Anemoner. Planting og pleie

 Hvordan å vokse anemoner i en villa i hagen


 Anemoner. Voksende og omsorg


 Omsorg : Enkelt.
 Vilkår planting og blomstring : Anemone plante om våren og høsten. De skiller seg i form av blomstring. Blant dem er en gruppe av blomstring i løpet av våren. Anlegget tilhører pervotsvetam og oppløst før bladene på trærne.
 Frost : Vinter Anemoner jordstengler er gravd ut av bakken.
 Populært kjent anemoner vetrenytsamy. Oversatt fra gresk. Ave / iioi - vind. Denne tittelen er ikke tilfeldig. I vind anemoner petals skjelve t ,, og tidligere antatt at under påvirkning av naturkreftene Blomst og rose.
 Generell beskrivelse
 Homeland anemoner er Kina og Japan. Våren anemoner vokse til en høyde på 60cm. Bladene på denne planten er skåret og enkle eller komplekse. Anemone blomster nå en diameter på 8 cm. De kan være enkle eller doble, av ulike farger: hvit, rosa, blå, lilla, gul, krem. Blomstene på planten er enkeltvis eller som inflorescences, paraplyer.

 Anemoner. Varianter


 I hagebruk varianter brukt flere typer anemoner, Hvitveis, Lutici - ing, milde, krone. Våren anemoner er delt inn i to grupper: (. Tab) tidlig på våren og pozdnevesennye.
 Tabellen. Typer og varianter av våren anemoner


 Navn på variasjon


 Kort beskrivelse Hvitveis


 Vestal


 Hvite doble blomster som blomstrer i andre halvdel av mai Robinso - niana


 Lilla blomst blomst i andre halvdel av mai Lucys Wood


 Hvite blomster med en lilla skjær, oppløst i andre halvdel av mai Anemone lyutychnaya


 Gule blomster som blomstrer tidlig i mai Anemone anbud


 Blå Shades


 Blå blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai Sjarmtroll


 Lys rosa blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai Pink Star


 Lilla-rosa blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai Rosea


 Rød-rød blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai Radar


 Lilla-røde blomster med hvit senter blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai Violet St ar


 Syrin-lilla blomster med hvit senter blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai


 End Table.


 Navn på variasjon


 Kort beskrivelse Anemone koronchataya


 Admiral


 Malin doble blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai

 Mount Everest


 Hvite doble blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai

 Herre
 Løytnant


 Blå doble blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai

 Guvernør


 Røde blomster med hvit frotté priser trom, blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai

 Hollandia


 Røde blomster med hvit senter blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai

 Bicolor


 Hvite blomster med røde sentrum blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai

 Sylphide


 Bringebær blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai

 Mr. Fokker


 Lilla blomster som blomstrer i slutten av april - begynnelsen av mai


 Vilkår for dyrking og omsorg


 Anemone er lite krevende på blomstrende planter. De foretrekker løs fruktbar jord fuktet. Hvitveis og lyutychnaya knyttet til Shade. De foretrekker skyggelagt, beskyttet fra vinden feltet. Disse plantene blir brukt for å plante under trær og i de nordlige vegger av bygninger.
 Anemoner og myke koronchataya foretrekker sol, men ikke for varmt sted. De trenger moderat vanning, men tåler ikke stillestående fuktighet i jordsmonnet. Det er ikke anbefalt å plante busker nær anemoner.
 Jord for dyrking av anemoner befrukte råtnet gjødsel. Om vinteren blir planterøttene gravd, tørket og lagret i et mørkt og kjølig rom med god ventilasjon.
 Den jord under mulch anemoner stenket med organiske (torv, humus). I dette miljøet, utvikler anlegget bedre.
 For fôring planter bruker som komplekse gjødsel. Det er spesielt nyttig under dannelsen av knopper.
 Anemone koronchataya trenger spesiell omsorg. Vannes bare under blomstring. Rotstokker av dette anlegget i vinter kan ikke grave. Til overvintret det vel, nok til å fylle hans falne blader lag 30 cm eller gjødsel.

 Reproduksjon og vekstfunksjoner


 Planting røtter anemoner i sentrale gjennomført i oktober eller tidlig på våren etter snøsmelting. Pre-planting materiale dyppet i varmt vann. Jordstengler er å snu jorden til en dybde på 8-10 cm
 Våren anemoner vokse raskt og derfor krever sitteplasser. Dette gjøres best i en tid da plantene falmet, men likevel holdt bladene. Du må holde transplantasjon under blomstring. Da anlegget vannes ofte til bakken ikke har tid til å tørke.
 Dubravnыe anemoner reprodusere ikke bare dele bush, men etterkommere. I sin planting bør se til at roten krage plassert på jordoverflaten.
 Frø anemoner er vanligvis plantet i høst, før vinteren, i hvert fall i løpet av våren. Tidligere de slukket (oppbevares i kjøleskap). Trapper vises 2-3 uker. Unge planter er i sterk vekst, og bare blomstre neste år.

 Problemer i voksende anemoner


 De viktigste pest anemoner er blad nematode. Syke planter må kastes og plante sluppet et sted andre farger.

 Bruken av utformingen


 Avhengig av variasjon, anemoner brukes til å lage steinbed, mixborders. Dubravnыe anemoner og lyutychnыe egnet for gruppe beplantning. Kombinert med stemorsblomster, Spirea, kusymre, dverg berberis. Anemoner og myk krone er en god partner for muskari, kusymre, Scylla.  
Hyasinter. Planting og pleie

 Hvordan å vokse hyasinter i landet


 Hyasinter. Voksende og omsorg


 Omsorg : Plant trenger omsorg, spesielt fôring.
 Vilkår planting og blomstring: hyasinter plantet i høst. De blomstrer fra slutten av april til begynnelsen av mai.
 Frost: vinter pærer er gravd.
 Navnet "Hyacinth" oversatt fra gresk som blomst regn. Dette skyldes det faktum at han ble avskjediget etter de første våren regner.
 Generell beskrivelse
 Hyasinter er vanlig i Middelhavet, Asia og Afrika. I hagebruk av sentrale østlige Hyacinth vanligvis brukes. I dette anlegget stor løk 5-6 cm diameter. Det er egnet for planting over 4 år. På høyden opp til 60 cm hyasinter. Bladene av planter av denne typen smale, lange, parallelle graving levde. Blomstene ligner liljer. Sine varierte farger: hvit, gul, krem, rosa, blå, rosa, lilla. Under blomstring petals skrå og gjøre krøllete blomst.

 Varianter Hyacinth


 De fleste blomsterbutikker i nederlandske varianter av hyasinter. De skiller seg hovedsakelig i farge på blomster og blomstrende perioder. De er delt inn ranno-, medium - og sent - blomstringen. Forskjellen mellom begynnelsen av blomstring i disse 10 dager (tabell.).
 Tabellen. Varianter Hyacinth


 Navn på variasjon


 Kort beskrivelse Rannokvituchi Arentyna Arendsen Grand Blanche


 Hvite blomster Marie Grand Leela


 Blå og blå blomster Ametyst, Anna-Lisa


 Lilla og lilla blomster Anne-Marie Moreno


 Rosa blomst Edisson


 Rosa blomst bad Boss Jean Victoire


 Røde blomster


 End Table.


 Navn på variasjon


 Kort beskrivelse Midten Carnegie


 Hvite blomster Menelik


 Blå og blå blomster Ostara, Laura


 Lilla og lilla blomster Lady Derby


 Rosa blomst runt Jacques


 Rosa blomst Amsterdam


 Røde blomster Oransje slakterier Yellou Hammer


 Gule og oransje blomster Pozdnetsvetuschye Madame Sophie


 Hvit blomst bad Kodra


 Blå blomst og blå håndkle Sky Dzheket, Pearl Diamond


 Blå og blå blomster L'esperans


 Lilla og lilla blomster Gertrude


 Rosa blomst Gipsy Queen


 Gule og oransje blomster


 Betingelsene for dyrking og omsorg


 Å vokse hyasinter egnede fruktbare, godt drenert jord. Anlegget er varmekrevende og kan vokse i full sol og lett skyggefullt sted. Om vinteren er det nødvendig å grave eller husly. Planten tåler ikke stillestående fuktighet i jordsmonnet, men lider av tørke.
 Hyasinter krever fôring. Første gang de er lei etter fremveksten. På 1 m2 gjør 20-30 g ammoniumnitrat. Når plantene er dannet knopper, holder en andre mate - i m2 jord og tilsett 20 g ammoniumnitrat, 40 g superfosfat og 30 g kaliumklorid. Den tredje fôring utføres etter blomstring hyasinter. På 1 m2 tilbringe 40 g superfosfat og kaliumklorid (kalium sulfat). Gjødsel blandet med jord og vannes.
Hyasinter. Planting og pleie

 Jorda rundt svibler løsne, luke. I fravær av regn vanne plantene under dannelsen av knopper, blomstring og 2 uker. Når voksende hyasinter for planting materiale knopper fjernes så snart som mulig for å bestemme sin farge. Dette bidrar til akkumulering i pæren tilførsel av næringsstoffer og øke dens masse. Fra juli til september pære formet blomst knopp.
 Hyacinth pærer er gravd hvert år. Dette bør gjøres når pozhovknut og de skal falle blader. De renset for jord og tørket. Deretter rengjøres av overskytende skalaer og holde vinteren ved 20-25 ° C i bokser med sand eller papirposer. For å sikre at de ikke tørker, kan du pakke det inn i en fuktig klut.

 Hyasinter. Reproduksjon og vekstfunksjoner


 Hyasinter formeres pærer (barn). De blir vanligvis fremstilt i planter ble fordi Donets knoller utsettes for separasjon. For dette formålet, store pærer med ingen tegn til sykdom. Deres diameter må være minst 5 cm. Etter at grave pærer vaskes med vann, behandlet med soppdrepende stoffer og tørket. Så de ekstra skall og fjerne røttene. Akutt skjerpet teskje i Donets pærer kuttet slik at skalaene er igjen uten skader. Den sentrale delen av nyre pærer med fall. Kuttet ble behandlet med en blanding av aktivt kull med svovel (1: 3). Etter 3-4 uker for en pære vises røtter, skudd og 40 barn.
 Hvis du etter en lignende trening Hyacinth pærer kuttet i de tre nederste i en dybde på 5-7 mm, og deretter behandle soppdrepende medisiner eller brettet i esker hakk opp etter en stund vil det også barn. En gang i uken disse knoller sprøytes med en oppløsning av kaliumpermanganat. Antall barn vil bli mindre, men de er større.
 Hyasinter plantet i høst, men de forbereder bakken under våren. Etter å grave i det å lage kompost, humus, kalk ved høy surhet. En måned før planting jord gravd opp igjen med tillegg av mineralgjødsel (fosfater og potash). En måned etter planting pærer gjennomføre ytterligere fôring nitrogengjødsel. Året etter, utseendet av bakterier hyasinter bringe i jord nitrogen og potash gjødsel.

 Problemer i voksende hyasinter


 Hyasinter er påvirket av botrytis, grønn mugg, bacteriosis, Fusarium. Pest er zhurchalky Onion og kupert, stem nematode, rot løk midd.

 Bruken av utformingen


 Hyasinter brukes til å lage en vårblomst, som vokser i blomsterpotter hjemme og kutte buketter. Plante dem i fortauskanter, rygger, Miksborder og steinbed. God partner for dem er primroses, påskeliljer, tulipaner.  
Яндекс.Метрика