Begonia refererer til de vakre og grasiøse planter som kan dekorere en rekke boliger for sin unike og vakre fargepalett. Den tilhører familien behonyevыh og er behagelig for øyet fra XVII århundre.
 Hjemland av denne fantastiske blomsten anses Antillene, hvor det var først funnet Michel begonier, og senere ble kjente varianter fra India, Sør-Amerika og Brasil. Første gang tuberous Begonia varianter dyrkes i drivhus forhold bare, men til slutt ble trukket varianter som er dyrket med hell i europeiske hjem.
Begonia og riktig omsorg for henne hjemme

 Nå hybrider og artsmangfold begonier nådd enestående grenser, er det rundt 900 arter av planter og mer enn 2000 av sine hybride former!
 Begonia har et stort utvalg av deres utseende, kan noen pryd varianter blomstrer nesten hele året, selvfølgelig, hvis riktig omsorg for dem.
 Vanligvis alle klassetrinn og typer begonier er delt inn i to hovedtyper: dekorative bladene og dekorative blomstring. Den vanligste favoritt blant hjem dekorative og blomstring tuberous begonia tror det kan skryte av en ganske lite krevende fengselsforhold og vakre og frodige farger.
 Begonia, som enhver blomst rommet krever riktig omsorg hjemme, det er da det vil glede deg med sin skjønnhet og lyse farger.

 Hva begonia liker, det er ro og orden, alt er vannet, fortrinnsvis på samme tid. Prøv ikke å flytte potten fra sted til sted, og det er bedre å ikke uhell skade en plante når det går av.

 Sykehjem begonier. Jord, lys og temperatur


 Begonia liker lys og løs jord som den perfekte kombinasjonen - en navoznoe gjødsel drivhus land for stueplanter, og en liten mengde av torv, fin elv sand, noe som vil forbedre drenering. Som for belysning, liker begonia lyse, men diffust lys boksen for å velge kjæledyret ditt, er det bedre å bo på øst eller vestsiden.
Begonia og riktig omsorg for henne hjemme

 Faktisk ofte ta vare på begonier varierer avhengig av sin variasjon, slik som for planter med dekorative blomster gir bedre lys lys fra omgivelsene, men for dekorative bladene ville være den beste penumbra.

 Husk at selv langvarig eksponering for planter i direkte sollys kan forårsake alvorlige solbrenthet blader.

 Som for temperatur komponent, tilhører den begonia til de varmekjære planter, så om sommeren og våren, bør temperaturen ikke faller under 18-20 °, og om vinteren er ikke under 16 °. Om vinteren, er anlegget bedre enn å forlate om batterier og termiske ovner.
 Ved å bygge fuktighet ingen spesifikke anbefalinger, det eneste som kan gjøre ytterligere sprøyting i sommer, og samtidig unngå å få vann på blomstene. Denne prosedyren er kun tillatt for varianter med glatte blader.

 Som vann begonia?


 Den eneste faktoren som den begonia kan oppføre seg svært lunefull og med dø - er dette riktig vanning. Begonia liker å overholde to punkter: høy jordfuktighet, men på samme tid, må vann ikke stagnere i potten, kan det føre til råtnende av rotsystemet, slik at planten dør raskt. Hvordan ta vare på begonier å tilfredsstille disse to tilsynelatende tilsynelatende ikke sammenlignbare kriterier?
Begonia og riktig omsorg for henne hjemme

 I sommer begonia bør vannes rikelig slik at overflødig vann må komme ut av dreneringshull, og en time senere lekket vann på brettet, er det viktig å renne.
 Best jevnt helle din elskling, helst etter at regimet - på samme tid. I sommer begonia bør polyvatysya 2-3 ganger i uken, hvis for varmt, da daglig som tørking av jorda. Siden midten av høsten, vanning intensiteten avtar og tidlig vinter vanning er minimal, fordi i vinter anlegget er i ro.
 Fra tidlig vår til midten av mai begonia våkner opp, bør det gradvis trekke seg fra staten dvalemodus, øker volumet av ukentlige vanning. Husk at overdreven vanning truer dannelsen av mugg, som er skadelig for begonier. Mest bløtt vann samles vann kan også kokes.
 De fleste arter av begonia, unntatt glatt-blad ikke tolerere sprøyting, fordi det etterlater på planter kan produsere brune flekker. Dersom fuktigheten er for tørt, kan anlegget settes rundt kar med vann som vil fordampe vann eller sprøyterommet.

 Planting og transplantere puttet begonier


 Transplanterer bør gjøres begonier ca en gang i året i tidlig på våren, men prosedyren kan utføres etter behov. Hvis planten er ung, kan landingen ikke hastverk det før du gjør en blomst kan ikke blomstre.
 Du må vite at begonier heller skjør rotsystem, så transplantasjon må være forsiktig med å ikke skade noe. Før du får fra en gammel blomsterpotte, for det trengs litt knock, deretter forsiktig vippe anlegget og forsiktig få det. For begonier er beste lave, men bred nok leire potter.
Begonia og riktig omsorg for henne hjemme

 Å transplantere du trenger drenering, underlaget og kull. Som drenering kan bruke hakkede biter av rød murstein, eller utvidet leire, legge små skjell.
 På bunnen av potten er plassert først avløp, deretter kull, deretter passe bunnen av preparerte rot begonier og alle hulrom er fylt med underlaget. Etter at anlegget bør rikelig vannet. Formeres begonia blad eller stammen borekaks og tuberous sinn ved å dele knollene.

 De viktigste sykdommer og skadedyr


 Begonia spesielt utsatt for soppsykdommer, ofte de er forårsaket av fuktighet. For å unngå slike problemer, må du undersøke hjertet av busken, og den nederste raden av blader, kan det ofte vise tegn til mugg eller råte.

 Hvis du ser noe sånt, bør du umiddelbart fjerne de berørte bladene og redusere vanning for å hindre spredning av parasitter. Også vanlig er røde begonier skadedyr midd og bladlus, som ofte søke blomster. De kan fjernes ved å sprøyte en løsning av spesifikke insekticider.  
Kuril te, fine funksjoner, bilder, eksempler på

 Kuril te vokser i ulike deler av verden. Selv om det ofte kan bli funnet i Altai-fjellene, er anlegget også i Kina, Sentral-Asia og Kaukasus. Kjærlighet og anerkjennelse av mange mennesker det var fordi bidrar til å takle en rekke helseproblemer.


 Kuril te: gode egenskaper


 Kuril te stor hjelp ikke bare i behandling, men også i forebygging av sykdommer. Det hindrer fremveksten av "problemer" i kroppen, og gir en oppkvikkende effekt.
 Hva er hemmeligheten bak positiv karakter mirakel drikke? Først av alt, de er tilgjengelig i sin sammensetning saker, inkludert:

 •  kalium;


 •  magnesium;


 •  kalsium;


 •  jern;


 •  flavonoider;


 •  mangan;


 •  katekiner;


 •  tannin;


 •  kobber;


 •  kobolt.


 • Kuril te, fine funksjoner, bilder, eksempler på

   Men denne listen over nyttige funksjoner karakteristisk for dette produktet, må du ikke stoppe der. Det er svært rik på vitamin C, karotenoider og P-aktive komponenter. Karotenoider - et pigment, sjeldne planter. De er stor hjelp i å forebygge kreft i huden og lungene.
   P-aktive agenter tillate mirakel drikke mer og styrke kroppen, noe som gjør det mindre utsatt for virus. Den samme virkning er karakteristisk for vitamin C som inneholdes i Kurilane te i mye større mengder enn sitron.


   Når bør behandlingen Kuril te?


   Når vi husker Kuril te, medisinske egenskaper det bør vurderes i lys av de fysiologiske forstyrrelser der det anbefalte å drikke. Blant dem er:

 •  forgiftning;


 •  kvinnelige kjønnssykdommer;


 •  enurese;


 •  forstoppelse og andre ujevnheter i fordøyelseskanalen;


 •  forstyrrelser i nervesystemet;


 •  stomatitt;


 •  sår hals;


 •  SARS.


 •  Etter å ha lest denne listen, er du sannsynligvis å finne i det minste noe av det ovenstående hjemme. Derfor er det sagt te et allsidig verktøy som bidrar til å forbedre helsen til mange mennesker.


   Hvordan å brygge te Kuril?


  Kuril te, fine funksjoner, bilder, eksempler på

   Hvis du leter etter informasjon, hvordan å lære å lage mat Kuril te, bilder og oppskrifter burde hjelpe. Generelt er regelen enkel: traktetiden bør være ti minutter lengre enn vanlig te. I dette tilfellet kan du bruke den uten noen restriksjoner, hvis riktig beregne doseringen av te under matlagingen. For en vanlig drikke kan du bruke en drink som er utarbeidet i forholdet 1 spiseskje med te per 250 milliliter kokende vann. For de som trenger å drikke det for å kvitte seg med spesifikke forstyrrelser i kroppen, kan du bruke en annen dosering. I dette tilfellet, to eller tre spiseskjeer sveiset med 500 ml kokende vann. Sette mot behovet for to timer, deretter holde på svak varme i ti minutter for å få suppen.


   Kontraindikasjoner mot bruk av te for medisinske formål


   Hvis denne brygge måker som vanlig drikke, så ingen skade det kan bringe. Men hvis du koker den med den andre metoden, være klar over at det er kontraindikasjoner mot slik bruk. Først av alt må du forstå at denne drinken kan ha en negativ effekt på nyrer barnet. Så før du gir ham drikker hans daze, sjekk med legen din. Det er også viktig før du påfører behandling for å oppsøke lege hvis du lider av gynekologisk problemer natur. I noen tilfeller er dette te bedre å avstå.
  Яндекс.Метрика