Ananas krupnohoholkovyy. Ananas comosus

 Liten, kompakt krupnohoholkovyy ananas vokser til 25-30 cm i høyden og har samme størrelse i diameter. Denne originale potteplanter god kontrast i form og farge av andre planter i blandede beplantning. Men hans lyse fargede bladene har skarpe tenner og kan lett riper i huden eller rive klærne.
 Ananas refererer til Bromelyevыm, men i motsetning til mange andre planter i denne familien, vokser best i normal jord enn i bladet. Til bladene var lyse, må denne arten i løpet av året være veldig god belysning.
 Noen planter bor bare 2 - 3 år, men etter blomstring de har en basal skudd (avkom, eller "barn"), som kan vokse ny ananas. Alle varianter av frukt, selv om rommet er sjelden klart nok (eller plass) til frukt kan vokse og modnes til spiselig tilstand. Fruktene av fargerike arter utvikler seg langsommere enn vanlige grønne fruktarter. Større Ananas striatus kan nå 1 meter høy.

 Betingelser for ananas


 Lett : Plant utvikler best i sterkt sollys, men overlever i napivzatinenomu rom.
 Temperatur : Prøv å holde en temperatur på ca 18-21 ° c. Dersom anlegget inneholder et kjølig sted, ved den nedre grense av ovennevnte område, bremser dens vekst. Dette kan brukes når det vokser blandede komposisjoner.
 Vanning: la jorda tørke ut mellom hver vanning. Sommer vanning 1 - 2 ganger i uken i vinter - en gang i uken.
 Fuktighet Air opprettholde høy luftfuktighet. Sommer plante spray ovenfra to ganger i uken i vinter - en gang i uken, i et varmt og tørt sted - oftere.
 Gjødsling : Sommer, under vekst og under dannelsen av frukten, legg en gang i uken flytende gjødsel for innendørs planter til vann for vanning gjødsel fortynnet til en konsentrasjon som anbefales av produsenten. Jord: leire blanding; anlegg krever rik jord.
 Transplantasjon: transplantert minst to ganger i løpet av tiden under hvilken de unge utløps fortsetter å utvikle seg; igjen tre måneder etter separasjon av "barn", deretter et år senere, når ananas vokser potten. Men ikke bli for store potter, bør den neste potten bare være én størrelse større enn den forrige. Ikke for mye uplotnyayte jord - planten trenger løs blanding. Bruk hansker for å beskytte hendene fra skarpe tenner.
 Vare på utseende: Hvis brevet er støvete, rengjør den med en fuktig svamp. Ikke bruk for rengjøring og polering blader.

 Funksjoner omsorg ananas


 Reproduksjon. Når frukten modner, planten dør, men ved siden av det er det en liten basal flukt. Når den overordnede anlegget er kuttet ned og "baby" når halve størrelsen, fjerne dem fra potten og separat etterkommer og hans røtter med en skarp kniv. Transplant "baby" og opprettholde fuktighets jord og luft ved en temperatur på 21 ° C i 3 uker før anlegget igjen ringes vekst.  
Anemone. Anemone coronaria

 Anemone, Også kjent anemoner vokse som balkonger og søyleganger samt hjemme. Rommet plante blomstrer i månedsvis. Vakre blomster anemoner er opp til 7 cm i diameter. De vokser på et av bladene, og nådde en lengde på 15 cm. Dersom bygge anemoner gir gode forhold (spesielt viktig belysning), på 5-6 planter plantet i én pott konsekvent kan blomstre til 150 blomster.
 Anemone lett å vokse fra frø, som bør bli sådd i midten av våren i frø skuffer med jord blanding. Grown trapper må sitte i 5-6 planter i 20 centimeter potter. I tillegg kan anemoner vokse fra corms. Noen sommerhagesentre selger unge planter forberedt for planting i åpent terreng eller i potter. Den beste form for dyrking i potter - Dekaen (Decaen). Disse små, men hardføre og motstandsdyktige planter blomstrer røde, rosa, lilla eller lilla blomster.

 Betingelser for anemone


 Lett : Å plante blomstret prakt, trenger du god belysning. Beskytt plantene fra direkte sollys.
 Temperatur : anemoner beste blomstrer ved en konstant temperatur på omkring 7 ° C, men kan blomstre, og ved en temperatur på ca. 16 C.
 Vanning : Jord bør være fuktig, men god drenering er nødvendig. I veldig varmt vær vanning to ganger i uken eller mer. Igjen plantet klubnelukovytsы bør overlates nesten tørr.
 Fuktighet: anemoner bør oppbevares på et kjølig, tørt og godt ventilert sted. Ikke spray anlegget, som våte bladene blir utsatt for soppsykdommer.
 Gjødsling: anemoner som vokser i leirjord, gjødsle med flytende gjødsel hver 10 dager hvis det øker bespochvennom underlaget - hver 5 dager. Gjødsel fortynnes i samsvar med produsentens anbefalinger.
 Jord: leire blanding for potteplanter eller løse underlaget.

 Funksjoner omsorg anemone


 Etter blomstring fjerne visne blomsterhoder som dannet flere nye knopper. Prøv å kutte blomsterstengler på bakkenivå. Når blomstringen er fullstendig utfylt og ny blomst vil ikke lenger vises, vente til bladene visner.
 Deretter klubnelukovytsы kan grave og tørket for senere planting, men ikke mer Plant dem i potter, som frodig blomstring vil bli borte.  
Andre Anthurium. Anthurium andreanum

 Andre Anthurium blomster brukes ofte arrangørerSpesielt i den japanske hagebruk og i utarbeidelsen av demonstrasjonsmodeller av high fashion. Disse blomstene er ofte forvekslet med kunstig - så uvirkelig, ga perfekt naturens skjønnhet dem. Skjær stilkene av blomster lagres i flere uker i perfekt stand.
 Anlegget er ganske lunefull og krever konstant oppmerksomhet, romtemperatur, jordfuktighet og luft - alt må strengt i samsvar med vilkårene for forvaring. Men med god omsorg til anturyume Andre, eller som det kalles, voks blomst i løpet av våren og sommeren, en etter en eksotisk blomst, som voks, blomster. Opaque blad knopper er vanligvis rød, men det er planter med hvite og rosa ugjennomsiktig blader.

 Betingelser for Anthurium Andre


 Lett : Ambient lys. Ikke hold anlegget i direkte sollys. Temperatur: optimal temperatur er 21 ° C. Anlegget kan tåle lang til 29 ° C med høy fuktighet. Vinter - ikke mindre enn 16 ° C. Prøve å opprettholde en temperatur på omtrent 16 ° C i løpet av de siste 6 uker før blomstring.
 Vanning: rikelig vannet plante mykt vann minst to ganger i uken i løpet av våren og sommeren til bakken var alltid vått. Vinter jord fuktighet skal være lavere fordi vanning omtrent en gang i uken. Fuktighet: våren og sommeren spray anlegget hver dag i vinter, 1-2 ganger i uken. I varmt vær, sette potten på skuffen av våt småstein. Hold fuktig mose rundt røttene.
 Gjødsling : Summer Anthurium matet hver 2. uke med flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner.
 Jord : Like deler hakket Sphagnum mose og torv blanding. Krever god drenering.
 Vare på utseende: tørke bladene med en fuktig svamp. Bruke bladene til å polere hver 2 måneder.

 Funksjoner bryr Anthurium Andre


 Transplantasjon. Dette anlegget skal transplantert i vinter. Sett på bunnen av potten er stort nok antall keramikkskår for å sikre god drenering. Fyll kjelen med en blanding av skitt. Lå nøye røttene og forsiktig Dekk dem med jord. Basen har et tårn planter 5-7 inches over potten. Antenne røtter trenger å vikle mosen.  
Scherzer Anthurium. Anthurium scherzerianum

 Scherzer Anthurium vokse hardt, men din innsats vil bli belønnet sin lange blomstring. Planten blomstrer, vanligvis i sommer, men i gode forhold kan blomstre når som helst på året.
 Hos friske planter tykke læraktige blader under blomstring peduncles vises flere og flere knopper.
 Eksotisk blomst Anthurium unike form og tekstur. De ligner vagt flamingoer, slik at plantelivet kalles - flamingo blomst.
 Vanligvis lyse røde, ugjennomsiktige blader inflorescences kan være hvit eller rosa, noen ganger hvit med røde prikker. I midten av blomsten er gul eller oransje brød, vridd spiral.
 Blomsterstand som vises konsekvent, ofte for tungt for deres stammer, og deretter plantene trenger støtte. Blomstringsperioden kan vare opp til 8 uker. Med riktig pleie, tar hensyn til egenskapene til denne planten, vil det trives og blomstre hvert år.

 Betingelser for Anthurium


 Lett : Beskytt anlegget mot direkte solen.
 Temperatur Om vinteren - ikke mindre enn 15 ° C i sommer - ikke over 29 ° C. Anlegget er best utviklet på samme kveld og i løpet av dagen (spesielt om vinteren).
 Vanning : Summer vanning plante minst to ganger i uken i vinter - en gang i uken med en myk vann.
 Fuktighet: sommerdag spray bløtt vann anlegget i vinter - 2 ganger i uken for å opprettholde ønsket luftfuktighet.
 Gjødsling : Vekstsesongen, våren og sommeren, gjødsle hver 2. uke med flytende gjødsel for potteplanter.
 Jord 3 deler torv jord blanding og en del Sphagnum mose knust.
 Transplantasjon: hvert 2. år ved å plassere den øvre del av rotsystemet over bakkenivå, eller anlegget kan råtne. Røttene rager over jordoverflaten, pakk mosen.
 Vare på utseende: Tørk av bladene med en fuktig svamp.

 Funksjoner Scherzer Anthurium omsorg


 Hvis røttene ved foten av stammen som rager over bakken, pakk dem med mose til neste vår, kan du transplantere anlegget.  
Яндекс.Метрика