyse og vakre hage!

 Skjeggete iris er best plantet i den første måneden av sommeren. Omsorg for dem er enkel - viktigst i tide otbyratdelenky til blomstene vokst tykt teppe og årlig rhizome med avkuttede blader.
 Plante iris, se at nyrene var parallell med overflaten, blader stående vertikalt, og den øvre del av jordstengler ble dekket med jord.
 Hvis det skjer at ved å kjøpe planting materiale, trenger du ikke plante en gang, så du kan holde den i plast eller fuktig klut. Når du velger plantemateriale, kjøpe større jordstengler, som tilførsel av næringsstoffer i dem lenger. Delenka ha 7 eller flere blader vil blomstre neste vår.
 Planting iris, følger avstanden mellom plantene 40 cm. Vanning planting dag, ikke glem å vanne den og tre dager.
 Bulb iriser sanne kjennere av sol, vann, oppvarmet og løs jord. Den enkleste typen som ikke krever spesielle betingelser for landing - Juno, derimot, er det bedre å plante i tørre steder, men der er det ingen varme. For hennes dress solrike steinete bakker. Bulb iriser blomstrende glede starten i mai og ble avsluttet i juni. Når Iris vidtsvite, men ikke umiddelbart, når tørre blader, er det nødvendig å grave opp knoller.
Stell og planting iris - lyse og vakre hage!

 Det er viktig å ikke gå glipp av, fordi hvis blir regn pærer er utsatt for soppsykdommer. Vask løsning pærer i 02% av mangan, plassere dem på et tørt ventilert rom og bar dem til midten av september.
 Seat pærer bedre høst planting dybde på 5 cm. hvis var nyheten om den kalde, iris bedre ukrыvaemыm dekke materiale. Om våren kan de være enda før snøen smelter.

 Vesenet iris


 Omsorg og plante iris forskjellige fra andre planter. Ved å plante iris, husk at han først rotsystemet er praktisk talt på bakken, slik at ugress vil bli trukket opp for hånd. Luking og hakking mosjon må også pent når blomstene vokser disse prosedyrene kan ikke selv gjøre hvis du skjeggete iris, men løken krever mer oppmerksomhet.
 På slutten av høst blomster bør dekke pre-cut de brune flekker på bladene, men våren er det best å fjerne. Hvis du plantet eksotiske iris, er det bedre å kutte halvparten av bladene.
Stell og planting iris - lyse og vakre hage!

 I nød gjødsel bare tørket jord. Land kan mate tre gjødsel, men dette er nødvendig i en periode av livet av anlegget - tidlig på våren, i en tid da modne knopper og en måned etter blomstring. Voksende hybrid planter i alderen tre til fem år, husk at de trenger samme fôring.
 Hvis yrysah avlet skadedyr eller ønsker å hindre deres utseende, de sprayet planter, men bare en gang hver to uker. Det anses effektiv sprøyting sprøyting, som tilbringer seks uker før blomsterplanter. Vanligvis er dette anlegget ikke er i slike behov, her Cockerels sykdom verre.
 Rot i jordstengler må skrape. Du må grave blomst, for å behandle sin rot, tørket i solen. Jord, som var smertefull i blomsten skal grave opp og kaste den bort. Berørte bladene skal rippe og brenne. Merk at "skrukkete" blader - er midlertidig, slik at de ikke trenger å nappe.
 Skjeggete iris skryte tykk voksaktig lag på bladene. Blomster som er helt falmet, den beste kutt, men nærmere basen.
 Hvis tørr sommer, plantene vannes i kveld, men slik at vann ikke lekker dem. Hvor vinden blåser hele tiden, iris bedre tie, så de ikke blir brutt.
 Det er viktig at du ikke glemmer å skille delenko etter blomstring planter og et stort øyeblikk i omsorgen av iris.  

 Vi velger ut hvilke typer vegetasjon til "hage for lat"


 Fokus på stauder, trær og busker, som de ikke krever at du lengter etter omsorg. Først av alt bør du ta hensyn til prydbusker som blomstrer hele sommeren ikke ville kreve ly for vinteren. Ved lite krevende busker inkluderer lilla, syrin, kaprifol, Viburnum, kvede og rogn. Evergreen Ephedra - einer, arborvitae, furu, lerk vil glede deg, både sommer og vinter. Ikke bli involvert store størrelse mote, som de krever ofte beskjæring, i motsetning til tradisjonelle område for dine trær.

 Velg typen plenen for den late


 For "lat" gartnere heller plagsom tradisjonelle plener å ta vare på, slik at du kan erstatte den mauriske plenen, bunndekkende planter eller plante eller sår kløver plenen. Maurisk plenen plenen minner om ville blomster, bør det ikke bli kuttet. Plen med kløver som vanlig gress krever ikke noe vedlikehold. Du kan plante område av plenen obryetoy, Sempervivum, arabysom, sildre og andre pochvopokrovnymy planter, som til slutt vil fylle den samme plassen plenen.
Hagearbeid for "lat" - noen tips

 Vi foretrekker planter fedreland


 Ved å plante i hagen sin trær og busker, som passer den type jord i hagen din, og du kan ikke bare kvitte deg med unødvendig bekymring, men å skape et hjørne, lik den naturlige. I tillegg bør du ikke falle dekke dem til å holde ut frost om våren under fotograferingen ly til plantene ikke zaparylys. Naturlig hage i det siste blitt moderne ikke bare "lat" gartnere, men de som ikke er i stand til å finne tid til hage.
 Eksotiske varmekjære planter som er svært attraktive å se på bilder av glossy magasiner, krever konstant pleie, og er generelt "lat" gartnere tolerere feil, å bruke mye penger til å kjøpe dem.
 Du kan lage en vakker hage for å finne en erstatning hvis de lune sørlige planter.
 For eksempel, Cotoneaster strålende ser ikke mindre attraktiv enn buksbom, rhododendron og lunefull, erstatte roser eller georginer, fra å vokse, som ikke er helt klare enda "lat" blomsterhandler.

 Forenkler ugrasbekjempelse


 Luking - det er slitsomt arbeid, selv for en erfaren gartner, men du kan prøve å minimere den. Selvfølgelig, i dette tilfellet er det nødvendig å trykke på planting av blomster, blomsterbed og plener i stedet kan, først, gjør alpin lysbilde, eller japansk rock garden; for det andre, rundt busker og trær gjøre dekorative marmor smule dumping eller farge småstein eller grus og ekspandert leire vanlig.
Hagearbeid for "lat" - noen tips

 Dekorere hagen arkitektoniske former og strukturer


 Dekorere hagen kan du designe en rekke arkitektoniske former, paviljonger, idrettsanlegg og lekeplasser. Selvfølgelig, ikke okkupere territorium bare med henblikk på ikke å ta vare på henne. Arkitektoniske former og alle fasiliteter skal skape komfort i hagen din.

 Vedlikehold bakgård for lat


 Hvis du ikke ønsker å kaste bort tid og energi på vanning, vil organisere et automatisk vanningssystem. Å organisere drenering fra området, må du legge på det seiper.
 I hagen for "lat" til å redusere luke fritt planting jord kan strø mulch, eller lukke den med plastfolie.

 Hage stier, tjern


 Hagestier kan også forskjønne området, hvis du bruker naturmaterialer som farget grus, stein, gulvflis eller tre. Rasteplasser fortrinnsvis en flis av disse materialene. Dette betyr ikke bare eksistere i din hage område for gjester, men reduserer også det området som ikke har å håndtere.
 Hvis du graver i hagen dammen styrke sin kysten, kan det være en lang tid å ikke ta hensyn. Det vil se ut som et skogstjern grodd med siv. Liket av en bro over det gode. Dam og bro vil være behagelig for øyet, vil være den viktigste male hagen din og ikke ta deg tid til å bry seg.
Hagearbeid for "lat" - noen tips

 Ikke skimp på gode hageredskaper


 Uten hage verktøy kan ikke gjøre selv de "lat" og gartner gartner. Hagearbeid for "lat", derimot, krever minimalt med vedlikehold, er kjent for å jobbe kvalitativ verktøyet krever mindre arbeidskraft. Elektriske og bensin - gressklippere og kantklippere, kultivatorer - nødvendig sett hage maskiner. For de gartnere som ikke kan ta vare på sin daglige hage eller ikke ønsker å jobbe mot dette, er det nødvendig å kjøpe automatisk vanningssystem.
 Høy kvalitet, brukervennlig verktøy for lettere arbeid i hagen og hagen.
 Last ned gratis bok "På garden for mager og lat"
 Last ned gratis bok "Hage uten kjemikalier"  
Яндекс.Метрика