Money Tree eller tostyanka, en hyppig innbygger av moderne leiligheter og kontorer. Dette anlegget passer inn i alle interiør, og ganske upretensiøs i omløp. Dette funnet treet for nybegynnere Florist og for den erfarne gartneren. Lær tolstyanku veldig enkelt: det trestamme og saftige blader avrundet, ser ut som en mynt. Men dette anlegget er ikke bare en del av innredningen. I feng shui penger treet symboliserer overflod og rikdom, og er i stand til å bringe huset flyt av materiell velstand. I tillegg har hun tolstyanka har helbredende egenskaper. Som aloe, blir det brukt til å fremme helbredelse av sår og rifter i huden.

 Hvordan å behandle tolstyankoy

Hvordan ta vare på en pengetreet: viktige funksjoner
 Money Tree ganske lite krevende omsorg og så det kan bli funnet i nesten alle kontor. Å plante deg glad hver dag, huske og vite følgende:

 •  treet er avhengig kompetent vanning;
 •  jord må oppfylle planten;
 •  følge lysforhold i rommet;
 •  ikke glem å sprøyte blomst;
 •  betimelig renses for å fjerne støv.

 Jade elsker sollys, så plassere anlegget i vinduskarmen. Fra mangel på lys anlegget kan begynne å bli syk og med dø. Ikke vær redd for å sette potten på balkongen eller i hagen. Gartnere si at frisk luft er bare i favør av blomsten. Men husk, høy temperatur skade tolstyanke, så ikke legg den i nærheten av varmeovner og batterier.

 Tørr luft i rommet ikke forårsaker mye skade penger treet, men av og til ville tørke bladene med en fuktig klut. Plantene dine vil føle seg mer komfortabel og holde et attraktivt utseende. Også, spray det med spray vann ved romtemperatur. Med riktig pleie trevirke kan også blomstrer, men det er svært sjeldent.

Hvordan ta vare på en pengetreet: viktige funksjoner
 Vær spesielt oppmerksom på vanning blomster. Som mange potteplanter tolstyanka ikke tolerere overfylte og stillestående vann. I verste varianten kan starte rot råtne, som fører til hans død.

 Legg merke til at du er overdrevet med vanning er enkelt. Bladene begynner å gulne og bli for myk og falle. Å redde anlegget fra overløp til å bli lagt følgende manipulasjoner:

 •  forsiktig fjerne blomsten fra potten;
 •  nøye undersøke røttene og fjerne råtne deler;
 •  fylle seksjoner trekull;
 •  transplantert inn frisk jord.

 Selv nybegynner blomsterhandler kan transplantere tolstyanku. Potten bør fylle drenering 2 cm. Og sette anlegget der, deretter omhyggelig fylle den resterende plassen med jord. Spredd treet borekaks. Plassere den i vannet og vente når det var røtter, og deretter ha posisjoner i jorda.

 Hvordan kan syk penger treet

 Selv lite krevende planter kan noen ganger forholde seg til skadedyr og sykdommer. Den vanligste parasitten i tolstyanky anses å være melete skala insekter, schytovku og edderkopp midd. Bestem som rammet dine grønne kjæledyr kan bare utseende. Gjenkjenne handlingen kan Quadraspidiotus perniciosus på anlegget blader, på overflaten er det karakteristiske flekker av gult og rødt. Hvis du oppdager slike spor, forsiktig fjerne de berørte områdene og se nøye på din blomst. Identifiserte parasitter må ødelegges, og de behandle bladene og stammen såpevann og insektmiddel.
Hvordan ta vare på en pengetreet: viktige funksjoner
 Hvis du begynte å legge merke til små gule flekker på blader og spindelvev på stammen av anlegget, er det et klart tegn på nederlag schytovydnыm midd. Bli kvitt denne parasitten er svært vanskelig å måle. Ofte brukt i sprøyting tobakk eller hvitløk ekstrakt. Later vask såpe. Mealybug en av de mest gjenkjennelige parasitter. Han etterlater på stilker i et bladfeste som bomull stuff. Hvis du begynte å legge merke til noe lignende, nøye inspisere blomst. Identifisere parasitten må det umiddelbart ødelegge. Anlegget vask med såpe og vann, ved hjelp av en børste til å rense bedre pest. Etter bruk av spray, dryss hvitløk skjær og insektmiddel-behandlet. Alle hjem bør ha flere planter, kan du opprettholde optimal innemiljø, og forbedre utseendet på rommet og tiltrekke seg positiv energi. Og selv om det er første anlegget vil du lære det grunnleggende og være i stand til å skape et hjem hage. 
 Cypress - er en av bartrær som ser flott ut og kan tekkes sin herre vakker form og utseende. En av fordelene med sypress er relativt lite krevende, i motsetning til mange andre planter, krever sypress nøye vedlikehold.

 Care sypress

 Det eneste som er redd for cypress - er tørr fordi alle vilkårene er skapt for planter, basert på det faktum at trær gir en skikkelig atmosfære. De fleste problemer fanger verter planter i vinter, tørr luft fra batteriet skadelig for Cypress.

 Temperatur og belysning

Sypress: vokse hjemme
 Eiere sypress å huske én regel: det er bedre å sette cypress i kulden enn yngel i solen. Ideelle forhold er 5-15 ° C, men ikke mer. Det er viktig å holde sypress som mulig fra batteriet, og ikke sette på utkastet.

 Belysning skal være lyse som mulig. Sypress, liker en sørlig plante solskinn. Men ikke så lett å gi både planter nok lys og ikke å tørke den i solen at frites vinduene. Hvis du ikke kan gi riktig forhold anlegget, er det bedre å holde det lys skygge (men ikke kaldt!).

 Vanning og fuktighet

 Cypress - en plante som elsker fuktighet, så ikke glem om vanning det. Land nærheten trær bør alltid være fuktig, men ikke fuktig. Fyll sypress er også umulig, ellers røttene vil råtne.

 Et av høydepunktene er en spray som er best utføres flere ganger om dagen. Dette er spesielt sant når planten begynner å tørke litt: i dette tilfellet, krone intensivt sprayet flere ganger om dagen.
Jord, gjødsling, transplanterer

Sypress: vokse hjemme
 Jord sypress behovet er det samme som de fleste bartrær, litt syre med pH 55-65. Den enkleste måten er å kjøpe ferdig jord som er designet for å bartrær. På dette landet ikke vil vokse godt bare sypress, men arborvitae, gran, einer og ape.

 Cypress trenger å mate regelmessig, spesielt i en tid da spesielt vanskelig gitt overgangen mellom sommer- og vintersesongen. Vår og høst fôr sypress krever minst to ganger i måneden. Gjødsel er vanligvis mineral, men klart følg instruksjonene på pakken kan ikke være: det er nødvendig å fortynne løsningen minst to ganger.

 Transplanterer bør gjøres sjelden, ellers anlegget vil føle ubehag. Perfekt utsikt - hver to eller tre år. Hvis du må endre "residence" Cypress annen grunn ofte er det nødvendig å ta vare på kvaliteten på land og beiter på trær.

 Reproduksjon sypress

 Hjemme sypress reproduksjon kan gjennomføres på samme måte som det multipliserer i naturen: med frø fra kongler. Men kongler hjemme kunne ikke være så lett, så du kan prøve å bruke apikale borekaks. Prosedyren er som følger:

 •  Borekaks er kuttet og renset;
 •  filialer etablert i drivhuset med høy luftfuktighet;
 •  den bakken røtter stimulator vedlagt.

 Etter en stund, kan anlegget ta rot, men det er viktig å forstå at dette skjer svært sjelden fordi cypress - fortsatt spredte ellers.

 Sykdommer og skadedyr

Sypress: vokse hjemme
 For de som ikke forstår hvordan de skal forholde seg til skadedyr i Cypress, vil det faktum at skadedyr på anlegget er sjeldne, være gode nyheter. Men uten bugs, kan edderkopper sypress bli syk eller føle seg dårlig. Årsaken er vanligvis ganske enkelt: ikke nok fuktighet. Avhengig av skjermene bør endre tilnærming til anlegget:
 gule grener - en indikator på mangel på næringsstoffer. Planter bør transplantert inn ny jord eller gjødsle senere. I tillegg er det viktig å overvåke fuktigheten i jorden;
 gul til brune nåler, tørre og smuldrer - en indikator på lav luftfuktighet. Trenger mer sprøyting. Det er viktig å huske at hvis du starter prosessen, anlegget kan endelig zachahnuty og greiner blir ikke gjenopprettet. Hvis du umiddelbart legge merke til problemet, kan vi hjelpe sypress igjen pozelenity;
 tørre kvister på den ene siden - indeksen for likheten varmekilder eller solbrenthet. Trenger du å flytte en sypress skygge eller fjerne batteriet, som tørker planten. Også øke frekvensen av sprøyting spray;
 plante høy, men sjelden krone - et tegn på mangel på lys. Den bør gi en mer intens lys.
 Cypress - hyggelig og veldig behagelig utseende anlegget. Hvis du ser etter det riktig, kan det leve i årevis, og glede deg og dine kjære en vakker, nesten lik kronen. I tillegg er det bor også i nesten ethvert klima, dersom høy nok til å gi fuktighet. Derfor mange anbefaler å kjøpe sypress, hvis du ønsker å ha gitt hjemme upretensiøs men vakker plante.
Яндекс.Метрика