Blomkarse. Voksende

 Blomkarse voksende huset


 Blomkarse hvordan å ta vare på hjemmet. Blomkarse vokser fra frø. Blomkarse, transplanterte nødvendige betingelser for voksende blomkarse.

 Blomkarse (Tropaeoleum)


 Blomkarse - lazyaschee eller fast-Ampel plante opprinnelig fra Sør-Afrika. Hvis du ikke liker klatreplanter, kjøpe TV far - en dverg busk nasturtium. For curling rundt Resistive velge T. canariense med lyse blomster zheltshy. I nasturtsyy nesten hvite stilker og lyse grønne blader med kontrast blek striper. Det finnes også varianter med spraglete blader.
 Nasturtium blomster nå 7 cm i diameter og har en farge fra blek gul og gyllen til oransje, purpur og selv terracotta toner. Blomkarse upretensiøs omsorg, men den trenger lyse sol - skygge planter som vokser i nydelige blanke blader, men det er svært lite blomster.
 Hver dag, overvåker statusen til jordoverflaten i varmt vær; vanning anlegget så snart jorda blir tørr og smuldrete. Hvis det er dekket med en skorpe tørker ut og ikke i kaldt vær, sjekk avløpet. Forlenge den om nødvendig. Ikke vannet før jorden tørker.
 Varianter blomkarse : Curly dverg hybrider: Hva Tambo (Tom Thumb) - kompakt (de minste plantene vokser opp til 15 cm i høyde og er egnet for dyrking på en vinduskarm).
 T. canadensis alltid vokst som lazyaschee eller Ampel anlegget. Alle varianter krever samme omsorg.

 Hva er de nødvendige betingelser for voksende blomkarse


 Lett : Lush blomstring behov for størst mulig sollys.
 Temperatur: frøene spire ved en temperatur på 7 ° C Beskytt plantene mot frost. Blomkarse lett tåler høye temperaturer.
 Vanning : Planter trenger fuktig jord. Jevnlig vedlikeholde fuktighet.
 Fuktighet : Ikke spray anlegget, trenger den tørr luft.
 Gjødsling : En gang i måneden lage gjødsel, spre dem til konsentrasjonen som anbefales av produsenten. Mer hyppig fôring fører til den raske veksten av blader, men anlegget med blomstrer dårlig.
 Jord : Clay fruktbar jord.
 Reproduksjon blomkarse : Sen vår så frø på en dybde på 25 cm direkte i beholderen hvor det vil vokse nasturtium. I en beholder med en diameter på 30 cm Plant 6 frø, med en diameter på 120 cm - i 16 stykker. Spiret skudd proredyte forlater under 3 og 8 planter for videre dyrking. Antallet frø og planter for beholdere av andre størrelser netrudts0 beregnet på grunnlag av de følgende eksempler. Du kan så frø i små potter i midten av fjæren og holde stigen i drivhuset, så lenge de ikke vokser opp til 7 cm høye. Utendørs plantet dem på forsommeren.
 Vare på utseende: en gang i uken for å fjerne visne blomster. Det vil gå på blomstrende planter.

 Blomkarse. Funksjoner omsorg


 Blomkarse må vokse i fuktig jord, men før neste vanning alltid sørge for at hun hadde tid til å tørke.  
Primula vanlig. Omsorg hjemme

 Primula vanlig. Omsorg


 Primula vanlig. (Primula vulgaris)


 Primula normal eller polyantus - viden kjent budbringer av våren, og mens den blomstrende perioden er kort, er det til høyre er en av de beste i balkong beholdere og esker zaokonnыh blomsterhandler. Prøv ikke å kjøpe en blomstrende plante på våren fordi det er svært dårlige overlever.
 Blooming polyantus - vakker plante høyde på 13-23 cm med lyse grønne blader og blomster i ulike farger. Blomstene er vanligvis samlet i en paraply, men noen ganger er det noen på stammen av en blomst, som en vill primrose. Sann primrose - Primula acaulis - som polyantus tilhører familien Pervotsvetnyh og krever samme omsorg.
 Primrose Varianter: Zdorovjak, Big bukett Kelskott, gule giganten Olmoust Hardy, Pacific hybrider.

 Primula. Omsorg hjemme


 Letthet: størst mulig lys våren og 40% opasitet i høyden av sommeren og på et tidspunkt når anlegget er i ro eller slå rot i den nye plasseringen.
 Temperatur: ikke over 13 ° C. Skygge om sommeren. Anlegget tåler frost.
 Vanning : Kaldt, vått jord. Knoppene faller av hvis før blomstring jorda er for tørr.
 Fuktighet: I varmt vær, spray bladene for å kjøle ned anlegget.
 Jord Fruktbar leirjord.
 Gjødsling: etter blomstring lage kompost i det øverste laget av jord. Ikke gjødsle planten fra tidlig høst til sen vinter, så Gjødsle hvert 5 dager før blomstring. Bruk flytende gjødsel fortynnes i henhold til produsentens instruksjoner.
 Reproduksjon: sent på våren eller tidlig sommer sjelden sår frø. Dekk dem med et lag av fuktig kompost (2 mm), plassere beholderen i en plastpose og oppbevar på et kjølig (7 C) og mørkt sted, inntil frøene spirer ikke.
 Kompost bør være fuktig uten vanning. Når skuddene vokser, transplantere dem inn i små potter eller frøplante i en avstand på 5 cm fra hverandre. For nye anlegg skille eksisterende busker.
 Vare på utseende : Avskårne blomster visnet. På senvinteren for å fjerne de tørkede blader.

 Primula vanlig. Funksjoner omsorg


 Divisjon. Etter blomstring forsiktig fjerne planten fra beholderen og riste jord fra røttene. Nøye skille stengler og røtter i biter og legg i individuelle potter. Hold små planter i en skyggefull, fuktig og kjølig sted (helst utendørs) hele sommeren. La dem der til midten av høsten, og deretter gjøre et rom. Spring fjerne de tørkede blader.  
Hvordan å vokse lyng hjemme: faglige råd
 Heather tradisjonelt forbundet med Skottland og heier. Imidlertid er denne busk dyrket på våre breddegrader. Heather hjemme - er først og fremst to varianter - Erica gracillis og Erica huemalis (dvs. lyng lyng slank og overvintring). Hver av disse typer er otlyytelnыe egenskaper.
 Forskjeller mellom arter
 Heather slank - vakker eviggrønn busk som vokser til en høyde på 40 cm, med lys grønne blader, blomstrende liten rosa og røde bjeller. Opprinnelig denne planten fra Sør-Afrika. I kontrast, lyng overvintrer - busk ovenfor, og det blomstrer hvite blomster. Prinsipper for omsorg om det samme.
 Planten kan reprodusere ved stiklinger eller deling av en busk, og frø. Hjemme, er det siste alternativet best fordi det kan gjøres når som helst på året, hvis romtemperaturen + 18-20 ° C. Som lyng vokser i hagen, det er den enkleste og mest pålitelige måten avl divisjon av jordstengler vil bli utført etter blomstring planter.
Hvordan å vokse lyng hjemme: faglige råd

 Stell av potte lyng
 Som allerede nevnt, kan lyng vokse innendørs. Det antas at i rommet kan du dyrke ikke mer enn et år, og bør bli transplantert i fjellet hagen. Men hvis du fortsatt ønsker å forlate den i rommet, du trenger bare en uke å beskjære etter blomstring stammer og sette anlegget utendørs, ikke glem å mate bush gjødsel. Ytterligere gjødsling bør gjøres jevnlig, spesielt under aktiv vekst.
 Heather vannes bare avgjort vann, ideelt sett - regn eller smeltet snø som ikke inneholder kalk eller klor. Vanning bør være rikelig, men vi kan ikke tillate tørking av jorda.
 I hjemmesykepleien lyng redusert sin rettidig vanning og kontroll av jord surhet. I tillegg må du regelmessig ventilere og spray, spesielt i tilfeller der rommene tørr og varm luft. Av funksjonene i dyrking hjemme bør også merke tendensen til infeksjon bladlus og edderkopp midd. Når for rikelig vanning mulig utvikling av soppsykdommer karakter.
Hvordan å vokse lyng hjemme: faglige råd
 Heather blande: planting og pleie hjemme

 Populær blant gartnere bruker og lav høyde på 50 cm, lyng mix. De er vanlig i europeiske land. Preget av små luskovydnymy blader, nalehayuschymy hver andre, og forgrenede stengler dekket med rødbrun bark. Blomstrende lyng mix i juli, vakre rosa, lilla, hvite blomster. Dette anlegget dekorere Alpine bakke eller Gård, men kan brukes i andre komposisjoner. Det antas at dette er en god honning plante.
 Heather blanding anlegg så vel som andre busker av denne art. Det gror godt i sol og delvis skygge. Den foretrekker fuktig sur jord med god drenering. I den tørre årstiden trenger jevnlig vanning, fordi forskjellig følsomhet for tørke. Må beskjæring like etter blomstring, fremmer rikelig blomstring fremtid. Heather mix tåler vinteren, men de unge plantene under den kalde årstiden bør dekke gran grener.
 Calluna og dets funksjoner
 Denne busken kan nå en høyde på 70 cm. Ulike trekantede mørkegrønne blader, stor nok. Det blomstrer også Bell samlet i tykk pensel, men de har en litt uregelmessig form, med sammenvokste kronblad. De er vanligvis lilla-rosa farge, men noen ganger er det bjeller hvite. Selv etter at blomstene faller av, beholder busk attraktivt utseende. Prinsipper vare på ham på mange måter ligner på reglene for omsorg for andre varianter av lyng.
Яндекс.Метрика