Boveri Begonia, Begonia bowerii

 Det er hundrevis av bemerkelsesverdige begonier, men absolutt ikke alle av dem er egnet for dyrking i hjemmet. De er delt inn i tre hovedgrupper: ett med grunt rotsystem, i andre utviklings små knollene i tredje - jordstengler (underjordiske stengler). Begonia Boveri eller tiger - en av de mest attraktive melkolistnyh begonier med enkle røtter. Det er lett vokst og ser flott ut i hengende kurver. Dette vanligvis snikende plante, men under visse forhold kan vokse tiger begonia ganske høy. Blader av planter dekket med vakre mønster lys grønne flekker. På bladverk kjøpt iboende farge, begonier trenger for å sikre god belysning. I planter små gule blomster, og vokser det hovedsakelig på grunn av den spektakulære fargen på bladene.
 Tiger begonia kan formeres ved å dele røttene eller stiklinger om våren når de nye bladene begynner å vises.

 Betingelser for begonier Boveri


 Letthet: godt naturlig lys, men ikke direkte sollys.
 Temperatur: vinter - ikke mindre enn 13 ° C i sommer - ikke over 16-18 ° C.
 Vanning: sommer vanning begonia to ganger i uken med en myk vann; vinter - ca en gang hver 10. dag for å opprettholde en konstant fuktighet i jordsmonnet. Vannes ovenfra, men prøv å holde vannet ikke ville påvirket på bladene av planter.
 Fuktighet: sommer spray anlegget hver 3-4 dager i varmt vær sette en pott med en plante på et brett av våt småstein. Hvis temperaturen faller under 16 ° C, spray og ikke øker luftfuktigheten på andre måter (for eksempel ved å plassere et anlegg på skuffen av våt småstein), da det i dette tilfelle bladene kan være mugg.
 Gjødsling : Vekstsesongen, våren og sommeren, begonia matet hver 2. uke med flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens anbefalinger.
 Jord: lys løs torv-blanding eller en blanding av to deler leirjord, 2 deler torv, 1 del blad og en del fin sand. Transplantasjon: bedre plantedyrking i små potter (bortsett fra i tilfeller der flere ulike planter er suspendert i en kurv), så transplantert bare når overbevist om at røttene er strammere. Vær forsiktig når du transplantere prøve å ikke skade bladene.
 Vare på utseende: Fjern støv med en myk børste eller fjærkost. Ikke bruk polish til bladene. Ikke tørk bladene og ikke spray dem, kan de bli flekker.

 Funksjoner bryr Begonia


 Reproduksjon. Tiger begonia kan formeres med stiklinger eller deling av røttene. Om våren, når bladene begynner å vokse, lage mat to ren gryte med dreneringshull og fersk skitt blanding. Fjerne planten fra potten.
 Nøye skille røtter og stammer fra planter i to deler; Vær forsiktig så du ikke skader bladene. Kontroller at begge deler er røttene og stilker. Sett separat hver del av anlegget. Plassere anlegget i et skyggefullt sted og ikke vannes i 2 dager.  
Kongelig Begonia, Begonia rex

 Kongelig Begonia tilhører kunst og lystnыm behonyyam og har et fantastisk utvalg av farger blader. Dette anlegget er innfødt til Himalaya; moderne varianter er i stor grad skylder sin eksistens til oppdrettere XIX århundre. Vakker form skarpe taggete blad begonier dekorert med ulike utsøkt design i grønn, rød, rosa og sølv farger. Kunst og lystnыe begonier er hovedsakelig brukes i blandede plantings i blomstervaser og bokser. Når du kjøper, sørg for at anlegget ikke har blitt tørket blader med brune buede kanter. En av de mest populære varianter av begonia forandres. masoniana, kjent som Iron Cross. Den har en brun opprinnelige mønster som ligner et kors på sine lyse - grønne blader.

 Betingelser for begonier


 Lett : Ambient lys er nær naturlig dagslys.
 Temperatur: vinter - ikke mindre enn 13 ° C i sommer - ikke over 15-18 ° C.
 Vanning: sommer vanning begonia to ganger i uken med en myk vann i vinter - om hvert 10 dager for å opprettholde den nødvendige jordfuktighet. Vannes ovenfra, men vær forsiktig at vann ikke ville påvirket på bladene.
 Fuktighet: sommer, varme dager, spray anlegget hver 3-4 dager.
 Gjødsling : Vekstsesongen, våren og sommeren, begonia matet hver 2. uke med flytende gjødsel.
 Jord: lys løs torv-blanding eller en blanding av to deler leirjord, 2 deler torv, 1 del blad og en del fin sand.
 Transplantasjon: bedre plantedyrking i små potter, slik at det er transplantert inn i en større potten når røttene blir overfylt.
 Vare på utseende: snarere spray.  
Hva er planter og grønnsaker mineraler?

 For vekst og utvikling av planter og grønnsaker den trenger batterier. Verdien av batterier i forskjellige arter, varianter, dyrking periode og alder på anlegget.
? Nitrogen - grunnleggende næringsstoffer for grønnsaker, som er en del av proteiner og nukleinsyrer. Mottas i plantemineralformer nitrogen er komplekse transformasjon syklus, å bli inkludert i de organiske syrer. Restaurering av nitrat katalysert av enzymer og har flere mellomliggende stadier. Rekonstruktiv-regenerativ aktivitet av enzymer er avhengig av magnesium og sporelementer, molybden, kobber, jern og mangan.
 Nitratnitrogen er i stand til å samle seg i store mengder er trygt for planter, men nitrat grønnsaker over et visst nivå er skadelig for mennesker.
 Gratis ammoniakkfabrikker som ligger i små mengder. Dette skyldes det faktum at det reagerer hurtig med karbohydrater som finnes i planter. Resultatet av interaksjonen er dannelsen av primære aminosyrer. Dreven ammoniakk, spesielt i kort tilførsel av karbohydrater fører til forgiftning planter.
 Produktkvalitet er avhengig av hvilke av nitrogen absorberes i store mengder. Med den sterke ammoniakk diett øker regenererende evne til planteceller og er en fortrinnsrett opphopning av restorative forbindelser. Når nitrat diett øker oksidativ kapasitet celle saft, dannet flere organiske syrer.
 Assimilering av ammoniakkanlegg og nitratnitrogen er avhengig av konsentrasjonen av næringsløsning, sine reaksjoner relatert innholdselementer, tilgjengeligheten av plante karbohydrater og biologiske egenskapene til kulturen.
? Fosfor i planter i mye mindre mengder enn nitrogen. Det fungerer som en satellitt nitrogen på hans mangel på akkumulering i planter øker nitrat form av nitrogen. Den største mengden av fosfor er konsentrert i de reproduktive organer: 3-6 ganger mer enn den vegetative.
 Fosfor er funnet i nukleinsyrene DNA og RNA, som er bærere av genetisk informasjon. Fosfor protein (fosforoproteydы) er de viktigste planteenzymer. Fosfor som kommer inn i anlegget bidrar til akkumulering av stivelse, sukker, fargestoffer og dufter, øker holde kvaliteten av fruktene.
? Kalium regulerer vann metabolismen av planter, fysisk kolloider cytoplasma, dens svelling og viskositet. Under påvirkning av kalium øker vann-beholder kapasiteten til protoplasma, noe som reduserer risikoen for korte fading planter i mangel på fuktighet. Tilstedeværelsen av kalium i plantecellen gir normal løpet av oksidative prosesser, karbohydrat og nitrogen metabolisme. Akkumulering av kalium bidrar til å aktivere metabolismen av planter. Kalium forbedrer immunitet, styrker bruken av ammoniakk nitrogen ved syntese av aminosyrer og proteiner. For kalium er preget av høy mobilitet - utløpet av eldre blader til yngre. Faktisk, er anlegget i stand til å bruke kalium nytt.
? Kalsium spiller en viktig rolle i fotosyntesen, bevegelsen av karbohydrater i anlegget. Det er involvert i dannelsen av cellemembraner, fører til vanning og opprettholde strukturen av celleorganeller. Mangel på kalsium påvirker rotutvikling, bremse veksten av blader, dør de. Mangel på kalsium vises på unge planter.
? Magnesium er en del av klorofyll molekyl og er involvert i fotosyntese, men også av pektin og fytin. Med mangel på magnesium innhold av klorofyll i bladene avtar, vises "mramorovydnost." Magnesium og fosfor er voksende deler av anlegget. Magnesium er lagret i frø. Magnesium er involvert i bevegelsen av fosfor i planter. Aktiverer enzymer. Dette elementet bidrar til akkumulering av essensielle oljer og fett. Med en mangel på magnesium forbedret oksidative prosesser, øker aktiviteten av enzymet peroksidase, redusert innhold av invert sukker og askorbinsyre  
Bryr DieffenbachiaDieffenbachia - en potteplante, som i hovedsak er en halv-busker. Han ganske store blader langstrakt. Blomsten er utbredt, spesielt i husholdninger og i hagene til Europa. Det fikk sitt navn til ære for Dyfenbaha gartner som jobbet offiserer i den botaniske hagen og gitt et betydelig bidrag til studiet av uvanlige blomster, og beskrev de viktige øyeblikk i livet til anlegget.
Dieffenbachia - funksjoner
Anlegget er svært lunefull, som noe kompliserer omsorg. Men dette hindrer ikke dyrke blomster for over hundre og femti år og hell brukes til interiør.
I blomst innendørs dieffenbachia svært sjeldne. Men noen dyrkere ikke opprette henne mest behagelig miljø med jevne mellomrom og se den blomstre. Konglene er uanselig kål, omgitt av et grønt teppe. Dette er karakteristisk for alle medlemmer av familien Myrkonglefamilien, som eier anlegget. Peduncles utvikler ca to uker og går veldig høy. Fra Petioles er det kjent for sin frodige grønn farge. Han er i ferd med å avsløre dekselet inne der man kan se snøen hvit blomster-brød. Når Dieffenbachia blomster krever spesiell omsorg. Dette skyldes det faktum at anlegget Peduncles tar mye av næringsstoffer, slik det er best å fjerne den umiddelbart. Etter blomstring frukt produsert i form av bær av rød-oransje farge.
Den eneste cheesy variasjon som er motstandsdyktig mot de særegenheter omsorg i form av rom, populær blant gartnere Dieffenbachia sjarmerende. Dette anlegget skiller seg fra annen farge, bladene har en jevn farge.
Funksjoner bryr Dieffenbachia
Å plassere en blomst bør velge en plassering. Om vinteren og våren anlegget flyttet til hvor det vil bli godt belyst av solen eller kunstig lys, og i sommer - i skyggen. Generelt kan planten vokser i skygge, men i dette tilfelle bladene mister sin ekstraordinære mangfold. Den eneste betingelsen er at blomsten ikke er utsatt for direkte sol, stråler, ellers bladene begynner å gulne og obhoraty.
Dieffenbachia Camilla krever en viss temperatur. Om våren og sommeren anlegget vil være komfortabel på tjue grader. Det kan gi mer varme, men det bør være høy luftfuktighet. Om vinteren bør være kjøligere forhold innenfor 15-18 grader. Ved lavere temperaturer for å falle utenfor de nedre blader av planten. Hans helse skade utkast. Når ventilasjonen blomst bør flyttes til et annet sted eller for å beskytte mot luftstrømmen.
Dieffenbachia mix krever rikelig vanning under aktiv vekst. Eksperter anbefaler en gang i måneden for å forsvare jorden com i vann i femten minutter, deretter vann skal renne. Om vinteren bør vanning være moderat. Hvis vannet er mye blad marginer vil burrito.
Blomst elsker fuktighet, så du bør zbryzkuvaty myke blader av planter sammenslåtte vann hver dag. Hver uke kan du ordne blomst dusj som forlater renset for støv. Hvis lufttemperaturen over tjue grader, er det ønskelig å sette anlegget i fuktig torv eller grus.
Tropisk blomst raskt mister næringsstoffer fordi under aktiv vekst bør fôres en gang hver tiende dag ved hjelp av flytende gjødsel. I den rolige periode kan redusere mengden av gjødsel og vinter gir ikke i det hele tatt.
Raskt voksende årlige blomst trenger transplantasjon. Det må gjøres riktig. For å gjøre dette må du håndtere en blomst i en dyp gryte uten å forstyrre integriteten til skrøpelige koma. Å dyrke planter forberede jord substrat som består av et torv bakken, humus, torv lander og sand. Hvis jorda virker for vanskelig, kan du øke mengden av sand. På bunnen av potten er plassert drenering av småstein eller ødelagte skår. For planting bør ikke bruke for store potter, som overskudd land som er bebygd røtter dyffenbahyy fører til souring jord og ødeleggelse av blomsten. Jorda bør alltid podrыhlyat.  
Яндекс.Метрика