Aloe: Care hjemme
 Aloe planten er innfødt til Afrika, det vokser også i Madagaskar, Mosambik og Sør-Afrika. Saftig blomsterliljefamilien, har kjøttfulle struktur, sikkerhet søm "vipper" og sjelden blomstrer in vitro. Blomsterdekoratører dette anlegget regnes som den beste legen, som det sparer mann fra forkjølelse, virus, det effektivt behandler juice er en utmerket kosmetisk rynke. I vårt land er det utvannet overalt, fordi aloe ikke er krevende å bry seg. I anlegget er det andre navnet - agave, slik at de som bruker blomsten juice med vilje, leve lenge og ikke bli syk.
 Aloe Care hjemme
 Aloe er ikke redd for tørke, så hvis du glemmer å vanne ditt kjæledyr, ikke bekymre deg, vil det ikke visne heller ikke falme, som i massen av aloe inneholder mange oppløste mineraler som gjør at planter til å overleve i ørkenen. Vanning agave gjennomført så langt som tørke bakken i en pott, bør det være litt fuktig å ta på, for å forstå hva bør blomst mat. Fôring utføres i vekstsesongen, fra april til oktober. Hvis aloe har vært aktivt voksende, deretter mate anlegget er nødvendig.
 Temperaturområde som kreves moderate, og fra 15 til 25 og grader. Blomsten kan vokse til å sette i vinduskarmen, som ligger på nord eller vestsiden (pereparyvat blomst anbefales ikke, til tross for at han er i stand til å absorbere og holde på fuktigheten i bladene). Om sommeren anlegget kan føre til en balkong eller blåse aloe på en seng av blomster, som det elsker sollys og strekker seg etter det, han var ikke redd for direkte stråler. Å aktivt klorofyll sto og ga nødvendig for vekst og utvikling av planter elementer aloe bladene skal alltid tørke eller arrangere blomst dusj, spray daglig, generelt, gjøre noe for å bringe tilstanden til sin naturlige vekst.
 Hvordan å forplante aloe
 For planting og transplantere planter må først berede grunnen. Det aloe spredd på to måter: fra den overordnede stammen røtter og borekaks. Blomster veldig upretensiøs, så selv om anlegget noen måneder med det er allerede mulig å få akselen. Kapasitet bør være liten, fordi røttene trenger obplesty hele potten, noe som gjør det til en "skrøpelige com". Jordsmonnet trenger en spesiell, kjøpte en blomsterbutikk merket "for sukkulenter" eller gjør-det-selv. For det må blandes i forholdet 1/1 humus og sand, legge litt gjødsel og pre-fukte jorda. Etter planting skal ta seks måneder, og anlegget skal være transplantert tilbake i potten, som er 2 cm mer enn den forrige. Vanligvis oppstår planteforedling under den aktive vekstsesongen til aloe umiddelbart gikk til vekst. Transplantere avtale fra april til september, jord i potten stadig løsne til oksygen tilført til rotsystemet i bunnen av potten må sette drenering. 
 Sykdommer Aloe
 Som du kan se, bare ta vare på aloe, trenger blomst moderat vanning, gjødsling og hyppig transplanterer. Som for skadedyr, og de er ikke redd for aloe, er svært sjelden i blomsten kan zavestysya Quadraspidiotus perniciosus. Hvis du ser oransje prikker på bladene av planter, vask med såpevann og skyll flere dager ikke. Den brune punkter på baksiden av arket si at aloe avgjort rød edderkopp. Å kvitte seg med det, trenger du hver dag for å spraye insektmiddel plante. Plaketter må nøye fjerne fra anlegget med en fuktig klut.
 Legene sier at dette miraklet lege bør være i alle hjem, fordi hvis det er nødvendig, aloe alltid komme deg til unnsetning.  
Adenium: Care hjemme
 Adenium - blomst, busk, innfødt til den arabiske halvøya. Den vokser også i de mest tørre delene av Afrika. I naturen, når denne saftige en høyde på 10 meter, men blomsterbutikker lærte å dyrke den og in vitro, og dens verdi i potten ikke overstiger 35-40 cm. I vår region leverte den nylig som Adenium er sjelden sett på hyllene i blomsterbutikker. Men hvis du tilfeldigvis ikke glemme muligheten til å kjøpe det, som denne eksotiske besøkende unik i sin skjønnhet.
 Omsorg hjemme adenyumom
 Adenium ligner en liten busk, stammen som er bunter av grener med store blomster, som gir planten hele sommeren og tidlig på høsten. Kjegler er en annen farge fra blek rosa til lys rød, kan du ofte se to-farge bjelker. Som naturlig vekstforhold Adenium - en ørken, er bagasjerommet karakteristisk for de lander på flaske skjema, hvor planten beholder næringsstoffer og fuktighet reserve.
Adenium: Care hjemme
 Blomsten er så kresen om lys, ikke redd for direkte sollys, kan det være trygt igjen i vinduskarmen i sommervarmen. Å demme Adenium ikke yskryvlyalsya mot lyset, blomst periodisk tilbake. Det er også anbefalt i løpet av våren og sommeren for å gjøre Adenium en balkong og la hvor mye sol.
 Denne "ørken Guest" svært varmekrevende, så den gjennomsnittlige temperaturen i rommet bør være 25-30 ° C. Med synkende temperatur alle autonome funksjoner Adenium bremse. Du kan se hvordan gradvis utsatt stilk, blomst og felle bladene blir gule, begynner det en periode med hvile og avslapning, som varer i ca syv måneder i året, som starter i midten av september og slutter april.
 Vanning og fuktighet Adenium
 Adenium ikke kresen om vanning og sprøyting. Vann anlegg kreves bare når land i potten forvandlet til en tørr ball, men det gjelder bare for vintersesongen, men da våkner blomst, det krever vanning annenhver dag. Adenium liker fruktbar jord, så det er bedre å kjøpe for nitrogen, fosfor eller nitrogen-kalium fôring. Dette vil hjelpe det blomstre tre måneder eller mer uten å ofre riktig vekst og styrke stammedelen til blomst overvintret komfortabelt hjemme.
 Hva er behovet for jord Adenium
 Blanding for planting bør bestå av torv jord med ekstra sand, blad underlaget og kull. Følgende transplantasjon behov for å legge den gamle jord knust murstein. I potten må sette drenering, som kan bestå av store steiner eller skum.
 Transplanterer og reproduksjon Adenium
 Modne planter er transplantert i vekstsesongen gang hvert tredje år. Adenium liker brede, men ikke dype potter (bedre hvis det er plast, keramisk gryte som solen varmer opp raskt, og dette kan skade røttene). Blomst trenger for å sette i en godt fuktet jord, deretter en uke, vil han ikke kreve vann. Når anlegget overlever, det sprøytes over vannet.
Adenium: Care hjemme
 Adenium formeres ved stiklinger, frø eller ved å pode. Til juice giftige planter ikke får på huden din, bør alle manipulasjoner gjøres med hansker. Frø mottar direkte med blomster dynket i marhantsivtsi for å utføre desinfisering og deretter plassert i en oppløsning av zirkonium eller Epinay (vekstforsterkere). Frø er plassert på forberedt jord og strø bakken for å spire. Når anlegget spirte frø i sine fremtidige struktur lagret kaudeks - tykke stilker. I tilfelle av stammen borekaks vil likne tre. Men på denne måten - det enkleste, som Adenium tuppen av skarp kniv til å skjære, radikal hals bør behandles med kull for å hindre råtnende planter, og behovet for å håndtere en litt tørr i luften. Også håndterer kuttet og satt i bakken. Adenium overlever i 30 dager.
 Det bør være spesielt forsiktig når du håndterer dette utenlands gjest. Spesielt hvis en familie har små barn, Adenium bedre sette opp, fikk barnet ikke klarer å bryte av en kvist, og som sevjen er giftig, og barnet kan stå på brannsår.  
Bryr sitron hjemme
 Evergreen sitrus sitron kom til oss fra India. Den har antibakterielle egenskaper, fremhever de mange flyktige og dermed rense luften. Anlegget er ikke bare blomstrer i vinduskarmen, bærer det frukt! Sitroner er vokst med sine egne hender, som smaker bedre som vi kjøper i butikken.
 Bryr sitron hjemme
 Bryr sitron - enkel og overraskende fascinerende prosess. Dette er en plante som ikke felle bladene og stopper ikke sitt levebrød i vinter. For frukt, må du ta vare på hvert blad, som skal være på anlegget minst 10, og for å gjøre det bære frukter. Autumn leaves kan være litt poridshaty: en naturlig prosess av sesong vegetasjon, bør du vite at sitronoppdateringer krone, som forventet levealder hvert blad - tre år.
 Sitroner dyrkes overalt i vårt land, blant de mest populære variantene er: "Dyokuryya", "Maikop", "Villa Franca". "Lunaryo", "knopper", "Meier". Høyden på hver plante når en meter i lengde med passende forsiktighet krone. Hvert utvalg er i stand til å bære frukt fire ganger i året, og hvis tiden til riktig mate anlegget.
 Knoppene er dannet i 10-15 dager blomstrende knopper liten hvit er 20-30 dager, de første fruktene er tilgjengelig av desember måned.
 Jeg ønsker å trekke oppmerksomhet til rotsystemet av en sitron som er forskjellig fra andre kunstarter og blomstrende planter mangler rot hår.
 Hvis vi anser røttene av en sitron, vil du legge merke til likheten av sin mycel (hver ryggraden er jevning - mykorrhiza). Takket være disse "hrybokorney" er fullstendig absorbert fra jord vann og mineraler. For disse røttene trenger konsistent tilgang luft fordi landet i potten bør alltid løsne, temperatur, vil amplitude varierer mellom 5 grader og flere vanning.
 Sitron krevende for fuktighet, er det viktig å ha vann ved romtemperatur og etter en tung vanning ikke forblir i pannen gryte, hell det fortsatt nødvendig å zahnyvaly ingen rot.
 I sommer planten trenger mer vann, hell det gjennom dagen, tørke eller spray bladene daglig. Om vinteren, redusere vanning til en gang i uken. Sitron - plante varmekjære, så også kult sted det ikke vil bære frukter.
 Hvis du vil at treet frukt: og glad du hele året, ta vare på ekstra belysning: det der fytolampы dagslys (LFU-30 FLUORA-GLO).
 Jord for Citrus kan kjøpes i butikken, er det normalt fullpakket med flere komponenter: eng og ark torv, sand og humus.
 Transfer sitron
 Anlegget skal varsle deg om at det var en liten pott, røttene vil gå ut gjennom avløpet. Først må du kjøpe mer pot før 1/3. Planten kan bli forstyrret bare under aktiv vekst, da det vil være mindre vondt og raskt slå rot etter transplantasjon.
 Først satte en drenering lag på minst 3 cm, og deretter ved å håndtere anlegget fra potten i potten transplantert sitron, helle land der ingen rotsystem. Dyktige blomsterdekoratører anbefale for bedre pusteevne potten pierce gjennom flere pinner. Det er viktig ikke å returnere anlegget til solen - det fører til hva stopper sitron blomstre. La merke til at sitron liker å være i én posisjon, og på ett sted.
 Reproduksjon
 Det er mange måter å reproduksjon sitron enkleste av disse er borekaks. Fra voksne, friske planter fra en av de unge grener, der tre har ikke ennå ohrubet, knip av engraftment ikke mer enn ett år i lengde det skal være ca 10 cm og har noen velutviklede knopper.
 Deretter kuttet skaftet i rett vinkel litt over de øvre knopper (pre-behandling hagen sin pitch) og i en vinkel på 45 grader, litt under det siste, og deretter å gjøre de utfreste spor for bedre vekst av sitron og tidlig rot formasjon.
 For å starte prosessen med reproduksjon, blomsterbutikker anbefale noen timer i nedre aksel løsning "Kornevin" eller "heteroauxin", men denne gangen for å forberede jord. Håndtaket er trykket etter behandling i dypere potten og dekket med en glasskrukke på 2-3 måneder før anlegget ikke vil la nye blader. For det er godt akklimatisert, bør overlates til å vokse så mye som sitron opplyst sted, men prøv å unngå kontakt med ham direkte sollys.
 Sitte frø er også mulig hvis du ikke ønsker å motta fruktene av ditt kjæledyr, da de kan være bare 20 år.
 Danne en krone av sitron
 Å plante brakt frukt, bør det være ganske tynn krone som grener ikke forstyrrer hverandres vekst. Siden sitron - et tre, har det en trestamme.
 På begge sider av den vertikale hoveduren i kvister ikke bør være mer enn fire blader. Resten må fjerne ved topping. Hvis planten begynner å blomstre før sin krone dannet, til alle blomstene bli ødelagt, da dette kan føre til sykdom og ofte til døden av anlegget. Etter fruiting grener av den gamle grov hud bør fjernes.
 Når frukten modner, rommet uten å lage utkast klima, med veldig tørr luft og den maksimale mengden av lys fra omgivelsene.  
Яндекс.Метрика