Astragalus: medisinske egenskaper, bilder, søknad

 Ifølge forskerne, komponentene som utgjør baguette er svært gunstig for kroppen helhetlig, ikke glipp av en eneste system. I tillegg kan det også utsette pensjonering. Det er derfor mange mennesker bruker det i sine oppskrifter naturpreparater.


 Astragalus: Påfør


 Hvis vi husker de biologisk aktive stoffer som finnes i dette anlegg, kan de bli grovt differensiert i grupper. Disse er:

 •  polysakkarider, som fungerer som immunstimulerende stoffer;


 •  flavonoider, absorberende ultrafiolett og derfor sliter med kreft sykdommer spekteret;


 •  organiske syrer som fremmer fordøyelsesprosesser i kroppen;


 •  av vitamin C og E;


 •  Eteriske oljer som er mangefasettert helbredende effekt.


 • Astragalus: medisinske egenskaper, bilder, søknad

   Henvise nærmere dette siste punktet, vi oppmerksom på at ovennevnte oljer påvirke følgende innhold:

 •  antimikrobielle;


 •  beroligende;


 •  anti-inflammatorisk.


 •  Snakker av denne planten som Astragalus, medisinske egenskaper det kan være for lang tid å liste opp, men hvis du forteller dem og generelt, vil det handle:

 •  tonic;


 •  beroligende;


 •  hypotensive;


 •  diaphoretic;


 •  vanndrivende;


 •  vasodilator;


 •  krovovosstanavlyvayuschee.


 •  I tillegg til bruken Astragalus også som et slimløsende. Det er like effektiv som et avføringsmiddel som ikke er vanedannende. Anlegget er uunnværlig som lekartva revmatisme og spesielt god på det første tegnet, skrofulezah og eksem.
   Hvis vi snakker om hvilke deler av planten er vanligvis brukes, da det røtter og blader og blomster i blomst srezaemыe.


   Infusjon av hypertensjon


  Astragalus: medisinske egenskaper, bilder, søknad


 •  ta en kopp kokende vann;


 •  Tilsett 2 spiseskjeer med tørt gress;


 •  Par 15-minutters behandling. bad;


 •  kult;


 •  Sil godt;


 •  ta 3 ganger om dagen (dosering - 2 ss av medisiner på en gang).


 •  Dette kurset må skje innen seks måneder.


   Infusjon av aterosklerose •  sherstystokvitkovyy ta Astragalus;


 •  lage et skjær fra denne urten og semydesyatyhradusnoho alkohol;


 •  forholdet bør være 1: 3.


 •  Kurset varer i ti dager. Du deretter hvile i ca en uke, og etter - repetisjon rate. Dose - 30 dråper av medisinen på en gang. Det er drukket tre ganger om dagen før måltider.


   Behandling av forstoppelse Astragalus •  fortynnes i et glass med kokende vann 10 g tørr ekstrakt av røttene;


 •  insistere i 15 minutter;


 •  kult.


 • Astragalus: medisinske egenskaper, bilder, søknad

   Denne medisinen administreres rektalt via klyster. I tillegg kan du legge den resulterende verktøy når du vasker badet. Dette vil gi en beroligende effekt.
   Det er viktig å merke seg det faktum at gresset er kontraindisert. Det er i alle fall ikke brukes under graviditet og overfølsom. Det finnes også tilfeller hvor bruk må ta spesiell omsorg. Denne alvorlige formen for hypertensjon.


   Hva Astragalus som representanter for tradisjonell medisin?


   Snakker om grunner til at folk som er flinke til folks oppskrifter, stoler denne gress, så kan du overføre mange ulike faktorer. Først av alt, er det verdt å merke seg et bredt spekter av effekter på kroppens systemer, typisk baguette. Det ikke bare lindrer, men hjelper også forbedre hjertefunksjon og tilstand av skip, bidrar til å kvitte seg med høyt trykk, eliminerer hodepine, tinnitus, sliter med nevroser.
   Snakker av nevroser, for ikke å nevne det faktum at disse sykdommene, å bli en ekte svøpe av vår tid, er ofte behandlet med legemidler som er vanedannende. Det er derfor mange mennesker er på jakt etter en anstendig alternativ til slik behandling. Hun vanligvis bli populære oppskrifter.
   Gitt de beskrevne egenskapene til urter, kan du plukke opp en resept og dosering for deg. Dette vil hjelpe deg å bli kvitt angst plager.
  Rødkløver og eng, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

   Hvile i naturen eller dyrke sitt land område, har vi ikke engang gjette at vår side er en plante som i antikken brukt til å behandle de mest alvorlige sykdommer. Den vanligste rødkløver er i stand til å gjøre underverker med svekket kroppen. Vi viser deg hva det brukes og hvordan å forberede ulike infusjoner og decoctions av denne eng planter.


   Nyttige egenskaper kløver


   Terapeutiske evne til enkle planter er svimlende. I mange land er det brukt som den viktigste komponenten i tradisjonell medisin. Dette er ikke overraskende, hvis du nøye studere sine gode egenskaper.
   I det gamle Kina, kløver brukes til å bekjempe gikt, sykdommer i tarmen og galleblæren. Det er også effektivt fjerner giftstoffer fra kroppen, fremmer utstrømningen av galle og normaliserer leveren.
   Nå er denne planten er brukt for det enkle økning kropps tone og ved behandling av alvorlige sykdommer. For eksempel kan vigør eller energi tilsig legge noen friske eller tørkede blader i en salat. Eller legge noen blomster i te.
  Rødkløver og eng, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

   For de som jobber mye på datamaskinen eller på vakt hele tiden nødt til å anstrenge øynene dine, er eksperter på tradisjonell medisin rådes til å søke komprimerer med kløver blader og blomster infused i kokende vann.
   Legene ga gammel drikk avkok av denne planten pasienter som gjennomgår kirurgi eller utvinne etter skade. Det hjalp raskt gjenopprette vitalitet. Nå disse te anbefaler drikking i moderasjon kvinner etter fødselen til raskt å gjenopprette tone.
   Folk som bruker tradisjonelle medisiner, hevder at anstrøk av blomster av kløver fremme rask helbredelse av sår, tregere utvikling av kreft og bidra til å forbedre mannlig potens.
   De som lider av nyrestein vil være nyttig å drikke te med kløver blader, brygget i kokende vann. Denne væsken er en effektiv vanndrivende handling.
   Likevel er det noen kontraindikasjoner. Det absolutt ikke kan ta kvinner under svangerskapet. Dette gjelder for folk som lider av tromboflebitt, åreknuter, eller hatt et hjerteinfarkt eller hjerneslag.
  Rødkløver og eng, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner


   Oppskrifter decoctions og infusjoner   For å forbedre visjon

   Tre teskjeer blomster, helle varmt vann og la stå en time. Du må drikke en kvart kopp fire ganger om dagen for tjue minutter før måltider.
   Brygget anlegget kan brukes for å komprimere. Bare suge et stykke av bandasje eller bomullsdott og satt i 15 minutter før øyet. Dette vil spare deg fra smerte og tørrhet.

   Fra aterosklerose

   To spiseskjeer hakkede kløver bør plasseres i et kar med 500 gram vodka og la stå i 10 dager. Da væsken filtreres gjennom en sil og ta dagen og om natten på en spiseskje.

   Skjær for forkjølelse

   To kopper tørr kløver helle en liter kokende vann og avkjøl. Ta nødvendige to ganger om dagen. Det samme skjær bruk for å gurgle for forkjølelse og for vask sår.
   For å bli kvitt en hodepine å helle en spiseskje med tørr kløver 250 ml kokende vann og zaparyuvaty 40 minutter. Deretter drikke to spiseskjeer tre ganger daglig før måltider.
  Rødkløver og eng, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

   Som du kan se, decoctions og infusjoner av kløver ikke er komplisert å tilberede, og de kan kurere ulike sykdommer ved å ta et medikament som interne handlinger og eksterne formål. For eksempel er bad med denne planten mye brukt til å behandle ulike hudsykdommer, eksem eller sopp på føttene. Det er gode nyheter for alerhetykiv - stoffer som er i kløver, ikke føre til negative reaksjoner.
  Gress yahlytsya: hennes bilde, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

   Gange på felt eller eng planter du sannsynligvis møtt på en lang stilk med hvite blomster i form av en paraply. Siden det er svært vanlig, er den første antakelsen om at enkle pest uegnet for noe nyttig. Men det er det ikke. Yahlytsya som felt kalt slike mennesker, er mye brukt i folkemedisinen, og unge skuddene er spiselige. Det er til og med oppskrifter for beise hatter denne blomsten for eksempel agurk. Men vi er bare interessert medisinske egenskaper av urter yahlytsya.


   Nyttige egenskaper


   Anlegget er aktivt spise, og i enkelte regioner det selv spesielt vokst til å mate husdyr.
   Røtter yahlytsi inneholder soppdrepende midler, slik at de kan zaparyuvaty bath for forebygging av sopp på føttene.
   Grønne blader av planter er utmerket healing sår. De kan gjelde for brannsår, kutt eller sprekker og det er, men du kan også lage en spesiell blanding som bare fremskynde helbredelsesprosessen.
  Gress yahlytsya: hennes bilde, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

   Unge skudd zaparivayut planter og deretter brukes til å behandle leddgikt og revmatisme, i form av en kompress og spesielle bad.
   Legene som holder seg til tradisjonell medisin, ble det bevist at buljonger yahlytsi stor hjelp for å behandle sykdommer i mage-tarmkanalen. Hvis forstoppelse eller nyre leger sterkt anbefale å ta en dose av denne urten kjøttkraft.
   Svært viktig rolle spilt av terapeutiske egenskaper yahlytsi som bremse tumorvekst og utvikling av revmatoid prosess. For å gjøre dette, bruker alkohol tinkturer eller te vanlige.
   Yahlytsi juice er også svært nyttig. Stilker og blader av planter rik på jern, så for forebygging av anemi og vitamin mangel fra tid til annen for å lage tinkturer.
  Gress yahlytsya: hennes bilde, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

   Yahlytsya-gress, som det kalles av folket, i lang tid blitt brukt til å fjerne giftstoffer fra kroppen, som den har en kraftig vanndrivende og renser handling. Forberede disse te kan uavhengig. Bildet viser hvordan det ser fantastisk plante med medisinske egenskaper, og nedenfor vil vi bruke noen oppskrifter.


   Oppskrifter av tradisjonell medisin


   Den gode nyheten er at anlegget, selv om det inneholder mange ulike stoffer, men ingen kontraindikasjoner. Slik at den også kan brukes som et medikament, og forebygging.

   Infusjon av skudd

   To spiseskjeer av unge skudd av planter å helle et glass med varmt vann. Blandingen skal varme opp for femten minutter over middels varme. Deretter må du kjøle kjøttkraft, klem restene av planter og tilsett kaldt kokt vann til 200 ml væske kom ut. Denne avkok hjelp revmatisme, nyre og fordøyelsessystemet, så vel som mucosal infeksjon av soppsykdommer. Det anbefales å drikke 60 gram av medikamenter tre ganger om dagen.

   Tonic

   Opp til 400 gram kokende vann tilsett 3 ts yahlytsi. Blandingen bør stå i minst to timer. Deretter må den renne gjennom en sikt og tykk drikk før måltider fire ganger om dagen, men ikke mer enn hundre milliliter av gangen. Dette vitamin blandingen vil styrke immunforsvaret ditt og justerer forbrenningen.

   Bad med smerter i ledd og muskler

   50 gram planterøttene trenger å slipe og hell i pannen, som allerede kokende en liter vann. Kok blandingen i ca femten minutter. Vi tok bare en andel, så hvis du trenger flere infusjoner, kan du øke mengden av vann og røtter. Dette badet er best tas om natten for å slappe av og rolig dag nerver og muskler.
  Gress yahlytsya: hennes bilde, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

  Яндекс.Метрика